فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با ماهیچه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقالی_پلو_با_ماهیچه
ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید .
دو یا سه قاشق روغن رو داخل ماهی تابه ریخته ماهیچه وپیاز رو بریزید شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورندو یا سه حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز رویا سه قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم)
ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید
سیر اختیاریه میتونید نزنید😊
#باقالی_پلو
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید باقالی رو از فریزیر دربیارید .
آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج رو بریزید نمک بزنید. من همیشه باقالی رو جداگانه پنج دقیقه میجوشونم وکفشو میگیرم نمیخوام کف باقالی با برنج قاطی بشه.
حال که برنج داره پخته میشه باقالی رو بهش اضافه کنید دو دقیقه با هم بپزن کافیه ،برنج رو آبکش کنید.
کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه 🙂
عزیزان من از شوید خشک استفاده کردم
بعضی از عزیزان زردچوبه میزنن من شخصا نمیزنم دوست دارید کمی به برنج در حال پخت بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_دورنگ
طرزتهیه
چهار عدد تخم مرغ که بزرگ نباشن(ترجیحا متوسط و کوچیک)
آرد سفید : یک و نیم لیوان که با یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوطش می کنید و دوبار الک می کنید
روغن مایع :نصف لیوان
شیر:نصف لیوان
وانیل : نوک قاشق چای خوری
شکر دانه ریز :یک لیوان
اول از همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک کارد نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه .بعد زرده ها رو با مابقی شکر و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه همزن رو کنار بزارید و از یک قاشق پهن برای همزدن بقیه ی مواد کیک استفاده کنید .اول روغن و بعد شیر رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و در آخر سفیده های برفی رو به مواد کیکتون اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید.مقداری از مواد رو برداشته و با 1 قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید. قالبتون رو با کره ی سرد کاملا چرب کنید و بعد با الک آرد پاشی کنید با برگردوندن قالب و تکوندنش آرد اضافی رو تخلیه کنید و مایه کیک رو به صورت دایره وار داخل قالب بریزید و مایه کاکائویی رو مطابق فیلم بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه قرار بدید.
نکته :از قالب میان تهی استفاده کنید قالب من با دهنه ی بیست و پنج سانت بود.سس شکلات:
نصف لیوان آب
نصف لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1لیوان شکلات چیپسی
1 قاشق غذاخوری شکر
2قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مطابق فیلم همه رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا کاملا ذوب شود سپس روی کیک میریزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دو رنگ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه کشک بادمجان خوشمزه 😊😋😋😋
بادمجان کبابی شده (همیشه از باریکه بادمجان استفاده میکردم اینسری از تپله بادمجان ) با لهجه بگید .
پیاز خرد شده
سیر خرد شده.
نمک و فلفل
نعنا داغ
پیاز ها رو سرخ میکنیم طلایی که شد سیر رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم.
پیاز و سیر سرخ شده رو تو آبکش میریزیم تا روغنش رو بگیریم .(از روغنش برای سرخ کردن بادمجونا استفاده میکنیم.)
بادمجان ها که کبابی شدن پوستش رو میکنیم (من با قاشق داخلش رو خالی کردم ) میریزیم تو ماهیتابه و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه ، روغن پیاز و سیر رو اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و پیاز و سیر داغم اضافه میکنیم تفت میدیم و در آخر نعنا داغ رو اضافه میکنیم و نوش جان 😘😘😘
این مدل برای کسایی هست که مثل من کشک دوست ندارن ولی میتونید در آخر کشک رو بهش اضافه کنید و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_ناردونی
این مدل مرغ را هرکسی به روش خودش درست می کنه ولی مواد اولیه تقریبا توی همه دستورها یکی است من این مدلی درست می کنم وبسیار خوشمزه واحساس می کنی فسنجون داری😆
طرز تهیه.... من زردچوبه وفلفل سیاه و اگر داشتید پودر پاپریکاوکمی پودر سیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم وبعد مرغ را سرخ کردم
توی همون روغنی که مرغ را سرخ کردم چون تمام عطر وطعم ادویه هاتوی این روغنه یه پیاز را خرد وتوی روغن تفت دادم با کمی زردچوبه وسبک که شد مرغ سرخ شده را اضافه ومخلوط کردم وابجوش ریختم وگذاشتم مرغ کاملا پخته شد بعد مرغ را در اوردم وابش را از صافی رد کردم
توی تابه یه پیاز بزرگ را رنده کردم با کمی روغن تفت دادم بعد زردچوبه وادویه کاری وفلفل قرمز زدم ومخلوط کردم بعد یک قاشق رب زدم وتفت دادم بعد یه ملاقه کوچک یا دوقاشق پر رب انار ملس زدم و دانه انار که من یه دونه انار را دون کرده بودم ملس بودوبعد الوی سیاه ریختم دلخواه است ولی خیلی عالی می شه ودر اخر اب مرغ را به مواد اضافه کردم ومرغ پخته شده را وحرارت را کم کردم وسر تابه را کج گذاشتم تا به روغن بیفته
نکته..... اگر دوست نداریدمی تونید انار راحذف کنید ورب انار شما اگر ترش باشه در اخر یک قاشق شکر اضافه کنید رب انار من ملس بود ونیازی ندیدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ناردونی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی
🔷مواد لازم
🔹ذرت کنسروی یک قوطی
🔹قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید
🔹پنیر پیتزا یک لیوان
🔹آویشن و فلفل سیاه و نمک
🔹سس هزار جزیره نیم لیوان
🔹کره 50گرمی
♨️طرز تهیه
ابتدا کره رو بندازید تو تابه تا آب بشه. بعد قارچ ورقه شده رو اضافه کنیدودرش رو بگذارید تا کمی بپزه حدود 5دقیقه. بعددر تابه رو بردارید تا آب اضافیش کشیده بشه. حالا ذرت ها رو بریزید ودر تابه رو ببندید تا کمی ذرت ها نرم بشن. بعد آویشن ونمک و فلفل سیاه رو بریزید وهم بزنید. حالا نوبت پنیر هست که اضافه کنید خوب هم بزنید. بعد از روی شعله برمیداریم و میذاریم کمی از داغی بیفته و سس رو بهش اضافه میکنیم (میتونید از سس سفید هم استفاده کنید)
با چیپس محشررررر میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رول_سوخاری👩🍳#غذا_فوری
برای ۶تا از این رولا:
۳تا سیب زمینی متوسط
۱دونه سوسیس
۷ق غ پنیر پیتزا
نمک و فلفل سیاه
و ۳ق غ فلفل دلمه ای خورد شده
نصف یه لواش
یه دونه تخم مرغ
و یه پیاله پودر سوخاری
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نوشیدنی_زمستونی👩🍳
شیر: 3 پ
کاسترد: 3 ق غ خ
شکر: 4 ق غ خ
زعفران و هل: مقدار لازم
🍨🍧
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ماهی_سالم👩🍳
چه موادی لازم داریم
ماهی سالمون ۲ تکه
روغن زیتون ۲ ق غ
کره ۱ ق
سیر ۲ حبه
گوجه گیلاسی ۱۵۰ گرم
بیبی اسفناج ۱ مشت
خامه ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۳۰ گرم
جعفری، ریحون کاردی شده هر کدان ۱ ق غ
فلفل سیاه و نمک
🌮🐟✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو پیتزایی
موادلازم:::
تخم مرغ ۳عدد
پنیر پیتزا ۱ لیوان
گوجه فرنگی پوست گرفته ۱ پیمانه
سوسیس ۱پیمانه
زیتون سیاه ۱پیمانه
جعفری نصف پیمانه
ماست ۱پیمانه
آرد ۱_۲پیمانه
دوستان عزیزم کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح نداره،بعد داخل روغن داغ شده سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس🔻
کره +شکر قهوه ای را در تابه روی حرارت متوسط رو به زیاد بگذارید و گاهی تابه را بچرخانید(قاشق نزنید)تا شکر کم کم شروع به ذوب شدن کند.ذوب که شد دو دقیقه بجوشد و بعد خامه صبحانه را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود،صبر کنید تا دوباره دو تا سه دقیقه دیگر بجوشد.در انتها 1 تا 2 قاشق کاکائو اضافه و هم بزنید تا کاکائو حل شود.
سس را از روی حرارت بردارید تا از جوش بیفتد و بعد سس گرم را در قیف بریزید.
◀دور قیف رو دستمال بپیچید تا دستتون نسوزه.کرم را روی لایه اول بذارید و لایه دوم را روی اون برگردونید و فشار بدید تا به هم بچسبند.
◀با این روش لازم نیست حتما فر داشته باشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه_ترین_جوجه_سرخ_شده
#فیله_مرغ سرخ شده باسس کالاماری(ماهی مرکب)
مواد لازم:
1تا 1/5 عددسینه مرغ بدون پوست
2بطری کوچک آب گازدار
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمزپرک شده
نمک
طرز تهیه :
اول کار گوشت مرغ را تکه تکه کرده و برشهای نازک میزنیم. ودرکاسه روی مرغها یک بطری آب گاز دار ریخته ومیزاریم 15تا20 دقیقه دریخچال استراحت داده بشه. 🤓
سپس برای درست کردن سس ، تخم مرغ، ادویه جات و نمک و جوش شیرین و آرد و نصف بطری آب گاز دار را مخلوط کرده وجوجه هارا اضافه میکنیم و10 دقیقه میزاریم بمونه وبعد جوجه هارا درروغن با شعله متوسط سرخ میکنیم . از این غذای خوشمزه لذت ببرید🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قهوه ترک خامه دار 😍
مواد لازم :
دو قاشق مربا خوری پر قهوه آسیاب شده (قهوه تازه باشه چون قهوه آسیاب شده تا سه ماه استفاده میشه)
یک قاشق چایخوری سرخالی شکر (هرکسی خواست بعدا داخل فنجان شکر یا شیر اضافه کنه)
دو فنجان آب تصفیه شده یا آب جوشیده
طرز تهیه :
قهوه و شکر و آب رو کاملا مخلوط کنید روی حرارت بالا به مدت 30 ثانیه بعد حرارت کم تا جایی که کناره هاش تکون بخوره با پشت قاشق طوری که فقط سطح قهوه رو لمس کنه خامه رو جدا کنید بعد 30 ثانیه سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه ترک خامه دار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیش انداز گیلانی😋
1-گردو 200 گرم
2-پیاز داغ 2 ق.غ
3-بادمجان 3 الی 4 عدد
4-رب انار 2 ق.غ
5-نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شیش انداز به سبک های متفاوتی درست میشه در شیراز، اصفهان، گیلان و زنجان که هر کدوم به سبک خودشون درست می کنن. مثلا شیش انداز سیب داریم، تخم مرغ، کدو، خیار، گوجه کال و بادمجون، که من با سبک گیلانی و با بادمجون درست کردم.
گردوها که سه ساعت پخت برای اینکه روغن بیشتری پس بده، 2 دفعه به فاصله 30 دقیقه چند حبه یخ داخل خورشت میندازیم. یکساعت آخر پخت پیاز داغ و رب انار رو اضافه می کنیم. حواستون بادمجون ها بیشتر از 15 دقیقه نپزه که شکل خودشو حفظ کنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیش انداز گیلانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی پفکی سیب
مواد لازم👇
خمیر هزارلا: 1بسته
سیب: 2عدد
شکر: 4ق.غ
دارچین: نصف ق.غ
پودرقند
یکساعت قبل از شروع کارمون خمیر هزارلا رو از فریزر درمیاریم تا باز بشه.
فر رو با دمای 200درجه روشن میکنیم و میذاریم یکربع بمونه تا گرم بشه.
سیبمون بصورت حلقه های تقریبا یک سانتی برش میزنیم و وسطشو که همون قسمت هسته هست رو باز بصورت حلقه درمیاریم(اینکارو میتونید با ته ماسوره های قنادی یا در بطری انجام بدید)
تو یه ظرف شکرو دارچینو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
رو صفحه کارمون آردپاشی میکنیم و خمیرو با کمک وردنه به ضخامت کمتر از نیم سانت باز میکنیم بعد مطابق فیلم به شش قسمت به شکل مربع تقسیم میکنیم و برش میزنیم.
دو طرف سیبهارو اول داخل شکرو دارچین میزنیم بعد وسط خمیر میذاریم و گوشه های خمیرو روش میاریم(مطابق فیلم)
کف سینی فرو کاغذ روغنی میندازیم و خمیرارو با فاصله از هم روش میچینیم.
داخل فر که با دمای 200درجه از یکربع قبل گرم کردیم به مدت 25 تا30دقیقه میذاریم تا زمانیکه روی شیرینیامون طلایی بشه.بعد از فر درمیاریم و وقتی خنک شد روش پودرقند الک میکنیم.
به همین سادگی شیرینیِ پفکیِ سیب و دارچین جذاب و خوشمزمون آماده میشه😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی سیب
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ام_پتيتو 🥔
یه غذای جدید و خوشمزه از مستر تابه بریم که ببینیم چه کرده👌👌👌
.
مواد لازم ١٢ عدد
سيب زميني ٦ الي ٧عدد متوسط
سوسيس ١٢ عدد
پنير ورقه اي ٦ عدد
تخم مرغ ٢ عدد
پنير سفيد ١ قاشق غ خ
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
پودر سير ١ قاشق مربا خوري
آويشن ١ قاشق مربا خوري
نعنا خشك ١ قاشق مربا خوري
براي كاور 👇
٢٠٠ گرم پانكو
٢ عدد تخم مرغ .
.
همه ي مواد بايد هم دماي محيط باشن
حتما دستتون رو خيس كنيد بعد سيب زميني رو رول كنيد و اينكه روغن بايد داغ باشه وگرنه وا ميره ،سيب زميني رو بعد از پخت بزاريد ابش كاملا بره ،خيلي مخلصيم❤️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از ❄️ تبلیغات آشپزی خاص❄️
اینجا #افسردگی_وفکروخیال ممنوعه
همش توخودتی؟
خودخوری می کنی؟
بددهن شدی
ازگذشتت متنفری؟
خیلیا اذیتت کردن؟
میخوای ازاین همه فکروخیال راحت شی؟
بیا👇
🔜 eitaa.com/joinchat/502398976Cf39533a57c