eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این شیرینی_ها رو قبلا (اگه اشتباه نکنم برای عید دو سال پیش) درست کرده بودم رسپیش رو هم گذاشتم ولی پست های خیلی پایینتره.  هر چند وقت یکبار درستش میکنم. چون بسیار لذیذ هستن و با چای برای عصرونه حرف ندارن. برای عید هم گزینه بسیار خوبیه چون طعم و عطرش بسیار جدیده و میتونم بگم اگه درست کنید جزو اون دسته رسپی هایی میشه که ول کنش نیستین ♨️طرز تهیه 👇 فیلینگ آناناس آناناس خرد شده و ریز شده(میتونید از کمپوت استفاده کنید) (تقریبا حالت پوره شده البته با چاقو)1و1/2 پ شکر دانه ریز 1/4پ شکر قهو ایی روشن 1/4 پ آب لیمو 1 ق چ چوب دارچین یک عدد و میخک 3 عدد (من فقط از چوب دارچین استفاده کردم) مواد جهت خمیر کره همدمای محیط 1/2 پ (113 گرم) *آرد کیک 1و1/4 پ (برای درست کردن هر پ آرد کیک 1 پ آرد معمولی + 25 گرم نشاسته ذرت. 5 مرتبه الک شود) پودر قند 1/4 پ شیر خشک 1/4 پ نمک یک پینچ بکینگ پودر 1 ق چ تخم مرغ 1 عدد  وانیل نصف ق چ ابتدا فیلینگ آناناس رو درست کنید.تمام مواد را ترکیب کنید و روی گاز قرار دهید تا آب آناناس کشیده شود و مواد در وسط ظرف جمع شود.وقتی به این حالت رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. برای خمیر ابتدا کره و پودر قند را همزده تا یکدست شوند. بعد به آن شیر خشک و نمک و بکینگ پودر و و تخم مرغ و وانیل و آرد کیک را اضافه کنید در حدی که مواد کامل مخلوط شوند هم بزنید بعد روی سطح را آرد بپاشید خمیر را روی سطح کمی ورز دهید تا خمیر یکدست شود و به سطح نچسبد(خمیر بسیار لطیف و نرم است. پس آرد را کم کم اضافه کنید ) از خمیر چانه های 20 گرمی بردارید (دوست داشتید کوچکتر هم میتونید درست کنید) ابتدا خمیر را در دست خود گرد کنید و سپس آنرا در کف دست باز کنید و از مواد فیلینگ وسط خمیر قرار دهید و خمیر را جمع کنید وخمیر را گرد کنید و کمی روی سطح خمیر را فشار دهید و چانه را بصورت استوانه درآورید(میتونید با دست حالت مکعب مربع یا مستطیل دهید که من اینکار رو کردم) و در فر گرم شده 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید و بعد از 10 دقیقه کیک ها را در سینی قرار دهید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکی_کیک_آناناس #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 کره یا روغن صاف قنادی ۷۵ گرم آرد ۱۲۵ گرم تخم مرغ (زرده) ۱ عدد پودر شکر ۴۵ گرم شیر خشک ۵ گرم وانیل‏ کمی مواد رویه : شیر عسل ۸۰ گرم کره ۱۵ گرم شکر ۱ قاشق غذا خوری چیپس شکلات (نسوز) کمے کمی مغز گردو ،خلال بادام و پسته از هرکدام ۱/۴پیمانه ✍طرزتهیه: آرد و شیر خشک رو الک کنید و با روغن صاف یاکره کہ کاملانرم شده (( مےتونین چند دقیقہ روی بخار آب بزارین )) ورز بدید تا نرم شود _زرده تخم مرغ ,پودر شکر و وانیل را بہ مخلوط اضافہ کنید و کمے با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفے به دست بیاد _اگر میخواین خمیرتون کاکائویے باشہ یک قاشق از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید _خمیر را بین دو تا نایلون باز کنید و با کاتر گرد کاتر بزنید و وسطش رو هم با کاتر کوچکتر بزنید مثل دونات _داخل فر با دماے ۱۸۰به مدت ۱۵دقیقه بزارید زمان بستہ به دماے فرتون هست _کره رو روے حرارت باز کنید وشیر عسلے رو بهش اضافہ کنید از روے حرارت بردارید و مغزگردو پستہ و بادام را اضافہ کنید وخوب مخلوط کنید بزارید تا کمے خنک بشہ . _بعد با قاشق کوچیک روے شیرینے هایے کہ از فر خارج کردید بزارید و روش شکلات چیپسی بہ دلخواه بزارید ومدت ۵دقیقہ ( اگر دماے فرتون زیاده کمتر بزارید ) داخل فر بزارید وبعد از فر خارج کنید و بزارید تا کاملا سرد شہ . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رینگ_آجیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ 4 عدد خامه ترش 1 لیوان وانیل 1 قاشق آرد 1/4 لیوان شیر 3/4 لیوان شکر 1و 1/2 لیوان بیسکوئیت کراکر 30 عدد  پنیر خامه ای 600 گرم کره آب شده  2 قاشق طرز تهیه چیز کیک ساده چنتل  طرز تهیه: فر را تا دمای 170 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کراکر ها را خرد کنید و کره را روی آن بریزید و مخلوط کنید. آن را در یک قالب گرد پهن کنید و فشار دهید. در ظرفی پنیر خامه ای و و شکر را خوب باهم هم بزنید تا مواد یکدست شوند. شیر را اضافه کنید و سپس دانه دانه تخم مرغ ها را درون آنها بکشنید و طوری هم بزنید که مواد یکدست باشند. خامه ترش، وانیل و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.   این مواد را روی لایه کراکر ها بریزید و قالب را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید. پس از 1 ساعت فر را خاموش کنید و اجازه دهید 5 تا 6 ساعت قالب در فر بسته بماند تا لایه ی کراکر خرد نشود. سپس قالب را بیرون بیاورید و به یخچال انتقال دهید.   🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#چیز_کیک_ساده_چنتل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 موادلازم📝 ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو) پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم) نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه📝 سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم) حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم. البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوبیده_مرغ_تابه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم📝 برنج 5 پیمانه فیله مرغ 700 گرم نخودفرنگی پخته شده 1 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد پیازچه 1 پیمانه پیاز 2 عدد سیر 2 حبه فلفل دلمه 2 عدد نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 2 لیوان ✍️طرز تهیه: برنج را از قبل خیس کرده پیاز و سیر را خرد می کنیم و تفت میدیم فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم قطعات مرغ خرد شده رو هم اضافه می کنیم بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی نگینی شده رو اضافه می کنیم بعد از اینکه آب مواد جمع شد نخود فرنگی، رب گوجه فرنگی ، جعفری و نمک و زعفرون و فلفل زیاد اضافه می کنیم و حسابی تفت میدیم و برنج را آبکش می کنیم کف قابلمه مواد و برنج رو مخلوط می کنیم. و می گذاریم روی حرارت 1 ساعت دم بکشد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_پلو_مکزیکی_تند #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍎 ▪️یک بسته پودر ژله به طعم دلخواه که من انگور استفاده کردم. ▪️اب جوش 2لیوان ▪️رنگ خوراکی هم رنگ پودر ژله ▪️سیب کوچولو 8عدد 🔴طرز تهیه🔻🍭 🔸پودر ژله و اب و رنگ رو قاطی میکنیم و میزاریم رو حرارت تا به جوش بیاد.بعد سیبا رو دونه دونه پوست میکنیم و میندازیم به اب در حال جوش و هرچند دیقه یه بار پشت و رو میکنیم تا همه جاشون رنگ بگیره.وقتی از اب ژله ای تقریبا نصف لیوان موند زیرش رو خاموش کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سیب_های_ژله_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برای 5 نفر گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو (یا گوشت گردن بدون استخوان) دنبه= 300 گرم لپه =یک فنجان سرخالی پیاز متوسط =یک عدد مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری آب گوجه فرنگی= یک فنجان رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری سیب زمینی= 5 عدد نمک و فلفل =به مقدار لازم گوشت و دنبه را پس از شستن 10 قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با 4 لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آبگوشت_سنتی_آذربایجان #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای ۴ نفر: 2 عدد (وزن یک کیلو) ماهی 50 گرم کره 2 قاشق آبلیمو به میزان لازم نمک طرز تهیه ماهی با مایکروفر: ابتدا شکم ماهی را برش داده و آنرا خوب تمیز کرده می شوییم و می گذاریم آب آن گرفته شود سپس کره را به مدت یک دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروویو می گذاریم و با چاقو برشهایی در بدن ماهی ایجاد می کنیم و ماهی را آغشته به کره و نمک کرده و آنرا روی سه پایه فلزی (بلند) قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 20-15 دقیقه با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) حتما در این فاصله یک بار ماهی را زیر و رو می کنیم تا دو طرف ماهی برشته شود. فوروارد فراموش نشه👌
#ماهی_با_ماکروفر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام🍂 آخرین صبح مهرماه‌تون بخیر الهے روزگارتون از رحمت لبریز دستـانتـون از نعمت سرشار چشمانتون از نور روشـن زندگیتون رضـایت بخش و عاقبتتون بخیر باشہ 🌺 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
این خورش خوشمزه که البته بیشتر خوراک میشه بهش گفت یکی از غذاهای خوشمزززززه دوران کودکی منه...یعنی پر از خاطره های خوب..هربار که ناهار اینو داشتیم واقعا خوشحال بودم...یادش به خیر مواد لازم برای 4 نفر: مرغ : 2 تا رون کامل یا کلا 4 تکه پیاز: 1 دونه سیر: 3 حبه رب گوجه نمک و فلفل و زرچوبه، دارچین آب نارنج یا آبغوره سیب زمینی گوجه فرنگی بادمجان قلمی طرز تهیه: تکه های مرغ رو نمک و فلفل و زرچوبه می زنم و میذارم یکم بمونه...بعد اطرافش رو خوب سرخ می کنم...اگه از مخلوط روغن و کره استفاده بشه خب بهتره مسلما..از این روش هم من خیلی وقتها مرغ رو آماده کردم....مرغها رو میارم از تابه بیرون و توی همون تابه، یه پیاز کوچیک رو ریز می کنم و تفت میدم با زرچوبه..سیر هم اضافه می کنم و و رب و ادویه ها رو می ریزم و تفت میدم..آب جوش اضافه می کنم به اندازه 2، 3 لیوان و مرغها رو توش می چینم و درش رو میذارم تو این فاصله سیب زمینی رو یا ورقه ای یا خلال می کنم، گوجه هم نصف یا 4 قاچ و همراه بادمجون های تلخی گرفته سرخ می کنم (اون روزی گوجه نداشتم)....هر از گاهی مرغ رو زیر و رو می کنم و آب نارنج رو اضافه می کنم تا خوب مزه بگیره..دقت کنین اگه آبش کم شد و مرغ هنوز خوب نپخته بود کم کم آب جوش اضافه می کنیم گوجه و بادمجون سرخ شده رو هم روش می چینیم و سیب زمینی رو هم میشه روش چید (اگه ورقه ای بود) هم اینکه موقع سرو کنارش گذاشت که اینجوری نرم نمیشه توی سس می چشیم و وقتی همه چیزش میزون بود سرو می کنیم...این غذا باید تررش باشه ..من کمی هم فلفلش رو بیشتر می کنم دو کار دیگه هم میشه کرد: من خیلی وقتا بدون پیاز و سیر هم درست می کنم..یعنی فقط یه سس ساده آماده می کنم و ادامه ماجرا می تونین هم در انتها سس رو صاف کنین که پیاز و سیر توش دیده نشن (من که اصلا این کارو نمی کنم) اضافه کردن یه نمه چوچاق ریز شده به این سس محشرش می کنه که من خیلی وقتها این کارو می کنن با کته و ماست و سبزی خوردن حسابی می چسبه ها...نوش جونتون..من که دهنم آب افتاد پ.ن: ترش کباب با کباب ترش فرق می کنه!!!!!!!! می دونم عجیبه اما خب فرق فوکوله:)))  اون گوشت مزه دار شده با رب و سبزی و ... هست که خیلی زود میذارمش 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: گل کلم یک عدد متوسط خیارشور نگینی خورد شده 1پیمانه گوجه نگینی خورد شده 1پیمانه شوید مقداری مخلوط سس مایونز و ماست به میزان دلخواه آبلیمو یک قاشق غذاخوری نمک مقداری طرز تهیه: تکه های گل کلم رو از هم جدا کنید و بشورید وقتی که خشک شد با خیار شور و گوجه مخلوط کنید سس بزنید و شوید هم اضافه کنید به همین سادگی نکته: کسانی که معده شون مشکل هضم داره گل کلم راکمی بخارپزکنند فوروارد فراموش نشه👌 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ ‍ ‌   تخم مرغ      ۴ عدد   آرد             ۱ و ۲/۱ فنجان یا ۱۸۰ گرم  شکر           ۴/۳ فنجان + ۴/۱ فنجان، مجموعا ۱۵۰ گرم روغن            ۵ قاشق غذاخوری وانیل            ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر     ۱ قاشق چایخوری نمک            ۱/۴ قاشق چایخوری  شیر           ۵ قاشق غذاخوری  طرز تهیه کیک اسفنجی:  🎀مرحله اول پخت کیک اسفنجی: قبل از هر چیز فرتان را روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را نیم ساعتی بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشوند و سرد نباشند. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها را در آب ولرم بذارید تا کمی از سرمای آنها کاسته شود.  🎀مرحله دوم تهیه کیک اسفنجی: آرد و بکینگ پودر و نمک را باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک شوند خیلی بهتر است. معمولا آرد را روی مایع کیک مستقیم الک می کنیم. برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتوانیم  بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدهیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشوند. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها را از سفیده جدا می کنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشوند و با سفیده مخلوط نشوند. در ابتدای کار سفیده ها را کنار بگذارید و سراغ زرده های تخم مرغ بروید. 🎀مرحله سوم از نحوه درست کردن کیک اسفنجی: زرده ها را حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کند. حالا وانیل و ۴/۳ فنجان شکر را به آن اضافه کنید و آن قدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشود. بعد هم روغن و شیر را اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک را که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید . 🎀چهارمین مرحله از آموزش کیک اسفنجی: مقداری از آرد را بریزید و با دور آروم همزن بزنید ( می توانید در این مرحله همزن را بگذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن را ادامه بدید ) تا کاملا آردها به خورد مایع بروند. بعد مقداری دیگه از آرد را اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند و باز این کار را تکرار کنید تا آرد تمام شود. همانطور که بالا گفتم خیلی بهتر می شود اگه در این مرحله آرد را مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک می کند.   🎀مرحله پنجم از روش پخت کیک اسفنجی: حالا میرویم سراغ سفیده ها. سفیده ها را در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن آن قدر بزنید تا کاملا پف کند و سفید رنگ بشود. بعد یک قاشق از شکر را هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنید تا رنگش براق شود. 🎀مرحله ششم تهیه کیک اسفنجی ساده: سفیده را روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق( ترجیحا فلزی نباشد) به یک سمت هم می زنیم. حتی اگه اینکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتان را تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرامی به یک سمت مواد را هم بزنید (این مهمترین قسمت کیک اسفنجی است).   🎀مرحله هفتم: بعد هم کف قالب ۲۵ سانتی را چرب کنید و یا اگر خواستید کاغذ روغنی بگذارید و مایع را در قالب بریزید. نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک این که حواستان باشد مایع کیک را در یک نقطه نریزید و در تمام سطح قالب پخشش کنید تا بعد از پخت گنبدی نشود. 🎀مرحله هشتم و آخرین مرحله از پخت کیک اسفنجی: بگذارید در فر در دمای  ۱۷۰ – ۱۸۰ دجه سانتی گراد تا کاملا بپزد. کیک اسفنجی تقریبا ۲۰-۲۵ دقیقه ای می پزد ولی باز بسته به فرتان ممکن است متفاوت باشد. 🎀 تزیین کیک اسفنجی: معمولاً این کیک پس از پخت به تنهایی صرف نمی‌ شود بلکه با خامه، کرم کره، باواروا، موس یا  انواع میوه ترکیب می‌ شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: شیر یک لیوان 1/3لیوان شیر عسلی 1/3لیوان خامه صبحانه 1/4لیوان آب 1قاشق پودر ژلاتین طرز تهيه: شیر رو روی حرارت میزاریم خامه و شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه .پودر ژلاتین رو داخل آب سرد میریزیم و بن ماری میکنیم شفاف که شد به مخلوط قبلی اضافه میکنیم بعد داخل قالبهای تک نفره چرب شده ریخته و در یخچال میذاریم تا ببنده... نوش جان ... نکات: ⛔لیوان منظور لیوان دسته دار فرانسویه ⛔وقتی میگیم یک سوم لیوان لیوان رو به سه قسمت تقسیم کنید و یکی از سه قسمت رو مواد بریزید یعنی مثلا اگر سختتونه لیوان رو دقیق به سه قسمت تقسیم میکنید و با ماژیک خط میندازید یکی از سه قسمت ایجاد شده میشه یک‌سوم واسه یک چهارمم همینجوره ⛔یک قاشق پودر ژلاتین منظور قاشق غذاخوریه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱