eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سحر ، کرشمهٔ صبحم 🌾 بـشارتی خـوش داد 🌸 که کس همیشه 🌾 گرفتار غم نخواهد ماند... 🌸ســـلام 🌾یک روز بی نظیر 🌸یک صبح دلنشین 🌾یک لبخند از ته دل 🌸یک خدای همیشه همراه 🌾با هزار آرزوی زیبـا 🌸تقدیم لحظه هاتـون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصن این دسر نیاز به تعریف نداره ، فقط خودتون ببینین چقدر خوشگل و خوشرنگ شده 🤌🏻🥹 این روزا که هوا گرمه اینطور دسرای خنک خیلی میچسبه 😍 واسه مهمونی هم قشنگ اون چیزیه که همه به وجد میان از دیدنش🥰 ✅مواد لازم برای یک بسته پودر ژله موز ۲ لیوان شیر ۶ قاشق.غ شکر ۴ قاشق.غ پودر نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم خامه صبحانه نصف لیوان بیسکوییت پودر شده ۲ تا موز له شده ۲ قاشق.غ پودرژلاتین یک بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ای ۴ قاشق پودر قند . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم طرز تهیه روکر موز 🌻برای درست کردنش اول پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و نصف ژله رو بریزید داخل قالب و به مدت ۲۰ الی ۴۰ دقیقه بزارید داخل یخچال.شیر و شکر و پودر نشاسته ذرت رو هم بزنید و بزارید روی‌ حرارت ملایم تا غلیظ بشه بعد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنید و زیر شعله رو خاموش کنید. 🌻پنیر خامه ای رو با پودر قند ترکیب کنید و به مواد اصلی اضافه کنید.ژلاتین رو با ۱/۴ لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا بن ماری بشه .ژلاتین و پودر بیسکوییت و موز له شده رو به مواد اصلی اضافه کنید و مخلوط کنید.بریزید داخل قالب و بزارید تو یخچال وقتی یکم خودشو بست یه لایه ژله رو بریزید و به مدت ۶_۱۰ ساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا خودشو ببنده.برای جدا کردن از قالب هم از سمت کناره های قالب به سمت مرکز بکشید و روی ظرف موردنظرتون برگردونید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فریز کردن باقالی الان فصل باقالیه و بهتره که هممون ازین خوشمزه بگیریم تا بتونیم هر وقت که بخواهیم به باقالی پلوی خوشمزه درست کنیم اما چکار کنیم تا باقالی هامون همیشه همینطور سبز بمونه تغییر رنگ و بو نده تو فریزر من روش ساده ی بلانچ کردن سبزیجات رو پیشنهاد میکنم. بلانچ کردن : تمام آنزیم هایی که موجب فساد سبزیجات میشه رو غیرفعال میکه اینجوری زمان بیشتری میتونید باقالی رو در فریزر نگه دارید با حفظ طعم و مزه و رنگ. . دستور کار :👇 خب همون ‌طور که دیدید من باقالی هارو اول پاک کردم و خوب شستمشون با سرکه و نمک هم میتونید ضدعفونی کنید و بد خردشون کردم شما وقتی باقالی را از وسط برش بزنید و پوستش رو بگیرید در حقیقت به چهار قسمت تقسیم کردید البته خرد کردنش به سلیقه خودتونه یک قابلمه را آب میکنیم میداریم جوش بیاد داخلش کمی نمک میریزیم باقالی هارو داخلش میریزیم و میذاریم 3 دقیقه توی آبجوش بمونه و بعد مستقیم به کاسه ای ای که از یخ پرشده منتقل میکنیم به این شوک حرارتی بلانچ میگیم و بعد از 5 دقیقه ابکشش میکنیم و به از اینکه آبش رفت بسته بندی میکنیم بسته های من 175 گرمی هستن که مناسب برای 3-4 نفره ... نکته : باقالی های زرد رو که جدا کردید میتونید خشک کنید و باهاش دمپختک درست کنید⁦. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب 40 گرم زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد ماست 180 گرم سفت وشیرین ارد 500 تا 550گرم شاید کمی بیشتر حتما آرد شیرینی پزی باشه آرد نانوایی استفاده نکنید وانیل نوک قاشق چایخوری روغن مایع 40 گرم روغن جامد آب کرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب کنید ) نمک نصف قاشق چایخوری مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوی خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده کردم هل ساییده شده مقداری پودر قند 150گرم یا یک دوم پیمانه گلاب ته استکان روغن مایع برای سرخ کردن وپودر قند برای روی قطابها درست کردن خمیر همه مواد جز آرد داخل کاسه میریزیم وبا همزن برقی ویا دستی میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یکدفعه اضافه کرده حتما صد گرم از آرد رو کنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خوری آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگی داره کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست می‌آید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهای خمیر استفاده کنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با کف دست خمیر رو جمع کنید مواد داخل قطاب رو آماده کنید مواد داخل قطاب سلیقه ای هست از هرموادی میتونید استفاده کنید مواد داخل قطاب خمیری نباید باشه باید پودری باشه خمیر نیازی به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدی همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانی خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید روغنی مایعی که قطاب رو توش سرخ میکنید حتمااااااا داغ باشه لبه های رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ کردن از هم باز نشن وقتی که سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه که رو سینیه به جای پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۲ تا ۳ نفر بادمجان 3 عدد گوجه فرنگی 2 عدد سیر ۳ تا ۴ حبه تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره) سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین . گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم. سیر رو داخل تابه تفت دادم . بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید. و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین. برای مایه گوشتی هم دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین. اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁 برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون آرد بدون فر کافیه شما ۱۵۰گرم شکلات تخته ای رو با ۵۰گرم کره به روش بن ماری (روی بخارکتری)آب کنید ، سه عدد تخم مرغ رو سفیده وزرده رو ازهم جدا کنید سفیده رو با سه ق شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره ،زرده ها رو باهمزن دستی بزنید سپس شکلات آب شده که سرد شده رو درسه مرحله بهش اضافه کنید وآروم هم بزنید درادامه سفیده تخم مرغ که فرم گرفته روهم درسه مرحله به موادتون اضافه کنید فقط خیلی آروم وبه صورت دورانی هم بزنید که پفش نخوابه حالا چهارعدد ظرف سوفله یا فنجون انتخاب کنید با کره یا مارگارین چرب کنید ومواد روبین چهارتا ظرفتون تقسیم کنید وبچیند داخل قابلمه گودی کمی هم آب جوش اضافه کنید ته قابلمه ودربشو بزارین وروی حرارت متوسط ده دقیقه بپزین بعداز ده دقیقه چک کنید اگر پخته نشده بودم چند دقیقه دیگه زمان بدین ، کلا می تونید مثل سوفله درست کنید کمی به شکل مایع باشه که مدت زمان کمتری به پخت نیاز داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیکن استریپس پنیری مناسب برای 4 تا 6 نفر . مواد لازم 2 تکه سینه مرغ، بدون پوست ½ پیمانه پودر سوخاری ½ پیمانه پنیر پارمسان، رنده شده 1 قاشق چای‌خوری نمک ½ قاشق چای‌خوری فلفل 2 عدد تخم‌مرغ ½ پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده سس مارینارا . طرز تهیه 1. از قبل دمای فر را روی 190 درجه سانتی‌گراد (375 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. تکه‌های سینه مرغ را به صورت نواری برش می‌زنیم. 3. در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم. 4. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه شکانده و می‌زنیم. 5. مرغ‌ها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و بعد در کاسه مخلوط پودر سوخاری می‌غلتانیم. دوباره این کار را تکرار می‌کنیم. 6. مرغ‌ها را در یک سینی مخصوص فر گذاشته و به مدت 20 دقیقه می‌پزیم. در نیمه پخت، مرغ‌ها را برمی‌گردانیم. 7. کمی پنیر موتزارلا روی مرغ‌ها ریخته و مجددا به مدت 5 دقیقه می‌پزیم تا پنیر کاملا آب شود. 8. با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ بوقلمون مواد لازم : سینه بوقلمون350 گرم خرد شده تره فرنگی اسلایس شده یک شاخه فلفل دلمه ای رنگی اسلایس شده نصف لیوان لیموترش دو حلقه ماست 2 ق غ ارده یک قاشق غ روغن مایع 2 ق غ سیر یک حبه و ترشی فلفل تند نصف ق مرباخوری نمک ، فلفل سیاه و اویشن ، زردچوبه ، زعفران ، جوز هندی خیلی کم قارچ 100 گرم جعفری نان باگت گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه سس ، سس کچاپ 3 ق غذ مایونز 2 ق غ سس خردل 2 ق غ باربیکیو نصف ق غ نعنا خشک یک ق مرباخوری نمک فلفل سیاه دستور تهیه : ابتدا سینه بوقلمون را اسلایس کرده با ماست ، ارده ، روغن ، سیر و ترشی فلفل و انواع ادویه های ذکر شده مخلوط کرده و استراحت میدهیم تا کاملا مرینیت شود ، بعد داخل سینی فر ریخته و ب مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه حرارت میدهیم ، حالا سس کچاپ و مایونز و خردل و باربیکیو و نمک و نعنا و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم ، داخل نانها را خالی کرده اول سس اماده شده بعد جعفری و بعد قارچ تفت داده شده در روغن خیلی کم با ابلیمو ( دوستان توجه کنید ، نکته ی مهم روغن کم و نوع برش قارچ هست ک باعث خوب طلایی شدن قارچ میشه) حالا یک ردیف قارچ و بعد گوجه های اسلایس شده را میگذاریم و نوش جان میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان ❤ این‌سس مخصوص پیتزا،پیراشکی،لازانیا و....باسیب زمینی سرخ شده دیگه هیچی😉 مواد لازم گوجه فرنگی تپل و قرمز رنگ یک کیلو پیاز یک عدد سیر دو حبه شکر قهوه ای یک قاشق شکر سفید یک قاشق شکر قهوه ای نداشتید بجاش شکر سفید بزنید سرکه یک استکان فرقی نداره سفید باشه ویا قرمز(سرکه انگور ) نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم نشاسته ذرت یک قاشق آب نصف استکان گوجه‌ فرنگی رو شسته چند ثانیه داخل آب‌جوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا بشه پیاز رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن زیتون ویا روغن مایع تفت بدید سبک وشیشه ای که شد سیر رنده شده اضافه کرده وباهاش تفت بدید گوجه فرنگی خرد شده بریزید ودرشو بزارید با شعله متوسط تا گوجه فرنگی آب بندازه ونرم بشه. سپس بزارید از داغی بیفته بوسیله مخلوط کن ویا غذا ساز بزنید تا پوره بشه. از الک رد کنید ، گوجه فرنگی که از الک رد کردیم میزاریم رو گاز با شعله متوسط نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وشکر قهوه ای وشکر سفید وسرکه ویک قاشق رب تفت داده شده میریزیم نشاسته ذرت رو تو آب سرد حل کرده بهش اضافه میکنیم هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشه سس هنگامی که‌رو گازه ول نکنید. هم زود ته میگیره هم کناره هاش زود میسوزه از همین حالا بگم سس ته بگیره تلخ میشه سس که به غلظت کافی رسید گاز رو خاموش کنید بریزید تو شیشه دردار وبزارید یخچال به مدت چند هفته تو یخچال ماندگاری داره به همین راحتی سس خوشمزه وبدون مواد نگه دارنده میتونید تو خونه تون درست کنید. نشاسته ذرت پودری وسفیدرنگه اگر نداشتید مشکلی نیست نریزید خیلیا نصف قاشق ارد شیرینی پزی میریزین اگر با آرد شیرینی پزی درست کنید بعد از سرد شدن کمی سفت میشه ولی با نشاسته ذرت همچنان لطیفه از نشاسته گندم استفاده نکنید بعد از سرد شدن سس خیلی سفت میشه میخواید سس کچاپ فلفلی درست کنید کمی بیشتر پودر فلفل قرمز بریزید ویا بجای پودر فلفل قرمز یک دونه چیلی تند رو با گوجه بزارید رو گاز تا با گوجه بپزه اگر گوجه تون بی رنگه یک قاشق رب بهش اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان جگر وز ویا چگر پیج کیا عاشقشن✋️ خوشمزه ترین واصیل ترین غذای لرستان من اینو عید خرم آباد دریاچه کیو خوردم خیییییلی خوشمزه بود جاتون سبز شما تا حال خوردی؟کدوم شهر اگر کمبود آهن دارید حتما درست کنید جگر گوسفندی رو شسته کنار بزارید آبش کاملا بره پرده چربی دیافراگم شکمی گوسفندی یک عدد شسته دمای محیط بزارید تا نرم بشه سماق و نمک به میزان لازم جگر رو برش بزنید مقداری نمک وسماق روش بپاشید و به سیخ بکشید سیخ جگر رو روی پرده چربی بزارید یک لا بپیچند وبا خلال دندان فیکس کنيد به صورت تکی هم میتونید پرده بپیچید وبعد بهدسیخ بکشيد روی منقل ویا کباب پز کباب کنيد عزیزان توجه کنید حتما جای باز کباب بشه به دلیل پرده چربی دود میکنه وشعله ور میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• بریم برای درست کردن همبرگر اونم از نوع خونگی خیلی خیلی خوشمزه و سالم 🤤 بچه ها اگر موافقید نون همبرگر و پست بعدی آموزش میدم خیلی خفن میشه 😍 اول بگم فست و فود و این دسته غذاها ادویه هاش خیلی مهمه و اگر بزنید همونقدر عطر و بوی عالی داره من ادویه همبرگر و آماده از عطاری میگیرم همونجا برام ترکیب میکنن که میگم چیا هست همبرگر خونگی من از یک کیلو ونیم گوشت که یک کیلو گوشت گوساله بود نیم کیلو گوشت گوسفندی استفاده کردم دویست گرم سویا که خیس دادم و بعد آبش رو کشیدم یک کیلو پیاز چرخ شده و آبش کشیده شده ادویه ها شامل نمک فلفل زردچوبه پولبیبر (فلفل قرمز ترکی) پاپریکا. کاری ادویه همبرگر (پودر سیر.پودر انبه.دارچین . پودر خردل.جوز هندی.زنجبیل.پوذر تخم گشنیز) ادویه ها رو نوشتم حالا هر کدوم رو داشتید نصف ق چ بریزید ازش یا آماده تهیه کنید من گوشت و سویا رو چرخ کردم پیاز هم چرخ کردم آبش رو گرفتم و ادویه هارو زدم و حسابی ورز دادم تا چسبنده بشه همیشه بعد ١٢٠ گرمی کردم و قالب زدم بین دو نایلون و گذاشتم فریزر یا سرخش میکنم یا تو دستگاه سرخ کن میزارم به شدت خوشمزه میشه نوش جان ❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• راحتترین و خوشمزه ترین پیراشکی همینه اصلا انقدر نرمه تو دهن آب میشه خیلی خیلی عالیه 😍درست نکنی ضرر کردی 🤤 خودتون ببینید با روغن خیلی کم سرخ کردم اميدوارم این آموزش و دونش داشته باشید 🥰 مواد لازم آرد 400 گرم هر پیمانه آرد ١٢۵ تا ١٣٠ گرمه کره ٣ ق غ شکر ٣ ق غ نمک یک دوم ق چ خمیر مایه فوری یک ق غ تخم مرغ یک عدد شیر یک پیمانه آرد الک بشه خمیر مایه و شکر و نمک اضافه بعد کره ذوب شده شیر و تخم مرغ خمیر که جمع شد یک ربع با دستگاه یا دست ورز بدید تا خمیر لطیف و سطح صافی به دست بیاد بعد تو ظرف چرب شده یک ساعت استراحت بدید بعد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر و با وردنه باز کنید و با لیوان یا کاتر قالب گرد بزنید و بچینید تو سینی زیرش کاغذ روغنی بزارید یا چرب کنید پیراشکی های قالب زده رو نیم ساعت استراحت دوم بدید روش هم پارچه بکشید خشک نشه در آخر با مقداری روغن سرخ کنید و میشه هم ساده سرو کرد هم داخلش رو باشکلات کرمفیل یا کرم پیراشکی پر کرد نوش جان 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• . وای اگر بدونید چقدر خوشمزه و راااااحته عاشقش میشید نه شیر میخواد نه خامه نه شکر 🤤😍بعد چقدر هم زیاد میشه اصلا یخی نمیشه نرم و عالیه این مقداری که میبینید شش عدد موز حلقه شده یک ونیم ق غ پودر کاکائو حدود یه لیوان آلبالو هسته جدا شده و عسل که شما میتونید برای هرکدوم بچشید و کم و زیاد کنید یا حتی شکر هم میشه موزها و حلقه کنید و بزارید فریزر یخ بزنه بعد به سه قسمت مساوی تقسیم اولی رو با پودر کاکائو و سه ق عسل میکس کنید دومی رو بازهم سه ق عسل و آلبالو میکس کنید سومی رو با یک تا دو ق عسل میکس کنید حالا آماده اس بریزید تو ظرف و بزارید یخچال تا یخ بزنه تمام نوش جونتون 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛