eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فلفل دلمه ای گوشتی حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای: برنج نصف لیوان گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم پیاز کوچک 1عدد سیر 2-3حبه جعفری خرد شده مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک گوجه فرنگی 1عدد روغن مایع نصف استکان رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر آب جوش 1/5لیوان طرز تهیه: پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ⬅️سیب زمینی نگینی ۲ لیوان. ⬅️قارچ خرد شده ۱ لیوان. ⬅️فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان ⬅️نخود فرنگی پخته نصف لیوان ⬅️ذرت پخته نصف لیوان ⬅️کالباس خرد شده یک لیوان(به جاش میتونید مرغ پخته نگینی شده بریزید) ⬅️تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. ⬅️پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان ⬅️فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.آویشن یک ق چ(من فراموش کردم ولی عالیه).نمک دو ق چ ⬅️آرد دو ق غ طرز تهیه🔻 آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج تا هشت دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید. مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه تو یه ظرف تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال یا همزن دستی بزنید بعد آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید آخر سر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید (سیب زمینی و نخود و آخر ریختم که تو همزدن له نشه)حالا کف تابه رو یکج روعن بریزید حتما تابه نچسب باشه و بهتره چدنی باشه من از گرانیت استفاده کردم طرف صاف تابه رژیمی هم خیلی خوبه بزارید روغن که خوب داغ شد بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید و با پشت قاشق صافش کنید یکی دو دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه (برای برگردوندونش مثل من از یه ظرف گرد کمک بگیرید) ⬅️👈این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه ⬅️👈برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید حتما هم از تابه چدنی ،سرامیک یا گرانیت ویا هر تابه نچسب دیگه ای استفاده کنید( طرف صاف تابه رژیمی هم عالیه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم . حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم . روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم . از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم . بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم. اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین . ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه . با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من ۱۱ تا پیراشکی این شکلی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد. براي سس🔻 نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار نصف ليوان روغن مايع يك عدد تخم مرغ يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده طرز تهیه🔻 همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله و چیپس به ازای یک کیلو فیله مرغ: نصف فنجون آب پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پودر ‌پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری رزماری: نصف قاشق چای‌خوری برای ورژن فلفلی(🌶) به ادویه‌های بالا مورد زیر رو اضافه کنید. فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری . بعد از مزه دار کردن فیله ها با موارد بالا، اونهارو مثل فیلم اول در آرد بعد در آب یخ، دوباره آرد، آب یخ و در نهایت در آرد وارد کنید و سرخ کنید. . ترکیب آرد: ۴۰۰ گرم آرد گندم، ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا، ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و ۲ قاشق چای‌خوری نمک. . زمانی که در آرد فرو میکنید خوب ماساژ بدید. . فیله در روغن داغ (با توجه به حرارت) بین ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان برای پخت کامل می‌خواد. هر وقت روی روغن شناور شد یعنی آماده هست. . روغن اضافه رو بعد سرخ کردن به خوبی خنک کنید، از صافی رد کنید و در یک شیشه در دار بریزید و ۳ الی ۴ مرتبه از اون استفاده کنید. . برای کباب کردن، بعد از مزه دار شدن اونهارو در ظرف مخصوص بذارید و در فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه کباب کنید. (حدود ۳۵ دقیقه) . سیب زمینی رو هم میتونید سرخ کنید هم کباب کنید. من با فلفل‌سیاه، نمک و روغن زیتون اونارو در فر (دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰) کباب کردم. تا زمانی که نرم و طلایی بشه. . عزیزان این فیلمی که دیدید تکنیک سوخاری هست. شما می‌تونید هر چیزی رو که دوست دارید با این روش سوخاری کنید. (قارچ، میگو، بادمجون، پیاز، سیب‌زمینی و...) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان برساق 🍞 این نون خوشمزه رو خیلی از شهرا دارن . تو هر شهری به اسمی معروفه . مواد لازم: آرد بربری 6 لیوان الک شده تخم‌مرغ 1 عدد روغن حیوانی 1 پیمانه آب ولرم 1 لیوان وانیل شکر 3 چهارم لیوان نمک 1 قاشق سرصاف ماست 1 لیوان فرانسوی ترکیبات مایه خمیر : ۱ ق مایه خمیر ۱ ق شکر نصف پیمانه آب ولرم طرز تهیه به سبک شادی: ابتدا قبل از هر چیز مایه خمیر و یک ق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو تو ظرف ریختم و گذاشتم به عمل بیاد حدود هشت دقیقه. اگر عمل نیومد مایه خمیرتون کهنه س. آرد رو الک کردم و بهش نمک و شکر و تخم مرغ و وانیل و ماست و روغن حیوانی و آب ولرم اضافه کردم و با دست مشت شده حسابی ورز دادم هر چی بیشتر ورز بخوره کیفیت و بافتش عالیتره. بعد پارچه کشیدم روش و کنار بخاری گذاشتم تا استراحت کنه. بعد استراحت مجدد ورز دادم و سینی رو آرد پاشی کردم و از خمیر چونه گرفتم و با نوک انگشت شکل دادم. بعد روغن ریختم تو ماهی تابه وقتی داغ شد خمیر ها رو میچیدم تو ماهی تابه. و با کفگیر روش خط انداختم وقتی قرمز شد بر میگردوندم. بافت نرم و شیرین و خوشمزه. بعد پخت وقتی سرد شد چیدم تو نایلون و تو یخچال گذاشتم مدت نگهداری تو یخچال دو هفته س . این مقدار به من چهل عدد برساق بزرگ داد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندازه لیوان تقریبی است . تخم مرغ ۳ عدد کره ۱۲۰ گرم آرد سفید ۲۷۰ گرم ( کمی کمتر از ۲ لیوان) ماست ۱۰۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ یا حدودا نصف لیوان) شکر ۲۰۰ گرم ( یک لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (تقریبا ۱ ق غ) شلیل ۳ تا ۴ عدد کره نرم و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدوم رو یه دقیقه خوب با همزن زدم و وانیل هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و یه مقدار با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر و نشاسته رو با هم مخلوط و الک کردم و به مواد کیک اصافه کردم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم . مایه این کیک کمی غلیظ هست نگران نشین . توی قالب مورد نظر من از قالب کمر بندی استفاده کردم با قطر ۲۳ . کف قالب کاغذ روغنی انداختم و خیلی کم حدودا با یه قاشق مرباخوری کره چرب کردم و روش خیلی کم در حدود یه قاشق شکر پاشیدم . شلیل ها رو خرد کردم و داخل قالب کفش چیدم و روی شلیل خیلی کم شکر و مقداری نشاشته ذرت در حدود یه قاشق ریختم . مایه کیک رو داخل قالب ریختم . دوست داشتین می تونید بین مایه کیک هم از شلیل خرد شده قرار بدین . خودم می خواستم قرار بدم وقتی کیکم توی فر بود یادم افتاد😅 . فر هم از یه ربع قبل روشن بشه . قالب رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم با خلال دندون تست کنید که پخته یا نه . یه کم که از حرارت افتاد دور قالب رو با چاقو آزاد کردم و کیک رو از قالب جدا کردم و برگردوندم . . 👈نکات : توی این کیک نزارین خیلی خنک بشه و بعد بخواین از قالب جدا کنید چون کف قالب میوه هست ممکنه بچسبه . سعی به جایگزینی توی این کیک نداشته باشید . چون با این روش کیکتون عالی میشه .اگر منع مصرف کره دارید جاش می تونید روغن مایع بریزید . بهتره ماست استفاده بشه تا شیر بافت کیک رو خیلی عالی و پوک می کنه . نشاسته باعث میشه که کیک پوک تر بشه . می تونید جایگزین همون میزان از آرد استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلفلها بهتره نیم کوب بشن تا مزشون کامل به خورد سیرها بره میتونین برا خوش عطر شدن ترشی از برگ بو وچندتا برگ ترخون هم استفاده کنین من به رزماری اکتفا کردم تازشو نداشتم خشکشو زدم واقعا عالی میشه. 1_داخل شیشه ها نمک نزنین چند روز قبل از استفاده درشیشه رو باز کنین ویه قاشق نمک بزنین. . 2_شیشه هارو بعد از پر کردن خوب تکون بدین یا زمین بکوبین تا حبه سیرها جابجا بشن وشیشه ها کامل پر بشن . . 3_حتما از سرکه سفیدمرغوب ونامدار وبدون نمک استفاده کنین سرکه نمک دار ممکنه باعث سبز شدن سیرهاتون بشه. . 4_شیشه هارو بعد از وارونه کردن بزارین کاملا خنک بشه بعد برگردونین . . 5_از کیپ بودن در شیشه ها مطمعن باشین . . 6_دقت کنین بعده اینکه آب قابلمه جوشید تایم بگیرن یک ربع تا بیست دقیقه بجوشه کافیه. . 7_شیشه ها رو جای خنک منزل بزارین بعده ۳تا ۶ماه قابل مصرف هستن اصلا هم قبل باز کردن نیاز نیست یخچال بزارین اما بعد از باز شدن شیشه اونو داخل یخچال نگهداری کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای زنجبیلی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش تهیه برای این قالب شش لیوانه در ابتدا من سه لیوان شیر و با یک بسته پودر کرم کارامل روی حرارت گذاشتم و مقدار کمی شکر و یک بسته کاپوچینو اماده و دو ق غ ژلاتین بنماری شده بهش اضافه کردم و وقتی داغ شد خاموشش کرده داخل میکسر ریخته و یک بسته بیسکوییت پتی پور و یک بسته خامه صبحانه و دو ق م پودر نسکافه اضافه کرده و کاملا میکسش میکنیم و داخل قالب ریخته و به مدت پنج ساعت داخل یخچال قرار داده.... برای درست کردن گلبرگای دسر دو بسته پودر ژله الورا و با دو لیوان اب جوش مخلوط کرده و وقتی به دمای محیط رسید یک لیوان شیر و اضافه کرده و داخل یخچال گذاشته تا خودش و بگیره ... روی یک کاغذ الگوی برگ گل کشیده و روی ژله انداخته و برش داده و مرتب روی دسر گذاشته و با رنگ خوراکی مشکی و پودر اکلیر خوراکی طلایی دیزاینش میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر گل لیلیوم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍚🍚😍😋 این ورژن مامان جان منه با یه عالمه فلفل سیاه😋 ندیدم که توی رسپی های دیگه نخود فرنگی بریزن شما هم اگه دوست ندارید میتونید حذفش کنید ولی با نخود فرنگی عااالی میشه 👌و اینکه هم میتونید گوشت قلقلی بریزید هم سینه مرغ یا... ولی خب با قلقلی یه چیز دیگست. مواد لازم : پیاز نگینی متوسط ٢ عدد برنج ١ پیمانه پلوپز ١٠٠ گرک عدس خیس خورده ١/٢ پیمانه پلوپز ٨٠ گرم نخود فرنگی ١۵٠ گرم اسفناج خرد شده ٠/۵ کیلو کره ٢۵ گرم آب مرغ ١/۵ پیمانه آب ٧ پیمانه مواد قلقلی: گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم پیاز رنده شده آب گرفته ١ عدد کوچک نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه اول پیاز نگینی رو تو کره تفت میدیم و بعد ادویه میریزیم و بعد بقیه مواد رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد(میتونید پیاز رو در کره تفت ندید و ساده درست کنید) همه مواد قلقلی رو خوب با هم مخلوط میکنیم و قلقلی ها رو توی کمی روغن تفت میدیم و وقتی آش جوش اومد بهش اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت جا بیفته برای قلقلی آب پیاز رنده رو بگیرید و داخل خود سوپ بریزید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ببین امشب چی داریم یه دسر ترکیه ای خوشمزه و راحت که اگه بخورین مشتری دائمش میشین 😋👍 مراحلش توی ویدیو مشخصه من موادشو اینجا براتون میزارم که راحت تر باشین پادیشاه سارماسی شیر : ۴ لیوان شکر : ۶ ق غ آرد سفید : ۱ لیوان سرخالی پودر کاکائو : ۲ ق غ کره : ۱ ق غ وانیل : نصف ق غ شکلات تخته ای : ۸۰ گرم بیسکوییت پتی بور : یک و نیم بسته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت با دسر هویج ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت با دسر هویج مواد لازم 6عدد هویج بزرگ 1استکان آب(80 گرم) از نصف لیوان کمی بیشتر شکر 1قاشق غذاخوری عسل 1قاشق چای خوری زردچوبه(یا به نظر من کمی زعفران) 1قاشق چای خوری فلفل بهار (از ادویه فروشی بگیرید) 1قاشق چای خوری دارچین نوک قاشق چای خوری میخک 1استکان گردو یا فندق هر کدام را که در خانه دارین پودر نارگیل 1قاشق مربا خوری کمی سرپر نشاسته ذرت 👈طرز تهیه هویجها را پوست بکنید و بشویید و گرد گرد خرد کنید و در یک قابلمه تفلون بریزید و 1استکان آب را روی هویجها بریزید و به خوبی بپزید .هویجهای پخته شده را در غذاساز بریزید و پوره کنید و دوباره در قابلمه بریزید و شکر و عسل و ادویه ها را اضافه کرده و کمی هم با این شکل بپزید. نشاسته را با کمی آب ترکیب کنید تا حل شود و به مخلوط هویج اضافه کنید.برای اینکه ته نگیرد و نسوزد مداوم هم بزنید. وقتی این ترکیب به غلظت رسید و قوام گرفت کافیست و آماده است و گردو های خرد شده را هم اضافه کنید و دوباره با هم ترکیب کنید .در کف یک ظرف پیرکس مستطیل مقدار زیادی پودر نارگیل بپاشید و مخلوط هویج پخته شده را روی پودر نارگیلها بریزید و به صورت یک لایه نازک به کمک لیسک صاف کنید و انجام این کار ممکن است کمی برایتان مشکل است. دوباره روی هویج ها پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود .من بعد از اینکه سرد شد برش زدم و لای بیسکوییت گذاشتم و با کرم شانتی (خامه فرم گرفته) تزیین کردم و به این شکل درآوردم.اگر بخواهید ساده و یا به هرشکل دوست دارید سرو کنید و به هر شکل که باشد عالی است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛