eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترکی تابه‌ای😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ژله سفید: سه قاشق مرباخوری سرپر پودر ژلاتینو با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید حالا دوپیمانه شیرو با دوسوم پیمانه شکرمخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیلو اضافه و هم بزنید تاژلاتین کاملا حل بشه بعد بذارید کنار تا کاملا خنک بشه برای ژله ی رنگی یک بسته ژله آلوئه ورا با یکونیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید، هر قسمت رو با نوک خلال دندان رنگ خوراکی مخلوط کنید و بذارید خنک بشه،تعداد رنگها و نوع رنگها به سلیقه خودتون بستگی داره من پنج تا رنگ داشتم و ژله رو پنج قسمت کردم قالبو با روغن مایع چرب کنید و شروع کنید لایه لایه ژله رو در قالب بریزید من از قطره چکان بزرگ استفاده کردم ولی شما از سرنگ هم میتونید استفاده کنید هر لایه رو که می‌ریزید ده دقیقه بره یخچال تا کمی بسته بشه هر لایه اگر زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن،و اگرم کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن وقتی قالب پر شد هفت ساعت یا یک شب بذاریدیخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد خیلی راحت مطابق فیلم از قالب خارج کنید اگر قالب مخصوص نداشتید تخم‌مرغ رو ‌از سر گردش سوراخ و خالی کنید ،سپس داخلشو خوب بشورید وبذارید کامل خشک بشه و همین مراحلو براش انجام بدین ،برای ثابت نگه داشتنش هم از شانه تخم‌مرغ استفاده کنید ،در آخر هم چند ثانیه داخل آب گرم بذارید و خیلی راحت پوست تخم مرغو کنده و ژله رو خارج کنید من لایه ها رونازک گرفتم،شما میتونید لایه ها رو ضخیم تر بگیرید و اینطوری زمان و حوصله کمتری رو براش صرف میکنید مواظب باشید موقع ریختن لایه ها ژله رو به دیواره قالب نپاشید چون بعدا ظاهر ژله رو بد می‌کنه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی تر شکلاتی میوه ای😋 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر 4 قاشق غذاخوری ، سر پر آرد یک بسته پودینگ شکلاتی نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر مواد فیلینگ 2-3 عدد پرتقال و یا موز و یا توت فرنگی مقداری خامه فرم گرفته قنادی سفیده و زرده ی تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سفیده ها را کمی میزنیم وقتی کف کرد نیمی از پودر شکر را کم کم اضافه می کنیم و آنقدر میزنیم تا قله ای شود. بعد زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده می زنیم تا کرمرنگ شود و بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و پودینگ رو هم اضافه کنید مخلوط کنید و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم . مواد را درون قالب ۳۰ در ۴۰ که کاغذ روغنی انداختید بریزید و صاف کنید و بزارید داخل فر در دمای 200 درجه به مدت 8-9 دقیقه .بعد از سرد شدن قالب بزنید و یک حلقه پرتقال را روی کیک بگذارید و خامه را در قیف بریزید و روی پرتقال شکوفه بزنید و آن را با کیک هایی که از اضافات قالب مونده پودر کنید و روی خامه را با پودر کیک بپوشانید مانند فیلم و با شکلات تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 250 گرم یا 2 پیمانه آرد 4 گرم یا 1ق م خمیر مایه خشک فوری 90 میلی لیتر یا 1/3 پیمانه + 1 ق غ شیر ولرم یک پنس نمک 35 گرم یا 3 ق غ شکر 30 میلی لیتر یا 2 ق غ روغن مایع 1 ق غ شکر 1 تخم مرغ 1/4ق چ وانیل 35 گرم یا 3 ق غ کره 2عدد سیب سبز نصف ق چ دارچین 20 گرم (1 ق غ) شکر قهوه ای طرز تهیه🔻 ابتدا نصف شکر را با شیر ولرم و خمیر مایه ترکیب کنید و کنار بزارید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود. آرد و نمک را مخلوط کنید و وانیل ،شکر، روغن و تخم مرغ زده شده را نیز اضافه کنید.(برای کنترل نرمی خمیر با توجه به کیفیت متفاوت آردها میتوانید آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید) و خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل جسبندگی را داشته باشد . خمیر را گرد کرده و در ظرفی به مدت 1 ساعت کنار بگذارید و استراحت دهید. سیب های خرد شده را با شکر قهوه ای ، کره و دارچین به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا مواد داخلی مان آماده شود و بگذارید کاملاً سرد شود. خمیر را به 8 قسمت مساوی برش دهید و هر کدام را به صورت گلوله و چانه درآورید. 10-15 دقیقه کنار بگذارید و استراحت بدید هر چانه را به شکل بیضی با وردنه باز کنید و یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب را در وسط آن قرار دهید. کنارهای خمیر را به هم برسانید و مانند فیلم آن را به شکل یک برگ فرم بدید. و با قیچی لبه ها را برش بزنید.نانها را به مدت 10 دقیقه در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید استراحت بدید ، سپس روی آنها تخم مرغ زده شده بمالیدو به مدت 13-15 دقیقه در دمای 170 درجه درجه فر بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ طرز گرد کردن لبه های کیک👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨الهـی🦋 ✨تو این ✨شب زیبـا🦋 ✨هیـچ قـلبى 🦋 ✨گرفته نباشه ✨وهرچى خوبیه 🦋 ✨خداست براى همه ✨خـوبان رقم بخوره 🦋 ✨آرامـــــش مهمـــــون ✨همیشــــگى دلاتـــــون 🦋 ✨امشب بهترینها را براتون آرزو دارم🦋 🦋شبتون بخیر🦋 ◈ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــلام 🍁صبح زیبـاتـون بخیر 🌸وسرشار از اتفاقهای عالی 🍁امیدوارم 🌸زندگی به کامتون 🍁خوشبختی سرنوشتتون 🌸وآفتاب عشق مهمان 🍁همیشگی دلتون باشه 🌸صبح سه شنبه تون پراز بهترینها
سلام سلام عزیزان دلم چطورین بچه ها ...این کیک بافتش پنبه ای و عالیه به شدت خوشمزه و لطیف برای خامه کشی هم میشه استفاده کرد كيك شير داغ (تابع گرد بیست و سه سانت یا تابه بیست در سی ) مواد لازم .4 عدد تخم مرغ. شکر یک و نیم لیوان نوک ق چ وانیل دو لیوان آرد قنادی دو ق چ سر پر بكينگ پودر. یک و یک چهارم لیوان شير روغن مایع دو سوم لیوان در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر و وانیل را با سرعت بالای همزن حدود 5 دقیقه بزنید غليظ و كرم مانند شود .آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الك كنيد اگر مایه کیک هم زدنش براتون سخت شد از همزن با دور تند به مدت چند ثانیه کمک بگیرید . زیاد هم نباید بزنید در یک شیر جوش کوچک شیر و روغن مایع را گرم کرده ( فقط در حدی که شير گرم بشه كافيه )بعد شير و روغم را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم هم زن مخلوط كنيد مایه را در قالب چرب شده و آرد پاشي شده بریزید روش پخت روی گاز...شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین دم کنی بزارین مدت یکساعت زمان بدین تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر..فر رووبا حرارت ۱۷۰ مدت یک ربع میزاریم گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت چهل و پنج دقیقه زمان پخت میخواد بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه و بعد از اینکه کیک در قالب کمی خنک شد کیک را روی توری سیمی برگردانیده تا کاملا خنک شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛