eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان 💗اول هفته تون عالی 🌷از خدا میخوام بهترین 💗هفته رو پیش رو داشته باشید 🌷و سهم 💗امروزتون اززندگي 🌷فراواني نعمت 💗سلامتي ،عشق 🌷آدمهاي خوب 💗اتفاقات لذت بخش 🌷حرفهای امیدوارکننده 💗وسورپرايز ﺷﺎﺩكننده باشه 🌷روزتون زیبـا و در پناه خدا
خانگی مواد لازم: گوشت چرخ کرده با چربی کم 1 کیلو پیاز 1 عدد سیر 2 حبه ماست 3تا 4 ق غ ایرمیک 3 ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن) نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م) روغن دنبه150 گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁 تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉 سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک کیک مثل پیانو یک کیک لذت بخش با ظاهری زیبا مواد لازم: .یک عدد کیک شکلاتی آماده کنید.( مثلا یک کیک شکلاتی با پودر کیک درست کنید) .برای تهیه مرنگ شکلاتی: 6 عددسفیده تخم مرغ 400گرم شکر 310گرم خرده شکلات برای تهیه باتر کریم شکلاتی: 340گرم کره نرم شده در دمای اتاق 400 گرم شکر 130 گرم پودر کاکائو 140 میلی لیتر شیر 1قاشق مربا خوری وانیل 1قاشق چایخوری نمک برای کرم شکلاتی: 630گرم شکلات تلخ 240میلی لیتر خامه 2قاشق غذاخوری روغن نارگیل برای تزئین: 16عددشکلات کیک کت سفید 10عدد شکلات کیت کت قهوه ای روش تهیه: نیاز به یک کیک شکلاتی داریم پس ابتدا آن را تهیه میکنیم. کیک شکلاتی را به 2 قسمت تقسیم میکنیم و یک تکه را روی یک صفحه بزرگ قرار میدهیم. روی آن را با خامه شکلاتی پوشانده و سپس یک لایه مرنگ روی آن قرار داده و دوباره با خامه باقی مانده آن را میپوشانیم و سپس تکه دوم کیک را روی آن قرار میدهیم. سطح آن را با باقی مانده خامه پوشانده و آن را 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم. آن را از یخچال خارج کرده و کرم شکلاتی را که در دمای اتاق قرار دارد روی کیک میریزیم. سپس اطراف و لبه ای کیک را نیز با دقت با کرم شکلاتی میپوشانیم. شکلات های کیت کت سفید را در چهار ردیف در مرکز کیک میچینیم و سپس کیکت کت های قهوه ای را روی شکلات های سفید قرار میدهیم به گونه ای که شاسی های پیانو را تداعی کند. کیک را تا حداکثر 4 روز میل بفرمایید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹سینه مرغ خرد شده 500 گرم 🔹فلفل دلمه ای رنگی خلالی شده 2 عدد 🔹نمک و فلفل به مقدار کافی 🔹سس بشامل 2 پیمانه 🔹پنیر موزورلا رنده شده 2 پیمانه 🔹نان سوخاری 12 عدد ♨️طرز تهیه: 1- مرغ را به صورت حبه های کوچک خرد کنید و در کمی روغن زیتون تفت بدهید. چند دقیقه درب تابه را ببندید. شعله را کم کنید تا مرغ مغزپخت شود. 2- فلفل دلمه ای خلالی شده را همراه با نمک و فلفل و ادویه دلخواه اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا فلفل نرم شود. 3- مخلوط را با سس بشامل به خوبی مخلوط کنید. 4-نان ها را کف ظرف مناسب فر بچینید. مخلوط مرغ را روی آن بریزید و پخش کنید. در آخر پنیر رنده شده را روی مواد بپاشید (میتوانید کمی آویشن هم بپاشید). 5- 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 10 نفر 300 تا 400 گرم قارچ ورقه شده 300 گرم(3 لیوان فرانسوی) جو پرک 20 تا 50 گرم کره مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) آرد سفید 2 قاشق غذاخوری 2 عدد هویج رنده شده(اگه هویج کوچک بود 3 عدد) آب مرغ 4 تا 5 لیوان(میتوانید از 2 عدد قرص مرغ استفاده کنید) شیر پرچرب به دمای محیط رسیده 4 تا 5 لیوان نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید که از عطاری میتونید تهیه کنید) نصف یک عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه بپزید....میزان زردچوبه در آب مرغ و مرغ باید کم باشه آبلیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) مقداری جعفری ساطوری برای سرو خامه صبحانه 3 تا 6 قاشق غذاخوری(میتونید خامه رو حذف کنید) میزان آب مرغ یا شیر کاملا به غلظت مورد نظر شما برای سوپ و همین طور میزان لعابی که جو پرک میندازه بستگی داره...میتونید به جای مقداری از آب مرغ از آب معمولی استفاده کنید ولی صد البته که با آب مرغ خیییلی خوشمزه تر هست. کره+روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید کره ذوب شود. قارچ ورقه شده را اضافه و کمی تفت دهید(لازم نیست آب قارچ کاملا کشیده شود) در این مرحله به دلخواه 1 تا 2 قاشق آبلیمو به قارچ اضافه کنید. سپس 2 قاشق آرد روی قارچهای تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد کمی گرفته شود. آب مرغ را به تدریج و کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا باز شود. وقتی آرد کاملا باز و یکدست شد بقیه آب مرغ را هم اضافه کنید. سپس جو پرک+هویج رنده شده را هم اضافه کنید. و بعد حدود 3 تا 4 لیوان شیر را هم اضافه کرده،در قابلمه را نیمه گذاشته و حرارت متوسط باشد تا سوپ شروع به جوشیدن کند. همین که شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا سوپ ریز جوش شده و جو به آرامی بپزد و لعاب بیندازد. حتما با حرارت ملایم سوپ باید قوام بیاید و ریز جوش بخورد. در قابلمه در طی مراحل پخت نیمه باشد. از زمانی که جو شروع به لعاب انداختن کرد گاهی هم بزنید تا ته نگیرد. اگر بعد از پخته شدن و لعاب انداختن جو سوپ غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کنید. در اینصورت حتما دقت کنید در زمان اضافه کردن شیر حرارت کاملا ملایم باشد و سوپ نجوشد و شیر هم حتما به دمای محیط رسیده باشد تا نبرد. وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه(به دمای محیط رسیده) را در کاسه ریخته هم بزنید تا یکدست شود و با کمی سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه و حرارت را خاموش کنید. زمان اضافه کردن خامه ،سوپ نباید در حال جوشیدن باشد و حرارت ملایم باشد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 سیب زمینی.600 گرم گوشت چرخ شده.1 پیاز.1 سیر .1 تخم مرغ.نمک.فلفل قرمز.جعفری.3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان آب.پنیر.گوجه فرنگیها .روغن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابه_ای برای ۳ تا ۴ نفر سینه مرغ ۱ عدد ران مرغ ۱ عدد پیاز تقریبا بزرگ ۱ عدد سیب زمینی کوچک ۱ عدد (خام هستش) نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم تکه های مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و گوشت مرغ رو دوبار چرخ کردم. یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو کمی گرفتم . یه فلفل و زردچوبه و زعفران رو با هم مخلوط و سیب زمینی کوچیک هم رنده کردم (سیب زمینی به خاطر اینکه خشک نشه کباب استقاده میشه) (دوستان نگران نشین مزه و نه طعم سیب زمینی اصلا حس نمیشه یه دونه کوچولو هیچ کاری نمی کنه نمیزاره کبابتون سفت و خشک بشه.😊) گوشت مرغ و پیاز و سیب زمینی و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و ورز دادم. کمی در یخچال قرار دادم. داخل تابه ای مقداری روغن ریختم. تابه دو طرفه رژیمی که باشه عالی. بعد مواد رو کفش پهن کردم. من در تابه رو هم چند دقیقه گذاشتم و بعد دوباره باز کردم. برش دادم و سرخ کردم. گوجه ها هم روی سیخ فلزی روی گاز کباب شدن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
🟠⚪️🟠⚪️🟠⚪️🟠⚪️🟠⚪️ 🍃کانالی پراز 🌱 🌸سرشاراز 😇 🍃کانالی که روحتو نوازش میکنه👌 🌸موزیک های شادوب روز🎶 🔰🔰🔰🔰🔰 https://eitaa.com/joinchat/2570059956C9b529ac9e8 🍃 پستای و 😍💋 🌸ویدئو کلیپ های 🦋 ♻️ عالی امشب 👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3 عدد سیب زمینی آبپز سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید یا بکوبید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند. تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ ها را به سیب زمینی خنک شده اضافه و مخلوط کنید پودر سیر+نمک+فلفل اضافه و مخلوط کنید. سوسیس کوکتل یا هادداگ را برش نازک بزنید و سرخ کنید. هر بار مقداری از مواد سیب زمینی برداشته و در دست باز کنید،یک برش سوسیس سرخ شده به همراه کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر ورقه ای زرد(پنیر تست)داخل مواد خمیری بگذارید و در دست فرم دهید. حتما مواد خمیری باید خنک شود تا چسبندگی آن کم شود و راحت فرم بگیرد. اگر مواد شل بود و انسجام کافی را نداشت و بعد از خنک شدن هنوز چسبنده بود 1 تا 2 قاشق آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید. . بعد از اینکه همه کروکتها را فرم دادید،یکی یکی ابتدا در آرد سفید(آرد شیرینی پزی) و بعد در تخم مرغ همزده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید. سپس کروکتها را 1 ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و بعد به صورت منجمد در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند. حتما کروکتها را به صورت منجمد سرخ کنید تا از هم نپاشند. کروکتها نباید درز و شکاف داشته باشند وگرنه در روغن از هم میپاشند. به جای سوسیس از مرغ پخته و ریش ریش شده و یا مواد گوشت چرخکرده سرخ شده میتوانید استفاده کنید. با این مواد حدود 17 تا 19 عدد کروکت خواهید داشت. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب 250 میلی لیتر(1لیوان) آرد 1لیوان از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم کره نرم شده در دمای محیط 80 گرم شکر 1قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1/4قاشق چایخوری مخلوط شکر و دارچین مقداری برای غلتاندن شیرینیها آب+کره+شکر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی شروع به جوشیدن کرد بلافاصله آرد را یکجا بریزید و مدام هم بزنید تا جمع شود. حدود 2 تا 3 دقیقه خمیر را باز و بسته کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر از ظرف جدا شده و مثل توپ جمع شود. خمیر را در ظرف دیگری بریزید و صبر کنید تا ولرم شود. تخم مرغها را در ظرفی هم بزنید تا یکدست شوند. و در سه مرحله به تدریج تخم مرغ ها را به خمیر ولرم اضافه و هم بزنید. در هر مرحله تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود و سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید. با آخرین قسمت تخم مرغ،وانیل را هم اضافه و هم بزنید. خمیر چسبنده و کشدار است. آن را در قیف با سرماسوره ستاره بریزید. در این مرحله به دو صورت میتوانید عمل کنید. در تابه روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود سپس خمیر را به طول 10 سانت در تابه ماسوره زده و انتهای خمیر را با قیچی چرب ببرید. روش اصولی تر برای این مدل شیرینی این است که خمیر را در سینی روی کاغذ روغنی به طول 10 سانت ماسوره زده و حدود 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شده و خودش را بگیرید. این عمل کمک به تردی بیشتر شیرینی میکند و از طرفی باعث میشود خمیر شکل منظم تری در روغن به خودش بگیرد. حتما روغن داغ و حرارت متوسط باشد تا ضمن طلایی شدن شیرینی کاملا مغزپخت شود. بعد از اینکه شیرینیها طلایی شدند روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید یا در کنار سس شکلات سرو کنید. من از سس شکلات آماده استفاده کردم. میتونید 100 گرم خامه رو در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد 50 گرم شکلات خرد شده رو بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود(حرارت ملایم باشه)و بعد بلافاصله از روی حرارت بردارید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوره ی رول شده ی سیب زمینی: مواد لازم: 4-5 عدد سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده) 1 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه شیر تا نصف فنجان مواد میانی سیب زمینی: 200-250 گرم گوشت چرخ شده 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای سبز 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز یک تا دو حبه سیر نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پنیر گودا در تکه های درشت طرز تهیه: مایه گوشتی میانی را مانند مایه ماکارونی آماده کنید و کناری بگذارید. سیب زمینیها را خوب بپذید و پوست بگیرید و در کاسه ای به همراه ادویه های ذکر شده، تخم مرغ، شیر و کره پوره کنید. سپس آن را بر روی یک کیسه یا سلیفون باز کنید و از مواد میانی و پنیر بر روی آن بگذارید و رول کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و رول سیب زمینی را روی آن بگذارید و بر روی آن پنیر رنده کنیدو به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه بگذارید. نوش جان آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره رول شده سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
هدایت شده از 
**🔴فوری ، فوری // فروش بی تکرار یک ست پر طرفدار 🚨ست شش پارچه آشپزخانه فقط ۱۵۸ هزارتومان**😍😍👇 https://eitaa.com/joinchat/2955804797Cfa11b34bf1
مواد لازم :👇 شیر ولرم 1پ تخم مرغ 2 عدد خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری کره 4 ق غ (60 گرم) شکر 4 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره (آردی که برای کیک، نان و شیرینی بکار میرود) حدود 4 پ نمک 1/2ق چ. . دستور تهیه :👇 ابتدا شیر و پودر خمیر مایه و یک قاشق شکر با هم مخلوط کنید و بذارین تا عمل بیاد. (اگه مایه خمیر فوری باشه نیاز به عمل آوری نیست). شکر رو با کره ذوب شده مخلوط و به هم بزنید تا شکر حل بشه سپس تخم مرغ همزده اضافه و در آخر آرد و نمک را مخلوط کنید آرد تا جایی مصرف بشه که خمیر به دست نچسبد.خمیر را ده دقیقه ورز دهید و با در پوش بذارین تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه بعد از این مدت پف خمیر را با دست بگیرین و چانه های کوچکی رو بردارین و درون قالب بذارین (چونه گیری رو در ویدیو نشون دادم) و دوباره استراحت بدین تا حجم بگیره سپس رومال تخم مرغ کامل و یه قاشق شیر بزنید. (من نوک قاشق وانیل میزنم تا بوی تخم مرغ حس نشه) کنجد پودر نارگیل و شکر بپاشین و درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کردین به مدت تقریبا25دقیقه قرار بدین تا نان پخته و روی آن طلایی بشه. -من همه خمیر رو در یه قالب 28 استفاده کردم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود) کره 30 گرم خامه صبحانه نصف تا یک بسته شیر 4 لیوان(1 لیتر) آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه) آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه) آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم) نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت) پودر سیر کمی (به دلخواه) . پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود. آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود. وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد. حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد. در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد. و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید. بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند. اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید. در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید. سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛