eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان امروزتان عالی امروز با گامی تازه❣🌻 به سوی آغازی نو به سوی مهربانی به سوی شاد کردن🎊 دلهای هم و به سوی دست هم را برای دوستی فشردن🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• پلو مخلوط باشه،عطر و طعم جعفری هم داشته باشه محشر میشه🤤 ۱ عدد پیاز نگینی شده رو تفت بدید ۱ عدد سینه مرغ خورد شده رو هم اضافه و خوب تفت بدید. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، جعفری خرد شده (میزانش دست خودتون هست ۲۰۰ گرم الی بیشتر) ۳-۴ دقیقه تفت بدید و خاموش کنید. ۲ پیمانه برنج رو به همراه زردچوبه بزارید نیم پز شه و آبکش کنید. ته دیگه بزارید و (روغن کمی و زعفرون برای ته دیگ) لایه لایه مواد و برنج رو بریزید آخر سر چند‌ تیکه کره و دم بزارید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۸۰ گرم کره ۱۰۰ گرم عسل ۱۰۰ گرم شیره انگور نصف لیوان شکر قهوه ای ۱ عدد تخم مرغ رنده ی پوست یک پرتقال ۱ لیوان بادام خرد شده بیکینگ پودر ۱ ق چ ۲۰۰ گرم آرد زنجبیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ هل ۱ عدد جوز هندی رنده شده نصف ق چ میخک ۳ عدد شکلات تخته ای ۱ بسته طرز تهیه: داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر رو میزنیم. کره آب شده رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا صافه و یکدست بشه. بادام خرد شده،ادویه ها،رنده پوست پرتقال،آرد و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. با کمک یک لیسک از پایین به بالا به آرامی هم میزنیم. با سلفون میپوشونیم و ۱ ساعت میذاریم تو یخچال. اندازه ی ۱ ق غ از خمیر برمیداریم و گرد کرده و روی سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم. در فر گرم شده ی ۱۷۰ درجه،۱۵ دقیقه میپزیم. زیرشون طلایی و یکم برشته میشه و روشون کمی نرم هست. میذاریم خنک بشن و بعد روشون شکلات آب شده میریزیم و صبر می کنیم تا شکلات خودشو بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ دو عدد کامل +گوشت دو عدد ران مرغ پیاز متوسط یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد زعفران دم کرده سه ق غ نمک سه ق چ مواد میانی هویج پخته قارچ سرخ شده زرشک جعفری خرد شده ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮 😋 ▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم ▫️قارچ......150 گرم ▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم ▫️فلفل دلمه ای.....1عدد ▫️سیب زمینی پخته.....1عدد ▫️جعفری.....نصفه پیمانه ▫️نمک و فلفل و آویشن 🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین شکلاتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه تخم مرغ بزرگ ۲ عدد ماست ۳/۴ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه شکر ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه چیپس شکلات ۱/۲ پ بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱ ق چ شکلات تلخ خرد شده ۱/۲ پ ( قابل حذف ) چیپس شکلات برای روی مافین ها طرز تهیه: تخم مرغ ، شکر ، وانیل رو با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا سبک ، حجیم و رنگش روشن شه ، حالا به ترتیب روغن ، ماست و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید . حالا چیپس شکلات و شکلات خرد رو اضافه و با لیسک مخلوط کنید . کپسول ها رو توی قالب بزارید و اون ها رو پر کنید ، چون میخوایم مافین هامون پف کنن پس کپسول ها رو تقریبا پر میکنیم از مواد. حالا روشون چیپس شکلات بریزید . در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه بزارید به مدت ۶ دقیقه و بعد از ۶ دقیقه دما رو روی ۱۸۰ درجه بزارید و حدود ۱۲ دقیقه دیگه بزارید تا کاملا مافین ها پخته بشن . در آخر با خلال دندان تست کنید اگر تمیز بیرون اومد از فر در بیارید . من همیشه برای اینکه روی کاپ کیک و مافین هام گنبدی بشه ، تقریبا ۵ دقیقه اول المنت بالا و پایین رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنم تا روی کیک کمی پخته بشه و پف کنه بعد دما رو میزارم‌ روی ۱۸۰ درجه و فقط با المنت پایین برای حدود ۱۵ دقیقه میزارم بقیه پخت انجام بشه . رنگ کیک من بخاطر این قهوه ای روشن شده چون پودر کاکائو من رنگش خیلی روشن بود ، شما اگر از پودر کاکائو تیره استفاده کنید رنگ کیکتون تیره میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم. کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉 پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن). پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉 واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نون تست بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی خوشمزه و لطیف و عالی 😍. توی این شامی یک سری جای لپه یا همراهش هم از نخود استفاده می کنند 🙂. یه غذای نونی خوشمزه که دوست دارید غذای نونی بیشتر بزارم 🤗😉. . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت ۲۵۰ گرم لپه یک پیمانه (پلوپز) سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم زعفران به دلخواه لپه رو از شب قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه همراه روغن کمی تفت دادم .گوشت رو بهش اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و همراه با هم حدودا ده الی پونزده دقیقه تفت دادم . بعد بهش آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه . حدودا نیم ساعت آخر لپه رو که خیسونده بودم ابش روخارج کردم و اضافه کردم .سیب زمینی رو هم پوست کندم و یک کم خرد کردم و داخلش ریختم و گذاشتم با هم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه و بعد داخل میکسر انداختم میکس کردم . نمکش رو تست کردم کمی زعفران ریختم و تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی ورز دادم . روش رو پوشوندم و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دادم تا منسجم بشه . بعد گوله ای از مواد رو برداشتم و توی دستم گرد و پهن کردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه همراه روعن با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر لیوان معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی یا یک پیمانه هست موادلازم: سه عدد تخم مرغ _1لیوان شکر _3/4لیوان شیر میتونید آب بریزید به جاش _3/4لیوان روغن مایع _بیکینگ پود یک قاشق چ خ _وانیل نوک قاشق چای خوری _ارددولیوان _یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو تخم مرغ وشکرروباهمزن خوب بزنید تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیروروغن رو اضافه کنیدبعداردووانیل وبیکینگ پودرباهم الک کنید وبمواداضافه کنید وبالیسک هم بزنید ، یه نقدار از مواد رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. قالب شماره (۲۳) در قالب موردنظر ریخته اول مایع کرم و بعد کاکائویی و میتونید با خلال دندون طرح بدید روش ودرفر از قبل گرم شده بذارید به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه. و وقتی کیکتون خنک شد از قالب جدا کنید تا کیکتون نشکنه. وقتی که کیک گرمه و گیخواید از قالب جدا کنید باعث شکنندگی ‌کیکتون میشه. کف قالبتون رو با روغن چرب کنید و بعد یه خورده ارد بزنید و بگردونید داخل قالب تا تمام قسمتاش آغشته بشه و بعد قالب رو وارونه کنیدتا اضافی ارد خالی بشه و بعد مایع کیک رو بریزید اینجوری کیکتون راحت از قالب جدا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم یک بسته پودر کرم کارامل شیر دو لیوان مواد کیک آرد مخصوص کیک یک لیوان پودر کاکائو نصف لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع کمتر از نصف لیوان وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق م شکر یک لیوان سر خالی شیر ولرم نصف لیوان طبق معمول فر را از قبل با دمای صد و هشتاد گرم کنید ارد و پودر کاکائو و بکینگ را سه بار الک کنید _ قالب گرد بیست و پنج سانتی رو اماده کنید بسته کرم کارامل را باز کنید. دو تا پاکت داخلش هست یکی پودر هست یکی سس سس را باز کرده و کف قالب بریزد . حالا درون قابلمه ای پودر کرم کارامل را به همراه دو لیوان شیر ریخته با حرارت متوسط هم بزنید و اجازه بدید یک دقیقه بجوشه ( قل بزنه) مدام هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و داغ توی قالب بریزد . و بعد از اینکه از داغی افتاد قالب رو بزارید توی یخچال به مدت یک ربع تا بیست دقیقه خیلی زود میبنده در این زمان مواد کیک رو اماده کنید تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزنید و بعد کم کم شکر رااضافه کرده و با دور تند سه چهار دقیقه بزنید و بعد شیر ولرم را کم کم ریخته و دو دقیقه بزنید و بعد روغن را ریخته و هفت ثانیه بزنید و در آخرررررر مواد خشک را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط بزنید. در اخر مواد رو هفت ثانیه با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید _ قالب را از یخچال در آورده و مواد کیک را روی کرم کارامل بریزد. حالا سینی فر را آورده و کف سینی را تا نصفه آب بریزد و قالب را داخل آب بزارید و دورن فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت پنجاه تا شصت دقیقه قرار بدید تا زمانی که روی کیک حسابی پخته و سفت شده باشه‌ ( خیالتون راحت برای کارامل هیچ اتفاقی نمیوفته) بعد قالب رو برداشته و اجازه میدیم خنک بشه و بعد به مدت سه ساعت میزاریم توی یخچال تا حسابی مواد زیری ببنده . بعد لبه های کیک رو با سیخ چوبی از قالب جدا کنید و اروم برگردونید. نیازی ب چرب کردن قالب نیست کرم کارمل رو از سوپر مارکت ها تهیه کنید. خیلی راحت میتونید توی قابلمه روی گاز هم درست کنید. یک چهارم قابلمه رو اب بریزد و قالب رو بزارید داخل آب و قابلمه رو بزارید روی حرارت کم به همراه دمکنی بدون شعله پخش کن و اجازه بدید به مدت پنجاه دقیقه تا زمانی ک روی کیک حسابی سفت بشه و کیک بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ چرخ شده......۲۵۰ گرم سیب زمینی....۲عدد پیاز اب گرفته .....۱عدد ارد سوخاری.....۱قاشق نمک،فلفل،زردچوبه،پودر تخم گشنیز تخم مرغ....۱تا ۲ عدد زعفران غلیظ....۱قاشق ارد سوخاری برای سوخاری کردن.....به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی را بپزید و خوب له کنید.پیاز را رنده کنید .اب پیاز را حتما بگیرید.مرغ هم بهتره از مخلوط سینه و ران استفاده کنید.مرغ و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.ادویه و ارد سوخاری هم بریزد.ابتدا یک عدد از تخم مرغ داخل مواد بشکنید .خوب ورز بدید اگر چسبندگی کم داشت تخم مرغ دوم را اضافه کنید.در غیر این صورت احتیاج ندارد.کمی زعفران برای عطر و طعم بهتر بریزد.از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته در دست باز کنید و داخل ارد سوخاری بغلطونید.بعد در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بیسکوییت کرم دار کاکائویی پودرشده 400گرم کره 150گرم پودر ژلاتین دو ق غ آب سرد یک چهارم پیمانه شکلات تخته شیری 150گرم یا شکلات تلخ 100کرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 300 گرم خامه صبحانه 200 گرم شیر سه چهارم لیوان پودر قند یک چهارم پیمانه بیسکوییت های پودر شده را با کره نرم خوب مخلوط تا یه مخلوط خمیری بدست بیاد داخل یه قالب کمربندی یا هرقالبی که دوسدارین کاغذروغنی یا سلفون بکشین و مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب ریخته کف قالب فشرده کنین اگه دوسدارین چیزکیکتون مثل چیزکیک من دیواره داشته باشه کمی از خمیر بیسکوییتو به ارتفاع دوسانت دیواره ی قالب فشرده کنین و بعد به مدت نیم ساعت داخل فریزر قراربدین . حالا نوبت آماده کردن مخلوط پنیره ؛ ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بعدازچند دقیقه که اسفنجی شد روی بخار آب قراربدین تا شفاف شه سپس شکلات خردشده و شیر رو به روش بن ماری درشیر حل کنید پنیرخامه ای و خامه و پودر قند رو باهمزن خوب مخلوط کنین سپس مخلوط شیر و شکلات رو اضافه کنین بعدم پودر ژلاتینو .... همه موادو که با همزن خوب مخلوط کردین روی لایه بیسکوییتی بریزین و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار بدین و نهایتا به شکل دلخواه تزیین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو کافی شاپی😍😋 مواد لازم: لیمو ترش🍋 نعناع🌱 شکر🍚 آب گازدار☕ یخ🧊 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛