eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردنش میتونید دو قاشق سس مایونز به مواد اضافه کنید که من قدیما استفاده نمیکردم. میتونید فقط از زرده استفاده کنید، ولی به نظرم لازم نیست چون اضافه کردن مقدار کمی پودر هل اینقدر عطر فوق العاده ای بهش میده که اصلا فکر میکنید هیچ تخم مرغی توی این ترکیب استفاده نشده😁 فلفل سیاه و زعفرون هم که جای خود داره. برای یکربع بیست دقیقه اول روی قالب یه سینی بذارید یا روش فویل بکشید تا برنج دم بکشه و بعد برش دارید که برشته بشه. جزییات مواد اولیه🔻 برنج آبکش شده چهار پيمانه استاندارد ( معادل یک لیوان بزرگ برنج خشک/ دو نیم پیمانه پلوپز برنج خشک) دو تخم مرغ یک سوم لیوان روغن سه چهارم لیوان ماست پرچرب همزده نصف استکان زعفران آبکرده یک چهارم قاشق مربا خوری پودر هل نمک به میزان لازم ( حتما به آب برنج هم هنگام جوشیدن نمک اضافه کنید) زرشک تازه، خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین برای مواد میانی هم یک تکه بزرگ سینه مرغ، یک پیاز متوسط، پنجاه گرم کره، نمک و زردچوبه و مقداری زعفران ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته‌چین😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پودر خمیر مایه فوری:1 قاشق غذاخوری روغن مایع:1 استکان آب ولرم:1 استکان تخم مرغ:1 عدد (زرده برای رومال) نمک:1 قاشق مرباخوری شکر:2 قاشق چایخوری شکلات صبحانه نرم شده:1 پیاله آرد:2 تا 2 و نیم لیوان طرز تهیه🔻 اول خمیر مایه فوری،آب و شکر رو مخلوط میکنیم.در ظرف رو میبندیم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد. بعد به ترتیب نمک، روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم. ارد رو آدم اروم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم تا هم نرم و لطیف باشه و هم به دستمون نچسبه. خمیر رو داخل ظرفی میذاریم و نیم ساعت استراحت میدیم.بعد به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر قسمت رو گرد میکنیم و روی سطح آرد پاشی شده به اندازه بشقاب سرو باز میکنیم.یکی از خمیر هارو روی سینی کاغذ روغنی انداخته میذاریم کمی شکلات صبحانه میمالیم. خمیر دوم و بعد سوم رو هم میذاریم و همین کار رو انجام میدیم. خمیر چهارم رو هم قرار میدیم و مرکزش یه استکان یا لیوان میذاریم و مثل فیلم (استوری) با چاقو چهار تا برش ایجاد میکنیم.حد فاصل برش هارو دوباره برش میدیم و بعد میپوچونیم. زرده تخم مرغ رو میزنیم و رومال میکنیم و 35 تا 45 دقیقه تو فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم.نوش جونتون. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 400 گرم اسفناج(از قسمت برگهاش استفاده بشه) یک لیوان آب ولرم یک لیوان شیر ولرم یک لیوان روغن مایع دو عدد تخم‌مرغ(زرده‌ها برای رومال) 42 گرم خمیرمایه خیس یا یک و نیم قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک 9_10 لیوان آرد برای وسط پوآچا: 350_400 گرم پنیر سفید برای رومال: دو عدد زرده‌ی تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری روغن مایع یک قاشق مرباخوری ماست طرز تهیه: ابتدا یک لیوان آب ولرم را روی اسفناج‌ها ریخته و با بلندر به حالت پوره در می‌آوریم. همه‌ی مواد به جز آرد را مخلوط می‌کنیم آرد را با کنترل اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر عمل آمده را هواگیری کرده و به 28 چانه تقسیم می‌کنیم. سپس چانه‌ها را به اندازه بشقاب میوه باز کرده مانند ویدئو کناره‌ها را برش زده وسط خمیر پنیر می‌گذاریم و بافت می‌زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم می‌چینیم. دوباره روی خمیرها را پوشانده و 20 دقیقه استراحت می‌دهیم. رومال زده و کنجد می‌پاشیم و در فری که روی 220 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان‌ها می‌پزیم. بعد از در آوردن از فر 5_10 دقیقه با دستمال تمیزی روی نان‌ها را بپوشانید تا نرم و پنبه‌ای بمانند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واقعا آدم زورش میاد واسه هوای تو بسته چیپس تقریبا ۲۰ تومن هزینه کنه ، این دستور بی دردسر ترینه ، خودم امتحانش کردم ، اونم سه بار❤👌 نیاز به جوشیدن نداره چون روغن بیشتری میبره ، خام خام درستش کن و لذت ببر🤪🤩 یه نکته ، بعد از سرخ شدن اگه میخوای ادویه بزنی ، تا داغ هست ادویه هارو بزن میتونی از پودر پیاز و جعفری خشک شده برای ،طعم پیاز جعفریش استفاده کنی یا فلفل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس خونگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 500 گرم سیب زمینی . 85 گرم پنیر چدار یا پیتزا . 10 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت . فلفل ، نمک ، ادویه دلخواه . کرفس خشک ویا جعفری خشک برای طعم دادن طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به تکه های بزرگ خرد کرده و بخار پز کنید. سیب زمینی ها را خوب له کنید ، سپس تمام مواد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط سیب زمینی را طبق ویدئو باز کنید و به یک اندازه برش بزنید. در تابه روغن سرخ کردنی بریزید تا داغ شود و سیب زمینی ها را یکی یکی در روغن بیندازید تا موقع سرخ کردن بهم نچسبند وبعداز چند دقیقه از روغن بگیرید وبزارید روی حوله کاغذی تا روغن اضافی گرفته شود . - با سس فلفل / مایونز سرو کنید.نوش جان توجه: برای درست کردن شکل حلقه ای کمی دشوار هست چون خمیر کمی بافت خشک داره، توصیه می کنم فقط فرم قلمی درست کنید علاوه بر اینکه سریع درست میشه،خیلی هم ترده 😋نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیره انگور شیره ی انگور رو هم با انگور قرمز هم انگور عسگری درست میکنن، هر ۱۰۰ کیلو انگور حدود ۲۰ کیلو شیره میده، انگورها رو خوب میشوریم و میزاریم ابش بره داخل گونی تمیز میریزیم و با چکمه لگد میکنیم تا ابش گرفته بشه(میتونید بدید بیرون با دستگاه هم ابش رو در بیارن) ما به روش سنتی و اصلیش انجام دادیم😅ابش رو ما از ابکش رد کردیم که تفاله و هسته نره ، اب انگور رو داخل ظرف ریختیم و بهش خاک سفید اضافه کردیم، خاک سفید تو همه جای ایران پیدا میشه اگه دسترسی نداشتید از عطاری ها میتونید بخرید(برای هر ۲۰ کیلو اب انگور ۱ کیلو خاک سفید اضافه میکنیم)اجازه میدیم ۱۰،۱۲ ساعت خام داخل اب انگور بمونه ما شب تا صبح گذاشتیم موند و صبح زود اول خاکی که اومده بود روی شرف رو برداشتیم و بعد دوبار از پارچه رد کردیم تا خوب صاف و‌زلال بشه بعدش داخل قابلمه بچوشونید تا به غلظت مد نظر برسه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛