eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 کره ۳۰گرم پیاز ۱عدد متوسط تره فرنگی ۲عدد قارچ ۵۰۰گرم آب گوشت یا مرغ ۲پیمانه شیر ۲پیمانه ذرت ۱/۴پیمانه خامه ۲قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا کره را به همراه پیاز نگینی خرد شده تفت میدهیم تا شیشه ای و سبک شود. ۲_از قبل قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای و نازک خرد کنید،سپس درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. *تره فرنگی را ابتدا خرد کنید سپس بشویید چون ممکنه لا به لاش خاک باشه* ۳_قارچ ورقه ای شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد باهم مخلوط شوند. *توجه کنید همه مواد را به فاصله یک دقیقه از یکدیگر درون قابلمه میریزیم* ۴_آب قارچ که کشیده شد آرد را افزوده تفت دهید تا بوی خامی آرد بلند شود. ۵_آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید. ۶_سپس شیر ولرم را اضافه میکنیم. *اگر شیر سرد باشد شیر بریده و ظاهر سوپتون قشنگ نمیشه* ۷_حرارت را زیاد میکنیم تا سوپ به جوش آید و با قاشق کف روی سوپ را جمع میکنیم،سپس حرارت را کم کرده تا سوپ آرام آرام بپزد و به غلظت دلخواه برسد. ۸_پانزده دقیقه آخر ذرت را بیافزایید. ۹_حرارت را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید. *این سوپ خوشمزه رو با آبلیمو تازه میل کنید* *آب گوشت من نمک و فلفل داشت،شما سوپ را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد سفید ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲/۳ لیوان شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری شکلات چیپسی اشکی برای تزئین رنگ خوراکی ژله ای یا قطره ای قرمز و سبز . به غیر از شکلات چیپسی همه ی مواد رو از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بزارین. . ۱.تخم مرغ و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. . ۲. وانیل، روغن و شیر رو هم اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه با همزن میزنیم. . ۳.آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و حتما ۳ بار الک میکنیم و بعد ذره ذره به مواد اضافه میکنیم؛ به آرومی و در یک جهت به هم میزنیم. . ۴. مایه کیک رو به ۲ قسمت نصف میکنیم و به یک قسمت چند قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم و به هم میزنیم. ⭕️رنگ رو قطره قطره اضافه کنین و به هم بزنین تا به رنگ دلخواهتون برسین؛ البته سعی کنین تا حد امکان از رنگ کمتر استفاده کنین ⭕️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. حالا اون نصف دیگه ای که باقی مونده رو هم تقسیم میکنیم؛ به این صورت که رنگ سبز دو برابر رنگ سفید باشه. . ۶. کف تابه یا قابلمه کاغذ روغنی میندازیم، کاغذ رو با روغن مایع چرب میکنیم. ⭕️سایز قابلمه مهمه؛ قطر دهانه قابلمه من ۳۰ بود⭕️ . ۷. اول مایه سبز رو تو مرکز تابه یا قابلمه میریزیم، بعد مایه سفید رو وسط مایه سبز میریزیم و در آخر هم مایه قرمز رو وسط مایه سفید میریزیم. ⭕️مایه های رنگی رو آروم بریزین که رنگ ها باهم قاطی نشن⭕️ . ۸. شعله پخش کن رو روی حرارت خیلی ملایم میزاریم، قابلمه رو روش میزاریم و حتما در قابلمه رو با دم کنی می پوشونیم.( دقت کنین سطح قابلمه و گازتون صاف باشه که رنگ کیکتون با هم قاطی نشه) . ۹.حدودا به ۱ ساعت زمان پخت احتیاج داره (ممکنه تا یک ساعت و نیم_دو‌ ساعت هم طول بکشه). بعد از ۵۰ دقیقه با خلال چک کنین، اگه چیزی به خلال نچسبید یعنی کیکتون پخته، اگه چیزی به کیک چسبید یعنی باید بیشتر روی حرارت بمونه. . ۱۰. بعد از اینکه کیک پخت، از تابه یا قابلمه در بیارین، کاغذ روغنی رو جدا کنین و برش بزنین. ۱۱. روشو با شکلات چیپسی تزئین کنین. ⭕️این کیک رو داخل فر یا توستر درست نکنین! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 35 الی 40 عدد شیرینی🔻 پودر قهوه 1 ق چ پودر کاکائو 1 ق چ آرد قنادی 150 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد کره 110 گرم پودر قند 60 گرم وانیل 1/4 ق چ نشاسته ذرت 1 و نیم ق غ طرز تهیه🔻 1. کره و پودر قند را ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. 2. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید. 3. پودر قهوه و کاکائو را اضافه و با همزن مخلوط کنید. سپس نشاسته ذرت را بیفزایید و با همزن بزنید. 4. آرد را به تدریج افزوده و ابتدا با همزن و بعد با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.(خمیر وقتی آماده است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کردید کاملا لطیف و بدون ترک باشد) خمیر را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. 5. بعد خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب بزنید. 6. سینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد در فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. با کارد امتحان کنید هر زمان شیرینی از کف شینی تکان خورد یعنی آماده است. ⚠️نکات این شیرینی🔻 ❌مواد اولیه به هیچ عنوان امکان جایگزینی ندارند.(شکر این شیرینی رو خشک میکنه و اگه نشاسته ذرت نزنید لطیف نخواهد شد و به جای کره از روغن جامد استفاده نکنید به هیچ عنوان) ✅در ظرف دربسته داخل یخچال تا 2 هفته ماندگاری دارد ❌دقت کنید زیاد توی فر نمونه وگرنه سفت و خشک میشه. در فر کمی نرم هست وقتی در بیاد خودش رو میگیره. ✅در تابه دو طرفه و روی گاز هم میشه. در مایکروفر یا توستر دما 20 درجه کمتر و از قبل هم گرم کنید. اگه تعداد بیشتری شیرینی میخواید مواد رو چند برابر کنید. ❌شیرینی ها خیلی حساسن باید دقیق باشن بدون ترازو و چشمی اندازه کردن باعث خراب شدن شیرینی میشود‌. ✅با همین دستور میتوانید فقط شیرینی کاکائویی یا فقط شیرینی قهوه ای داشته باشید و فقط از یکی از پودر ها استفاده کنید ولی در این صورت دیگه اسمش موکا نمیشه‌. ❌به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید وگرنه به روغن میافتد و شیرینی سفت و خشک میشود(آرد را به تدریج اضافه کنید) ✅کاتر و مواد اولیه رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد حدودا ۳ لیوان آب ولرم ۱ لیوان کره ۵۰ گرم بکینگ پودر نوک ق چ شکر نصف لیوان خمیر مایه ۱ ق غ زعفران دم کرده ۱ ق غ تخم مرغ ۱ عدد مواد رومال نون: زرده تخم مرغ ۱ عدد زعفران دم کرده ۱ ق چ مواد شربت: شکر نصف لیوان اب نصف لیوان گلاب ۲ ق غ طرز تهیه: اول شربت رو حاض میکنیم تا کنار بمونه و خنک بشه. مواد شربت رو مخلوط کرده روی گاز گذاشته تا شکر حل بشه و گاز رو خاموش میکنیم. خمیر مایه رو با یک ق شکر و یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده کنار گذاشته تا به عمل بیاد. کره نرم و شکر رو مخلوط کرده تخم مرغ و زعفران و بکینگ پودر رو اضافه کرده مخلوط میکنیم خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه کرده و در اخر ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی آرد رو اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه اگه خمیر چسبندگی داشت دستتون رو تو آرد بزنید و خمیر رو ورز بدید اینطوری ارد زیادی به خورد خمیر نمیره خمیر که حاضر شد تو جای گرم یه ساعت استراحت میدیم. بعد از استراحت ازش گلوله های کوچیک برداشته و داخلش رو به دلخواه پر میکنیم من از گردو استفاده کردم کف قالب یا تابه رو چرب کرده و گلوله های خمیر رو داخلش با فاصله میچینیم. رومال کرده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت میپزیم. روش پخت روی گاز تابه رو یه ربع روی شعله پخش کن گرم کرده و گلوله های خمیری رو داخلش میچینیم و اگه تابه رژیمی نبود دم کنی حتما براش گذاشته و میذاریم تا نون ها بپزه روی نون که سفت شد برش میگردونیم تا روی نون هم برشته بشه. نون ها که حاضر شد با شربت سرد رومال کرده و نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم قيمه نثار براى چهار نفر🔻 گوشت قیمه شده (براي هر نفر ١٥٠ ) برنج ٤ پيمانه پیاز بزرگ نگيني شده يك عدد نمک زردچوبه زرشک 150 گرم خلال بادام 100 گرم خلال پسته 100 گرم روغن مایع و‌ کره به مقدار لازم خلال پرتقال يا نارنج نصف پيمانه پودر يا عرق هل و پودر دارچين نصف قاشق چایخوری زعفران دم كشيده شکر ١ قاشق رب گوجه فرنگی ٣ قاشق غذا خورى طرز تهيه👈‎من اينطوري درستش ميكنم ،يك پياز بزرك را نگيني كردم تفت دادم وقتي رنگش تغيير كرد گوشت رو به صورت قيمه اي خرد شده (گوسفند)را به اون اضافه كردم تفت دادم بعد بهش خيلي كم جوز هندي زدم تا بوي گوشت گوسفندي رو بگيره،فلفل سياه وكمي زردجوبه و كمي پودر زنجبيل زدم وبعد رب گوجه فرنگي زدم سرخ كردم ودو ليوان آب به آن اضافه كردم ويك چوب دارچين در آن انداختم وگذاشتم تا گوشت بپزه وحالت سس غليظ به خودش بگيره زیاد آب احتیاج نداره اواخر پخت گوشت بهش پياز داغ خلالي يك قاشق گلاب ويك چهارم استكان زعفران دم شده ونمكو كمي پودر هل زدم كه اگه عرق هل داريد ميتونيد ازش استفاده كنيدخلال بادام كه از قبل با گلاب خيس كردم و خيلي كم با روغن مايع تفت دادم وزرشك را هم با روغن مايع تفت دادم كه هم ميتوانيد در صورت تمايل از خلال پسته وبادام زرشك و خلال پرتقال خيلي كم به سس گوشت بزنيد وبقيه را براي تزيين روي برنج استفاده كنيد برنج هم بصورت آبكش دم كردم وزمان سرو غذا گوشت را لاي برنج در ديس ريختم ومقداري از گوشت را روي برنج ريختم ودور آنرا با مختلفات و پلو زعفراني تزيين كردم ⚠️نكته ها: خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.خلال ها رو با گلاب خیس ميكنمو بعد خيلي كم تفت بدید. به زرشک هم شکر ميزنم ،زرشک رو داخل روغن داغ سی ثانیه تفتش میدم براي خلال پرتقال تقريبا ٣ بار با آب سرد بجوشانید تلخیشوگرفته با شكر تفت داده كه حالت چيپسي شود.براي پلو زعفراني پنجاه گرم كره رو اب كردم و بهش زعفران زدم و برنج دم كشيده رو بهش اضافه كردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه نثار قزوین😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۴ عدد آرد یک و نیم کیلو (۷۵۰ گرم آرد سفید + ۷۵۰ گرم آرد نانوایی _میتونیدهمشو از آرد سفید استفاده کنید.) روغن جامد نیم کیلو پودر قند نیم کیلو پودر زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 تخم مرغ ها رو با پودر قند خوب بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد زنجبیل و۳/۴ روغن آب کرده رو بهش اضافه کنید( دقت کنید روغن نباید داغ باشه فقط در حد آب شدن روغن اونو گرم کنید) مواد و خوب ترکیب کنید و بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه کرده با دست مخلوط کنید. اینکه گفتم سه چهارم روغن اضافه بشه به این دلیل هست که بعضی آردها روغن رو سریع جذب می‌کنند و بعضی دیگه نه و اگه دیدید خمیرتون خشکه و هنوز نیاز به روغن داره بقیه روغن رو هم اضافه کنید. اولش کمی خمیر خشک و گلوله گلوله است که باید سعی کنید با دست منسجمش کنید. اگه احیاناً بازم خمیرتون سفت بود نصف لیوان شیر گرم رو روی خمیر بپاشید تا به همه جای اون برسه. و خمیر به صورت یک تکه در بیاد خیلی هم ورز ندید که به روغن نیفته😁 روی اونو با نایلون بپوشانید که خشک نشه.این خمیر نیاز به استراحت نداره . به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید باز کنید و روی اون رو با سوزنی یا چنگال سوراخ ایجاد کنید تاهم از پفش جلوگیری شه هم شکل قشنگ تری داشته باشه .بعد قالب بزنید و در سینی فر بچینید سینی نیاز به چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا بپزه چون دمای فر ها با هم متفاوته دقت کنید کلوچه ها اندازه های داخل فر باشه که زیرش طلایی بشه .بعد از پخت بذارید کاملاً سرد بشه و بعد با استفاده از زعفران آب کرده غلیظ یا کاکائو روی اون رو خالی بذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید تخم مرغ ها+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شوند.ماست+روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن حدود 1 دقیقه هم بزنید.مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و با لیسک آرام مخلوط کنید. 1 پیمانه از مایه کیک را جدا کنید و 1 قاشق پودر کاکائو به آن افزوده با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.بقیه مواد کیک را در قالب پهن کنید. مواد شکلاتی را در قیف بریزید و روی مایه سفید خط بیندازید (میتونید 2 بار روی خطها برید تا ضخیم تر بشن). در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید. قالب را در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید تا کیک بپزد.سپس از فر خارج کنید و کیک را از قالب در بیاورید ،کاغذ را از پشت آن جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و اجازه دهید تا برشهای کیک خنک شوند. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس🔻 کره +شکر قهوه ای را در تابه روی حرارت متوسط رو به زیاد بگذارید و گاهی تابه را بچرخانید(قاشق نزنید)تا شکر کم کم شروع به ذوب شدن کند.ذوب که شد دو دقیقه بجوشد و بعد خامه صبحانه را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود،صبر کنید تا دوباره دو تا سه دقیقه دیگر بجوشد.در انتها 1 تا 2 قاشق کاکائو اضافه و هم بزنید تا کاکائو حل شود. سس را از روی حرارت بردارید تا از جوش بیفتد و بعد سس گرم را در قیف بریزید. ◀دور قیف رو دستمال بپیچید تا دستتون نسوزه.کرم را روی لایه اول بذارید و لایه دوم را روی اون برگردونید و فشار بدید تا به هم بچسبند. ◀با این روش لازم نیست حتما فر داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸مواد لازم برای 8 عدد کرپ 3 عدد تخم مرغ درشت پودر سیر و نمک به میزان دلخواه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری شیر 1/2 پیمانه آب 1/2 پیمانه آرد 3/4 پیمانه 🌸مواد میانی کرپ سینه مرغ 400 گرم قارچ 300 تا 400 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد متوسط نمک و فلفل و ادویه دلخواه نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 100 گرم جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری . برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند. سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید. آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید. کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود. صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود. ◀تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست. ◀کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند. . برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. ◀من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم. پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد. سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. نمک و آرا ذرت اضافه کنید. ◀آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد. در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید. هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید. کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید. کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته. مقداری پنیر پیتزا بریزید. در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋🍰🎂 بیسکوییت پتی بور رو خرد کنید با سیب رنده شده مخلوط کنید تا جایی که مثل خمیر بشه گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید در ظرف چیده به یک لیوان شیر دو قاشق عذا خوری پودر کاکائو و یک قاشق غذا خوری پودر قند و دو قاشق غذا خوری چیپس شکلات و یک قاشق کره اضافه کنید کمی روی حرارت هم بزنین تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت بردارین روی موارد ریخته با پسته تزیین کنید و برای چند ساعت در یخچال بزارین نوش جان 😋😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک مرغ اسنک مرغ برای ۱۰ عدد سینه مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم نان تست ۱۰ عدد پنیر پیترا به میزان لازم نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم . داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید . دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم . در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید . دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تُخمِ مُرغ/ ۲عَدَد🥚 سوجوک/ به میزانِ لـازِم نانِ باگت/ یک عَدَد🥖 شیر/ ۲ قاشُق غَذاخوری🥛 پَنیر موزارِلـا وَرَقه ای/ یه وَرَق🧀 پَنیرپیتزا رَنده شُده/ به میزانِ لـازِم🧀 نَمَک/ به میزانِ لـازم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لـازم آویشن/ به میزانِ لـازِم پونه کوهی/ به میزانِ لـازم طَرزِ تَهیّه🔻 ۱. سوجوک رو نِگینی خُرد کن و بدونِ روغَن داخلِ یه تابه خوب تَفتش بده. ۲. دو تا تُخمِ مُرغ رو داخلِ یه ظَرف بشکن و بهش سوجوکی که تَفت دادی، شیر، پَنیرپیتزا، نَمَک و فِلفِل سیاه رو اضافه کن و خوب هَم بزن. ۳. روی یه نونِ باگت رو به شکلی که تویِ فیلم دیدی باز میکنی و خَمیرِ داخلش رو خالی میکنی و چندتا سوجوک کَفِ نون میذاری و یه وَرَق پَنیرموزارلا، رویِ سوجوک ها بذار و مَخلوطِ تُخمِ مُرغی که آماده کردی رو بریز روش. ۴. آخر سر هم یه مِقدار پودرِ آویشن و پونه کوهی روش بریز ۵. به مُدّت ۲۵تا ۳۰ دَقیقه داخلِ فِر با دَمایِ ۱۸۰دَرَجه قرار بده.(فِر از قبل گرم شده باشه). ⚠️میتونی به جایِ سوجوک از هر کالباس یا سوسیسی که دوست داری استفاده کنی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندو ترد مخصوص صبحانه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بوراتوس شیر ۱ لیوان بستنی لیوانی وانیلی ۱ عدد (۳ ق غ) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم( یک بسته) پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ) دسر دنت ۲ عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد ۱۰۰ گرم هست مجموع ۲۰۰ گرم) شکر ۱ تا ۳ ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره) نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری). توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته . دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه . من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی ۸ ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم . نکات : جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه . میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید . پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم دو عدد ران مرغ یک عدد پیاز متوسط هویج فلفل دلمه یک لیوان اب پرتقال نصف لیوان اب پور فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودر سیر،پودر پاپریکا،کاری،نمک به میزان دلخواه یک قاشق غذا خوری رب طرز تهیه در یک کاسه تمام ادویه هارو مخلوط م کنیم و روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست همه جای مرغ پخش می کنیم و داخل تابه که روغن ریختیم و داغ شده سرخ می کنیم هر دو طرف مرغ که کمی سرخ شد از تابه خارج می کنیم و داخل همون ظرف پیاز های خلالی رو اضافه می کنیم یکم که تفت خورد هویج و بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و میذاریم یکم دیگه تفت بخوره رب رو اضافه می کنیم یکم سرخش می کنیم مرغ هارو به تابه برمی گردونیم و می ذاریم چند دقیقه با این سس تفت بخوره و روی مرغ ها ی دونه پیاز کوچیک خرد شده میریزیم اب و اب پرتقالو اضافه می کنیم درشو می ذاریم و می ذاریم اروم بپزه (می تونید نصف لیوان اب رو حذف کنید و فقط با اب پرتقال بپزید) مرغ هاکه پخت و ابش غلیظ شد اب رو جدا می کنیم و داخل یک ظرف دیگه می ریزیم و اجازه می دیم مرغا داخل تابه سرخ بشن. ( می تونید چند تا الو هم اضافه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویچ پلو😍😋 ✅نصف سینه ی مرغ ✅دو پیمانه برنج از قبل خیس شده ✅دو هویج متوسط ✅دو تا سه ق غ زرشک ✅۴ق غ زعفران دمکرده ✅یک پیاز متوسط ✅ادویه ها شامل(پولبیر،پودر سیر،فلفل سیاه؛زرچوبه از هر کدام یک ق چ و دارچین یک ق م ،نمک هم به میزان لازم) پیاز نگینی رو کمی تفت بدید مرغ های نواری رو اضافه کرده و سرخ کنید ادویه ها رو هم با مرغ تفت بدید بعد هویج و زرشک رو اضافه کرده در حد ۵ دقیقه تفت بدید در آخر هم زعفران دمکرده و پودر دارچین رو اضافه کنید و تفت بدید شعله رو خاموش کنید و مواد رو کنار بزارید.برنج رو آبکش کنید،کف قابلمه ته دیگ موردنظرتون رو قرار بدید من از کنجد و سیب زمینی ورقه ای استفاده کردم. یک لایه برنج ساده و یک لایه مواد گوشتی رو داخل قابلمه بریزید و این کار رو تا زمانی که مواد تموم شه ادامه بدید در آخر هم کمی زعفران دمکرده روی پلو بریزید و پلو رو دم بزارید .بعد از چهل و پنج دقیقه هویج پلوی اماده س . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: ۲ ق غ روغن ۱ پیاز بزرگ🧅 ۱ فلفل دلمه قرمز 🫑 ۲۰۰ گرم قارچ🍄 ۲ ق غ سویا سُس ۲ ق غ مخمر مغذی ۲ حبه سیر🧄 ۱ ۱/۲ پیمانه آب عصاره سبزیجات🥕🌶 ۱ ۱/۲ پیمانه آرد گلوتن🥡 ۱ پیمانه آرد جو🌾 ادویه: ۱/۲ ق چ زیره، ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ نمک، ۱/۲ ق چ فلفل قرمز، ۱ ق غ پاپریکا. سُس رومال: ۱ ق غ سویا سُس ۱ ق غ سُس تُند ۱ ق غ بابریکیو سٌس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در رحمت خدا 🍁همیشه باز است 💫و فانوس قشنگش 🍁همیشــــه روشن ... 💫فڪرت را از همۀ 🍁این اما و اگرها دور ڪن 💫ترس و نا امیدے 🍁و تردید را به دل راه نده 💫و امید و صبر را 🍁راه زندگیت قرار بده ... شبتون آروم، خوابتون رنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
• شیک و مجلسی و خیلی خوش طعم، راستی با ژله شیر ساده یا پاناکوتا هم می تونید این ژله شیک رو درست کنید💖💖حتما ذخیره کنید و با برای دوستاتون بفرستید، بسیار کاربردیه😍😍 دستور 👇 از هر طعم ژله نصف بسته رو با دو سوم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین من از طعمای بلوبری، هلو، لیمو، انار استفاده کردم (طعما دلخواه و سلیقه ایه) . بنماری کردن یعنی رو حرارت غیرمستقیم مثل بخار اب جوش ژله رو هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه . ظرف رو چرب کنین و ژله های رنگی رو تو ظرفای جداگانه بریزین و بذارین تو یخچال سفت بشه بعد از سفت شدن مکعبی برش بزنین . یه قوطی شیرعسلی 200 گرم خامه قنادی (اگه میخواین شیرینیش کمتر باشه از خامه صبحانه استفاده کنین) یک لیوان شیر یا شیرنارگیل دو قاشق پودر ژلاتین 10 قاشق آب برای ژلاتین . ژلاتین و اب رو مخلوط و بنماری کنین بذارین خنک بشه همه مواد رو باهم مخلوط کنین . قالب رو چرب کنین ، ژله های رنگی که مکعبی برش زدین رو بریزین تو قالب و مایه دسرتون که حتما باید سرد باشه رو بریزین تو قالب و بذارین تو یخچال حداقل 6 ساعت بمونه . میتونین قالب رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین که راحت تر دسرتون خارج بشه . اطراف دسر رو به سمت داخل بکشین و دسر رو از قالب خارج کنین و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛