eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در این صبح دل ‌انگیز 🌾برایت آرزو دارم 🌸چو باران، آبی و زیبا 🌾بباری شادمانه روی گرد غم 🌸برایت آرزو دارم 🌾سعادت را طراوت را 🌸بهشت و بهترین بهترین ها را 🌾و صبحی شادمانه را 🌸ســــلام 🌾آخر هفته تون زیبـا و پراز آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان یه توضیح مختصری بدم در مورد خمیر بنیه شما میتونید هر چیزی را که دوست دارید با خمیر بنیه پوشش بدین مثل پیاز حلقه شده که بهتره پیاز کوچک باشه فوق العاده خوشمزه می شه یا سیب یا موز یا ماهی یا میگو بایا سیب زمینی نیم پز یا گل کلم استفاده کنیدبا چاشنی های خوشمزه آلس پایس طعم دار کنید وپنج دقیقه ای توی خمیر بزنید وسرخ کنید مواد لازم ....... آرد سفید یک لیوان آرد برنج نصف لیوان نشاسته ذرت یک چهارم لیوان بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری پر نمک وفلفل سیاه وپودرسیروپودرپیاز به مقدار دلخواه مائ الشعیر بدون طعم کلاسیک درحدی که خمیر مورد نظر را بما بدهد طرز تهیه...... میتونید هم از فیله مرغ استفاده کنید هم میتونید سینه مرغ را نواری برش بزنید کوچک ونازک نشه زیاد وچاشنی الس پایس بزنید من از ترکیب شاندیزی وبلوچی استفاده کردم طعم دزفولی را هم خیلی دوست داشتم دیگه نیازی به نمک وادویه جات نداره مخلوط کنید وکنار بذارید ارد واردبرنج ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر وپودرسیروپودرپیاز و نمک وفلفل را مخلوط ومائ الشعیر را کم کم اضافه تا خمیری بدست بیاد که نه سفت ونه شل باشه وزعفران هم بزنید واسه خوشرنگ شدن رنگ خمیر فیله های طعم دار شده را توی خمیربزنیدوبذارید اضافه های خمیر چکه کنه وتوی روغن داغ ونسبتا شناور سرخ کنید یک طرف که طلایی شد طرف دیگه را سرخ کنید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه با سیب زمینی سرخ شده وسالاد وبنیه پیاز میل کنید طعمش فوق العاده لذیده تا بنیه مرغ گرمه سرو کنید مثل من نشه که یخ کرد باز گرم کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوسیس بندری مواد لازم برای 3 تا 4 نفر: . سوسیس آلمانی (سعی کنید برای کیفیت بهتر از مارک مرغوب استفاده کنید من گوشتیران استفاده میکنم) 500 گرم پیاز ک توی دست جا بشه (متوسط) 4 عدد خلالی شده (یک دست خلالی بشن ک همه با هم سرخ بشن و نسوزن) فلفل دلمه ای نصف 1 عدد ریز خرد شده (اصلا نگران نباشید طعم فلفل دلمه ای حس نمیشه، فقط ب عنوان طعم دهنده اس و ب دلیل ریز خرد شدن در حین سرخ کردن محو میشه) رب گوجه 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری (میتونید طبق ذائقتون مقدار فلفل رو کم یا زیاد کنید) زردچوبه نصف قاشق چایخوری (برای گرفتن بوی سوسیس) . اول از همه با مقدار خیلی کم روغن پیاز رو تفت میدیم در حد نرم شدن (نیاز نداریم ک سرخ بشن فقط نرم بشن) بعد زمانی ک حس کردیم پیازا داره نرم میشه فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم ک هر دو هم زمان آماده بشن. پیاز و فلفل دلمه ای رو حدودا 3 دقیقه تفت میدیم بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم ک در حین تفت دادن بو و طعم ادویه ها خارج بشه (حواستون باشه ادویه ها نسوزن) در این مرحله رب گوجه رو اضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی ک روغن نارنجی رنگ بشه. در این مرحله سس رو کنار گذاشته و سوسیس رو تفت میدیم نیاز حداریم خیلی سرخ بشه (سوسیس رو طبق کلیپی ک دیدین اریب ببرید هم سطح سوسیس بهتر سرخ میشه هم شکل بهتری میگیره). وقتی سوسیس سرخ شد به سس اضافه میکنیم و با هم ترکیب میکنیم و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیم ک سسمون باز بشه. (بیشتر از این مقدار آب اضافه نکنید). حالا ی سوسیس بندری خوشمزه و خوش رنگ و لعاب داریم😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی 2عدد بزرگ (حدود 700 گرم) خمیر بین نان ساندویچی 130 گرم(خمیر بین 6عدد نان ساندویچی) میتونید از نان تست استفاده کنید که ابتدا باید دور قهوه ای نان را جدا کنید. تخم مرغ 1عدد شیر 1/4 پیمانه آرد سوخاری 1 قاشق سوپخوری برای داخل مواد و مقداری برای کاور کتلتها پیاز 1عدد متوسط رنده شده و آبگرفته نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه دلخواه اگر کیفیت خمیر نان ساندویچی خوب نبود برای پوک شدن بیشتر کتلتها از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید سیب زمینی ها را آبپز و پوره کنید پیاز رنده و آبگرفته+خمیر وسط نان ساندویچی+تخم مرع+شیر+آرد سوخاری+ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید(میتوانید مواد را یکبار از چرخ گوشت رد کنید) خمیر را 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال است استراحت دهید تا چسبندگی آن برطرف شود. سپس هربار از خمیر مقداری بردارید و در آرد سوخاری غلتانده به شکل اشک دربیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است کتلتها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافی کتلتها گرفته شود. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 عدد کتلت به وزن 70 تا 75 گرم خواهید داشت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر 2 لیوان شکر 2 تا 3 ق غ هات چاکلت 2 بسته پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ) پودر کاکائو 1 ق غ (قابل حذف) خامه صبحانه یا قنادی 2 تا 3 ق غ طرز تهیه🔻 نصف لیوان از شیر سرد رو داخل ظرفی ریختم .پودر ژلاتین رو اضافه کردم روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . یک و نیم لیوان از شیر رو گرم کردم و داخل ظرفی ریختم .هات چاکلت رو اضافه کردم . شکر رو ریختم و خوب مخلوط کردم . اگر گوله ای باقی می مونه روی حرارت بزارید تا با حرارت دیدم یک دست بشه . کمی هم کاکائو رو با آب حل کردم و داخلش ریختم .ژلاتین حل شده رو هم ریختم . مواد رو کنار گذاشتم از دما بیفته و بعد خامه رو کمی با چنگال زدم نرم بشه و بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم . این مواد دسر هات چاکلت بود که میشه داخل قالب ریخت و یا حتی داخل طرف های یک نفره و بعد داخل یخچال گذاشت که بسته بشه . من قالبم طرحش5 تا قلب داشت و من برای اون قالب ها یک دسر ساده وانیلی درست کردم و ریختم . برای دسر ساده وانیلی🔻 10 گرم (1 ق غ) پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم و بن ماری کردم تا خوب حل بشه . داخل طرف دیگه نصف لیوان شیر گرم و 2 تا 3 ق غ شکر رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و زلاتین حل شده رو ریختم و وانیل اضافه کردم و گداشتم کنار از دما بیفته و بعد یکی دو قاشق خامه رو با چنگال کمی زدم و داخلش ریختم. قالب من اینجا جنسش پلاستیکی هست با یکی دو قطره روغن مایع چرب کردم.داخل اون قلب ها از این دسر وانیلی ریختم و گذاشتم یخچال تا یک کم از نیم بند سفت تر بشه . و بعد دسر هات چاکلت رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال 5 ، 6 ساعتی بمونه . من یک شب تا صبح گداشتم موند و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم دسر از جاش آزاد شده . روش یک دیس گذاشتم و برگردونم . کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی کباب ترکی😋 مواد لازم: 500گرم گوشت چرخ شده کم چرب 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیا قرمز 2 حبه سیر 1عدد پیاز بزرگ 1 قاشق غذاخوری جعفری 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ادویه ها( فلفل سیاه،فلفل قرمز،آویشن،نمک ) 1قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل برای داخل ظرف 👇 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی مواد سس👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن 1 لیوان آب 1/2 قاشق چایخوری نمک(طبق ذائقه) مواد روی کباب👇 چند برش گوجه فرنگی چند برش پیاز ،سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود40_45 دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شود ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ وای اینو بیبین 👀 با روح و روان آدم بازی میکنه 🥴 ‌ ‌ این دسر به شدت راحت و خوشمزه است حتما امتحان کنین. ‌ مگنولیا با بیسکوییت لوتوس😋 ‌‌مواد لازم:👇 ۶۰۰ گرم شیر ۱ عدد تخم مرغ ۱ استکان شکر (استکان استفاده شده ۱۲۰ میلی لیتر) ۲ ق غ پر آرد نصف ق چ وانیل ۱ پاکت خامه صبحانه ۱ بسته بیسکوییت لوتوس (یا هر بیسکوییتی که دوست دارین) هلو- موز شکلات ساده و شیری ‌ طرز تهیه:👇 در قابلمه به جز خامه همه ی مواد را بریزید مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا به قوام برسد سپس خامه رااضافه کنید هم بزنید و شعله را خاموش کنید. بیسکوییت ها را پودر کنید . هلو و موز را خرد کنید . در ظرف سرو مورد نظرتان یک لایه از کرم بریزید لایه دیگر پودر بیسکوییت و میوه و به همین ترتیب ادامه دهید و در نهایت شکلات را آب کنید و روی آن بریزید. به همین راحتی 👌🤗 نوش جان 🌸 ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی کباب ترکی😋 مواد لازم: 500گرم گوشت چرخ شده کم چرب 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیا قرمز 2 حبه سیر 1عدد پیاز بزرگ 1 قاشق غذاخوری جعفری 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ادویه ها( فلفل سیاه،فلفل قرمز،آویشن،نمک ) 1قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل برای داخل ظرف 👇 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی مواد سس👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن 1 لیوان آب 1/2 قاشق چایخوری نمک(طبق ذائقه) مواد روی کباب👇 چند برش گوجه فرنگی چند برش پیاز ،سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود40_45 دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شود ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ وای اینو بیبین 👀 با روح و روان آدم بازی میکنه 🥴 ‌ ‌ این دسر به شدت راحت و خوشمزه است حتما امتحان کنین. ‌ مگنولیا با بیسکوییت لوتوس😋 ‌‌مواد لازم:👇 ۶۰۰ گرم شیر ۱ عدد تخم مرغ ۱ استکان شکر (استکان استفاده شده ۱۲۰ میلی لیتر) ۲ ق غ پر آرد نصف ق چ وانیل ۱ پاکت خامه صبحانه ۱ بسته بیسکوییت لوتوس (یا هر بیسکوییتی که دوست دارین) هلو- موز شکلات ساده و شیری ‌ طرز تهیه:👇 در قابلمه به جز خامه همه ی مواد را بریزید مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا به قوام برسد سپس خامه رااضافه کنید هم بزنید و شعله را خاموش کنید. بیسکوییت ها را پودر کنید . هلو و موز را خرد کنید . در ظرف سرو مورد نظرتان یک لایه از کرم بریزید لایه دیگر پودر بیسکوییت و میوه و به همین ترتیب ادامه دهید و در نهایت شکلات را آب کنید و روی آن بریزید. به همین راحتی 👌🤗 نوش جان 🌸 ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش 🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد . فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم؛ 💐برنج پخته و ترجیحا نرم ۲لیوان ⚘کالباس رنده شده ۱لیوان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: آرد حدودا 3 لیوان آب ولرم 1 لیوان کره 50 گرم بکینگ پودر نوک ق چ شکر نصف لیوان خمیر مایه 1 ق غ زعفران دم کرده 1 ق غ تخم مرغ 1 عدد مواد رومال نون: زرده تخم مرغ 1 عدد زعفران دم کرده 1 ق چ مواد شربت: شکر نصف لیوان اب نصف لیوان گلاب 2 ق غ طرز تهیه: اول شربت رو حاض میکنیم تا کنار بمونه و خنک بشه. مواد شربت رو مخلوط کرده روی گاز گذاشته تا شکر حل بشه و گاز رو خاموش میکنیم. خمیر مایه رو با یک ق شکر و یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده کنار گذاشته تا به عمل بیاد. کره نرم و شکر رو مخلوط کرده تخم مرغ و زعفران و بکینگ پودر رو اضافه کرده مخلوط میکنیم خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه کرده و در اخر ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی آرد رو اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه اگه خمیر چسبندگی داشت دستتون رو تو آرد بزنید و خمیر رو ورز بدید اینطوری ارد زیادی به خورد خمیر نمیره خمیر که حاضر شد تو جای گرم یه ساعت استراحت میدیم. بعد از استراحت ازش گلوله های کوچیک برداشته و داخلش رو به دلخواه پر میکنیم من از گردو استفاده کردم کف قالب یا تابه رو چرب کرده و گلوله های خمیر رو داخلش با فاصله میچینیم. رومال کرده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم. روش پخت روی گاز تابه رو یه ربع روی شعله پخش کن گرم کرده و گلوله های خمیری رو داخلش میچینیم و اگه تابه رژیمی نبود دم کنی حتما براش گذاشته و میذاریم تا نون ها بپزه روی نون که سفت شد برش میگردونیم تا روی نون هم برشته بشه. نون ها که حاضر شد با شربت سرد رومال کرده و نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 21 کتلت🔻 1 کیلو گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز رنده شده 1_2 عدد سیب‌زمینی رنده شده 4 عدد تخم مرغ 2 ق غ آردسمولینا یا آرد ذرت 3 ق غ آرد 100تا 150 گرم‌ پنیر نمک فلفل طرز تهیه🔻 در یک کاسه گوشت، پیاز و سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ،آرد سمولینا، نمک، فلفل و آرد را بریزید و همگی را خوب مخلوط تا کامل با هم ترکیب شوند ،پنیر را به شکل تکه های مکعبی برش بزنیدمقداری از مواد گوشتی روبردارید و یک تکه از پنیر را وسط مواد گوشت گذاشته و شکل دهید،روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنیدبا سس دلخواهتون سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅اگه میخوایین شیر سوپتون نبره حتما قبل ریختن داغش کنین من خودم کامل میزارم میجوشه بعد میریزم ✅این سوپ اگه موادش آماده باشه 1ساعته میپزه مواد لازم🔻 1لیوان جوپرک 2عدد هویج متوسط حدود5لیوان استاک مرغ 6،7عدد قارچ آب نصف لیموتازه یا 1ق لیمو 50گرم کره 1عدد پیاز کوچیک 3لیوان شیر یه پیاله بزرگ سینه ی مرغ ریش ریش شده خامه صبحانه 4قاشق 🚫سینه مرغ رو میتونین مثل من جدا بپزین ویا توهمون سوپتون بپزین من ترجیح میدم جدا با یه پیاز و برگ بو بپزم تا آبش هم طعم داربشه 🚫آب استاک یا گوشتتون کم بود کمی آبجوش بریزین طرز تهیه🔻 👈هویجهارو خرد کردم وچند دقیقه جوشوندم وآبکش کردم 👈کره وپیاز نگینی رو تفت دادم بعد قارچهارو خرد کردم و با اب لیمو ریختم وچند دقیقه تفت دادم تا قارچها سبک بشن 👈جوپرک وشستم بهمراه هویج به سوپ اضافه کردم 👈استاک یاهمون آب گوشت مرغ رو ریختم درشو گذاشتم تا بجوشه ومواد بپزن 👈یه ربعی که جوشید نمکشو چک کردم ونمکش کم بود نمک بهمراه گوشت مرغ ریش ریش شده رو ریختم واجازه دادم کامل سوپ بپزه ولعاب بده 👈شیر رو توی شیرجوش گذاشتم داغِ داغ شد درحد جوش 👈سوپ که لعاب داد وکمی آبش کشیده شد شیر داغ رو که همزمان سوپ رو هم میزدم ریختم 👈فلفل سیاه هم ریختم وگذاشتم چند قل با درباز بجوشه 👈خامه رو با دوملاقه سوپ قاطی کردم وریختم داخل سوپ خوب قاطی کردم وزیر گازو خاموش کردم 👈سوپ آماده ی سرو هست داخل سوپخوری ریختم وبا خامه وجعفری تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔️لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر ✔️فنجان استفاده شده 125 میلی لیتر مواد کیک🔻 6 عدد تخم مرغ (سفیده و زرده را جدا کنید) 1 فنجان چ شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی) نصف فنجان چ روغن مایع (معادل 1/4 لیوان فرانسوی) نصف فنجان چ شیر یک پنس نمک (نوک ق چ) 1 بسته 5 گرمی وانیل شکری (معادل 1 ق چ) 1 لیوان آرد طرز تهیه🔻 ابتدا سفیده ها را کمی با همزن برقی بزنید تا سفت شود و کم کم شکر را اضافه و به زدن ادامه دهید تا کاملا سفید و سفت شود. داخل ظرف دیگه زرده هاو روغن مایع و شیر را کمی مخلوط‌ و آردو‌وانیل و نمک را هم اضافه با همزن دستی مخلوط‌ کنید 💥این کیک بکینگ پودر ندارد💥 سپس مواد سفیده را کم کم به مواد زرده اضافه و آرام و در یک جهت با همزن دستی مخلوط کنید تا به خوردش رود.مایه کیک را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و صاف کنید. و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید (چون ضخامتش کم است خیلی زود میپزد حتما چک کنید تا نسوزد و با خلال دندان تست کنید تا از پختنش مطمئن شویدکیک را از فر خارج کنید و بعد از یکی دو دقیقه استراحت دادن، کیکتان را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیرش را جدا کرده و کیک را با کاغذ روغنی جدیدش رول کنید و 20-30 دقیقه به همین شکل استراحت دهید. مواد کرمی روی کیک🔻 2 لیوان شیر 2 عدد زرده تخم مرغ 1 فنجان چ شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی) 2 ق غ آرد 2 ق غ نشاسته ذرت 1 ق چ وانیل شکری 1 بسته 75 گرمی پودر کرم شانتی یا پودر خامه (نصف بسته را با مواد کرمی پخته شده مخلوط‌ کنید و نصف باقی مانده را با نصف فنجان شیر سرد و همزن برقی بزنید تا مثل خامه قنادی فرم گرفته شود و برای داخل رولت استفاده کنید) کلا جایگزین پودر کرم شانتی میتوانید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید (خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد) طرز تهیه مواد کرمی🔻 همه موادبه غیر از وانیل و پودر کرم شانتی را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگرید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و خامه: یک غذای عالی در 5 دقیقه 😍 یکی از خوشمزه ترین های سیب زمینی و مرغ ، من از کیسه های فر برای پخت سریع تر استفاده کردم. مواد لازم :👇 700گرم سینه یا ران مرغ 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک فلفل سیاه تکه های فلفل دلمه ای پودر فلفل قرمز 1 حبه سیر نصف قوطی خامه 3 سیب زمینی خورد شده (بعدا مقداری روغن و ادویه بیشتر به ظرف اضافه کردم) مرغ و سیب زمینی را در فر جداگانه قرار داده ام به مدت ده دقیقه تا یک ربع در دمای 190 درجه پختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت مواد لازم گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) پیاز+جعفری+پودر سیر نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط آرد نخودچی طرز تهیه پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛