هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
💥 امسال میخوام برا دخترم #شال_و_کلاه جدید ببافم 🧶
✅ مدل بالا هم آموزش گذاشته استاد😍🏃♀🏃♀
همه کانالهای بافت مدلهای تکراری و قدیمی بود🙄
💫بهترینها را با ستیا خانم و اموزشگاه تخصصی یاد بگیرید و ببافید😍🏃♀
پر از #بافتهای #جدید و #زیباس 😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2735996945Cf7c9089658
عضو شو ببین 👆
‼️زودتر عضو شید تابرداشته نشده👆
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
⭕️ چقدر پول کلاس میدی؟😕😒
صبر کن!
آموزش همه #هنرهای_پردرآمد #اینجاس😳😃
#رفع_اشکال هم داره😍
زیر نظر #مربی_فنی_حرفه_ای
http://eitaa.com/joinchat/2735996945Cf7c9089658
#تنها_کانال_تخصصی👆
‼️‼️با یادگیری این هنر درآمد عالی بدست بیارید 💰💰💰
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا آلفردو تنوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_آلفردو_تنوری
پاستا 400 گرم
شکل پاستا به سلیقه شما بستگی داره
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 گرم
سیر 1 حبه
خامه 300 گرم
میزان خامه به سلیقه شما بستگی دارد
پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
پنیر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان شور هست در مورد نمک غذا دقت کنید
کره 1 قاشق غذاخوری به دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
من به جای نمک و فلفل از 1 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کردم
شیر 2 تا 3 لیوان
بسته به جنس پاستا و اینکه چقدر دوست دارید سس پاستا رقیق یا علیظ شود میزان شیر رو میتونید تغییر بدید.
.
سینه مرغ را بین دو نایلون کمی بکوبید.
با مقداری نمک وفلفل سس خردل و سس ووستشایر(به دلخواه)و سیر ورقه شده مزده دار کنید
و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
سپس در کمی روغن دو طرف سینه را سرخ کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید.
میتونید اول سینه مرغ رو خرد کنید و بعد مزه دار کنید...ولی طعم نهایی مرغ در این دو حالت کمی باهم فرق داره...که این مورد به سلیقه شما بستگی داره.
قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
در تابه کمی روغن و کره بریزید و 1 حبه سیر رنده شده را یک دقیقه در آن تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
سپس خامه و در صورت تمایل پنیر خامه ای را افزوده و هم بزنید تا یکدست شده...شیر را کم کم اضافه کنید.
در این مرحله در صورت تمایل یک یا نصف یک عدد قرص عصاره مرغ را هم اصافه و در سس حل کنید.
قارچ تفت داده شده+پاستای آبکش شده+مرغ را اضافه و با سس مخلوط کنید.
معمولا در این مرحله سس کمی رقیق باید باشد تا چند دقیقه همه مواد در آن بجوشند و سس کمی به خورد مواد برود.
در انتها پنیر پارمسان اضافه و مخلوط کنید
اگه پارمسان در دسترس ندارید ایرادی نداره میتونید حذفش کنید
مواد را در ظرف فر بریزید و روی سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید
و برای حدود 1 ساعت یا تا زمانی که پنیر ذوب و روی آن طلایی شود در فر بگذارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلا_پلوباماهیچه
😋❤️😋❤️😋❤️
مواد لازم:
برنج: 4 پیمانه
باقلا تازه: 2-1 پیمانه
سبزی پلویی یا شوید خشک : 1/2 پیمانه
ماهیچه گوسفندی: 1 کیلوگرم
پیاز: 600 گرم
سیر: 3 حبه
برگ بو: 2 برگ
چوب دارچین: 2 عدد
زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز ها را خلالی ریز می کنیم.
نصف پیاز ها را با روغن تفت داده بعد کمی سبک شدن ماهیچه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد تغییر رنگ ماهیچه ها، حبه های سیر، بقیه پیاز خلالی، برگ بو، دارچین، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، بدون هم زدن مواد درب ماهیتابه را قرار داده و شعله را کم می کنیم، بعد از حدود سه تا چهار ساعت که ماهیچه ها پخت نمک را اضافه می کنیم.
برای باقلا پلو، داخل آب جوش برنج و باقلا ریخته و بعد آبکش کردن داخل قابلمه، همراه با ته دیگ نان برنج، باقلا و سبزی پلویی را اضافه کرده، با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت برنج را دم می کنیم.
نوش جان😄😍
نکات:
برای پخت ماهیچه به این روش نیاز به اضافه کردن آب نیست، پیاز ها آب انداخته و با آب خود پیاز ماهیچه ها می پزند.
مقدار پیاز را زیاد نکنید وگرنه گوشت شما طعم شیرین پیدا می کند.
به ماهیچه برای ادویه زردچوبه اضافه نکنید وگرنه طعم آبگوشت خواهید داشت!!
سعی کنید بجای پودردارچین چوب دارچین اضافه کنید، پودردارچین رنگ غذا رو سیاه می کنه.
نمک را حتما بعد پخت گوشت اضافه کنید.
پیاز و آب آن بعنوان سس در کنار این غذا سرو می شود، در صورت نیاز می توانید کمی رب گوجه را با کره و پودرسیر تفت دهید و بعنوان سس استفاده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلا پلو با ماهیچه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری
کیک میکری معروف به کیک 3 دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید
داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید
👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید )
اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با 3 برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید )
مواد لازم
تخم مرغ: 1 عدد متوسط
شکر: 3 ق غ
شیر: 2 ق غ
روغن: 1/4 پیمانه
وانیل: 1 ق چ
آرد سفید (نول): 1/2 پیمانه
بکینگ پودر : 1/2 ق چ
🔈با این میزان مواد حدودا 5 تا کیک میتونید داشته باشید
طرز تهیه
1.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید
2.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تامثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه
3.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن
4. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
5. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید
خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه
6. در میکر رو ببندید و از 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک میکری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💜سیب زمینی ویژه 💜
یک دستور غذای عالی که هم میشه به عنوان غذا ، پیش غذا ویا در کنار غذاهای سوخاری نوش جان کنید
مواد لازم:
سیب زمینی ۱۰ الی ۱۲ عدد متوسط
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
خامه صبحانه یک بسته ( ۲۰۰ گرم )
آویشن نصف قاشق چایخوری
پودرسیر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش بزنید و در ظرف فر قرار داده . در یک قابلمه کوچک پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید کمی که نرم شد و تغییر رنگ داد، آرد را به آن اضافه کنید و با کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود در مرحله ای که شروع به تغییر رنگ کرد خامه را با شیر مخلوط کرده و کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید. سس را هم بزنید تا به غلظت ماست هم زده برسد. سپس سس داغ را روی سیب زمینی های بریزید و روی طرف فر را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا سیب زمینی بپزد شود سپس آن را از فر خارج كرده و سطح آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید و مجدد در فر قرار داده تا پنیر ها آب شوند در این مرحله می توانید گریل فر را روشن کنید تا طلایی رنگ شود و در کنار غذاهای سوخاری یا گریل نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"نان لقمه ای
تخم مرغ 1 عدد
آب ولرم 1 پیمانه سرخالی
شیر ولرم 1 پیمانه سرخالی
ماست نصف پیماه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری پر
سرکه 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید حدودا 4 و نیم پیمانه
میزان آرد ممکن است کمی متغیر باشد
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آب و شیر رو مخلوط کرده ولرم کنین
ماست ، تخم مرغ ، نمک ، شکر ، سرکه و روغن رو اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنین
حالا بیکینگ پودر و آرد رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین
در حد 10 دقیقه ورز بدین که به دست نچسبه
روی ظرف رو کیسه بکشید و حوله بندازین بزارین جای گرم 15 تا 30 دقیقه استراحت کنه
حالا سطح کار رو آردپاشی کنین
خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و به دلخواه برش یا قالب بزنین و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین
همیشه روغن رو با حرارت ملایم گرم کنین و با حرارت ملایم هم خمیر را سرخ کنین که مغز پخت و پوک شه
نوش جان❤️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لقمه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛