فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک_مرغ_سبزیجات با پوره_سیبزمینی
سینه مرغ : یک عدد
نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ ق غ
سیب زمینی: ۲ عدد
شیر: ۲ لیوان
جعفری: ۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
کدو: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم
.
سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید
سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه
سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره
سینه مرغ رو گریل کنید😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت ماهی😋
مواد لازم🔻
تن ماهی: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه: نصف یک عدد
پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده
شوید: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده
نمک و فلفلسیاه
تخم مرغ: ۲ عدد
خوب مخلوط کنید و بعد از قرار دادن تو ماهیتابه، ۲-۳ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید.
پلو سبز:
به ازای ۱ لیوان برنج شسته شده:۱ لیوان آب
نمک
روغن
سبزیها همون سبزیهای بالا، فقط از هر کدوم به اندازه نصف لیوان (خورد شده)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری
مواد لازم:
ساق مرغ: 8 عدد
پیاز: 1 عدد
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم
پودرسوخاری: 1.5 پیمانه
آرد سفید: 1.5 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم.
ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم.
پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.
ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود 10 دقیقه سرخ می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای روشن تر شدن مرغ سوخاری می توانید بجای پودرسوخاری از آرد معمولی و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید.
مرغ را تا حدی داخل آب بپزید که وا نرود.
بجای ساق مرغ می توانید از فیله مرغ استفاده کنید که نیاز به نیم پز کردن ندارد.
برای مخلوط پودرسوخاری ادویه های متفاوتی وجود دارد که با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
موقع سرخ کردن مرغ سوخاری روغن باید داغ باشد و درب ظرف را نگذارید تا تخم مرغ داخل غذا باعث کف کردن روغن مایع نشود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_کباب
حالا بریم سراغ جوجه کباب
برای 2تا 3 نفر
سینه مرغ یک عدد
پیاز 1 عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست یا سس مایونز 1 تا2 ق غ
سیر یک حبه
روغن زیتون 1 تا 2 ق غ
آب نصف عدد لیمو ترش
سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم.
برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره .
بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم.
گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب تابه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز براتون دستور یه غذای خوشمزه و شیک آوردم امیدوارم که بپسندیدو خوشتون بیاد
مواد لازم:
1 مرغ کامل
1/4 لیوان نمک
1/4 لیوان سرکه سفید
1/2 لیوان روغن زیتون
1/2 ق چ پودر پاپریکا
1/2 ق چ پودر پیاز یا پودر سیر
پودر زیره و پودر زنجبیل(اختیاری)
ادویه کاری یا ادویه مرغ
فلفل
زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را از قسمت کمر باز کنید،و بین کیسه پلاستیک گذاشته و با بیفتک کوب یا هر وسیله دیگر بکوبید،و با چاقو چند برش روی سینه و ران مرغ بزنید،در یک قابلمه اب ریخته،نمک و سرکه را اضافه کنید و مرغ را برای حدود یک ساعت در این آب بگذاریدسپس مرغ را در ماهیتابه گذاشته و ادویه ها و روغن را روی مرغ بریزید و با دست کامل روی همه سطح مرغ بزنید و برای حدود 4 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کامل مزه دار شود،در مرحله بعد مرغ استراحت داده شده روی حرارت گذاشته و روی مرغ یک وسیله یا ظرف سنگین گذاشته ،برای حدود 20 دقیقه تا کامل طلایی و پخته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم سرخ شود،در کل 40 دقیقه زمان لازم هست تا مرغ کامل پخته شود.
نوش جونتون شفا باشه
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ گریل شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بوراتوس
شیر 1 لیوان
بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد (3 ق غ)
پنیر ماسکارپونه 200 گرم( یک بسته)
پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ)
دسر دنت 2 عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد 100 گرم هست مجموع 200 گرم)
شکر 1 تا 3 ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره)
نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری).
توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه
وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته .
دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه .
من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه
داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی 8 ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم .
نکات :
جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه .
میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید .
پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بوراتوس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_دبل_چاکلت
میزان مواد در ویدئو مشخصه
دقت کنید حتما برای پیمانه کردن مواد از پیمانه استاندارد قنادی و قاشق استاندارد استفاده بشه
من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم...اگه در دسترس نبود شکلات 65 تا 70 درصد واسه این دستور مناسبه
همه مواد باید به دمای محیط برسند...و فقط شیر رو ولرم به مواد اضافه کنید(دقت کنید ولرم نه داغ😻)اگه سرد باشه شکلات داخل مواد میبنده و اگه داغ باشه باعث بسته شدن تخم مرغ و خراب شدن نتیجه کار میشه
تایم پخت مثل همیشه به فر شما بستگی داره...هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کیک آماده ست
برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید
این کیک رو در تابه روی گاز میشه به راحتی پخت
سایز قالب 25 سانت هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ : تقریبا یک کیلویی
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه و آویشن : به مقدار لازم
زعفرون : به میزان لازم
آب : یک لیوان
روغن : دو لیوان
کره : 100 گرم
مواد لازم برای سس🔻
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و زردچوبه : به میزان لازم
رب انار ترش یا ملس : دو قاشق غذاخوری
آب : یک فنجون
طرز تهیه🔻
مرغ رو مطابق ویدیو باید برش بزنید. به مرغ ادویه و زعفرون و پیاز اضافه کنید و چند ساعت تو یخچال استراحت بدید. توی یه قابلمه آب و روغن و کره بریزید و مرغ رو بذارید تا بپزه. درِ قابلمه رو بذارید. دوساعت با شعله کم بذارید بپزه. بعد اینکه آبش کشیده شد بذارید تا توی همون روغن سرخ بشه و حسابی طلایی بشه. اواخر پخت یه پیاز و فلفل دلمه ای یا فلفل سبز بریزید کنار مرغ تا خوشمزه تر شه.
برای درست کردن سس🔻
برای درست کردن سس اکبر جوجه روش های مختلفی هست. این مدل ما میپسندیم و خیلی خوشمزه تر میشه.از روغن همون قابلمه کمی بردارید و توی یه تابه بریزید. پیاز خیلی ریز یا رنده کنید و سرخ کنید. بعدش سیر له شده یا رنده شده اضافه کنید. در ادامه ادویه هارو بریزید و رب انار هم اضافه کنید. یک استکان آب بریزید و چند دقیقه بذارید تا سس غلیظ بشه. حتما این غذای خوشمزه رو درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_لایت
لطفا به نکته ودستور توجه کنید
سفیده تخم مرغ حدود ده دقیقه روی حرارت بن ماری گرم می شه یه عده از دوستان کامنت گذاشتن که خام می مونه وخطرناکه حقیقت من نمیدونم اگر میدونیدکه خوب نیست و بهش شک دارین درست نکنید اینو جهت اطلاع گفتم تصمیم با خود شماست
مواد لازم .....
سفیده تخم مرغ.....دو عدد
شکر ....نصف پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
آب معمولی....دو قاشق غذاخوری
عسل....یک قاشق غذاخوری
نمک...یه پنس
وانیل.....کمی
طرز تهیه......تمام مواد به جزی وانیل را در ظرفی که تحمل حرارت داره بریزید وروی حرارت بخار آب بذارید وتایم بگیرید مرتب بهم بزنید تا ده دقیقه بعد با همون داغی توی کاسه همزن بریزید وبا بالاترین درجه همزن بمدت پنج تا هفت دقیقه بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه و نوک همزن کرم به حالت قله ای بشه ودر آخر وانیل را بهش اضافه یه دور مخلوط وتماااااام
نکات......این کرم از لحاظ طعم خیلی خوشمزه وسبک وبدون چربی است ولی باید همون موقع استفاده بشه و قابلیت نگهداری وفریز کردن را نداره اگر بمونه آب می اندازه پس بهتره به محض درست کردن استفاده بشه برای کاور کیک مناسب نیست
هیچ کدوم از مواد را کم وزیاد نکنیدو جایگزین نکنید و طبق دستور و فیلم عمل کنید اگر محدودیت مصرف شکر دارین بهتره از این کرم استفاده نکنید چون جایگزین نداره عسل هم قابل حذف نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاب_ساندویچ
تخم مرغ دوعدد
یک هشتم یه کلم برگ متوسط
یک هویج متوسط رنده شده
نمک وفلفل سیاه وقرمز
پنیر ورقه ای
نان تست
سس کچاپ یا سس مورد نظر خودتان
کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه
یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالجوش یا به قول کرمانی ها کلجوش تقدیم به نگاه شما😊
امتحانش کردی؟
.
.
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی
کشک رقیق شده ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
ترخون و نعناع خشک هر کدام یک ق غذاخوری سر پر
مغز گردو و پسته ۲ ق غذاخوری
زردچوبه
فلفل سیاه به مقدار کافی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
بورک گوشت
مواد لازم برای خمیر
آرد
آب
نمک
طرز تهیه:
به هر اندازه ای که بخوایید میتونید آماده کنید.
من 2 لیوان آب ولرم، 1 قاشق دسرخوری نمک 6 لیوان آرد استفاده کردم.
مواد لازم برای داخلش:
برای این خمیر، موادی که برای ویدئو استفاده کردم کافی نیست. برای این خمیر حدودا 500 گرم گوشت چرخ کرده کافیست. 1 پیاز بزرگ که نگینی کوچک خرد شده و یا رنده شده، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، خیلی کم فلفل تند حدودا 1 لیوان آب
طرز تهیه:
مواد خمیر را مثل هر خمیر نرمال دیگری مخلوط کرده و آماده میکنیم.
خمیرمان را با قطعات دلخواه برش داده و باز میکنیم.
مواد داخلش را هم تفت داده و آماده میکنیم. به اندازه ای که میخواهیم داخل خمیر گذاشته و نصف دیگر خمیر را رویش برمیگردانیم.
در روغن زیاد سرخش میکنیم.
نوش جان😋😍 . .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⚠️نکات کوفته🔻
از گوشت خیلی چرب استفاده نکنید چون کوفته وا میره
من از گوشت گوسفند با چربی متوسط استفاده کردم
از برنج نیم پز استفاده کنید ولی لپه کاملا باید بپزه و باغذا ساز یا هر وسیله دیگه خوب پودر بشه و با گوشت مخلوط بشه. مایه کوفته رو نیم الی یک ساعت داخل یخچال بزارید و بعد در سسی که به جوش اومده قرار بدید. وقتی کوفته ها رو به سس اضافه میکنید شعله گاز رو کم کنید .نکته خیلی مهم اینکه کوفته رو حداقل ده دقیقه خوب ورز بدید ومواد میانی رو هم خیلی زیاد نزارید. کوفته نیازی به اضافه کردن تخم مرغ وآرد برای انسجام نداره فقط خوووب ورز بدید و نکات بالا رو رعایت کنید به هیچ وجه وا نمیره👌🏼
مواد لازم برای 6عدد کوفته(شش نفر)🔻
گوشت گوسفند(یا مخلوط گوسفند و گوساله) چرخکرده 65٠ گرم
لپه کاملا پخته نصف پیمانه پلو پز (65)گرم
برنج نیم پز یک پیمانه پلوپز(١٠٠گرم)
سبزی کوفته یک پیمانه (١٠٠ گرم)(شامل سبزی معطرفصل مثل ریحون،مرزه،ترخون،نعنا)
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
پیاز داغ ٢قاشق غذاخوری(به دلخواه)
ادویه (فلفل سیاه ،زردچوبه،زنجبیل ،مرزه خشک و ترخون خشک) نمک به میزان لازم
موادمیانی:آلو ،گردو ،زرشک،پیاز داغ (به دلخواه و به میزان لازم)
مواد سس کوفته🔻
پیاز داغ دو عدد
ادویه :فلفل،زردچوبه،زنجبیل ،مرزه و ترخون خشک و نمک به میزام لازم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
آب پنج لیوان
آلو به مقدار لازم و به دلخواه
من چهار قاشق هم رب آلو به سسم اضافه کردم عااالی میشه و اینکه سبزی خشک داخل سس دلخواه هست👌
طرز تهیه🔻
لپه رو با غذاساز یا چرخ گوشت یا گوشتکوب خوب پودر میکنیم و بعد با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز میدیم تا منسجم بشه بعد برنج ،سبزی ،پیاز رنده(نیازی نیست آب پیاز رو بگیرید)و ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .بقیه مراحل توی فیلم مشخصه.نیم الی یک ساعت استراحت در یخچال و بعدش از مواد به میزان دلخواه بردارید و داخلش رو پر کنید و در سس به جوش اومده قرار بدید با شعله کم به مدت دو ساعت.در قابلمه رو هم نیمه باز بزارید😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان لایه ای🔻
مواد لازم برای دو عدد نان
1 کیلوگرم آرد / 6 لیوان آرد
2 لیوان شیر
1 استکان ماست یا نصف لیوان (ماست سفت)
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری
مواد میانی🔻
125 گرم کره
نصف استکان روغن مایع
طرز تهیه🔻
2 عدد تخم مرغ ،را برای رومال خمیر نگه دارید و بیکینگ پودر نمک ماست شیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید. تا جایی که خمیر نرم بدست اید ، اگر خمیر سفت شد میتوانید کمی شیر اضافه کنید اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه بماند ، سپس به 8 چانه تقسیم کنید ، یک چانه را روی میز ارد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید خوب نازک کنید و بین آنها را مخلوط کره و روغن بمالید کره و روغن را بزارید روی حرارت در حد باز شدن کره و بعد که از حرارت افتاد روی خمیر بکشید و چهار لایه به همین ترتیب روی هم بزارید و کره بمالید بعد از یک طرف خمیر را رول کنید و کمی بکشید و به صورت گرد بپیچید مثل فیلم و چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب باز و لابه لای هر لایه کره بمالید و روی هر دو نان را به مدت یکساعت با پلاستیک بپوشانید و بعد هر چانه را روی کاغذ روغنی که سایز سینی فر بریدید بزارید و با وردنه به اندازه ی سینی فر باز کنید و ، یک تخم مرغ را روی نان بشکنید و روی نان بمالید و نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که نان کاملا خوشرنگ شود بپزید.نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لایهای😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#مرغ_ماستی👩🍳
سینه مرغ ۳۰۰ گرم 💙
ماست یک و نیم لیوان 💙
آویشن ۱ قاشق غذاخوری 💙
فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری 💙
زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری 💙
نمک 💙
آرد سفید ۱ لیوان 💙
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری 💙
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری 💙
رز ماری نصف قاشق چایخوری 💙
سیب زمینی )💙
ادویه مخصوص سیب زمینی، روغن زیتون، فلفل سیاه)💙
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛