eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بریم باهم یه کوکوی مرغ و قارچ خیلی خیلی خوشمزه رو درست کنیم که عالی میشه اصلا هم نگران وار رفتنش و اینا نباشید چی از این بهتر🥰😍 این مقدار حدود شش نفر میشه هشت تا ده عدد قارچ نصف یک سینه ی مرغ ( آب پز کنید) دو عدد سیب زمینی متوسط ( آب‌پز) سه ق غ جعفری خرد شده یک عدد تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه پولبیبر(فلفل قرمز ترکی) پودر سیر و پودر پیاز ( یا یه عدد پیاز رنده شده و آبش کشیده شده) قارچ و خرد کنید و با کمی روغن و دو ق آبلیمو با حرارت بالا سرخ کنید مرغ و سیب زمینی رو هم میتونید رنده کنید هم با دستگاه بزنید حالا ادویه ها قرچ سرخ شده تخم مرغ ( برای من یکی جواب داد برای شما اگر نیاز بود که فکر نمی‌کنم باشه یکی دیگه بزنید)و جعفری اضافه و ورز بدید دستتون رو کمی چرب کنید و به دلخواه از مواد بردارید و فرم بدید و در روغن سرخ کنید نوش جان ❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مزه دار کردن جوجه زعفرونی😋 👈این مقدار برای ۱ کیلو جوجه کباب هست. خب راهکارهای لازم برای اینکه جوجه بعد از پخت خشک نشه چیه؟ شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران را به تکه های جوجه اضافه میکنیم و بعد کبابش می کنیم ولی نکاتی داره که باید رعایت بشه. ♦️ مرغی که برای جوجه کباب استفاده میکنید باید تازه باید باشه تا بعد از پخت جوجه ها بو ندن. ♦️یادتون باشه پیاز را نباید ریز ریز کنید یا رنده کنید وگرنه بعد از پخت یه لایه تلخ و سوخته پیاز روی جوجه خواهید داشت. همیشه پیاز را خلال کنید.خلال درشت تا راحت از جوجه ها جدا کنید. ♦️دوستان جوجه کباب اصیل و زعفرونی فقط و فقط زعفران داره نه زردچوبه.پس یادتون باشه با دست و دل باز زعفران دم کنید تا رنگ و عطر جوجه حفظ بشه. ♦️سس مایونز تضمینی هست بر اینکه آب توی جوجه حفظ بشه و خشک نشه. ♦️آبلیمو نباید زیاد باشه.بعضی دوستان به اشتباه مقدار زیادی آبلیمو میزنن و جوجه را در اون استراحت میدن و بعد می بینن که جوجه خشک شده بعد از پخت. پس فقط در حدی که عامل اسیدی داشته باشیم آبلیمو بزنید نه در حد غوطه ور شدن. ♦️ماست ترش میتونه جایگزین آبلیمو باشه ولی وجود این دو عامل کنار هم باعث خشکی جوجه میشه. ♦️برای رفع بوی زُهم مرغ وجود نمک لازمه پس حذفش نکنید. ♦️زمان استراحت جوجه خیلی مهمه.حداقل ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال استراحت بدید. ♦️جوجه زیاد توی مواد و در یخچال بمونه شروع به فاسد شدن میکنه.پس زمانبندی پخت را رعایت کنید. ♦️به دلخواه میتونید یه حبه سیر که از وسط نصف شده لای جوجه ها بذارید ولی واجب نیست. ♦️برای لذیذ تر شدن جوجه ها بعد از پخت تا داغ هستن کره روی آنها بزنید. ♦️مورد آخر اینکه جوجه را همون روز میل کنید.ذات جوجه کباب اینه که هر چقدر بمونه سفت تر میشه. روش های زیادی برای مرینیت کردن جوجه هست ولی این روش برای جوجه زعفرونی تضمینی و امتحان شده است🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه دار کردن جوجه مرینت جوجه زعفرانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لیمو عمانی خانگی امروز میخوام روش درست کردم لیمو عمانی در منزل رو بهتون یاد بدم هم خیلی راحت وهم به صرفه 😊 لیمو عمانی همون لیمو ترش تازه س که خشک شده ، لیموهای که زرد رنگن برروی درخت خشک میشن .اگر به این روش درست کنید قهوه ای رنگن مقداری آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد یک قاشق نمک درشت دانه بریزید همراه یک لیوان سرکه سرکه فرقی نداره سرکه قرمز باشه ویا سفید فرقی هم نداره سرکه انگور ویا سیب .سرکه و نمک باعث میشن پوست لیموها نازک بشه و زودتر خشک بشن وقتی که سرکه ریختی آب دوباره جوش اومد لیموها شسته شده رو بریزید حدود سه دقیقه داخل آب باشن کافیه سپس آبکش کنید لیموها رو با خلال دندان سوراخ کنید .این کار مانع کپک زدن لیموها میشه سپس بریزید رو پارچه ویا آبکش وبزارید جلو آفتاب. حتما جلو آفتاب باشه. هر دو روز یکدفعه لیموها رو زیرورو کنید .الانه هوا خنک شده دو الی سه هفته طول میکشه تا کاملا خشک بشن. اگر منطقه شما هواش گرمتره زودتر خشک میشن توجه کنید لینوها به خوبی خشک نشن کپک میزنه .به همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بندری دو عدد هویج نگینی شده ۶ شاخه کرفس ۲ عدد بادمجون مکعبی خرد شده دوتا خیار درشت گل کلم متوسط ۱ عدد فلفل تند ربع کیلو قارچ نیم کیلو ( استفاده اختیاری) زیتون با هسته و یا بی هسته ربع کیلو (اختیاری) سیر ۱ بوته بزرگ فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ پوره گوجه فرنگی دو لیوان نمک ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری مرزه خشک ۲ قاشق سبزی معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم) رب انار نصف لیوان رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخوری پر تمرهند ۱ بسته سرکه ۲ لیتر اول از همه تمرهند رو ب همراه سرکه خیس میکنیم و بعد چنگ میزنم و از صافی رد میکنیم. بعد پوره گوجه فرنگی رو روی حرارت قرار میدیم تا آب اضافی آن کشیده بشه. بعد سرکه رو اضافه کرده و ب ترتیب موادی ک سفت تره رو توی سرکه و پوره گوجه اضافه میکنیم. ابتدا گل کلم زمان میدیم تا سرکه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم بعد هویج بعد کرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزی ها و رب انار رو ترکیب میکنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش کرده و تمرهند رو اضافه میکنیم. میزاریم کامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده کنیم😁 برای تشخیص اینکه کی ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار کمک بزرگی بمون میکنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بندری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سزار مواد لازم :👇 پنیر پارمسان (یا پارمزان) روغن زیتون فیله ی مرغ نان مخصوص سالاد سزار یا نان تست کاهوی تازه و جوان سیر 2 الی 3 حبه زرده ی تخم‌ مرغ 1 عدد سس وسترشر ‌2 قاشق غذاخوری آب‌ لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری سرکه‌ سفید 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 الی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه ی ایتالیایی ماهی انچوی دستور تهیه :👇 1. برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌ های تازه و روشن کاهو را انتخاب کنید و با فاصله های حدودا ۵ سانت برش بزنید. 2. فیله ی مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ی ایتالیایی، رزماری، آبلیمو و... مزه دار کنید،یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در فر یا روی تابه ی مخصوص گریل کنید. 3. از نان مخصوص سالاد استفاده کنید و در غیر این صورت دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم(دور نان چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد 1 سانتیمتری برش داده و به کمی روغن زیتون و سیر له شده آغشته میکنیم و با حرارت ملایم، روی تابه ی نچسب تست می‌کنیم. 4. برای آماده‌ سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، زرده ی تخم مرغ،سرکه سفید یا سرکه سیب، سس وسترشر، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن برقی یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ۳ دقیقه، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن زیتون می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود. 5. برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. مرغ های گریل شده ، نان‌ های تست شده و پنیر پارمزان رنده‌ شده را روی آن بریزید و در ‌‌نهایت سس محبوب را به آن اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ترش يك غذاي بي دردسر خوشمزه اسان و البته سالم 🤗 كليپ و ب دقت ببينيد عزيزان ، مواد لازم سينه مرغ نصف سينه ، فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد پياز بنفش١ عدد متوسط ، جعفري و نعنا خرد شده يك چهارم ليوان ، مواد مرینت مرغ ( رب انار ملس ۱ ق غ ، رب انار ترش ۱ ق غ ، ارده ۱ ق غ ، سس کچاپ ۱ ق غ ، رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، رب الوچه ۱ ق غ ، و تفاله غوره ۲ ق غ خوب اول سینه مرغ و ب اندازه های یکسان کات کنید و داخل موادی ک گفتم بریزید و اجازه بدید یک ساعت مرینیت بشه ، بعد فلفل دلمه ای و پیاز را طبق کلیپ برش بزنید ، سیخهای چوبی و یکساعت بخیسونید یا چرب کنید ( باعث میشه نسوزه حتی اگر تو فر بزارید) شروع کنید ب سیخ کردن و بعد داخل ماهی تابه گریل و چرب کنید و جوجه ها رو بچنید و اجازه بدید تا دو طرفش کاملا بپزه، طعم بینظیر این جوجه رو حتمن تست کنید 😍 بعد از پخت ، جعفری ساتوری شده و نعنا خرد شده روی جوجه ها بپاشید و سرو کنید( دوستان توجه کنید ، میتونید از این مرینیت برای گوشت هم استفاده کنید ) ( دوستان اضافه میکنم ، این روش من هست ، چیدمان این کباب مدل مدیترانه ای هست و اون سبزی های خرد شده ک روش ریخته میشه ، اما من با توجه ب ذائقه ایرانی از انواع رب و طعم ترشی توش استفاده کردم ، امیدوارم لذت ببرید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ترش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛