فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح تابستونیتون بخیر
💗الهی امروز موجی از
🌸خبرهای خـوب
💗بیـاد تـو زندگیتون
🌸الهی لحظه لحظه ی زندگیتون
💗قرین این پنج کلمه ساده باشد
🌸شادی ،زیبـایی ،مـهر ،محبت ،آرامش
اين یه غذاي تركيه اي هست و بهش ميگن مانتي
واسه درست كردن خميرش ٢تا تخم مرغ رو با چنگال هم بزنيد ٢ق چ نمك و نصف ليوان آب باهاش مخلوط و ٣ليوان آرد رو آروم آروم بهش اضافه كنيد انقد ورزش بديد تا همه آرد به خوردش بره روشو بپوشونيد و بزاريد نيم ساعت بمونه و عمل بياد، ٢٥٠ گرم گوشت،١پياز متوسط رنده شده، نمك و فلفل و ٣ق غ جعفري و ١ق غ رب (ميتونيد جعفري و رب نريزيد هر دو دستور درسته) رو خوب باهم مخلوط كنيد و كنار بزاريد، خمير رو پهن و با وردنه نازك كنيد به صورت دايره اي يا مريع هاي ٢/٥ در ٢/٥ برش بديد و از مايع گوشتي داخلش بريزيد و شبيه بقچه ببندينش، ميتونيد مثل فيلم هم به شك گل در بياريد كه كاملا سليقه اي هست، مانتي ها رو تو قابلمه يا ظرف مناسب بچينيد،١٠٠ گرم كره رو با پودر چيلي ،١عدد گوجه رنده شده ١ق رب ، نمك و فلفل و ٢ليوان آب مخلوط كنيد بريزيد رو مانتي ها و بعد از ١٥ دقيقه از سس درشون بياريد، ماست و سير و يكم شويد رو باهم مخلوط كنيد روي مانتي ها بريزيد و سرو كنيد.
پ.ن : تو بعضي رسپي ها مانتي رو بجاي سسي كه گفتم با آب و نمك ميجوشونن و در اخر كره و پودر چيلي و گوجه رو حرارت ميزارن وقتي غليظ شد موقع سرو روي ماست ميزيزن😋.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_برنجی_بدون_فر
شیرینی فوق العاده خوشمزه مخصوص عید اندازه ای که میدم مقدار شیرینیه تو سینی
برای اندازه گیری حتما از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید میتونید مواد رو دوبرابر کنید این شیرینی هم با فر وهم بدون فر درست میشه فقط به این نکته توجه کنید شیرینی سری اولرو که قیف زدید سری دوم حتما یک دقیقه دوباره با همزن دستی یا قاشق دوباره بزنید تا دوباره پوک بشه جای که خمیر میزارید زیاد گرم نباشه بجای روغن قنادی از کره اسنفاده نکنید بوی کره تو شیرینی خشک زیاد خوشایند نیست
میتونید بجای روغن صاف قنادی از روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه
در اصل این شیرینی با روغن کرمانشاهی درست میشه ولی هزینه ش خیلی بالا میره😄
آرد برنج 250 گرم
آرد سفید قنادی 125 گرم
روغن جامد صاف 130 گرم
شیر ویا آب 150 گرم
گلاب 30 گرم
پودر شکر 125 گرم
پودر هل نصف قاشق چایی خوری
تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق غذاخوری
آرد برنج و آرد سفید رو با هم مخلوط کرده نصفشو میریزیم داخل کاسه همزن روغن قنادی هم میریزیم همزن را روشن کرده با سرعت کم قاشق قاشق مابقی آرد رو اضافه کرده یک قاشق روغن مایع هم اضافه کرده آنقدر میزنیم تا پوک وسفید بشه تو فیلم مشخصه نشون دادم (حدود شش الی هفت دقیقه) سپس پودر قند، شیر ،تخم مرغ ،پودر هل ،گلاب رو اضافه کرده دوباره همزن رو روشن کرده در حد مخلوط کردن میزنیم خواستید دو رنگ باشه نصفشو جدا کرده به نصف دیگه ژعفران میزنیم
شیرینی رو میریزیم تو قیف وبا ماسوره ساده میزنیم مهر مخصوص شیرینی برنجی هست لوازم قنادیا دارن من نداشتم از ماسوره استفاده کردم طبق فیلم
عزیزانی که تو فر درست میکنن دمای فر 200 درجه حدود ده الی 15 دقیقه زیر ودور شیرینی طلای بشه کافیه نباید تغییر رنگ بده
اگه فرتون زود داغ میشه 180 درجه کافیه
قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود 15 الی20 زیر شیرینی طلای میشه اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد من نزاشتم
من از سینی پیتزا استفاده کردم فرقی نداره هر جنسی که باشه فقط نسوز باشه
مهر رو ابتدا به آرد بزنید بعد روی شیرینی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی برنجی بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سیب زمینی بعنوان یکی از بهترین ارد سوخاری ، مورد مصرف قرار میگیرد زیرا علاوه بر افزایش بی نظیر کیفیت طعم و رنگ و بالا بردن میزان تردی محصول مانع از سیاه شدن ان در دمای بالای روغن به هنگام سرخ کردن میشود . اما بعلت بالا بودن قیمت ان معمولا این ارد را به نسبت های متغیر با ارد سوخاری معمولی مخلوط میکنند .
مواد لازم🔻
سیب زمینی
آرد سیب زمینی
طعم دهنده :به دلخواه(پاپریکا،کچاب،سرکه نمکی)
آب :به مقدار لازم
سرکه :2 ق غ
نمک: 1ق س
روغن :برای سرخ کردن
طرز تهیه🔻
ابتدا سیب زمینی ها را برش بزنید وبشویید سپس در ظرفی مقداری آب گرم بریزید نمک وسرکه بهش اضاف کنید وسیب زمینی های برش زده را تا 15 دقیقه در آب گرم بزارید (روی حرارت نباشه ) بعد از این مدت توی آب سرد بریزید و آبکشی کنید وبزارید تا کاملا خشک بشه.آرد روی سیب زمینی ها بریزید ومخلوط کنید ودر روغن داغ سرخ کنید واز طعم دهنده دلخواه روی چیپس ها بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی با آرد سیبزمینی 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد.
براي سس🔻
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
طرز تهیه🔻
همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید.
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک نان لواش😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دلمه مرغ
مواد موردنیاز:
فلفل دلمه
مرغ چرخ کرده
آب
ذرت
نخود فرنگی
هویج
سس سویا
سس سریراچا
پودر پاپریکا
جعفری خشک
شکر
نمک
پنیر موزارلا
داخل فلفل دلمه رو خالی کنید
مرغ چرخ کرده رو سرخ کنید توی ماهیتابه و بعد بعدش کمی آب اضافه کنید و بعد هم به میزارن دلخواه ذرت و نخود فدنگی و هویج و نصف قاشق سس سویا و نصف قاشق سس سریراچا و پاپریکا و جعفری و یک قلشق چایخوری شکر و نمک بهش لضافه کنید و اجازه بدین که مواد بپزه
مواد رو داخل دلمه بریزید و روش پنیر و جعفری خشک شده بریزید و بعد هم توی ماکروویو بزارید تا پنیر آب بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_شیروارده:
5 گرم کره
نصف فنجان چای خوری روغن
2 فنجان آرد
1 فنجان شکر
نصف لیوان چای خوری ارده
2 فنجان شیر
1 ق چ وانیل
دستور تهیه:
کرو و روغن را ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی روی حرارت کم شروع به تفت دادن کنید. این مرحله است که به کمی صبر نیاز دارد. وقتی تفت میدید ، بعد از مدتی مخلوط آرد به رنگ تیره می شود من حدود 35 40 دقیقه آن را تفت دادم . وانیل را به شیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک قوام غلیظ شود. آن را از اجاق گاز بردارید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند. سپس گرم سرو کنید و تزئین کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری با سس باربکیو
مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
پودر چیلی 1 قاشق چای خوری
آرد
تخم مرغ
روغن
سس باربیکیو نصف فنجان
طرز تهیه :
مرغ را ریز می کنیم. سپس بر روی آن ها نمک، فلفل، پودر سیر و پودر چیلی ریخته و مخلوط می کنیم. قطعات مرغ را آردی کرده، سپس در تخم مرغ می گذاریم و دوباره در آرد می چرخانیم.
مرغ ها را در روغن به صورت شناور سرخ می کنیم.
سس باربیکیو را در ظرفی ریخته و می گذاریم به جوش بیاید. سپس مرغ های سوخاری را در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_مرغ_و_قیسی😍😋
مرغ ۱عدد برای هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
برای ۵ تکه مرغ:
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیی: ۱ کاسه
گوجه خشک: ۱ کاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸🌸🌸🍃🍃🌸🌸🌸🌸
#کیک_یخچالی_هویج
سلام این دسر خوشمزه و عالی ، خصوصا توصیه میشه برای بچه ها 😜😋
این دسر هویجی خوشمزه و مقوی 😍.
بیسکویت پتی بور یک بسته
هویج نیم کیلو (حدودا 5 تا 6 عدد)
آب 1 تا 2 لیوان
گلاب یک سوم لیوان
شکر 70 گرم (یک سوم لیوان)
نشاسته ذرت 40 گرم ( حدودا 3 ق غ)
زعفران ، دارچین ، هل و ... به میزان دلخواه
هویج ها رو شستم و پوست گرفتم . خرد کردم و داخل قابلمه ریختم . حدودا یک تا دو لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بپزه و بعد از پخت آبی نمونه . بعد از پخت با گوشت کوب یا میکسر له کردم .
داخل گلاب ، نشاسته رو ریختم و حل کردم و داخل پوره هویج اضافه کردم . کمی زعفران ، شکر ، پودر دارچین اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت مناسب برسه و بعد از حرارت برداشتم .
کف ظرفم (اندازه ظزفم 10 در 25 هستش) کیسه فریزر انداختم و ته ظرف از مواد هویجی یک لایه ریختم (مواد گرمه) و یکدست پهن کردم . یک لایه بیسکویت چیدم و مجدد مواد هویجی ریختم و این شکلی لایه ها رو پر کردم . یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دادم و بعد از ظرف خارج کردم و با پودر نارگیل و خلال پسته تزیین کردم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی هویج
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد
🔷مواد لازم
🔹سیب زمینی
🔹هویج
🔹لبو
🔹کلم قرمز
🔹جعفری
♨️طرز تهیه
سیب زمینی و هویج رنده شده و لبو رنده شده رو آبپز میکنیم. کلم قرمز رو ریز ریز رنده کرده و جعفری رو خورد میکنیم.
سیب زمینی پوره شده با سس مایونز و نمک مخلوط کرده و به 5 قسمت تقسیم میکنیم.
لایه اول بصورت ساده
لایه دوم با هویج رنده شده
لایه سوم لبو رنده شده
لایه چهارم با کلم قرمز
ولایه آخر با جعفری خورد شده مخلوط کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا بازاری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #زولبیا #بدون_نشاسته
لینک رو بفرست برای بانوان خانه دار 👇👇😍😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کراکت_سیب_زمینی 🥔 😋😍
🔸سیب زمینی رو آبپز کنید بذارید سرد بشه رنده کنید بهش یه دونه پیاز رنده شده اضافه کنید و ادویه جات و یک عدد تخم مرغ، کامل مخلوط کنید و یکساعت بذارید داخل یخچال، برای مواد داخل کراکت هم گوشت چرخ کرده و پیاز نگینی سرخ شده و فلفل دلمه ای و قارچ و ادویه جات و کمی رب گوجه،به اندازه مورد نظر از سیب زمینی بردارید و وسطش از مواد گوشتی بذارید و پنیر پیتزا و کامل جمع کنید و در آخر کراکت هارو به ترتیب داخل آرد سفید، تخم مرغ که با شیر رقیق شده و در نهایت پودر سوخاری پانکو بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید،نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸🌸🌸🍃🍃🍃🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_سویا😍😋
سیب زمینی ۴ عدد
سویا یک لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
پیاز یک عدد متوسط
رب یک ق غ
جعفری یا شوید به دلخواه
✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_سارای_تاتلیسی😍😋
شیر ۴ لیوان
آردگندم نصف لیوان
نشاسته گل ۴قاشق غذاخوری
شکرنصف لیوان
کره ۲۰گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب درصورت دلخواه ۳قاشق غذاخوری
خلال بادام بوداده شده به میزان لازم
توضیحات:حتماشیرسردباشه بهش اردونشاسته رواضافه کنید
حرارت حتماکم باشه ،مدام هم بزنیدوحوصله به خرج بدین
داخل لیوانهاروچرب کنیدبعدازبستن وبرش دادن داخل بادام بوداده شده بغلتونیدوروشوبانوتلایاگاناش تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸🌸🌸🍃🍃🍃🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_پفکی
مواد لازم:
2 عدد بادمجان قلمی
2عددتخم مرغ
2 تا3قاشق غذاخوری شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری سرصاف)
نمک
روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه :
بادمجونا راپاک وحلقه ای برش بزنید.
دریک کاسه تخم مرغ+نمک+شیر+آرد بیکینگ پودر راهمگی مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا به غلظت ماست برسه.
میتونید فلفل هم اضافه کنید.
بادمجونا رابه این سس آغشته کنید ودرروغن داغ سرخ کنید.
درکنار بادمجونای پفکی میتونید یک کاسه ماست سفت که کمی نمک وفلفل سیاه وکمی سیر رنده شده وپاپریکا اضافه کنید سرو کنید. نوش جان 😊
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نمکی
🍽️مواد لازم 🍽️
5 کیلو نمک
7 عدد تخم مرغ
1 عدد مرغ کامل
2 عدد ران مرغ کامل
مدت و زمان پخت»» 200 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت
نووووش جااان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_کباب
میزان جوجه حدود 2 کیلو بود
برای این مقدار،2 عدد پیاز متوسط را خلالی کنید
حدود 2 قاشق مرباخوری نمک را با پیازها مخلوط کنید.
روی پیاز را بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا پیاز آب بیندازد.
آب پیاز خارج شده و راحت تر به بافت جوجه ها نفوذ میکنه و باعث ترد شدن جوجه کباب میشه
میزان نمک به ذائقه شما بستگی داره
زعفران دمکرده غلیظ را ابتدای کار به جوجه ها اضافه و خوب مخلوط کنید تا جوجه ها کاملا عطر و رنگ و طعم زعفران را جذب کنند.
سپس 1 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید
دقت کنید آبلیمو رو نباید زیاد بریزید چون هم جوجه رو سفت میکنه و هم اینکه روی طعم جوجه اثر میذاره...این میزان آبلیمو فقط برای ایجاد تعادل در مزه های اضافه شده به جوجه هست...
سپس 2 قاشق پر مایونز و 2 قاشق پر ماست پرچرب(من ماست سون استفاده کردم)اضافه و خوب مخلوط کنید
مایونز بافت جوجه رو کاملا چرب و لطیف میکنه و دیگه نیازی به افزودن روغن نیست ولی اگه مایل بودید میتونید 2 قاشق روغن مایع هم اضافه کنید.
درپایان چند تکه فلفل دلمه(برای عطر و طعم بهتر) را به همراه پیازی که آب انداخته اضافه وخوب مخلوط کنید.
مواد را بچشید درصورت نیاز نمک به همراه کمی فلفل اضافه کنید.
من چون ابتدای کار به پیازها نمک زدم دیگه نمک اضافه نکردم
روی ظرف را بپوشانید و حداقل 5 تا 6 ساعت در یخچال استراحت دهید تا جوجه ها کاملا مزه دار شوند.
بهتر است جوجه ها را از یک روز قبل مزه دار کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لقمه های پنیری مرغ سوخاری😍
مواد لازم :
فیله مرغ 450 گرم
پنیر موزارلا
پودر سوخاری 2 فنجان
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
ریحان خشک شده 1 قاشق غذاخوری
جعفری خشک شده 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 1/2 فنجان
آرد 1/2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه :
با نوک چاقو فیله مرغ رو سوراخ ميكنيم، پنیر موزارلا رو توي این شکاف مرغ قرار میديم،
پودر سوخاری + پودر سیر + ریحان خشک + جعفری خشک + نمک + پنیر پارمزان رو توي ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
مرغ های پر شده با پنیرو توي آرد ، بعد تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری میچرخونيم.
آخر سر هم اونا رو توي روغن به صورت شناور سرخ می کنیم.
برای تزئین از پنیر پارمزان استفاده می کنیم.🤩
مگه دلربا تر از اين لقمه ها هم داريم؟؟
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های پنیری مرغ سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لواشک_هلو
توی یخچال یه کمی هلو و شلیل بود ، دیدم هلوها هم نرم هستن و دارن له میشن تصمیم گرفتم لواشک درست کنم . دیدم یه چند تا هم آلو سیاه چشمک می زنه از اون هم داخلش ریختم .
ترکیب هلو و شلیل و آلو با هم بی نظیره این ترکیب رو امتحان کنین . ملس و خیلی خوشمزه است .
خلاصه لواشکی شد نگو و نپرس ، دعوا هست سرش 😁😉.
.
حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم .
گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه .
بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم .
داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه .
می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه .
توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی هم کلفت نشه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک هلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛