#بنیه_مرغ
دوستان یه توضیح مختصری بدم در مورد خمیر بنیه شما میتونید هر چیزی را که دوست دارید با خمیر بنیه پوشش بدین مثل پیاز حلقه شده که بهتره پیاز کوچک باشه فوق العاده خوشمزه می شه یا سیب یا موز یا ماهی یا میگو بایا سیب زمینی نیم پز یا گل کلم استفاده کنیدبا چاشنی های خوشمزه آلس پایس طعم دار کنید وپنج دقیقه ای توی خمیر بزنید وسرخ کنید
مواد لازم .......
آرد سفید یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری پر
نمک وفلفل سیاه وپودرسیروپودرپیاز به مقدار دلخواه
مائ الشعیر بدون طعم کلاسیک درحدی که خمیر مورد نظر را بما بدهد
طرز تهیه...... میتونید هم از فیله مرغ استفاده کنید هم میتونید سینه مرغ را نواری برش بزنید کوچک ونازک نشه زیاد وچاشنی الس پایس بزنید من از ترکیب شاندیزی وبلوچی استفاده کردم طعم دزفولی را هم خیلی دوست داشتم دیگه نیازی به نمک وادویه جات نداره مخلوط کنید وکنار بذارید
ارد واردبرنج ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر وپودرسیروپودرپیاز و نمک وفلفل را مخلوط ومائ الشعیر را کم کم اضافه تا خمیری بدست بیاد که نه سفت ونه شل باشه وزعفران هم بزنید واسه خوشرنگ شدن رنگ خمیر فیله های طعم دار شده را توی خمیربزنیدوبذارید اضافه های خمیر چکه کنه وتوی روغن داغ ونسبتا شناور سرخ کنید یک طرف که طلایی شد طرف دیگه را سرخ کنید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه با سیب زمینی سرخ شده وسالاد وبنیه پیاز میل کنید طعمش فوق العاده لذیده تا بنیه مرغ گرمه سرو کنید مثل من نشه که یخ کرد باز گرم کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بنیه مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر
مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه
مرغ رو تمیز کرده حدود یک ساعتی داخل و نمک میزاریم سپس دوباره خوب میشوریم
مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو ودونه انار خشک وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/ زردچوبه ونمک وفلفل وکمیدارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزیم، روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه .
صبح یک ماهی تابه نسبتا گود انتخاب میکنیم وچند ورق سیب زمینی/هویج/پیاز/فلفل دلمه ای/کف ش میچینیم ومرغ مزه دار شده روش میزاریم وبا برس آب وروغن ته قابلمه رو روش میمالیم ومیزاریم تو فر با دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت ؛عزیزان به این نکته حتمااا توجه کنید هر نیم ساعت یکبار مرغ رو بیرون آورده وبا برس از روغن تهش روش میمالیم سبزیجاتی که زیر مرغ میزاریم باعث میشه زیر مرغ نسوزه این سبزیجات هم خیلی خوشمزه وکاراملی میشن بخصوص پیازش😉 بعضیا میگن مرغ حدود دوساعت پخته میشه ولی مرغ من حدود چهار ساعت تو فر بود تا مغز پخت شد اگه دیدید مرغ پخته و روش برشته نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته شه (البته من روشن نکردم)بعداز پخت کامل نخ شکمشو بکشید ودربیارید وبعد به ظرف مورد نظر انتقال دهید مواظب باشید دست وبالش از جا کنده نشه یکطرف مرغ رو به ارومی بلند کنید وکفگیر بزرگ به زیرش ببرید وبلند کنید وبزارید رو ظرف مورد نظر
مرغ حتما با پوست باشه چون موقعی که پخته میشه خشک نمیشه موقع سرو پوستوشو میکنی مرغ خیلی آبدار وخوشمزس
عزیزان برای پخت مرغ شکم پر از قبل فر رو روشن نکنید همزمان مرغ رو که میزارید توش فر رو روشن کنید تا کم کم شروع به پخت کنه
ورقه های سبزیجاتی که زیرش میزارید زیاد نازک نباشه چون حدود یک سانت باشه خوبه
میتونید به مواد داخل شکم به جای انار خشک یک قاشق رب انار بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزا_قاسمی
.
این روش خیلی خوشمزززززه میشه☺️
بچه ها توی شمال میرزاقاسمی رو با کته هم میخورن،چرا واسه خیلی ها سوال بود؟!😀🙈
در واقع اینجا میرزاقاسمی در الویت با کته خورده میشه😊
تاریخچش رو هم میدونین؟؟؟؟😀
میرزاقاسمی در زمان ناصرالدین شاه توسط حاکم رشت، محمد قاسم خان والی، اختراع شد و ترکیبی از نام خود را بر این غذا نهاد.
.
بریم سراغ طرز تهیه
مواد لازم :
بادمجون کبابی ساتوری شده ۲ عدد درشت
گوجه پوست گرفته شده،خورد شده ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
(میتونین نزنین)
سیر خورد شده ۴ حبه
نمک،فلفل،زردچوبه
طرز تهیه :
داخل تابه یه قاشق از روغن حیوانی میریزیم و سیرهارو توش تفت میدیم ، گوجه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم،رب گوجه رو هم اضافه و هم میزنیم،ادویه هارو هم اضافه و هم میزنیم و ۱ دقیقه میمونیم و بعدش بادمجون هارو اضافه و هم میزنیم،۵ دقیقه میمونیم،یدونه تخم مرغ رو بهش اضافه و هم میزنیم ، میرزاقاسمی آمادس،یدونه تخم مرغِ باقی مونده رو هم برای تزیین سرخ میکنیم و روش میزاریم.
(ما چون بادمجون هارو خیلی زیاد تهیه و کبابی میکنیم و فریز میکنیم ، نشد از کبابی شدنش براتون فیلم بزارم،ما روی پیکنیک همیشه کبابی میکنیم و بعد دستمون رو آب سرد میزنیم و پوستش رو آروم آروم میگیریم(توجه کنین داخل آب نندازین بادمجون رو تا بوی کبابیِ خوبش از بین نره).
طعم سیر و بادمجون کبابی معرکس👌🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا قاسمی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پیده
مواد لازم برای داخل پیده:
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل قرمز
۱ عدد فلفل سبز
۱ قاشق غذا خوری رب
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
نمک
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند.
مواد لازم برای خمیر:
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان روغن مایع
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
۱ قاشق چای خوری نمک
۳ لیوان آرد
طرز تهیه پیده:
خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زرافه
مواد لازم برای قسمت زرد رنگ🔻
زرده تخم مرغ :۵ عدد
شکر: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
روغن :ربع پیمانه
وانیل: ۱ ق چ
آرد: ۱ پیمانه +۱ق غ
بکین پودر :۱ ق چ
مواد قسمت سفید کیک🔻
سفیده تخم مرغ: ۵ عدد
پودر تار تار: نصف ق چ یا ۱پنس نمک
روغن: ربع پیمانه
شیر: ربع پیمانه
بکین پودر: ۱ ق چ
آرد: ۱پیمانه +۱ق غ
شکر :نصف پیمانه
پودر کاکائو برای ریختن بین لایه ها به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
زرده وسفیده را جدا کنید
زرده وشکر ووانیل خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه میتونید از کمی زعفران هم استفاده کنید روغن وشیر هم اضاف کنید ومرتب هم بزنید ارد وبکین پودر الک کنید وکم کم اضاف کنید وبا لیسک در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید وکنار بزارید
برای درست کردن قسمت سفید سفیده وپودر تار تار یا نمک با همزن تمیز توی ظرف تمیز چینی هم بزنید بعد از این که شروع به خامه ایی شدن کرد شکر کم کم اضاف کنید ومرتب هم بزنید.روغن و شیرکم کم هم اضاف کنید و هم بزنید آرد و بکینگ پودر الک کنید وبه مواد اضاف کنید و در یک جهت با لیسک مخلوط کنید
قالب میان تهی راابتدا چرب کنید وبعد آرد پاشی کنید وآرد اضافشو با برعکس کردن قالب خارج کنید
طبق فیلم مواد را بریزید وبین هر لایه پودر کاکائو الک کنید
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید نیم ساعت اول اصلا در فر باز نکنید
بعد از سرد شدن با شکلات یا پودر قند تزیین کنید و نوش جان کنید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک زرافه😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛