این مکرون نارگیلی فوق العاده خوشمزه و خوش بافته و کمی متفاوت تر از کیک های دیگه درست میشه.
مواد لازم :👇
آرد :۱۲۰گرم تقریبا ۳/۴لیوان دسته دار فرانسه
شکر :۶۰گرم تقریبا ۱/۴لیوان
بکینگ پودر :یک قاشق چ
وانیل :۱/۴قاشق چ
زرده تخم مرغ :۳عدد
کره یا روغن جامد :۱۰۰گرم
شیر :۱/۴لیوان
مواد رویه :
سفیده تخم مرغ :۳عدد
شکر :۶۰گرم
پودر نارگیل چرب :۱۱۰گرم تقریبا یک لیوان و۱/۴لیوان دسته دار فرانسه
.
دستور تهیه :👇
برای درست کردن کیک ،ابتدا کره به دمای محیط رسیده وشکررا کمی باهمزن زده تا مخلوط شود بعد وانیل و زرده ها را اضافه کرده وحدودا ۵دقیقه میزنیم تا سفید وکشدار بشه ۱/۴لیوان شیررو هم اضافه کرده کمی مخلوط کرده وآرد رو با بکینگ پودر مخلوط ودوسه بار الک کرده ودر دومرحله به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم ،درون قالب مربع ۲۰سانتی راچرب کرده کاغذ روغنی انداخته ومواد کیک را ریخته وروشو صاف کرده میگذاریم کنار
برای درست کردن رویه نارگیلی ،سفیده های تخم مرغ رو در ظرف تمییزی با همزن زده تا کف کنه شکررادردومرحله اضافه کرده وبا همزن میزنیم تا فرم بگیره واز ظرف نریزه ،در مرحله آخر پودرنارگیل را اضافه کرده وبه آرامی دریک جهت مخلوط کرده با قاشق یا لیسک ،وروی مواد کیک میریزیم وروش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرارمیدیم بعداز بیست دقیقه با خلال چوبی چک کنید اگه مواد نارگیلی وکیک به خلال نچسبید کیک ما آماده هس ،در آخر کمی گریل رو میزنیم تا روی کیک طلایی وبرشته بشه ؛زیاد نه ولی ،چون روی کیک خشک میشه
امیدوارم این کیک خوشمزه رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر عربی شکلاتی
یکبسته ژله کرم کارامل
شیر 4پیمانه
شکر 12 ق س
پودر کاکایو 2قس
ژلاتین 1،5 ق س
وانیل کمی
خامه صبحانه 200 گرم
پتیبور وانیلی 130 گرم
همه مواد جز پتیبور روخوبهمبزنیدو بذارین رو گاز مدام هم بزنید دوتا قولبزنه خاموش کنید
پتیبوررو داخلش ریزکنید و بذاریننرم بشه
با گوشت کوب برغی خوبمواد رو میکس کنید تا حل بشه
داخل قالب بریزین بذارین 5 ساعت یخچال
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلن_کیک
برای کاراملی
پودر کرم کارامل ۱ بسته
شیر سرد ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ
خامه ۱ تا ۲ ق غ (قابل حذف)
برای کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
برای تهیه این کیک بهتره که قالب میان تهی باشه . قطر قالب بین ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه .قالب رو با یک کم کره چرب کردم .
داخل بسته کارامل ،دو تا بسته هست. قسمت سس رو باز کردم و کف قالب ریختم . قسمت پودرش رو باز کردم و با دو لیوان شیر مخلوط کردم . پودر ژلاتین هم اضافه کردم (پودر ژلاتین باعث بهتر منسجم شدن میشه ) . روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم وقتی جوشید یکی دو دقیقه روی حرارت موند و بعد از حرارت برداشتم . اگر تمایل داشتید می تونید اینجا یکی دو قاشق خامه هم بریزید . بعد داخل قالب مواد رو ریختم و در یخچال قرار دادم .( میشه توی محیط گذاشت چون ژلاتین داره کمی بسته میشه و اینکه حتی مواد کیک رو بخواید روی مایه کاراملی بریزید وتوی محیط باشه باز با هم قاطی نمیشه بعد از پخت این دو لایه از هم تفکیک میشه)
برای کیک : تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد روعن مایع و شیر رو هم اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . مواد خشک شامل آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر هم ۳ بار الک کردم و کم کم داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مایه کیک رو روش ریختم . پخت این کیک به این صورت هست که قالب رو داخل یک ظرفی که توش آب هست قرار داده میشه . من داخل سینی گذاشتم و توی سینی آب ریختم . داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، یک و نیم ساعت قرار دادم . (تایم پخت متفاوته خودتون چک کنید)
بعد از پخت توی محیط موند و از دما افتاد و در یخچال قرار دادم . حداقل ۵، ۶ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم اگر دیدید که راحت بر می گرده روش یک دیس بزارید و برگردونید اگر نه می تونید چند ثانیه داخل آب ولرم بزارید و برگردونید.
بدون فر هم می تونید تهیه کنید . روی گاز قابلمه رو اب کنید و قالب رو داخل قابلمه که آب داره بزارید اما حواستون باشه آب نباید خیلی زیاد باشه تا دو سوم کمتر از قالب باشه و بعد روی حرارت رو به کم میزاریم تا بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلن کیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استیک مخصوص فیله مینیون😋
1. اول از همه، باید دو طرف فیله رو با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنی. بعد از ریختن این ادویهها چند ضربه روی هر سمتش بزن تا خوب به خورد گوشت برن.
2. یه تابهی گریل یا چدنی نچسب رو روی شعله بذار تا حسابی داغ شه، کمی روغن زیتون بریز و تابه رو جابهجا کن تا همهی سطحش چرب بشه، حالا فیلهها رو داخلش بچین.
3. به هر طرف گوشت و کنارههاش ۱۵ ثانیه زمان بده که حرارت ببینن؛ اینجوری منافذ گوشت بسته میشه و استیکمون آبدار میمونه.
4. به فیلههای داخل تابه؛ روغن زیتون، رزماری، چند حبه سیر لهشده و ۱ قاشق غذاخوری کرهی همدما با محیط اضافه کن.
5. درجهی پخت استیک کاملاً سلیقهایه که به همون نسبت زمان پختش هم کمتر یا بیشتر میشه، ولی حدود ۱.۵ تا ۲ دقیقه برای هر طرف فیله مینیون کافیه.
6. همینجوری که استیک داره میپزه با کرهی داخل تابه روش رو بپوشون، میتونی سیر رو هم روی بافتش بکشی تا عطر و طعم بیشتری ازش بگیره.
👇ادامه👇
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامهی استیک مخصوص😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه تند و آتشین
مواد لازم🔻
پیاز : ۲ عدد
فلفل دلمهای: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۳ دسته (اندازه سلیقهای- مشابه فیلم)
ادویه:
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری (قابل حذف)
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری (قابل حذف)
نمک: ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
بعد از درست کردن مایه سمبوسه، اون رو داخل نون لواش یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید.
۷-۸ دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری ها، مایه سمبوسه آماده هست.
شما میتونید سمبوسه رو بعد از پیچیدن(سرخ نکنید)، بسته بندی کنید، داخل فریزیر قرار بدید و موقع مصرف اون رو سرخ کنید.
آموزش کامل پیچیدن سمبوسه در هایلایت سمبوسه هست. ببینید و حال کنید.
امیدوارم که لذتش رو ببرید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه تند و آتشین😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم کاپوچینو
مواد لازم🔻
شیر یک لیتر(۴ لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاپوچینو ۲ بسته
پودر ژلاتین ۴۰ گرم ( ۴ ق غ)
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه🔻
نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
توی قابلمه دیگه ای مابقی شیر که سه و نیم میشه رو داخلش ریختم و کاپوچینو رو بهش اضافه کردم و بعد شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکرش حل بشه فقط در همین حد دیگه نیازی نداره بجوشه و ... . و بعد روی حرار بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته .
خامه قنادی رو یک کم با همزن زدم نیازی نداره که خوب فرم بگیره یک کم کافیه و بعد پنیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه . یک کم از مواد دسر داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد کل مواد رو ریختم تا خوب یکدست و صاف مخلوط بشه .
اگر مثل من دورنگ خواستید .
من مواد رو دو قسمت کردم به یک قسمت یک قاشق کاکائو رو که با یک کم آب جوش جل کردم داخلش ریختم .
داخل قالب ( جنس قالب من پلاستیکی) رو اگر بخواید راحت باشید هر چند خامه داره و چربی داره و راحت تره . اما من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . اول نصف مواد کاکائویی رو ریختم و گذاشتم تا نیم بند بشه یک کوچولو از نیم بند سفت تر و بعد نصف اون یکی مواد رو ریختم و همین رو تکرار کردم سری بعد .
آخر کار هم یک شب تا صبح داخل یخچال موند تا خوب بسته بشه .
بعد از اون دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که خوب آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : پودر ژلاتین جاش پودر ژله نمیشه .
میزان شکر کاملا بسته به ذایقه و سلیقه شماست می تونین کم و زیاد کنین فقط توجه کنید اگر خامه قنادی بریزید چون شیرینه زیاد شکر نریزید خود کاپوچینو هم شیرینی در ضمن داره .
ترجیحا پنیرماسکارپونه داخلش بریزید ، چون این پنیر پناسب این جور دسرهاست و اصلا نمک نداره کیفیت خیلی با این پنیر نسبت به پنیر خامه ای فرق داره . پنیر رو هم ترجیحا حذف نکنید چون کرم خیلی لطیف و خوشمزه میشه .
خامه هم همین طور بودنش باعث خوشمزگی دسر و راحت خارج شدن از قالب میشه .
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛