10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_شکم_پر
تمر هندی شما از هر نوعی باشه ممکنه سیاه یا قهوه ای ویا شور ویا زیاد ترش ویا کمتر ترشی داشته باشه بنابراین باید با توجه به این موارد تمر را توی اب جوش خیس کنید وبعد چنگ برنید وعصاره تمر را خارج کنید واز صافی رد کنید
پیاز را توی روغن تفت دهید تا سبک بشه بعد رنده سیر وترجیحا زنجبیل تازه که بسیار برای درد مفاصل مفیده وتوصیه می کنم حتما در غذاهاتون از زنجبیل تازه استفاده کنید وتفت دهید بعد نصف قاشق چایخوری شمبلیله خشک اضافه کنید وتفت دهید بعد گشنیز را اضافه وتفت دهید سپس زردچوبه وفلفل کمی زیاد بابد تند باشه وادویه ماهی که عطاریها دارن اگر نداشتید هر ادویه ای که دارید مثل مخلوط یا کاری هم عالیه ونمک که حواستون به میزان نمک تمر هم باشه وتفت دهید در اخر عصاره تمر هندی را اضافه واجازه دهید تا ابش بخار بشه ومواد ما ابدار نباشه
نکته.
شما میتونید از کشمش هم استفاده کتید یا بجای تمر هندی اب نارنج بریزید یا رب انار بزنید همه این چاشنی ها خوشمزه است ولی هیچی عصاره تمر نمی شه 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_شکم_پر
طرز تهیه.
ماهی را از شب قبل نمک زدم وشستم روی پوست ماهی چند شیار ایجاد کنید توی شکم ماهی را زردچوبه وفلفل سیاه و گرد لیمو بزنید حشو را توی شکم ماهی بذارید ویا بدوزید یا مثل من دروش گره بزنید
زردجوبه وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز و کمی دارچین وپودر پایریکا وپودر زیره وپودر تخم گشنیز را مخلوط کردم شما میتونید هر ادویه ای که خودتان استفاده می کنید باشه با کمی ارد مخلوط کردم ودوطرف ماهی را توی روغن سرخ کردم وبعد اب نارنج روش ریختم وحرارت را کم کردم ودر تابه را کمی کج کردم تا عرق نکنه وماهی نرم بشه واجازه دادم تا با اب نارنج ارام پخته بشه و گاهی هم زیر رو کردم تا دوطرفش طعم نارنج بگیره بعد که پخت سر تابه را برداشتم تا ماهی نرم نشه
درست کنید تا فصل نارنج است واز خوردنش لذت ببرید با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارانی خوشمزه😋
مواد لازم برای تهیه سس گوشتی:
روغن مایع 3_4ق
پیاز 1عدد
گوشت چرخ کرده 250گرم
سیر 1حبه
رب گوجه فرنگی 1ق غ
گوجه فرنگی 1عدد
آب گرم مقداری
نمک
فلفل سیاه
نعناع خشک (به دلخواه ولی توصیه میکنم بریزید بهتره)
ماکارونی 1بسته
خامه 1پاکت (200 میلی)
پنیر پیتزا برای روی آن
کمی پنیر پیتزای رنده شده داخلش اضافه کردم. طرز تهیه برای سس گوشتی::: پیاز را با روغن مایع تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد سیر خرد شده را اضافه کرده بعدرب را بریزین و تفت بدید
گوجه فرنگی خرد شده را اضافه و یکی دو بار هم زده تاقوام بیادو آب گرمو اضافه کنید.
وقتی جوشید و به قوام دلخواهتان رسید ادویه را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید. ماکارونی را 5 دقیقه آبپز کرده، آبکشی کنید
ماکارونی که آبکشی کردید با سس گوشتی مخلوط کنیدداخل ماکارونی پنیر پیتزااضافه کنید (1_2 قاشق غذاخوری کافیست)بعد 1 پاکت خامه اضافه کرده (اگر خامه دوست ندارید سس بشامل هم میشه) مخلوط کرده داخل ظرف مخصوص فر بریزید. روی آن پنیر پیتزا رنده شده بریزید و داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید. وقتی روی آن سرخ شد از فر خارج کنید، 7_8 دقیقه استراحت داده سرو کنید.
اگر میخوایدطعم خامه زیاد معلوم نشه وطعم سس بیشتر احساس کنید مقدار خامه را نسبت به سلیقه خودتون بریزید
نوش جونتون،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارانی خوشمزه😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم🔻
مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفلدلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما میتونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید.
توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید.
🍆بادمجون: 5 عدد (در فر با دمای 200 قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه)
🌶فلفل دلمه: 2 عدد متوسط (من 3 تا فلفل داشتم. هر کدوم از اونهارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم)
🧄سیر: 6-7 حبه (اختیاری)
میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید.
تخمگشنیز: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود 1 لیوان نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه).
بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل 6 ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ترشی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🍕 شیر -300 میلی لیتر
🍕 نمک - 1 قاشق چایخوری
🍕 شکر -1 قاشق غذاخوری
🍕 پودر مخمر -11 گرم
🍕 آرد - 500+/- گرم
🍕 روغن نباتی -4 قاشق غذاخوری
🍕 برای پر کردن ، شما می توانید از هر آنچه می خواهید استفاده کنید .
طرز تهیه🔻
شیر باید گرم یا در دمای اتاق باشد ، ابتدا همه مواد به جز آرد را مخلوط کرده ، خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و یک خمیر لطیفی بدست میاد. آن را در جای گرم قرار داده و اجازه می دهیم حدود یک ساعت و نیم ور بیاد.
سپس خمیر را به 12-14 قسمت تقسیم کرده و پیروگوپیتزا را مانند فیلم جمع می کنیم. با زرده چرب کنید ، دانه های کنجد را بپاشید و آن را به فر با دمای 180-200 درجه ، حدود 25-30 دقیقه ارسال کنید.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان مغزدار خوشمزه😋
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شپردزپای
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نصف عدد
نخود فرنگی و ذرت و هویج پخته 4 قاشق
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا مقداری
سیب زمینی 3 تا 4عدد متوسط
کره 50 گرم
شیر نصف لیوان .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه و تفت دادم و فلفل دلمه خرد شده و بعد هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و رب اضافه کردم وقتی کانلا پخت از حرارت برداشتم .
برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و ریز رنده کردم . بعد کره و نمک و فلفل را اضافه کردم روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه و شیر رو هم به تدریج اضافه کردم تا پوره نرم بشه . از مقداری زعفران برای خوشرنگ شدن پوره سیب زمینی هم در صورت دل خواه می تونین استفاده کنین .
حالا مواد گوشتی را در ظرف ریختم ، روی مواد گوشتی رو پنیر ریختم و روی پنیر را هم با سیب زمینی پوشوندم . من پوره رو داخل قیف ریختم و با ماسوره روش شکوفه زدم .
ظرف رو به مدت نیم ساعت یا تا زمانی که روی پوره طلایی بشه در فر گرم با حرارت 170 درجه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شپردزپای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب خب بریم که یه ناهار خوشمزه ایرونی بپزیم😁
دوستان گلم همون طور که میدونید هر کسی یه مدلی قرمه سبزی رو می پزه که البته همه رسپی ها قابل احترامن 🤗
اما من این مدلی میپزم و واقعا خوب جا میفته و عالی میشه مزش 😍
این مدلی بپزین یاد قدیما میفتین😁
*نکته: وقتی سبزی زیاد تفت میخوره و تیره میشه قرمه سبزی تون خیلی بهتر و جا افتاده تر و خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشه
مواد لازم :
تره و گشنیز و جعفری و اسفناج و شنبلیله 1 کیلو
گوشت 300 الی 400 (میزان دلخواه)
ادویه نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم
آب نارنج یا هر چیز دیگه ای که براش ترش کردن قرمه سبزیتون استفاده میکنید میزان دلخواه
لوبیا چیتی یا قرمز یا چشم بلبلی 2 لیوان و نصفی (دلخواه کم و زیاد شه)
پودر لیمو (من پوست سبز لیموی تازه رو رنده میکنم و خشک میکنم و تو قرمه سبزی هام می ریزم عطرش عالیه)
پیاز 3 الی 4 عدد (بازم دلخواه کم و زیاد شه)
طرز تهیه:
سبزی رو حدودا 1 ساعت تفت دادم تا حجمش کامل کم شد و سبک و تیره شد . بعد پودر لیمو رو بهش اضافه کردم .
لوبیاچیتی خیس خورده رو به مدت 1 ساعت گذاشتم بپزه .
پیاز رو نگینی خورد کردم و یکم تفت دادم وقتی نیم تفت شد گوشت و ادویه هارو به جز نمک بهش اضافه کردم و یکم تفت دادم و درشو گذاشتم تا به مدت یک ساعت با پیاز بپزه و سبک و نرم بشه (هر یک ربع بیست دقیقه سر زدم بهش)
وقتی گوشت و پیازم خوشگل و کاراملی شدن سبزی تفت داده شده و لوبیای نیم پز شده رو بهش اضافه کردم و آب جوش روشون ریختم و گذاشتم تا قشنگگگگ جا بیفته . یه نکته در مورد لیمو عمانی اینه که من اصلا طعم تلخی شو دوس ندارم و این ذائقه ی بنده هستش و همیشه چندین بار با آب جوش خیس میدم و می شورم تا تلخیش بره . و گاهی اصلا لیمو عمانی نمیزنم و این بستگی به خودتون داره پس سخت نگیرین .
آخر سرهم نمک و آب نارنج رو بهش اضافه کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛