eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خونگی ده روزه دستور تهیه :👇 برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتما از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید ۲۵۰ گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره چند عدد فلفل تند چند حبه سیر آب ده لیوان نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو دمای اشپزخانه و تاریک باشه بعد از یک هفته قابل خوردنه بعد از این مدت جاخنک بزارید حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
*شیرینی پفی* کیک با این پف زیاد خوردن دارها هااااا خیلی شیک...خیلی مجلسی✌ (((مواد لازم))) *شیر: ۲۵۰ گرم *شکر: ۱ ق غ *مخمر: ۷ گرم *وانیل: نوک ق چ *آرد: ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم *شکر: ۸۰ گرم *تخم مرغ: ۱ عدد *نمک: نصف ق چ *کره: ۳۰ گرم *روغن: نصف استکان (((طرز تهیه))) داخل شیر گرم شکر و مخمر را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند... تخم مرغ، شکر،کره، روغن و نمک رو با مخلوط شیر و مخمر مخلوط میکنیم... بتدریج آرد الک شده را اضافه کنید تا خمیری بدست آید و خوب ورز دهید و ۱ ساعت در جای گرم ب آن استراحت بدین.. سپس پف خمیر رو بگیرین و باز ورز بدین و چونه های کوچیک مطابق کلیپ درست کنین و مجددا استراحت بدین سپس چونه ها رو باز کرده و داخلش نوتلا بریزین... توی فر ۱۸۰ درجه و زمان ۲۰ تا ۲۵ دقبقه خوب پف میکنه حتما داخل فر ی کاسه آب بزارید نوووش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پفی با مغز کاکائویی😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج 4 پیمانه ماست غلیظ کم آب 3 لیوان من از ماست سون استفاده کردم زرده تخم مرغ 4 عدد در صورت کوچک بودن تخم مرغها از 5 عدد زرده استفاده کنید نمک و فلفل به میزان لازم زعفران به مقدار زیااااد اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم. .برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم. ۳.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره) اگر از زعفران دمکرده استفاده کردید میزان آب نباید بیشتر از 1 قاشق بشه ۴.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید. ۵.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره اگر از زعفران دمکرده استفاده کنید نیازی به استراحت دادن نیست ۶.حالا برنج رو آبکش کنید و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید. ۷.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید . ۸.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا😉😝)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره... ۹.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید. در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه!!! بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید. اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه.این حجم تهچین روی گاز معمولا 1 ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه. 🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه. قالب را در فر200 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تهچین طلایی بشه(قالب 30×40) میتونید تهچین رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید. بهتره کف قالب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام براتون یک نون سریع آوردم به قول دوستان از چیزهای تنبلونه 😀😁. این نون از نون های سریع محسوب میشه که خمیر مایه نداره ، استراحت نداره ، ورز نداره . بافتی بین نون و شیرینی داره . این نون متعلق به کشورهای انگلستان ، ایرلند ، اسکاتلند هست . نونی هست که به شکل مثلث یا دایره می باشد و شیرینی کمی داره و با مرباها و انواع مارمالادها میشه سرو کرد. میشه داخلش هر چیز دل خواهی مثل کشمش و گردو و شکلات ریخت و حتی میشه به صورت نون غذایی با انواع سبزیجات و مواد غذایی و .. درست کرد . آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی ۲۸۰ گرم (حدودا ۲ لیوان) تخم مرغ ۱ عدد کره ۷۵ گرم پودر قند ( یا پودر شکر ، شکر آسیاب شده) ۵۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ نمک ۱/۲ ق چ خامه صبحانه ۱۰۰ گرم آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو مخلوط و الک کردم . کره ( نرم نباشه و سرد باشه بهتره) اضافه کردم و با سر انگشت خمیر رو پودری کردم . یک تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم و به خانه صبحانه اضافه کردم ، وانیل رو هم ریختم و مخلوط کردم . وسط مواد آردی رو گودی ایحاد کردم و از این مواد تخم مرغی ریختم . خمیر رو با دست جمع کردم . ورز دادن نمی خواد آرد ریختن اضافه هم نمی خواد . یک کم خمیر چسبنده هم باشه موردی نداره . هر چیز دل خواه هم دوست داشتید می تونید اضافه کنید من از کمی گردوی خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کردم . خمیر استراحت نمی خواد ، با وردنه به قطر ۲ سانت باز کردم و با کاتر گرد به قطر ۵ تا ۷ سانت قالب زدم . از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ ، ۱ ق م شیر برای رومال استفاده کردم . داخل سینی چیدم و در فر ۱۹۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم تا زمانی که روی نون ها تغییر رنگ داره میده میشه کمی گریل بالا رو هم روشن کرد . پ.ن : حدودا ۹ تا ۱۰ عدد نان می شود . در بعضی دستورات جای خامه ، شیر استفاده شده . من امتحان نکردم فکر می کنم موردی نداره البته با خامه نان لطیف تر هست . بدون فر در فر دست ساز و تابه روی گاز می شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان اسکون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ..... شیر.....هم دمای محیط 250میلی لیتر یا یک لیوان آبلیمو....ترجیحا تازه یک قاشق غذاخوری آرد.... یک ونیم لیوان یا 190گرم پودرکاکائو.....یک سوم پیمانه یا 40گرم تخم مرغ.... دوعدد روغن مایع.... یک چهارم پیمانه یا 60میلی لیتر شکر.....یک لیوان یا 200گرم بیکینگ پودر.....یک قاشق مرباخوری جوش شیرین....نصف قاشق چایخوری مقدارش کمه بهتر که حذف نشه نمک.... یک چهارم قاشق چایخوری وانیل .... نصف قاشق چایخوری طرز تهیه........... شیر وابلیمو را مخلوط وکنار بذارید ارد وپودرکاکائو وجوش شیرین وبیکینگ پودرونمک را باهم الک کنید وبعد مخلوط کنید تخم مرغ وشکر ووانیل وروغن را با هم زن دستی مخلوط کنید تا کمی شکرحل بشه نیازی نیست حجمش دوبرابر بشه ترکیب اردها وشیر را درطی سه مرحله به تخم مرغ اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه کیک نسبتا رقیق است قالب مافین را کپسول انداخته نصف قالب را پر کنید ❌به این نکته توجه کنید که اگر قالب را زیاد پر کنید سر میره چون کیک پف خوبی داره ❌ فر یا توستر را از قبل با حرارت 180درجه گرم کنید درطبقه وسط بمدت تقریبی 25تا30دقیقه چک کنید پخته بود حرارت پایین راخاموش کنید ویه دوسه دقیقه گریل کنید نکته..... اگر سایز معمولی درست کنید حدودبیست تا بیست وچهارتا کاپ کیک به شما میدهد دوست داشتید میتونید با گاناژ روی کیک را تزیین کنید یا خامه بزنید یا شکلات اب شده بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک شکلاتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: 3لیوان آرد 1لیوان آب گرم نمک 1قاشق چایخوری مخمر (مایه خمیر) 1 قاشق غذا خوری شکریک قاشق غذاخوری دو قاشق غذاخوری ماست دو قاشق غذاخوری روغن طرز تهیه: مخمر، شکر، نمک، آب ولرم رامخلوط تامایه خمیر عمل کند وبعد بقیه موادرااضافه ومخلوط میکنیم و ورز میدهیم. ودرظرف گذاشته وروی ظرف راپوشانده ،به مدت یک ساعت ونیم تا خمیر استراحت وحجم آن دوبرابر شود . بعد یک چونه از خمیر برداشته وبادست ویاوردنه پهن کرده ودرماهیتابه گرم شده باشعله متوسط گذاشته ووقتی یک طرف نان کمی پخته شد برگردانده میزاریم تا لایه نان از هم جداوپخته شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک شکلاتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛