5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️کاناپ ژامبون❤️
نان ها را با کاتر قالب بزنید و طبق فیلم روی آن ها ژامبون وپنیر و... گذاشته و با خلال دندان به هم وصلشان کنید
حتماروی نان تست هایه کم سس هزارجزیره بمالید محشر میشه😍😋
#اشپزی_خاص
#شیرینی_اسکاتلندی
مواد لازم
آرد 320 گرم
روغن صاف 120 گرم
پودر قند 120 گرم
زنجفیل 1 ق س
دارچین 2 ق م
تخم مرغ 1عدد
جوز هندی رنده شده 1/2ق م
بکینگ پودر 1/2ق م
جوش شیرین 1/2ق م
ماست 70 گرم
# مواد روی شیرینی
شکر 1/2پیمانه
دارچین 1 ق س
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر قند و روغن رو با هم میزنیم تا حدی که پوک و سفید بشه
بعد جوز هندی دارچین زنجفیل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دوباره حدود یکی دو دقیقه میزنیم تا مخلوط بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست و جوش شیرین رو مخلوط میکنیم تا حباب بزنه بعد به مواد اضافه میکنیم تا مخلوط بشه بعد همزنو خاموش میکنیم آرد و بکینگ پودر رو به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
@ashpaziykhs
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میلیمتر بعد روی خمیر رو سوراخ میزنیم و قالب میزنیم بعد داخل سینی فر که چرب نشده باشه میچینیم
@ashpaziykhs
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به وسیله یک پالت یا چاقو که زدیم تو آرد آروم شیرینی های قالب زده شده رو بلند میکنیم و داخل سینی میچینیم
@ashpaziykhs
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی ها رو در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار میدیم تا موقعی که دور شیرینی شروع کرد به رنگ عوض کردن
@ashpaziykhs
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی شیرینیها پخت تا داغه از فر بیرون میاریم فقط دست به شیرینیها نمیزنیم . دارچین و شکری که آماده کردیم رو روی شیرینیها میریزیم و صبر میکنیم تا سرد بشه بعد از سینی خارج میکنیم
@ashpaziykhs
✅کیک نارنگی با ژله بریلو نارنگی😋
✍مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
پوره نارنگی 1 پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1/8 ق چ
رنده پوست نارنگی 1/4 ق چ
نمک 1 پنس
🍜طرز تهیه
ابتدا پوست یکی از نارنگی ها را به رنده بکشید تا به اندازه 1/4 ق چ پوست رنده شده داشته باشید، سپس نارنگی ها را پوست گرفته و هسته آنها را خارج کنید و با میکسر یا بلندر آنها را پوره کنید و از یک صافی رد کنید تا پوست های درشت جدا شوند و پوره نارنگی یکدستی داشته باشید. به 3 تا 4 نارنگی متوسط نیاز است.
آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
قالب دلخواه را با کره چرب و آنرا آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
تخم مرغ و وانیل و رنده پوست نارنگی را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس پوره نارنگی و روغن مایع را اضافه کرده و 1 دقیقه در حد مخلوط شدن بزنید.
مواد خشک را اضافه و با لیسک مخلوط کنید یا در حد 15 ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
مایه را در قالب ریخته و برای 45 تا 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و تزیین و سرو کنید.
👈ترجیحا کیک های میوه ای را در قالب شیفون (میان تهی) بپزید.
👈 برای تزیین کمی ژله بریلو ساده را با آب نارنگی و یک قطره رنگ خوراکی نارنجی مخلوط کردم و روی کیک ریختم و با برش های نارنگی سرو کردم.
برای #سس_نارنگی میتوانید 1 ق غ نشاسته ذرت را با نصف پیمانه آب نارنگی و 2 ق غ شکر یا عسل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد و بعد از خنک شدن روی کیک بریزید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱