eitaa logo
آشپزی خاص
96.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خورش مرغ تکه های مرغ چهار عدد پیاز دو الی سه عدد زیاد نیست این خورش پیاز زیاد میخواد رب گوجه فرنگی یک قاشق پر رب انار اگه غلیظ بود دو قاشق پر اگر رقیق بود چهار قاشق کره یک قاشق روغن کمی زغفران دم کرده فلفل سیاه وقرمز وکمی زنجبیل ونمک به میزان لازم چون از زغفران استفاده کردیم زردچوبه نمیزنم آب دو لیوان پیاز رو ریز خرد کنید ویا با غذا ساز بزنید پیاز خرد شده به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده درشو بزارید با حرارت کم تا پیاز آب بندازه ومرغ نیم پز بشه. وقتی مرغ نیم پز شد.کره و روغن وادویه ها وزعفران بزنید ودوباره درشو بزارید. حدود یک ساعت که گذشت واب مرغ کم شد رب گوجه و رب انار رو با هم مخلوط کنید و با یک لیوان آب رقیق کنید وبه مرغ اضافه کرده.دوباره درشو بزارید وبا شعله خیلی کم بزارید خورش جا بیفته اگه رب انارتون خیلی ترشه وملس دوست دارید یک قاشق شکر بزنید. من شکر نزدم. به همین راحتی روغن و کره اختیاریه هر کدوم دوست داشتید میتونید بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش مرغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بافت وطعم نان واقعا عاااالیه واما دستور: این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم ( یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط وخوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود ومایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید وکنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ق چ شکر و۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید ودرب ان را بگذارید وده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س ونمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید وشیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پنبه ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای پر کالری و نوعی گراتن یونانی . موساکا در دستور اصلی سیب زمینی و قارچ نداره . من فقط یه لایه کفش فقط سیب زمینی استفاده کردم برای ۸ تا ۱۰ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد بادمجان ۵ عدد پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا حدودا ۲۰۰ گرم و یا بیشتر سیب زمینی ۴ عدد آرد سفید ۲ ق غ کره ۵۰ گرم شیر ۲ لیوان نمک و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم داخل آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره . بعد با روغن خیلی کم سرخش کردم ، حتما در تابه رو بزارین تا روغن کمتر مصرف کنین . سیب زمینی رو هم پوست کندم و حلقه حلقه کردم و داخل آب جوش با کمی نمک به مدت ده دقیقه آبپز کردم و بعد آبکش کردم . پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه خرد شده مخلوط و نمک و زردچوبه و رب ریختم . (سس سفید) : آرد رو کمی تفت دادم و کره رو بهش اضافه کردم و بعد شیر گرم رو اضافه کردم و کمی نمک و فلفل رو ریختم و مدام هم زدم تا سس بجوشه و غلیظ بشه . بعد از روی حرارت برداشتم . کف طرف پیرکس لایه اول سیب زمینی ها رو چیدم ، روش بادمجون ها رو کمی پنیر پیتزا ریختم ، روش مایه گوشتی و روی اون سس سفید و روی اون پنیر پیتزا و یه کم هم فلفل دلمه ای نگینی ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم ، اخر هم یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساکسی کباب(دلمه بادمجان باگوشت) موادلازم ۶عدد بادمجان ۳۰۰گرم گوشت گوساله قیمه ای خردشده ۱ عددپیاز یک لیواب آب جوش ۲ عددفلفل قرمزوفلفل سبز ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ۱ قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق چایخوری زیره ۱ قاشق چایخوری فلفل وزردچوبه برای سس: ۱ قاشق غذاخوری روغن یک ق خ رب گوجه فرنگی نمک وفلفل زردچوبه به مقداره لازم ۱ لیوان آب طرز تهیه: ابتدا بادمجان هارا یک درمیان به شکل راه راه یاشطرنجی پوست بکنید سپس ۲قسمت کنیدوداخل بادمجان را خالی کنیدوکمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید واجازه دهید خشک شود تمام قسمتهای بادمجان هارا کنیدودر فر ۲۰۰درجه بپزید یا این که توی روغن سرخ کنید . داخل ماهیتابه داغ مایع بریزیدپیازرا تفت میدید وگوشت قرمز را اضافه سرخ کنید سپس ،فلفل ها و ادویه ها به مواد اضافه کنید بعد رب را بهش اضافه کنید تفت بدید یک لیوان آب جوش بریزید بزاریدیک ساعت بپزه وقتی پخت داخل بادمجانهای پخته شده بریزید.سس هم با دو قاشق غذا خوری روغن ورب گوجه فرنگی تفت بدین نمک وفلفل کمی زردچوبه ویک لیوان آب گرم اضافه کنید. بادمجانها را داخل ظرف بچینید سس را بهش اضافه کنید مجدد در فر۲۰۰ درجه ازقبل گرم شده ۲۰ دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو ماکارونی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی آلبالو شکلات ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ لیوان نوشیدنی آب انار طبیعی ۲ لیوان موز ۲ عدد عسل ۱ تا ۲ ق غ ماست ۲ تا ۳ ق غ انار رو دون کردم و فکر کنم حدودا ۴ ، ۵ عدد انار بود . داخل غذاساز انداختم و بعد از صافی روش کردم و آب انار صاف و یکدستی رو گرفتم . موز ها رو خرد کردم و یکی دو ساعت داخل فریزر قرار دادم یخ بزنه . داخل مخلوط کن تمامی مواد رو ریختم و میکس کردم . داخلش یخ هم میشه انداخت که من این بار نریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛