#مربا_به
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊
عزیزان این مربا هنوز یخچال نزاشتم بره یخچال سفت وغلیظ میشه
سعی کنید به محلی بخرید
به ترش وشیرین باشه به محض گاز زدن آب بزاقتون پیش قدم باشه😆 به این میگن به😉نه به های که گاز میزنی انگار داری خربزه میخوری
به رو بو کرده ،به محلی بو وعطر خاصی داره، اندازه ش به اندازه یه مشته رو پوستش حالت کرک ماندی داره کمی کج وکوله هستش 😆
تو خریدن به دقت کنید اونای که قیافه وظاهر خوشگل وپوستی صاف دارن واسه مربا خوشمزه نیستن
به شسته وخرد شده یک کیلو
شکر یک کیلو
اب شش لیوان
به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید.
نکاتی در مورد مربا
مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺
وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒
بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊
اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه
اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ تیرامیسو 😋😋
مواد لازم:
_این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه
پنیر ماسکارپونه... ۲۰۰ گرم+ نصف پیمانه شکر
خامه پاکت صورتی.... یک بسته+ یکچهارم پیمانه شکر
وانیل.... کمی
نسکافه ..... یک قاشق غذاخوری+ دوسوم پیمانه اب گرم
بیسگوییت لیدی فینگر.....این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه
نسکافه و آب رومخلوط کنید و بذازید کنار خنک بشه
خامه و وانیل وشکر رو مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا شکر حل بشه
پنیر ماسکارپونه و شکر رو بزنید تا شکر حل بشه
حالا خامه رو بیارید و بزنید تا کمی فرم بگیره ،نیاز نیست مثل خامه ی فرم گرفته سفت بشه
حالا مخلوط پنیر رو به خامه زده شده اضافه کنید وکمی بزنید تا مخلوط بشن
حالا لیدی فینگر رو یه کم داخل نسکافه بزنید و در ظرف سرو بچینید
روش یه لایه کرم پنیری بریزید و صاف کنید
دوباره یک لایه لیدی فینگر و در اخر روش کرم پنیری بریزید و کمی صاف کنید مطابق فیلم
بعد یک لایه پودر کاکائو روش الک کنید
برای یک شب یا حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها خوب با هم ترکیب بشن و دسر قالبی بشه و خوب برش بخوره
بعد با چاقو چهارخانه برش بزنید و سرو کنید
لیدی فینگر خونگی بافت خیلی اسفجی و لطیفی داره ومثل لیدی فینگر آماده سفت نیست
پس زیاد نذارید تو نسکافه بمونه و سریع درش بیارید چون زیادی خیس میشه، همینطورم خود کرم پنیری هم رطوبتشو به لیدی فینگر میده و نرمترش میکنه
بهتره بذارید یک شب دریخچال بمونه تا برشش تمیزتر و شکیل تر بشه و خوشمزه تر بشه
خامه نیاز نیست کامل فرم بگیره کمی که سفت شد و فرم گرفت کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلق_ترکیه
#راحت_الحقوم
آرد ذرت ۱۱۰گرم(سه چهارم پیمانه) زرد کم رنگ است لوازم قنادیا دارن
شکر ۴۵۰ گرم (دو پیمانه)
پودر ژلاتین ۴۵ گرم(یک چهارم پیمانه)
گلوکز سه قاشق سوپ خوری لوازم قنادیا دارن
آب ۲ ویک چهارم پیمانه
گلاب ۳ قاشق سوپ خوری
رنگ مجاز خوراکی چند قطره
پودر شکر و نشاسته ذرت برای غلتاندن باسلق چند قاشق نشاسته ذرت نداشتید مشکلی نیست از پودر شکر استفاده کنید پودر شکر همان پودر قند است
نصف لیوان از آب داده شده تو دستور جدا کنید وپودر ژلاتین رو روش بپاشید تا اسفنجی بشه سپس رو بخار کتری بزارید تا روان بشه(بن ماری)
نصف آب رو جدا کنید وهمراه شکر بزارید رو شعله متوسط تا بجوش بیاد ۵ دقیقه جوش بزنه تا غلیظ بشه در این فاصله
در ظرف دیگری بقیه آب و آرد ذرت رو مخلوط کرده و رو حرارت بزارید تا غلیظ بشه مدام بزنید تا تهش نسوزه
شربت که غلیظ شد گلوکز رو اضافه کنید وهم بزنید تا گلوکز با شربت مخلوط ویکدست بشه ژلاتین روان شده و آرد ذرت غلیظ شده هم اضافه کنید تند تند با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد همزن دستی رو کنار بزارید وبا قاشق چوبی یا سیلیکونی بزنید تا ته نگیره حدود ده تا دوازده دقیقه بزارید با شعله متوسط بجوشه گلاب اضافه کرده ،وقتی غلیظ شد تو فیلم نشون دادم گاز رو خاموش کنید رنگ خوراکی بزنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید یخچال به مدت سه الی چهار ساعت تا ببنده به سلیقه خودتون برش بزنید وتو مخلوط نشاسته ذرت وپودر قند بغلتونید ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید تا پانزده روز دوام داره
عزیزان نزارید رو گاز زیادی غلیظ بشه وگرنه باسلوق بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه
بجای پودر ژلاتین از پودر ژله استفاده نکنید حتما پودر ژلاتین باشه همه لوازم قنادیا دارن
این باسلق کشدار وطعمش عالیه بزارید لای دو بیسکویت بسیار خوشمزس
نسبت پودر قند و نشاسته ذرت برای غلتیدن شیرینی مساوی باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_زمستونه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر قند یا شکر آسیاب شده 1 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اسانس نارگیل 1/2 قاشق چایخوری(به دلخواه)
به نظرم حذفش نکنید چون طعم بستنی زمستونه رو محشر میکنه😉😊
پودر ژلاتین 1و1/2 قاشق غذاخوری سرپُر
آب 3 قاشق غذاخوری
پودر تارتار 1/8 قاشق چایخوری
از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید...باعث بهتر فرم گرفتن سفیده و دوام پف سفیده فرم گرفته میشه(قابل حذفه)
نمک 1/8 قاشق چایخوری
.
سفیده تخم مرغ(به دمای محیط رسیده)+نمک+پودر تارتار را با دور تند همزن بزنید تا کف کند.
سپس وانیل اضافه کرده و قاشق قاشق پودر قند بریزیدو مدام با دور تند همزن بزنید تا سفیده کاملا سفت شده و فرم بگیرید و اگر کاسه را برگردانید از کاسه نریزید.
دقت کنید برای اینکه سفیده خوب فرم بگیره باید از کاسه چینی یا بلور یا استیل استفاده کنید،پره همزن کاملا تمیز و خشک باشه و به هیچ عنوان زرده با سفیده قاطی نشه ...حتی اگه ذره ای چربی یا زرده داخل سفیده بشه...سفیده فرم نمیگیره.
ظرف محتوی سفیده فرم گرفته رو روی قابلمه محتوی آب در حال جوشیدن بذارید،حرارت رو کم کنید و 10 دقیقه مدام سفیده رو هم بزنید تا مثل خامه فرم گرفته،کمی سفت بشه.
اواسط هم زدن اسانس نارگیل رو هم اضافه کنید.
در این مرحله سفیده روی حرارت بخار آب تقریبا نیم پز میشه و اگه لحظه ای دست از همزدن بردارید ته میگیره و کیفیت کار پایین میاد.(دقت کنید آب داخل قابلمه با کف کاسه محتوی سفیده تماس نداسته باشه)
سپس کاسه را از روی بخار آب بردارید.
ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کتید و چند لحظه روی بخار آب بذارید و هم بزنید تا ژلاتین حل بشه.
ژلاتین مذاب را به سفیده ها اضافه و هم بزنید.
نانهای میکادو رو با کاتر به قطر 4 سانت برش بزنید.
اگر نان نازک بود میتونید دو عدد از نانها رو روی هم بذارید و با کمی شکلات مذاب به هم بچسبانید تا ضخیم تر بشه
مواد بستنی را در قیف با ماسوره ساده بریزید و روی نانها ماسوره بزنید.
و 3 تا 4 ساعت در یخچال بذارید تا کاملا ببنده.
سپس شکلات تخته ای را خرد کنید(به ازای هر 100 گرم شکلات 1 تا 2 قاشق روغن مایع اضافه کنید و روی بخار کتری بذارید تا ذوب بشه)
کمی که شکلات از داغی افتاد،روی بستنیها رو با شکلات کاور کرده و دوباره در یخچال بذارید تا رویه بستنی هم ببنده.
با این مقدار حدود 15 عدد بستنی زمستونه خوشمزززه میتونید درست کنید😋☺
تا 1 هفته در یخچال قابل نگهداری هست😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خرمالو
.یه کیک خوشمزه و عالی و مخصوص فصل
تخم مرغ ۳ عدد
خرمالو ۳ تا ۴ عدد (پوره شده حدودا ۳/۴ لیوان) (حتی نصف لیوان هم بشه بریزین ، زیاد نریزین ممکنه کیکتون رو خمیری کنه )
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین ۱ ق م
گردو خرد شده به دلخواه .
خرمالو ها رو دو نیم کردم و پوستش رو جدا کردم و داخل غذاساز یا میکسر انداختم و پوره کردم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روغن مایع رو اضافه کردم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک کردم و و داخل موادم دوباره الک کرده و با لیسک یا قاشق هم زدم .
بعد پوره خرمالو رو اضافه کردم و هم زدم .
گردوها رو هم کمی آرد بهش زدم (این کار به خاطر ته نشین نشدن گردو هستش ) و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم.
قالبم رو چرب کردم ( از روغن جدا کننده استفاده بشه بهتره ، برای تهیه اش ۵۰ گرم روعن جامد یا کره +۵۰ گرم روغن مایع +۵۰ گرم آرد رو مخلوط و با همزن ۵ دقیقه بزنین . این روعن رو در طرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین )
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت و یه ربع که خنک شد از قالب جدا کردم و روش کمی پودر قند الک کردم .
بدون فر در فر دست ساز پستهای پایین کیک بدون فر بارها با کلیپ گذاشتم به اون روش شما دیگه هر کیکی رو بدون فر می تونین درست کنین و یا در ماهی تابه دوطرفه میشه درست کرد .
رویه کیک پودر قند پاشیدم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بدون_فر
#کیک ماست
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
آرد دولیوان(سفید قنادی)
تخم مرغ چهار عدد
ماست یک لیوان حتما از ماست استفاده کنید ماست شیرین باشه فرقی نمیکنه چه ماستی باشه
شکر یک لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق سوپ سرخالی
کشمش وگردو نگینی هر کدوم یک چهارم لیوان اختیاریه
همه مواد آماده ودم دستتون باشه
شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(متوسط باشه) وماهی تابه رژیمی رو بزارید روش تا گرم شه ومثل فر عمل کنه پانزده دقیقه برای گرم کردن ماهی تابه کافیه
تخم مرغا رو با شکر ووانیل بزنید حدود سه الی چهار دقیقه تا کرم رنگ وکش دار شه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط کردن روغن مایع اضافه کنید اونم در حد مخلوط کردن بزنید آرد وبکینگ پودر که باهم مخلوط والک شوند. درسه مرحله به مواد اضافه میکنیم واخر سر یک دور با هم زن میزنیم تا خوب مخلوط بشه. کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۵ دقیقه
عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه
عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کیک نسوزه
عزیزان آگه بخوای برگردونید طرف دیگه ماهی تابه چرب کردن نمیخواد چون کیک پخته فقط میخوایم طرف روش طلای بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛