eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک هویج کاراملی عزیزان این کیک هم تو فر هم بدون فر هم تو ماهی تابه رژیمی هرسه حالت عالی میشه گاز رو با شعله کم روشن کرده قابلمه رو بزارید روش تا گرم بشه بارها گفتم قابلمه نه آب میخواد نه میسوزه هویج رو با رنده ریز رنده کنید. آرد وپکینگ پودر رو مخلوط والک کنید تخم مرغ 4 عدد هویج یک ونیم لیوان روغن مایع نصف لیوان ارد یک ونیم لیوان یک ذره بیشتر شکر یک لیوان سر خالی وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری تخم مرغ وشکر ووانیل را مخلوط کرده وبا سرعت تند همزن 4 الی 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن اضافه در حد مخلوط کردن میزنیم مخلوط آرد وپکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مخلوط بشه توجه کنید فقط چند ثانیه بیشتر پفش میخوابه سپس هویج رنده شده رو اضافه ودورانی مخلوط میکنیم ومیریزیم تو قالب از قبل چرب شده قالب 20در 30 کافیه ،میزاریم تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت 40 تاو45 دقیقه میخواید تو فر بزارید با دماید180 درجه تا کیک میپزه کارامل رو آماده میکنیم شکر یک لیوان سر خالی اب یک لیوان سر خالی کره 60 گرم شکر رو در ظرفی مناسب ریخته میزاریم رو گاز با شعله خیلی کم تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای رنگ بشه به محض اینکه شکر آب شد آب گرم بریزید وبزارید ذرات شکر تو آب حل بشه کمی قوام بیاد کره رو اضافه کرده میزاریم تا کره آب بشه وچند دقیقه باهاش جوش بزنه گاز رو خاموش میکنیم سس خیلی رقیق نباشه حال که کیک پخته شده میزاریم تا از داغی بیفته برش میزنیم وکارامل ولرم رو روش میریزیم هر دو ولرم باشن وقتی که کارامل روش ریختیم بزارید سرد بشه وکارامل جذب کیک سپس نوش جان کنید حتما برای داخل قابلمه از رینگ ویا سه پایه ویا هر چیز فلزی که بتونه قالب کیک روش بزارید استفاده کنید این کار باعث میشه زیر کیک زود نسوزه اگر قابلمه درش کیپ نیست دم کنی بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سوخاری این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد. مواد مورد نیاز👇 ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید) سیر 2 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آرد 1 فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموی تازه نمک 1 قاشق مرباخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر تخم مرغ 1 عدد اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش 2 قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت 1 ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر خوشمزه و خوش رنگ و خوش طعم . الان که فصل توت فرنگی هست دست به کار بشید 😌😍 . می تونید با هر نوع میوه ای هم درست کنید . اگر هم دوست داشتید می تونید رنگ خوراکی هم داخلش بریزید من نریختم . توت فرنگی 300 گرم (2 لیوان) شیر یک و نیم لیوان شکر 2 تا 3 ق غ خامه صبحانه یا قنادی 150 تا 200 گرم پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ) روی نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو پاشیدم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته . توت فرنگی ها رو کلاهکش رو در آوردم . داخل میکسر ریختم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به شیرینی توت فرنگی ها و حتی خامه ای که استفاده می کنید داره این میزان که من ریختم خوب بود ولی بسته به ذایقه تون و مواد مصرفی تون قابل تغییره .خامه و یک لیوان شیر و ژلاتین حل شده خنک رو هم اضافه کردم و میکس کردم . می تونید مواد رو از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه . جنس قالبی که اینجا استفاده کردم پلاستیکی هست . خیلی جزیی با دو قطره روغن مایع چرب کردم و مواد دسرم رو داخلش ریختم . یک شب تا صبح توی یخچال گذاشتم که خوب بسته بشه . بعد دورش رو آزاد کردم و به راحتی یک دیس قرار دادم و برگردوندم . از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم .ماسوره ای که اینجا استفاده کردم ماسوره شکوفه شماره 132 هست . می تونید خامه رو هم حذف کنید اما بودن خامه دسر رو خوشمزه تر و لطیف تر می کنه و راحت تر هم از قالب بیرون میاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترکیه ای برای ۳ نفر تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید) پیاز ۱ عدد آرد سفید ۱ ق غ فلفل دلمه ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پونه یا نعنا خشک ۱ ق م چاشنی های آلس پایس من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم . توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه ، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم ، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید ، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم . گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد ، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند . و بعد آماده است . پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قالب را با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد اگه کج وکوله بود وکیپ نشد دم کنی بزارید از قابلمه رویی،چدن میتونید استفاده کنید قابلمه تفلون احتمال داره خراب بشه عزیزان چون آب داخل قابلمه استفاده نمیشه عرق نمیکنه شعله گاز خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میکشه هر کیکی رو میتونید داخل قابلمه درست کنید عزیزانی که همزن ندارن میتونن با هم زن دستی بزنن اما زمان داده شده مواد را سه برابر بزنید سعی کنید زیاد چرب نکنید لایه نازکی چرب بشه عزیزانی که میگن هر کاری میکنیم کیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته سعی کنید با وسایل نوک تیز فلزی مثل کارد کناره های کیک رو از قالب جدا نکنید چون خراش برمیداره از هر روغنی میتونید استفاده کنید ولی روغن صاف قنادی یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید کره،کره هم نباشه از روغن مایع استفاده کنید تو قالبهای که ساده آن وکفشون کاغذ روغنی میندازید فقط کناره ها‌رو چرب کنید کاغذ روغنی بندازید برای تزیین روی کیک من از پودر قند وشابلون استفاده کردم به جای پودر قند از خامه میتونید استفاده کنید بسیار تمیز در میاد من نداشتم مجبور شدم از پودر قند استفاده کنم دور کیک میتونید یا پارچه تمیز یا کیسه فریزیر بزنید تا کناره هاش به پودر قند آغشته نشه وقتی خرما وگردو رو مخلوط میکنید ومیریزید تو قالب به آرومی بردارید تا خرما وگردو ته نشین نشه عزیزان اگه شابلون ندارید میتونید رو ورق نقاشی یا کاغذ روغنی طرح بکشید وبا قیچی وسط طرح رو قیچی بزنید وبه جای شابلون ازش استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❖ "شب بخیر" یعنی سپردن خود به خدا و آرامش در نگاه خدا یعنی سیراب شدن در دستان و آغوش خدا... شبتـ🌙ـون خدایی💫 ❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ مرحله دوم 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ مرحله اول 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ مرحله اخر 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت بلدرچین🥳 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلیز طلایی😌 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
جوجه یا همون مرغ های زیر یک کیلو...یا اگه مرغ ها بزرگه فقط از رونش استفاده شه..چون سینه داخل فر خشک میشه... ی سسی درست میکنم و میریزیم رو جوجه... حتما باید با پوست باشه.. چون روغنی تو سسش اضافه نمیشه .. این با همون روغن خود پوست و گوشت سرخ میشه... سس برای یک جوجه: سیر رنده شده 2 حبه.. نمک.. فلفل قرمز.. پودر لیمو فلفلی... زعفرون دو قاشق غذاخوری.. اب جوش نصف لیوان... اب نصف لیمو ترش تازه.. سس و رو جوجه میریزیم و میگذاریم داخل فر.. شروع دمای فر دویست درجه بعد چهل دقیقه میگذاریم رو صد و هشتاد ..تا آروم مغز پخت شه و هم روغن جوجه آزاد شه و باعث سرخ شدنش شه...و یک ربع اخر شعله بالای فر و روشن میکنیم تا برشته و خوشرنگ شه... نیاز ب هیچ پوششی رو در ظرف نیست... کلا حدود دو ساعت زمان میبره برای پخت..هر چند ب وزن مرغ یا جوجه بستگی داره... برای مهمونی ها کمی روغن زیتون ب سس اضافه میکنم...یا کره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای 9 تا 10 عدد شامی گوشت چرخ کرده 250 گرم هویج متوسط 3 تا 4 عدد پیاز متوسط 1 عدد آرد نخودچی 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود 2ساعت با دمای 200درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه 180بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛