eitaa logo
آشپزی خاص
94.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ســـــــــلام صبح زیباتون بخیر و شادی زندگی تون پـر از خـیر و بـرکت تنتون سـالم و امروزتــون عالی چهارشنبه تون پر از بهترینها☕️ 🆔 🤪 ¯\_(ツ)_/¯
هر نوع کیکی می تونید درست کنید . می تونید جای کیک از بیسکویت هم استفاده کنید . کیک اسفنجی تخم مرغ خنک ۲ عدد شکر ۵۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ آب جوش ۱ ق غ من ۱ ق غ کاکائو اضافه کردم و از مقدار آرد ۱ ق غ به اندازه کاکائو برداشتم . زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم .زرده رو با نیمی از شکر خوب با همزن زدم ، وانیل و آب جوش و پودر کاکائو رو هم اضافه کردم . سفیده رو جدا گانه با همزن و با نیمی از شکر هم زدم تا سفیده فرم بگیره. آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک کردم . طی ۲ تا ۳ مرحله سفیده و آرد رو به مواد زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . قالب من گرد به قطر ۲۳ سانت هست کفش کاغذ روغنی انداختم.مایه رو ریختم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، حدودا ۳۵ دقیقه قرار دادم. 🛑توجه: اگه قالب کمربندی ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید. . لایه دوم : پودر ژله آلورا یک بسته پودر ژله انگور ( یا هر نوع دلخواه) یک بسته پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم (۲ بسته) خامه صبحانه یا قنادی ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم (یک و نیم بسته) شکر ۳ تا ۴ ق غ هر کدوم از پودر ژله ها رو با کمتر از یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم از دما بیفته. پنیر رو با همزن کمی زدم ، خامه و شکر رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل ژله ها نصف به نصف از این مواد ریختم. من برای قسمت رنگی کمی رنگ خوراکی ریختم (کاملا دل به خواه) روی لایه کیک ابتدا از مواد سفید ریختم و بعد لایه لایه با ملاقه یکی در میان از مواد سفید و رنگی دایره وار ریختم . با سرعت این مرحله انجام بشه چون زود لایه ها سفت میشه .داخل یخچال ۴ ساعتی گداشتم بمونه . لایه سوم : این لایه دل به خواهی هست .می تونید بعد از مرحله دوم چیز کیک رو از قالب خارج کنید و گاناش بریزید. گاناش : ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو به روش بن ماری قرار دادم و ۱۳۰ گرم شکلات خرد شده سفید اضافه کردم و به روش بن ماری گذاشتم یکدست بشه . کمی از گاناش برداشتم. به قسمتی رنگ خوراکی بنفش ریختم. گاناش رنگی رو روی لایه دوم ریختم و گاناش سفید داخل قیف یکبار مصرف ریختم و دایره وار ریختم و با خلال دادم طرح دادم . یک ساعتی داخل یخچال موند و بعد از قالب خارج کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا مواد لازم: گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم پیاز بزرگ: ۱ عدد سیر: ۱ حبه گوجه فرنگی تازه خرد شده: ۴ عدد سس (کچاب یا سالسا): ۱ قاشق غذاخوری پودرسیر: ۱/۲ قاشق چایخوری پودرپاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم آویشن: به مقدار لازم لازانیا: ۱ بسته پنیر پیتزا: ۴۰۰ گرم 😍سس بشامل: کره: ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ساده: ۲ قاشق غذاخوری شیر: ۲ پیمانه پنیر خامه ای (موزارلا یا چدار): ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه مواد گوشتی لازانیا، پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت بدید تا سبک شود. گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید. (در این مرحله می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. گوجه فرنگی های خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها را به مواد اضافه کنید و تفت بدید. (یا به جای گوجه، ۳ قاشق غذاخوری رب به همراه کمی آب) اجازه دهید خوراک به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود. سس بشامل: کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (شعله گاز بایستی خیلی ملایم باشد و مدام آرد را هم بزنید). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود. (شیر باید کمی گرم باشد تا آرد به خوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامه ای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی برسد. ظرف نچسب مخصوص فر رو چرب کنید ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن سس بشامل بریزید سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص لازانیا و آویشن را روی مواد بپاشید و پنیر پیتزا بریزید. لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. ۶-۴ لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید. در فر به مدت ۶۰-۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و در انتها ۳-۲ دقیقه گریل فر برای طلایی شدن روشن کنید. دو مدل لازانیا داریم که نیاز به جوشیدن دارد و یا ندارد که در دستور العمل پشت بسته های لازانیا گفته شده است
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به پوست گرفته وخرد شده یک کیلو شکر یک کیلو اب شش لیوان به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید. نکاتی در مورد مربا مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره دوست دارید بریزید ازمن گفتن پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒 بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان ❤️ املت قارچ یکی از خوشمزه ترین غذای روزگار صبحانه ویا شام؟ روش درست کردن شما به دچه صورته؟؟ سعی کنید از قارچ های ریز استفاده کنید قارچ رو شسته وبرش بزنید داخل ماهی تابه کمی روغن ویا کره بریزید وقارچ رو اضافه کرده وباهاش تفت بدهید آب لیموی تازه و نمک بزنید تا قارچ سیاه نشه گاه گاهی هم بزنید تا آب قارچ جمع بشه کمی فلفل سیاه بزنید تفت دهید. تخم مرغ ها روش بشکنید کمی نمک وپاپریکا روش بپاشید دوست دارید عسلی باشه هم نزنید در غیر اینصورت تخم مرغ رو قاطی کنید.بعد از چند دقیقه آماده س نووووش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت قارچ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۱) یک لیوان شیر ولرم ( ۲۰۰ ml ) ۲) ۱۰ گرم خمیرمایه ی فوری ۳) یک ق.غ شکر ۴) یک ق.چ نمک ۵) از ۲/۵ لیوان کمی بیشتر آرد ۶) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( ۶۰ ml ) برای آغشته کردن : یک لیوان شیر کنجد روغن برای سرخ کردن طرز تهیه : داخل ظرفی ابتدا شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، خمیرمایه رو بریزید مخلوط کنید نمک رو هم بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید کف ظرف کمی آرد بپاشید خمیر رو با دست گوله کنید داخل ظرف بزارید روی خمیر رو بپوشانید ۴۵ الی یک ساعت اجازه بدید تا خمیر عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه سپس خمیر رو روی سطح آردپاشی شده قرار بدید کمی ورز بدید با وردنه طوری که خیلی نازک نشه باز کنید به کمک قالب خمیر رو فرم بدید به کمک لیوان هم میتونید فرم بدید مابقی خمیر رو همینطور جمع کنید و با قالب شکل بدید تا خمیر تمام بشه شیر رو داخل ظرفی بریزید ابتدا خمیر رو داخل شیر سپس به کنجد آغشته کنید روی کاغذروغنی خمیرها رو بچینید داخل ظرفی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه از اولین خمیری که درست کردید شرو کنید پشت و روشون رو سرخ کنید اگه همه ی خمیرها رو نمیخواید بپزید میتونید داخل نایلون زیپ کیپ طوری که خمیرها از هم فاصله داشته باشن قرار بدید داخل فریزر قرار بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
پیشی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• آش آبغوره مواد لازم برای هشت نفر: گوجه فرنگی پوره شده ۶۰۰گرم سبزی شامل؛تره ،جعفری ۶۰۰گرم پاک شده آبغوره یک لیوان برنج نیم دانه یک لیوان رب گوجه فرنگی یک ق سر پر پیاز سه تا بزرگ استاک (عصاره)قلم یا گوشت ۳ لیوان نعنا داغ به میزان لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی پخته یک لیوان 🔺حتما از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید 🔺آبغوره رو تست کنید که گس نباشه چون اگه گس باشه طعم و مزه آش و خراب می کنه 🔺مقدار تره و جعفری برابره من خیلی کم گشنیز هم به این آش اضافه می کنم چون ترکیب عطرش عالی میشه 🔺آموزش استاک قلم تو هایلات پیجم هست ببینید 🔺لوبیا چشم بلبلی رو حتما یه شب خیس کنید و سه بار آبشو عوض کنید و بعد با نمک بپزید تا خوب نرم بشه 🔺این آش چون گوجه و آبغوره داره حتما باید لوبیا جدا پخته بشه و تو آش بصورت خام خوب نمی پزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛