eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 شیر ۲۵۰ میلیلیتر(تقریبا یک لیوان) روغن نباتی ۳ ق غ پودر خمیر فوری ۵ گرم شکر ۱ ق غ نمک نصف ق غ آرد ۴۰۰_۵۰۰ گرم برای پر کردن🔻 ۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی جعفری و شوید نمک و فلفل پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم روغن ۱ ق غ کره ۲۵ گرم طرز تهیه🔻 گوشت چرخکرده و گوجه فرنگی خورد شده و جعفری و شوید و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و به سه قسمت مساوی موادو تقسیم میکنیم ، برای خمیر،پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو داخل‌ شیر ولرم میریزیم و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم ده دقیقه، در پایان ۱ ق غ روغن نباتی رو ریخته و با پارچه روشو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم به مدت یکساعت ، سپس خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و دوباره روشو میپوشانیم و سی دقیقه دیگه استراحت میدیم ،خمیرو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با قطر ۳۰ سانتی متر پهن میکنیم (کمتر نباشه) لبه هارو ازمایه گوشتی پر میکنیم و لبه های خمیرو بر میگردونیم و بقیه مایه گوشتی رو میریزیم و‌روش رو‌با پنیر پیتزا میپوشانیم و لبه هارو‌ بقیه روغن نباتی میزنیم و در فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میذاریم (این دستور برای ۳ کیک پیتزا هست) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو مرغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_مرغ اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن میتونید همراه الو هویج هم بریزید هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه بیشتر از این مرغ وا میره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه بستنی خانگی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه بستنی خانگی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام خوشگلای خودم چطورین بفرمایید اینم فیلم کیک تیرامیسو خوشگل و شیک ما بچه ها این بیسکوییت دورش لیدی فینگر از لوازم قنادی تهیه کنید ایرانی هاش قیمتش مناسبت تره فرقی هم نداره با خارجی اش مواد لازم🔻 بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته کافی میکس یک بسته +یک‌لیوان آبجوش پنیر ماسکار پونه یک بسته دویست گرم خامه قنادی دویست و پنجاه گرم وانیل نوک ق چ پودر قند دو ق غ طرز تهیه🔻 ابتدا خامه رو فرم بدین روش فرم دادن رو با مراحل کامل قبلا گذاشتم بعد پودر قند و وانیل رو به با پنیر مخلوط و با همزن دو دقیقه میزنیم بعد خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم این کرم تیرامیسو هست... خواستین کلا پنیر رو حذف کنید 😁😁😁اگر پنیر نزدین پودر قند هم حذف کنید کیک رو داخل رینگ میزاریم کمی باز باشه بیسکوییت ها رو داخل کافی میکس میزنیم و به کیک میچسبونیم .روی کیک رو مرطوب بعد از نصف روی کیک بزنید و بعد دوباره لیدی فینکر رو با کافی میکس مرطوب و روش بزارید و باقی کزم رو روش بزنید بعد روی کیک رو با گاناش تزیین کنید طرز تهیه گاناش🔻 پنجاه گرم خامه صبحانه. پنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده خامه رو روی حرارت ملایم میزلریم وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن گرد شکلات رو اضافه میکنیم و خاموش میکنین و تند تند هم میزنیم وقتی سرد شد قابل استفاده است مواد لازم🔻 تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان آرد یک لیوان. روغن شش ق غ وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان. بکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو دو ق غ طرز تهیه🔻 ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن رو مخلوط یک دقیقه میزنیم بعد شیر رو مخلوط و در آخر مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم با همزن بزنید وقتی کیک یکدست شده داخل تابه یا قالب که چرب و آردپاشی کردین بزارین روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت چهل دقیقه زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل دقیقه زمان میدیم تا آماده بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد الک شده 2 پیمانه تخم_مرغ 4 عدد به دمای محیط رسیده شکر 1 پیمانه ماست 1 پیمانه( نبایدترش باشه چون میبره و کیکتون پودر میشه) روغن مایع 1 پیمانه پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری مواد لازم برای شربت شکر3پیمانه آب 1 پیمانه گلاب 1/2 پیمانه عرق هل 1/2 پیمانه زعفران هر چه بیشتر بهتر شیر عسلی نصف قوطی(منظور همون شیرعسلی هایی که رو قوطیش نوشته الفجرتو سوپرمارکت ها موجوده) وجود شیر عسلی از شکرک زدن شربت جلوگیری کرده و طعم بینظیری به کیک میده. طرز تهیه ابتدا برای آماده سازی شربت،شکر و آب را در ظرفی ریخته روی اجاق میگذاریم تا بجوشد وقتی شروع به جوشیدن کرد زعفران و گلاب و عرق هل و شیر عسلی را اضافه کرده و اجازه میدهیم 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد سپس از روی اجاق برداشته و میگذاریم خنک شود. برای تهیه کیک تخم مرغ ها رو یکی یکی با شکر مخلوط کرده با همزن میزنیم سپس پودر هل را ریخته و حسابی به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم(تاکید میشه که زدن تخم مرغ خیلی در نتیجه کار مهمه) حالا روغن مایع را ریخته و نیم مین میزنیم بعد ماست را اضافه کرده و باز نیم مین میزنیم آرد رو از قبل با پگینک پودر مخلوط کرده و 3 بار الک کرده و به مایه کیک اضافه میکنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط میکنیم. مراقب باشید زیاد هم نزنید تا پف تخم مرغ کم نشه تا حدی که مواد باهم مخلوط بشن. قالب رو از قبل چرب کرده و آرد پاشی میکنیم مواد را در قالب ریخته ودر فر که از 1 ربع قبل با دمای 175 درجه گرم کرده ایم به مدت 35 تا 45 درجه(بستگی به فر شما داره)میگذاریم. وقتی کیک آماده شد آنرا از فر درآورده و بعد از اینکه کمی سرد شد به اندازه و مدل دلخواه برش زده و شربت خنک شده را روی کیک ریخته و در یخچال میگذاریم تا شربت به خورد کیک برود. حالا کیک باقلوا یا همان کیک شربتی شما آماده شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد میانی کوفته: هویج وسیب زمینی آبپزو خوردشده هرکدام یک دونه ونخودفرنگی پخته یاکنسروی یک لیوان ومقداری پنیر پیتزا . موادکوفته: نیم کیلو گوشت چرخی رابایک عدد پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته بشه)+نمک وفلفل وکمی ادویه+آرد سوخاری ۲قاشق همه مواد راباهم خوب مخلوط کرده و میزاریم حدود یک تا ۱/۵ساعت دریخچال بمونه.⁦☺️⁩ حالا نوبت درست کردن سس کوفته هست که یک قاشق رب گوجه+مقداری روغن مایع حدود۲تا۳ قاشق غذاخوری ویک لیوان آب همگی را مخلوط ومیزاریم روی حرارت ووقتی جوشید وکمی قوام اومداز روی اجاق برمیداریم. طرزتهیه: طبق کلیپ مقداری ازموادکوفته برداشته وسط نایلکس گذاشته وبه شکل گرد باز میکنیم. ازموادوپنیر مفقداری گذاشته ووطرف دیگررا روش برمیگردونیم (طبق فیلم)،کبابهارادرظرف مخصوص فر چیده وسس آماده شده راروی آن میریزیم وتکه های گوجه وفلفل گذاشته وطبق دستورگفته شده اول کاغذ روغنی وبعد فویل میکشیم ودرفرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه گذاشته به مدت۴۰تا۴۵دقیقه وبعد ۳۰ دقیقه فویل رابرداشته وگریل راروشن میکنیم تا روی کوفته هابرشته شوند،حواستون به گریل باشه زودبرشته میشه😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛