#_دسرشانامو
مواد لازم📝
پنير ماسكار پونه٢٠٠گرم
خامه صبحانه٢٠٠گرم
بستني وانيلي نصف پيمانه
شير عسلي يك قوطي
پودر ژلاتين سه ق غ
ژله با طعم دلخواه يك بسته
✍طرز تهیه:
ابتدا ژله آناناس را در آب داغ حل كرده و اجازه دهيد تا خنك شود
نصف پيمانه آب سرد راروي پودر ژلاتين بريزيد تا حالت اسفنجي پيدا كند و روي بخار كتري قرار دهيد تا حل شود و خنك شود
پنير ماسكار پونه را بهمراه خامه با هم زن بزنید
بستني و شير عسلي را اضافه كرده و مجددا با همزن به مدت يك دقيقه مخلوط کنید.
سپس ژله آناناس خنك شده و پودر ژلاتين را به مواد افزوده و مخلوط کنید.
قالب را چرب كرده و مواد را داخل آن بریزید
و ٤الي ٥ساعت در يخچال قرار دهید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رولت_مرغ_چیپسی
مواد لازم:
سینه مرغ خام 500 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
هویج بزرگ یک عدد
نخود فرنگی نصف پیمانه
سوسیس و کالباس 200 گرم در صورت تمایل
تخم مرغ یک عدد
چیپس یک بسته
طرز تهیه:
اول از همه سینه مرغ رو چرخ میکنیم و بعد پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم و هویج پخته شده و خرد شده و همه موادی که داشتیم رو اضافه میکنیم و به صورت هرمی شکل در میاریم و دورش رو با چیپس خرد شده میپوشونیم و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم بپره مرتب پشت و رو میکنیم تا هر طرفش سرخ بشه .نوش جان.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پای_چوپان
یک پیشنهاد شیک و مجلسی
ابتدا مایه ماکارونی را آماده کنید (پیاز و گوشت چرخ کرده و رب و فلفل دلمه….
درست مثل وقتی که ماکارونی میپزید) .
این مایه رو کف ظرف بریزید .
مرحله بعد قارچ های اسلایس شده روی مایه بچینید.سپس سس بشامل درست کنید (یک پیمانه شیر را با یک قاشق آرد روی حرارت هم بزنید و همراه نمک
و فلفل تا غلیظت سس پیدا کنه و بعد از اینکه از حرارت برداشتید بهش کره یا خامه بزنید این سس رو بریزید روی قارچ ها .حالا روی سس رو با پنیر پیتزا بپوشانید .
در مرحله ی آخر سیب زمینی هایی رو که پختیم رو پوره می کنیم و نمک وفلفل زده و قلقلی می کنیم.روی پنیر می چینیم.در آخر ظرف رو در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب بشه .می تونیم در آخر گریل روشن کنیم تا روشم طلایی بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رولت_مرغ_در_ماکروفر
مواد لازم:
سينه مرغ درشت: ١ عدد كامل
پنير صبحانه:٥٠ گرم
سبزي( تلخون، مرزه، جعفري، نعناع) :٢٠٠ گرم
ابليمو، نمك ، فلفل و پودر سير : مقداري
نكته؛ يه جاي سبزي ميتوان از هويج استفاده كرد.
طرز تهيه:
گوشت سينه مرغ را بدون اينكه قسمتي از أن جدا شود با كمك چاقو برش زده و پهن كنيد ( بايد برش جوري بأشد كه بدون تكه كردن سينه أن را نازك كنيم ) و روي كيسه فريزر باز كنيد و نمك و فلفل ، ابليمو بزنيد بعد پنير رنده شده را با سبزي ( يا هويج اب پز ) مخلوط كرده و روي مرغ ميريزيم و روي أن پودر سير ميپاشيم سپس با كمك كيسه فريزر تمام گوشت را لوله ميكنيم ته و سر رولت را با استيك كوب محكم ميكنيم و براي اينكه رولت باز نشود از خلال دندان استفاده ميكنيم و مرغ را ( بدون كيسه فريزر) داخل ظرف پيركسي قرار ميدهيم و در ماكرو ويو ٥٤٠ وات ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ( در دستگاه سولاردام از ٦٠٠ وات ماكرو ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ) و بعد رولت را به كمي كره و زعفران اغشته كرده و روي سه پايه بلند ٨ دقيقه گريل بدون درپوش قرار ميدهيم ( در سولاردام روي سه پايه بلند ٨ دقيقه بدون در پوش
نكته :
١: ميتوان در صورت تمايل از تكه هاي ژامبون مرغ داخل رول مرغ استفاده كرد
٢- براي اينكه رولت ما باز نشود ميتوان خلال دندان یا سلفون استفاده كرد و كل رولت را سلفون پيچ كرد و سر و ته أن را بپيچانيم خوب گره بزنيم و با چاقو چند سوراخ روي سلفون إيجاد كنيم كه هوا خارج شود
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بوقلمون_درسته
مواد لازم :
▪ بوقلمون۵/۳ کیلو
▪ سیب۵/۱ کیلو
▪ کره ۲۵۰ گرم
▪ ماکارونی۲۵۰ گرم
▪ آرد۲ قاشق سوپخوری
▪ شکر۱ استکان
▪ گوجه برقانی۵/۰ کیلو
▪ هویج۲ عدد
▪ سبزی معطریک دسته
▪ سیر۲-۱ حبه
▪ آب لیموبه مقدار کافی
▪ نمک و فلفلبه مقدار کافی
● طرز تهیه :
بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه ۸ عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم .
بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در ۵۰ گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دستور پلمبیر بستنی
امتحان شده و فوق العاده
مواد لازم
شیر یه لیوان داغ
ژلاتین دو ق و نیم بن ماری شده با نصف لیوان اب
خامه قنادی یه لیوان
بستنی یه لیوان
دو عدد تخم مرغ
پنج قاشق شکر
گردو نصف لیوان
موز دو عدد
اول از همه زرده از سفیده جدا
سفیده تخم مرغ به قدری بزنین از ظرف نریزه کم کم بقیه نثارو اضافه کنین بزارین کنار بقیه نثارو با زرده بزنین بعد شیر داغو اضافه کنین
بعد خامه و بستنیو به سفیده تخم مرغ اضافه با همزن برقی یه دور بزنین زرده رو رو سفیده بریزین بعد ژلاتین داغو اضافه کنین و موز گردو هم بریزین هم بزنین موزو من رنده کردم
نکته
حتما شیر داغ باشه تا زرده پخته شه از خامی دربیاد
۸ساعت داخل یخچال
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرم_نسکافه😍
دسر_کرم_نسكافه_پنیری😍
شیر 2لیوان، شکر 3/4پیمانه، آب 1/2پیمانه، نسكافه 2تا3 ق.غ،پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری، پنیر خامه ای 1بسته، خامه صبحانه 1بسته
اول پودر ژلاتین را روی 1/2آب سرد دستور پاشیده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود
شکر و شیر را روی حرارت گذاشته گرم که شد نسكافه را اضافه میکنیم و هم میزنیم چند جوش که زد ژلاتین را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته کمی که از گرما افتاد خامه و پنیر خامه ای را با هم زن دستی کمی هم زده و به مخلوط شیر اضافه کرده هم میزنیم بعد کرم را از صافی رد کرده در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا سفت بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #تهچين_مرغ_بادمجان
مواد لازم
▪️برنج 4پيمانه
▪️سينه مرغ 1عدد
▪️بادمجان 2عدد متوسط
▪️ماست 1/5ليوان
▪️خامه 1بسته
▪️زعفران بميزان لازم
▪️نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
▪️روغن مايع نصف پيمانه
▪️تخم مرغ 3عدد
طرز تهيه
مرغ را با يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه و نمك وفلفل با حرارت كم ميزاريم تا بپزه وقتي پخت ريش ريش كرده و توي ماهي تابه سرخ كرده و كمي زعفران بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار.
حالا بادمجانهارو را پوست گرفته بصورت حلقه خرد ميكنيم توي اب نمك قرار ميدهيم بعد ابشوخالي كرده توي ماهيتابه سرخ ميكنيم.
برنج را ك از قبل خيس كرده بوديم ابكش كرده و توي يك ظرف گودي تخم مرغ،ماست،خامه،نمك و فلفل و زعفران را باهم خوب هم ميزنيم
بعد روغن مايع را اضافه كرده برنج ابكش شده را ب مايع تهچين اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم حالا قالب موردنظر را چرب كرده و كمياز مواد برنج را ته قالب ريخته و مرغ و بادمجونارو ك سرخ كرده بوديم روي برنج چيده بعد ماباقي برنج را روي مواد ريخته و سر قالب را فويل پوشانده و با كارد سوراخهايي توي فويل ايجاد كرده و توي فر با درجه حرارت 185بمدت 1ساعت قرار ميدهيم توي قابلمه و روي اجاق گاز هم بهمين شكل ميتونيد اماده كنيد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فلافل
مواد لازم برای تهیه فلافل:
نخود 300 گرم پیاز 1 عدد جعفری نصف استکان سیر3 حبهآرد نخودچی2 قاشق غذا خوریفلفل سیاه1 قاشق چاای خوریزیره سبز1 قاشق چاای خوریتخم گشنیز1 قاشق چاای خوریتخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل)نمکبه میزان لازم
طرز تهیه فلافل خانگی با نخود:
برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود کمی طول می کشد، ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد. این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.
راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که همه مواد را با هم داخل میکسر بریزیم
ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم .
نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خوشمزه:
باید فلافل ها را در روغن زیاد سرخ کرد
1. برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می شوند.
2. ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.
3. بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی کند که شما زیره سیاه اضافه میکنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
4. هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه های شکر درشتتر باشد.
5. بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگپودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن ها شود.
6. برای سرخ کردن فلافل، آن ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافلها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.
7. برای سرخ کردن فلافلها از قالب های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مینی_پیتزا
شیر: ۲لیوان
روغن مایع:۱/۲ لیوان
شکر :۲ق غ
خمیر مایه:۱ق س
نمک: کمی
آرد: به میزان لازم
پودر سیر: ۱/۳ق غ
مواد لازم برای پیتزا
کوکتل یا ژامبون به میزان لازم
مرغ پخته شده وریش ریش شده
فلفل دلمه ای و قارچ به میزان لازم
پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به میزان لازم
شیر ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد و پودر سیر رو اضافه کنید . میزان آرد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و از خمیر به اندازه یه گردو بردارید توی سینی فر بزارید و بعد کمی پهنش کنید و مرکزش رو با کمک ته استکان یا هر چیز دیگه ای حفره ایجاد کنید.کمی سس گوجه فرنگی و آویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر رو برش های کوکتل و قارچ و فلفل دلمه ای بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدید . و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک هل و گلاب
شکر:1/5پیمانه3تخم مرغ ارد :2/5پیمانه
گلاب نصف شیر :نصف
روغن مایع:نصف هل :1ق چ بکینگ پودر :1ق غ
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مربا_گلابی
نیم کیلو گلابی پوست گرفته با ۴۰۰ گرم شکر با ۲ لیوان اب و چند دونه هل سالم گذاشتم روی حرارت نیم ساعت با حرارت کم تا گلابی ها بپزه ( بسته به سفتی و نرمی شاید کمتر یا بیشتر طول بکشه ) بعدگلابی هارو بیرون اوردم و کمی زعفرون ریختم و گذاشتم تا شربت قوام بیاد
در انتها گلابی هارو اضافه کردم با ۲ ق غ گلاب و ۱ ق چ ابلیمو در حد ۵ دقیقه جوشید و خاموش کردم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رولت_انار
ویژه شب یلدا
براى رولت چهار تا سفيده ى تخم مرغ رو هم ميزنيم تا كف كنه و از ظرف برنگرده،يك ليوان شكر اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه و بعد چهار تا زرده رو دونه دونه به سفيده اضافه مى كنيم و هم ميزنيم،يك ليوان ارد رو الك مى كنيم،ى ق چ خورى بكينگپودر و نصف ق م خورى وانيل رو هم كم كم اضافه مى كنيم و هم ميزنيم وبعد تو سينى كاغذ روغنى ميندازيم و از مواد رولت به لايه ى نازك داخلش ميريزيم و روشو صاف مى كنيم و ميزاريم توى فر كه از قبل گرم شده با دماى١٨٠درجه به مدت ١٠الى١٢ دقيقه(درجه ى فرها متفاوته بايد تست كنيد)،بعد پخت رولت رو ازسينى خارج مى كنيم و يه دستما روش ميندازيم وميذاريم خنك بشه،بعد خنك شدن كاغذ روغنى رو جدا مى كنيم و اروم رول مى كنيم و باز مى كنيم،بعد خامه ى فرم گرفته روروش مى ماليم و روش دونه هاى انار و شكلات مى ريزيم و رولش مى كنيم و روش كمى خامه فرم گرفته مى ماليم و با انار تزيينش مى كنيم...
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱