eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️طرز تهیه . مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سس ترکی 🔷مواد لازم 🔹4-5 تکه مرغ خرد شده 🔹1 بسته قارچ (400 گرم) 🔹1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 🔹3-4 عدد فلفل دلمه ای سبز 🔹2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🔹پیاز ،️نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه کاری 〰〰〰〰〰〰〰 🔷برای سس ؛ 🔹2 قاشق غذاخوری کره 🔹2 غذای قاشق آرد 🔹2 لیوان شیر 🔹نمک، فلفل، جوز رنده شده 🔹روکش؛ پنیر رنده شده ♨️طرز تهیه ابتدا روغن زیتون را داخل تابه بریزید تا داغ شود. مرغ را کمی درشت خرد کنید و داخل تابه بریزید تا کنی بپزد. پیاز را هلالی و نازک خرد کنید و درون تابه بریزید. هم بزنید . اینک قارچ و بعد فلفل دلمه ای ها را نیز اضافه کنید. ادویه کاری را نیز روی ان بپاشید و مخلوط را درون ظرف فر بریزید. برای سس: تابه را روی حرارت بگذارید، کره را داخل تابه بریزید سپس آرد را اضافه کنید و کمی سرخ کنید. بلافاصله شیر را بریزید و کامل مخلوط کنید. نمک، فلفل، کمی جوز هندی رنده شده بریزید. هنگامی که خودش را بست حرارت اجاق گاز را کم کنید. و بر روی مخلوط داخل ظرف فر مقدار زیادی از پنیر رنده شده بریزید، و در دمای 200C داخل فر قرار دهید . پخت تا زمانیکه روی ان قهوه ای طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم : 🔹پیاز نگینی شده یک‌ عدد متوسط 🔹فلفل دلمه سبز یا قرمز یک عدد متوسط نگینی شده 🔹برگ کرفس برای تززین 🔹گوجه گیلاسی برای تزیین 🔹پنیر پیتزا به میزان دلخواه 🔹خمیر بوفکا مثلثی(همه ی هایپرها و فروشگاه های بزرگ دارن) 🔹پاسترامی سولیکولازم کاله(98درصد گوشت قرمز) 🔹رب گوجه یک ق غ 🔹ادویه کاری،نمک،فلفل،دارچین به مقدار لازم 🔹لیوان دسر و خلال فینگرفود ♨️طرز تهیه : پیاز و فلفل دلمه رو نگینی خورد کرده ، پاسترامی کاله رو مکعبی خورد میکنیم،داخل تابه روغن میریزیم،پیازو با یکم زردچوبه تفت میدیم سبک که شد دلمه رو بهش اضافه میکنیم،در تابه رو میزاریم یکم میزاریم بپزه بعد پاسترامی رو اضافه با ادویه ها تفت میدیم. دوباره در تابه رو میزاریم تا خوب بپزه(در حد 10 دقیقه کافیه)،حالا موادمون آمادس،خمیر یوفکاهارو برش میدیم از وسط(شما هر حالتی که دوس دارین میتونین برش بدین،از مواد گوشتی و پنیر پیتزا وسطش میزازیم و لول میکنیم،فقط و فقطم با آب میچسبونیم لایه هارو. روغن نیمه داغ که شد لقمه های یوفکارو توش سرخ میکنیم(نیمه داغ واسه اینه که خمیر تاول نزنه😂به قول نفیس)،حالا لیوان مخصوص رو ورمیداریم داخلش رو یه کوچولو سس میزنیم هر طعمی دوس دارین،من خردل و سس گوجه زدم،بعد لقمه هارو توش میزاریم،خلال رو گوجه رو زیتون میزنیم توش میزاریم و با برگ کرفس تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نان در دستور اصلی مکزیک با آرد ذرت مخصوص مکزیک تهیه میشود وبدلیل عدم دسترسی به این نوع آرد در کشور های دیگر از آرد گندم جایگزین آرد ذرت شده است(آرد ذرت معمولی مناسب تهیه این نون نمی باشد) آرد سه لیوان،آب ولرم یک لیوان،روغن یک سوم لیوان،پکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری،نمک یک دومقاشق مرباخوری..... آرد ونمک وپکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید ومخلوط کنید میان آرد رو گود کنید وروغن آب داخل گودی بریزید وکم کم مواد رو مخلوط کنید وخوب ورز دهید (از آرد نانوایی یا ارد شیرینی پزی میتونیداستفاده کنید ). اگه دیدید هنوز به دست میچسپید کمی آرد بزنید خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار بدید وروی اونو سلفون بکشید بپوشانید ویک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجیم خمیر بیشتر شود این خمیر حجمش دوبرابر نمیشود بعد از استراحت خمیر رو به قسمت‌هایی مساوی تقسیم کرده روی تخته کار آرد بپاشید وخمیر رو با کمک وردنه باز کنید ماهی تابه رو رو شعله گاز با حرارت متوسط بزارید تا داغ شه خمیر رو که باز کردید در داخل ماهی تابه بزارید تا روش حباب بزنه ونان بپزه سپس برگردونید تا طرف دیگه بپزه تمام نان ها رو به این روش درست کنید این نانها بعد از پخته شدن زود سفت میشن برای اینکه نرم باقی بمانند بعد از پخت فوری داخل یک پارچه بزارید وروشو بپوشونید تا هوا بهش نخورده همچنان نرم باقی می مانند عزیزان این نون چون داخل خمیر روغن میریزیم نباید تو روغن سرخ بشه بهترین روش اینه تو ماهی تابه رو گاز بپزید تا گرمه لابلای پارچه بزارید وقتی از خمیر چونه گرفتید حتما با پارچه روشو بپوشونید تا رویه نبنده این نان با خوراک چیلی مکزیکی وماست خونگی فوق‌العاده خوشمزس حتمااااااااا امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹حدود 1 دسته اسفناج (1 پیمانه پوره اسفناج) 🔹3 تخم مرغ 🔹1ونیم پیمانه شکر یا کمتر 🔹حدود نیم پیمانه شیر پرچرب یا خامه 🔹2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🔹2 پیمانه آرد، الک شده 🔹وانیل 🔹10 گرم بکینگ پودر - 🔷برای خامش: 🔹200 میلی لیتر خامه 🔹1 بسته پودر کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی - ♨️طرز تهیه اسفناج هارو بشورین و 5 دقیقه در آب جوش بپزین، بعد پوره کنبن در مخلوط کن.تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، حدود 5-6 دقیقه. بعد شیر و نشاسته رو مخلوط کنین و اضافه کنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کنید و مخلوط کنین و سپس مواد خشک رو که باهم الک کردین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب کمربندی که چرب کردین و آرد پاشیدین و یا کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.بعد که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین. برای خامش، همه موادو خوب بزنین تا فرم بگیره. اطراف کیک رو با پودر پسته و یا خرده های کیک تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم برای 6 نفر 🔹کیک رولتی آماده سه تا چهارعدد 🔹ژله ی توت فرنگی دو بسته 🔹آب جوش دو لیوان کوچک ( پیمانه ی استاندارد نه لیوان فرانسوی ، لیوان فرانسوی بزرگه . یا پیمانه ی پلوپز ) 🔹بستنی وانیلی آب شده از این لیوان کوچیکا دو عدد 🔹توت فرنگی خُرد کرده 1 لیوان ♨️طرز تهیه . 1 - ژله را با دو لیوان آبجوش مخلوط کرده بذارید ژله سرد شود . 2 - بستنی وانیلی آب شده را به ژله اضافه کرده . 3 - توت فرنگی را به ژله بستنی اضافه کرده و کنار میذاریم تا ژله نیم بند شود . 4 - ظرف مورد نظر را با سلفون میپوشانیم . 5 - کیک رولتی را یک سانت یک سانت برش زده و در ظرف کنار هم چیده واگر فضای خالی ایجاد شد با تکه های کیک فضای خالی را پر میکنیم . 6 - ژله بستنی نیم بند شده را داخل رولتها میریزیم . دقت کنید اگر ژله زیاد شُل باشه کیکها جابه جا میشوند . نکته مهمه دقت کنید . 7 - روی ژله را با کیک پوشانده . 8 - روی ظرف را پوشانده 6 ساعت یا بیشتر در یخچال میگذاریم . 9 - میتوانید به جای یک رنگ از چند رنگ استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم شستم بعد هم که گل شد بشورین داخل آبکش بزارین بعد که آب نداشت داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن.اصلا نیازی نیست ورق ها رو داخل ابنمک بزارین چون خودش نرم و چیبسی هستش. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹 سینه مرغ چرخ شده 500 گرم 🔹 هویج پخته 1 عدد 🔹 فلفل دلمه ای رنگی نصفه یک عدد 🔹نمک و فلفل و پودرسیر به مقدار لازم 🔹زعفران غلیظ 1 قاشق سوپ خوری 🔹پیاز آب گرفته 1عدد 🔹ارد سوخاری 1قاشق 🔹 رب. 2قاشق سوپ خوری 🔹کره 25 گرم 🔹روغن برای سرخ کردن 🔹پنیر پیتزا کمی ♨️طرز تهیه مرغ چرخ شده +نمک +فلفل+پودر سیر+زعفران+پیاز آب گرفته با دست ورز می دهیم . روی یک نایلون مواد را به صورت مستطیل باز می کنیم. روی آن یک عدد هویج درسته و پخته ،فلفل دلمه ای رنگی و مقداری پنیر پیتزا می ریزیم. بعد با کمک نایلون رول می کنیم . سپس اطراف آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم.البته می تونید داخل آرد سوخاری هم نزنید. و در روغن سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن رولت آنرا داخل سس انداخته و درب قابلمه را هم می گذاریم. با حرارت کم به مدت نیم ساعت می پزیم. سس : کره را روی حرارت ذوب کرده و رب را تفت می دهیم .نمک , فلفل و مقداری زعفران و آب ریخته می گذاریم تا بجوشد. می تونید داخل سس هم از پیاز داغ استقاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه پاچینی: قسمت کتف مرغ راازبال ان جداکنید،پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_ کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید، برای تهیه سس کچاب : یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید. *به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن،پودرزنجبیل من کاری زدم به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹نان تورتیلای گرد 🔹فلفل دلمه ای 🔹پیاز 🔹مرغ پخته ریش ریش 🔹پنیر ورقه ای 🔹روغن برای تفت دادن 🔹ادویه به دلخواه ♨️طرز تهیه: 1- وسط نان ها را با چاقو به اندازه سه کاسه (کوچک، متوسط و بزرگ) برش بزنید. 2- فلفل دلمه ای و پیاز را خلالی کنید و تفت بدهید. وقتی سبزیجات نرم شدند مرغ ریش ریش و ادویه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. 3- نان، پنیر ورقه ای و مخلوط مرغ و سبزیجات را لایه لایه در قالب حلقه ای بریزید و در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود (حدود 15-20 دقیقه). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای رژیمی خوش مزه 🔷مواد لازم 🔹کلم سفید 1 عدد 🔹گوشت چرخ کرده 400گرم 🔹پیاز 🔹هویج 🔹سبر 2حبه 🔹نمک و فلفل 🔹رب گوجه 400گرم 🔹آب 100میلی لیتر *به مدت 40 دقیقه بزارید تا بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تزئین_ حلوا .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 یه خوشگل جان دیگه .😍😘🌼❤️ . برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی اگه کاسه پلاستیکی یکبار مصرف استفاده بشه درآوردن ژله توش راحت تره. ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و یک سوم ظرف رو از ژله آلورا پر کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه. برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر، یا آب، یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. برای میوه کاج از شکلات آب شده استفاده کنید. و قسمت زرد هم ژله الورا و اکلیل خوراکی بریزید و برای قسمت کاور ژله می تونید پاناکوتا شکلاتی، پاناکوتا نسکافه ای یا حتی پاناکوتا سفید درست کنید. نکته. در پستهای قبل و استوری هایلایت طرز تهیه پاناکوتا رو توضیح دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 یه خوشگل جان دیگه .😍😘🌼❤️ . برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی اگه کاسه پلاستیکی یکبار مصرف استفاده بشه درآوردن ژله توش راحت تره. ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و یک سوم ظرف رو از ژله آلورا پر کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه. برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر، یا آب، یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. برای میوه کاج از شکلات آب شده استفاده کنید. و قسمت زرد هم ژله الورا و اکلیل خوراکی بریزید و برای قسمت کاور ژله می تونید پاناکوتا شکلاتی، پاناکوتا نسکافه ای یا حتی پاناکوتا سفید درست کنید. نکته. در پستهای قبل و استوری هایلایت طرز تهیه پاناکوتا رو توضیح دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛