6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پفی با مغز کاکائویی😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین
برنج 4 پیمانه
ماست غلیظ کم آب 3 لیوان
من از ماست سون استفاده کردم
زرده تخم مرغ 4 عدد
در صورت کوچک بودن تخم مرغها از 5 عدد زرده استفاده کنید
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به مقدار زیااااد
اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم.
.برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم.
۳.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره)
اگر از زعفران دمکرده استفاده کردید میزان آب نباید بیشتر از 1 قاشق بشه
۴.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید.
۵.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره
اگر از زعفران دمکرده استفاده کنید نیازی به استراحت دادن نیست
۶.حالا برنج رو آبکش کنید و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید.
۷.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید .
۸.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا😉😝)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره...
۹.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید.
در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه!!!
بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید.
اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه.این حجم تهچین روی گاز معمولا 1 ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه.
🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه.
قالب را در فر200 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تهچین طلایی بشه(قالب 30×40)
میتونید تهچین رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید.
بهتره کف قالب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_اسکون
سلام براتون یک نون سریع آوردم به قول دوستان از چیزهای تنبلونه 😀😁.
این نون از نون های سریع محسوب میشه که خمیر مایه نداره ، استراحت نداره ، ورز نداره .
بافتی بین نون و شیرینی داره .
این نون متعلق به کشورهای انگلستان ، ایرلند ، اسکاتلند هست . نونی هست که به شکل مثلث یا دایره می باشد و شیرینی کمی داره و با مرباها و انواع مارمالادها میشه سرو کرد. میشه داخلش هر چیز دل خواهی مثل کشمش و گردو و شکلات ریخت و حتی میشه به صورت نون غذایی با انواع سبزیجات و مواد غذایی و .. درست کرد .
آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی ۲۸۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۷۵ گرم
پودر قند ( یا پودر شکر ، شکر آسیاب شده) ۵۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو مخلوط و الک کردم . کره ( نرم نباشه و سرد باشه بهتره) اضافه کردم و با سر انگشت خمیر رو پودری کردم .
یک تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم و به خانه صبحانه اضافه کردم ، وانیل رو هم ریختم و مخلوط کردم .
وسط مواد آردی رو گودی ایحاد کردم و از این مواد تخم مرغی ریختم . خمیر رو با دست جمع کردم . ورز دادن نمی خواد آرد ریختن اضافه هم نمی خواد . یک کم خمیر چسبنده هم باشه موردی نداره .
هر چیز دل خواه هم دوست داشتید می تونید اضافه کنید من از کمی گردوی خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کردم .
خمیر استراحت نمی خواد ، با وردنه به قطر ۲ سانت باز کردم و با کاتر گرد به قطر ۵ تا ۷ سانت قالب زدم .
از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ ، ۱ ق م شیر برای رومال استفاده کردم .
داخل سینی چیدم و در فر ۱۹۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم تا زمانی که روی نون ها تغییر رنگ داره میده میشه کمی گریل بالا رو هم روشن کرد .
پ.ن : حدودا ۹ تا ۱۰ عدد نان می شود .
در بعضی دستورات جای خامه ، شیر استفاده شده . من امتحان نکردم فکر می کنم موردی نداره البته با خامه نان لطیف تر هست .
بدون فر در فر دست ساز و تابه روی گاز می شود .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان اسکون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_کافی_شاپ
مواد لازم .....
شیر.....هم دمای محیط 250میلی لیتر یا یک لیوان
آبلیمو....ترجیحا تازه یک قاشق غذاخوری
آرد.... یک ونیم لیوان یا 190گرم
پودرکاکائو.....یک سوم پیمانه یا 40گرم
تخم مرغ.... دوعدد
روغن مایع.... یک چهارم پیمانه یا 60میلی لیتر
شکر.....یک لیوان یا 200گرم
بیکینگ پودر.....یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین....نصف قاشق چایخوری مقدارش کمه بهتر که حذف نشه
نمک.... یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل .... نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه...........
شیر وابلیمو را مخلوط وکنار بذارید
ارد وپودرکاکائو وجوش شیرین وبیکینگ پودرونمک را باهم الک کنید وبعد مخلوط کنید
تخم مرغ وشکر ووانیل وروغن را با هم زن دستی مخلوط کنید تا کمی شکرحل بشه نیازی نیست حجمش دوبرابر بشه
ترکیب اردها وشیر را درطی سه مرحله به تخم مرغ اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه کیک نسبتا رقیق است
قالب مافین را کپسول انداخته نصف قالب را پر کنید ❌به این نکته توجه کنید که اگر قالب را زیاد پر کنید سر میره چون کیک پف خوبی داره ❌
فر یا توستر را از قبل با حرارت 180درجه گرم کنید درطبقه وسط بمدت تقریبی 25تا30دقیقه چک کنید پخته بود حرارت پایین راخاموش کنید ویه دوسه دقیقه گریل کنید
نکته..... اگر سایز معمولی درست کنید حدودبیست تا بیست وچهارتا کاپ کیک به شما میدهد دوست داشتید میتونید با گاناژ روی کیک را تزیین کنید یا خامه بزنید یا شکلات اب شده بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک شکلاتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خانگی_پیتا
#نان_خانگی
موادلازم:
3لیوان آرد
1لیوان آب گرم
نمک 1قاشق چایخوری
مخمر (مایه خمیر) 1
قاشق غذا خوری
شکریک قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری ماست
دو قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
مخمر، شکر، نمک، آب ولرم رامخلوط تامایه خمیر عمل کند وبعد بقیه موادرااضافه ومخلوط میکنیم و ورز میدهیم. ودرظرف گذاشته وروی ظرف راپوشانده ،به مدت یک ساعت ونیم تا خمیر استراحت وحجم آن دوبرابر شود .
بعد یک چونه از خمیر برداشته وبادست ویاوردنه پهن کرده ودرماهیتابه گرم شده باشعله متوسط گذاشته ووقتی یک طرف نان کمی پخته شد برگردانده میزاریم تا لایه نان از هم جداوپخته شود .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک شکلاتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا تابه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا تابه ای🍕
البته این خمیر یکی از خمیر های عالی و کاربردیه که هم میتونین تو فر بزارینش هم تو تابه پس اونایی که فر دارن به راحتی با همین خمیر پیتزارو داخل فر بپزن
"پیتزا تابه ای با خمیر خونگی"
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 تا 2 قاشق غذاخوری
ماست 1 پیمانه ماستتون چکیده و سفت نباشه
ماست معمولی باشه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 2 پیمانه حدودی ممکنه کمی بیشتر و کمتر مصرف شه بستگی به جنس آردتون داره
خب حالا ماست و تخم مرغ رو باهم قاطی کنین ، روغن اضافه کرده و کم کم آرد ، بیکینگ پودر و نمک اضافه کرده تا خمیر جمع شه حالا با دست حدودا 10 دقیقه ورز بدین تا خمیر لطیفی به دست بیاد و در عین حال به دست نچسبه همیشه مواظب باشین بیش از حد آرد به خمیرها نزنین چون خمیر سفت میشه سعی کنین خوب ورز بدین و اگر بازم چسبنده بود با احتیاط کمی آرد بپاشین و مجدد ورز بدین
حالا خمیر که آماده شد بزارین تو کاسه روش سلیفون بکشین اجازه بدین 15 دقیقه استراحت کنه میتونین مرحله ی استراحت رو حذف کنین ولی به نظر من اگر عجله ندارین اجازه بدین خمیر کمی استراحت کنه که بعد از پخت ترد تر و لطیف تر بشه
با این مواد دو تا خمیر بزرگ میتونین داشته باشین
سطح کار رو آردپاشی کرده خمیر رو دو قسمت کنید و با وردنه پهن کنین ضخامتش 1 سانتیمتر بیشتر نشه که خوب بپزه
توی تابه نچسب مثل تفلون و چدن اگر پهن کنین بهتر میپزه
خمیر رو در تابه قرار بدین روش با چنگال چندتا سوراخ ایجاد کنین
سس کچاپ بمالین و دیگه بقیه مراحل که خودتون استادین مواد دلخواه رو به همراه پنیر میریزین
و حالا تابه رو روی گاز قرار میدین و حتما زیر تابه شعله پخش کن بزارین
حرارت متوسط رو به کم باشه
تابه نیاز به چرب کردن نداره
در تابه رو میزارین از در سوراخ دار استفاده کنین که بخار ازش خارج شه 10 دقیقه اول بدون دم کنی و بعد از 10 دقیقه در تابه را دم کنی میزارین و اجازه میدین بپزه میتونین بعد از 15 دقیقه به کمک کفگیر گوشه خمیر رو بدین بالا ببینین خوب پخته یا نه
وقتی خمیرتون خوب پخت و طلایی شد پیتزا حاضره
از تابه خارج کرده و سرو کنین
دوستان یه نکته راجب پیتزای تابه ای یادتون باشه که اگر روی گاز میپزینش بهتره از گوجه تازه روی خمیر استفاده نکنین چون آب میندازه و خمیر رو شفته میکنه حتما از سس گوجه یا گوجه خشک شده استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شربت خاکشیر وکاسنی👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛