فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
#سوسیس_خانگی
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران
نان تست ۴ عدد
سفیده تخم مرغ دوعدد
شیر چند قاشق
سیر سه حبه رنده شده
نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده
عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران
من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم
قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم
دو عدد سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده
اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋
سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک وانیل شکلات
مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.
هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.
انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.
در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.❄️
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
یه چیز کیک خیلی خوشمزه و خوشگل.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی
مواد رو میتونید نصف کنید. برای اینکه کالباس حالت خشک وشکننده نداشته باشه حتما از مخلوط سینه وران استفاده کنید
اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد به جای سیر پودر سیر بزنید
مخلوط سینه وران یک کیلو (بدون استخوان)
زرده تخم مرغ سه عدد
سیر سه حبه
آرد سفید قنادی یک قاشق
شیر خشک مخصوص قنادیه یک قاشق نداشتید به جاش ارد سفید رو دوبرابر کنید
روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری
هویج نیم پز یک عدد متوسط
پسته ۲۰ گرم
نمک یک قاشق مرباخوری
زنجبیل تازه یک تکه کوچک نداشتید از پودر زنجبیل استفاده کنید یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم فاشق چایخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
تخم گشنیژ سائیده شده یک قاشق چایخوری
عزیزان چرخ کردن مرغ خیلی مهمه تو بافت کالباس اگه از چرخ گوشت استفاده میکنید باید سه الی چهار دفعه چرخ کنید اگر از غذا ساز استفاده میکنید باید اینقدر بزنید تا خمیری بشه تو فیلم نشون دادم که به چه شکلی باشه
مرغ را با زنجبیل تازه وسیر چهار بار چرخ کنید سپس جز هویج و پسته کل مواد رو بریزید حدود ده الی دوازده دقیقه با دست بزنید تا منسجم وچسپناک بشه
هویج نیم پز رو نگینی خرد کرده همراه پسته میریزیم ومخلوط میکنیم فقط در حد مخلوط کردن
وکیوم مخصوص کالباس( لوازم قنادیا دارن) یک سرشو با نخ محکم ببنید
مواد کالباس رو با قاشق یا قیف بریزید تو وکیوم و فشار دهید تا هوای موجود خارج بشه سرش دیگش هم محکم ببنید تو قابلمه آب بریزید و کالباس رو بزارید یکساعت با حرارت ملایم بپزه سپس از آب خارج کرده بزارید یک شب بمونه سپس استفاده کنید این کالباس هم به صورت خام هم به صورت سرخ کرده مصرف میشه من کمی رو سرخ کردم بچه ها خام رو بیشتر دوست داشتن
عزیزان حتما از زرده استفاده کنید تا کالباس لطیفتر باشه سفیده بزنید بعد از پخت دونه های سفیده توی کالباس مشخصه
عزیزان برای خوش رنگ شدن کمی آب لبو ریختم
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮پیده با گوشت چرخ کرده🌮 .
مواد لازم
۱ لیوان شیر ولرم
۲ لیوان آب ولرم
۲ ق م نمک
۱ پاکت خمیر مایه تازه ۴۲ گرم(یا ۲ ق غ خمیر مایه خشک)
۱ ق غ شکر(یا ۳ حبه قند)
۷ لیوان آرد
سایز لیوانی که استفاده کردم۳۰۰ میلی لیتر است
مواد داخل پیده
۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲-۳ عدد پیاز
۵ عدد فلفل سبز
۲ عدد فلفل قرمز کاپیا
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ حبه سیر
نصف دسته جعفری
۱ ق م پول بیبر
۱/۵ ق م پودر فلفل قرمز
۱/۵ ق م نمک
نصف ق چ فلفل سیاه
۱ فنجان روغن مایع(اگر گوشت چرخ کرده چرب بود به روغن نیازی نیست)
مواد روی پیده
۱ ق غ کره ذوب شده
طرز تهیه خمیر
داخل ظرف بزرگی شیر و آب ولرم و ریخته و خمیر مایه و شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید سپس کم کم آرد را اضافه کنید شروع به ورز دادن کنید
خمیر نباید به دست بچسبد کمی روغن مایع اضافه کنید خمیر را جمع کرده و رویش را بپوشانید و حدود ۱ ساعت استراحت دهید
مواد داخل پیده
پیاز و فلفل و گوجه فرنگی را تا آنجایی که میتوانید ریز خرد کنید و جعفری را هم ساطوری کنید و همه مواد به همراه گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی ریخته و ادویه جات و نمک و روغن را هم اضافه کنیدو با دست خوب ورز دهید
خمیر ور آمده را هوای اضافی اش را خارج کنید به چانه های کوچکتر تقسیم کنید و بزرگی نارنگی از خمیر جدا کنید و گرد کنید و کنار بگذارید سپس روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را با کنثمک وردنه با طول زیاد باز کنید(ضخامت خمیر نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد)
از مواد گوشتی داخل خمیر گذاشته و کناره های خمیر را به داخل آورده وشکل قایق دهید
نکته: در این مرحله قبل از گذاشتن داخل فر ۱۰-۱۵ دقیقه اجازه دهید استراحت کند اگر فکر میکنید کناره های خمیری پیده خشکه میتوانید زرده تخم مرغ و روغن زیتون بمالید(با این روش نرمتر خواهد شد)من چون ترد دوست داشتنم چیزی به کناره هاش نمالیدم و همینجوری پختم
سپس داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید قرار دهید و فر رااز قبل با دمای زیاد(۲۵۰-۳۰۰ درجه سانتی گراد)گرم کنید پیده ها را تا موقعی که برشته شود بپزید
وقتی پیده ها را از فر خارج کردید تا موقعی که داغ است به قسمت کناره خمیری پیده کره آب شده بمالید(با کمک فرچه)
تا داغه ببرید و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
1. اول از همه تکههای مرغ رو داخل روغن بچین، به هر طرفشون ۱/۲ قاشق مرباخوری فلفل سیاه و نمک اضافه و تا حدی که اطرافش طلایی بشه سرخ کن.
2. برای درست کردن سس مرغ؛ ۱ عدد پیاز متوسط رو که درشت رنده کردی رو داخل روغن تفت بده وتا سبک و طلایی بشه، بعد ۱ حبه سیر رو روش رندهی ریز کن.
3. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی رو با مواد ترکیب کن و به اندازهی نوک قاشق مرباخوری فلفل سیاه، مقداری نمک و کمی پودر کاری داخلش بریز.
4. ۱.۵ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه (میتونی از آبلیمو هم استفاده کنی) اضافه کن و زمان بده تا رب سرخ بشه.
5. دیگه سس آمادست! وقتشه که تکه های مرغ رو داخلش قرار بدی و خوب با سس بپوشونی.
6. حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری زعفرون دمکرده روی مرغ بریز؛ ۲ برش خلالی فلفل دلمهای بین مرغها و ۲ عدد برگ بو داخل قابلمه بذار. حالا آب جوش رو اضافه کن تا حدی که روی مرغها رو کامل بگیره.
7. در قابلمه رو ببند و حدود ۲ تا ۳ ساعت بهش زمان بده تا خوب بپزه و جا بیفته.
8. بریم سراغ زرشک و مخلفاتش؛ ۱ هویج رو درشت رنده کن و داخل روغن تفت بده تا نرم بشه، زرشک رو با آب ولرم بشور و اضافه کن، به اندازهی ۱ قاشق غذاخوری شکر هم روش بریز (این قسمت کاملاً سلیقهایه و میتونی به جای شکر از عسل هم استفاده کنی اما نه روی حرارت! بعد از اینکه زرشک خنک شد) سعی کن زرشک رو خیلی کم روی حرارت نگهداری تا تیره و خشک نشه.
9. حدود ۱ قاشق غذاخوری گلاب با مواد ترکیب کن. اگه دوست داری میتونی ۲ بند انگشت کره هم بریزی.
10. برگردیم سراغ مرغ که داخل سُسش حسابی پخته؛ کمی زعفرون دمکرده اضافه کن و بذار ۱۰ تا ۱۵ دقیقهی دیگه هم روی شعله بمونه.
11. داخل ظرفی که برای سرو انتخاب کردی، برنج رو بکش و با ترکیب زرشک و هویج تزیینش کن. مرغها رو کنارش بچین و روشون رو با سسی که داخل قابلمه مونده، بپوشون.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو بادمجان
موادلازم :
1 عدد بادمجان بزرگ
1 عدد هویج ( یا سیب زمینی دلخواه)
3-4 ساقه پیازچه
1 عدد تخم مرغ
آویشن
پول بیبر( فلفل قرمز پرک شده ترکیه )
فلفل قرمز
ادویه های دلخواه
نمک
3-2 ق س آرد
روغن مایع
طرز تهیه:
بادمجانها روحلقه حلقه کرده و حدود نیم ساعت داخل اب نمک بذارید تا تلخیش گرفته بشه
بعدبشورید و خشک کنیدقسمت وسط بادمجانها را بیرون بیارید و ریز خرد کنید و همراه با هویج و یا سیب زمینی رنده شده ، پیازچه های ریز خرد شده ، ادویه ها ، آرد و تخم مرغ خوب مخلوط کنید .داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید حلقه های بادمجان را داخل ماهیتابه بچینید و از موادی که اماده کرده اید به آرامی داخل حلقه ها بریزیدو هردو طرف را خوب سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا
برای درست کردن پاستا به جای سینه مرغ میشه از گوشت چرخ کرده استفاده کرد بنا به ذائقه خانوادگی خودتون مواد را کم و زیاد کنید
نصف سینه مرغ رو تکه ای یا نواری برش بزنید.با یک عدد پیاز خلال شده ونصف یکعدد لیمو ترش وکمی نمک مزه دار کنید (حدود دو ساعت )
نصف قالب ۵۰ گرمی کره وچند قاشق روغن را داغ کرده وسینه مرغ مزه دار شده بهش اضافه، نمک وفلفل بزنید و بزارید به خوبی تفت بخوره نزارید زیادی سرخ وخشک بشه
سینههای تفت داده شده از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهیتابه یکعدد پیاز را خلالی نازک برش داده ،تفت میدهیم پیازها که سبک وشیشه ای شدن فلفل دلمه ای هم اضافه چند حبه سیر رنده وباهاش تفت میدیم قارچ ورقه ای شده هم اضافه ونصف آب لیمو ترش میزنیم تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کند.مواد که تفت خوردن و آب قارچ کشیده شد .نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و رب اضافه کرده دوباره با هم تفت داده پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته آخر سر سینه مرغ تفت داده شده اضافه ومخلوط کرده وگاز را خاموش میکنیم
پاستا با نمک وچند قاشق روغن حدود ده الی ۱۲ دقیقه جوش بخوره آبکش میکنیم وبه مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کرده تا سس به خورد پاستا بره شعله گاز موقع هم زدن روشن باشه کمی پنیر پیتزا روش میریزیم درشو میزاریم شعله رو کم کرده تا پنیر آب بشه حدود ۵ الی ۷ دقیقه کافیه
پنیر اختیاریه دوست ندارید نریزید
پاستا باید کاملا نرم باشه آبکش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت سه رنگ مجلسی😋
مواد لازم🔻
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۳ ق غ
زعفران دمکرده ۴ ق غ
تخم شربتی به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا اب رو با شکر روی حرارت ملایم بذارین تا آروم شکر حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد.حرارت زیاد احتمال شکرک زدن شربت رو زیاد میکنه. حتما دقت کنید که شکر باید قبل از جوش آمدن شربت کاملا حل شده باشه و مدام با برس خیس دور قابلمه رو تمیز کنید. درین صورت نیازی به جوهر لیمو یا آبلیمو نداره. اگه این نکاتو رعایت نکنین ممکنه در نهایت شربت شما شکرک بزنه.
وقتی شکر کاملا حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، ۵ دقیقه زمان بدین تا شربت روی حرارت ملایم بجوشه بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و صبر کنید دوباره شربت شروع به جوشیدن کنه. دوباره از زمان جوش ۵ دقیقه زمان بدین تا قوام پیدا کنه. دقت کنید هر چقدر حجم شکر و آب مصرفی برای شربت بیشتر بشه مسلما زمان قوام اومدن شربت هم طولانی تر میشه.
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شربت قوام اومد کنار بذارید تا کاملا خنک بشه بعد مقداری در لیوان بریزید. از قبل مقداری تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کنید تا به صورت ژله ای در بیاد و بعد آروم تخم شربت ژله ای شده رو روی سطح شربت قوام آمده بریزید.حالا کم کم از یک گوشه لیوان آب اضافه کنید...دقت کنید آب رو خیییلی آروم و با حوصله در لیوان بریزید وگرنه تخم شربتی و شربت زعفرانی همگی باهم مخلوط میشن و دیگه شربت چند رنگ نمیشه.
بعد لیوان ها رو تا زمان سرو در یخچال بذارید به هیچ وجه تا وقتی همزده نشه لایه ها مخلوط نمیشن. این شربت به شرط اینکه خوب قوام اومده باشه ماندگاری بالایی داره و میتونین توی کابینت نگهداری کنین و نیازی به گذاشتن در یخچال هم نیست.
برای تست قوام شربت مقداری از شربت رو در ظرفی بریزید و بذارید یخچال تا کاملا خنک بشه بعد با پشت قاشق استیل امتحان کنید اگه قاشق به ظرف چسبید یعنی قوام شربت کافیه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه قابلمه آب جوش
۱ قوطی شیر عسلی رو
داخلش بزارین ،
(مقدار آب طوری باشه که قوطی کاملا داخلش
غوطه ور باشه)
و اجازه بدین دو تا سه ساعت بجوشه،
از داخل آب خارج کنین و دوازده ساعت کنار بذارید تا کاملا سرد بشه
۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی
رو پودر کنین و
۱۰۰ گرم کره ی آب شده اضافه و دوباره یکدست کنین
مواد رو داخل ظرف سرو بریزین ،صاف کنین و
کناره های ظرف به این صورت دیواره ایجاد کنین
شیر عسلی جوشیده رو اضافه و کف ظرف صاف کنین
۲ عدد موز رو اسلایس کنید،
روی شیرعسلی بچینین و روشو با خامه ی فرم داده شده،به دلخواه تزیین کنین
در نهایت پودر کاکائو الک کنین و مقداری شکلات خرد شده بریزین
حالا کافیه ۱ساعت داخل یخچال بذارید تا دسر کاراملی موزی شیک و خوشمزه تون آماده شه
نوش جان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_آلو_اسفناج
اسفناج یک کیلو
رب اناریک قاشق غذاخوری
الوبخارا ۱۰ عدد
مرغ ۵ تکه
نمک وادویه به میزان لازم
پیازیک عددبزرگ
گردوی خردشده دوقاشق غذاخوری
پیازتفت میدیم ادویه ونمک واسفناج خردشده اضافه کرده خوب تفت میدیم میزاریم یکمی آبش کشیده بشه بعدمرغ سرخ شده،گردوی پودرشده ویک لیوان آب رواضافه کرده دوباره میزاریم باشعله ملایم تاخورشت جابیفته نیم ساعت آخربهش آلو خیس خورده، ورب انارروبهش اضافه میکنیم بعدش خورشت خوشمزه ماآمادس 😍
میتونیدازگوشت هم استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بیسکوئیت بتی بور 2 بسته
آرد نول(همه کاره) 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 1قاشق سوپ خوری
خامه 50میلی لیتر
کره 15 گرم
تخم مرغ 1عدد
شکر 3/4پیمانه
وانیل 1/8 قاشق مربا خوری
شیر2 پیمانه
گردو و موز میزان لازم
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا کشدار ، حجیم و رنگ آن روشن شود.
۲_درون قابلمه نچسب آرد ، نشاسته ذرت و شیرسرد را ریخته و مخلوط کنید.
*حتما به خوبی مخلوط کنید تا زمانی که قابلمه را بر روی حرارت قرار میدهید آرد درون شیر گلوله نشود*
۳_مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
۴_قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.
*غلظت کرم باید همانند غلظت ماست چکیده شود*
۵_حرارت را خاموش کرده کره،خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم کاملا یکدست شود.
۶_اجازه دهید تا کرم از حرارت بیافتد.
۷_ظرف مورد نظر را انتخاب کنید،یک لایه بیسکوییت خرد شده و یک لایه کرم بریزید،برای خوشمزه تر شدن مابین لایه ها موز و گردو قرار دهید،همین مراحل را لایه لایه ادامه دهید تا ظرف پرشود،لایه آخر را کرم بریزید و روی کرم پودر کاکائو الک کنید.
*میوانید مابین لایه ها از شکلات چیپسی و یا مغزهای دلخواهتان هم استفاده کنید*
۸_دسر را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا جابیافتد.
*این مقدار مواد سه تا دسر تکنفره میشود*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنج_قالبی
#کلیپ
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم
قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن
از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش
یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛