eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
زولبیا با قالب : نشاسته گل نصف لیوان آردنصف لیوان ماست ۲ قاشق غذاخوری روغن جامد ۱ قاشق مرباخوری گلاب اعلا ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم نصف لیوان پودر خمیر مایه ۱/۵ قاشق چایخوری زعفران دم کرده ۱قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری اول کارپودر خمیرمایه روداخل آب ولرم بریزیدبه همراه ۱ قاشق شکر مخلوط کنید بزارید کنار و روشو بپوشونید حدود ده دقیقه.تو این زمان نشاسته( منظورم این نشاسته های دون دون هست که بافت سفتی داره البته پودریش هم هست ولی از پودریش استفاده نکنید)روبه همراه دو قاشق ماست مخلوط کنید چند دقیقه زمان بدید کمی که نشاسته نرم شد خوب هم بزنید تا قشنگ یکدست بشه ، مخلوط پودر خمیر ترش رو که عمل اومده اضافه میکنیم به همراه روغن و خوب هم میزنیم، آرد رو الک کنید تا اصلا گلوله توش نداشته باشه و به مواد اضافه کنید حالا دو قاشق گلاب رو به همراه زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید . برای قالب زدن غلظت موادتون خیلی مهمه تو فیلم مشخصه باید مثل ماست هم زده باشه پس دقت کنید شل نباشه که کارتون خراب میشه نیم ساعت تو جای گرم بمونه.مرحله بعدی روغن روداخل ظرفتون بریزیدوبزاریدگرم بشه قالب رو هم داخل روغن بزارید باید گرم بشه بعد از اینکه از داغ شدن قالب مطمئن شدید داخل موادتون بزنید ولی مراقب باشید از لبه های قالب بالا نیاد.حالا قالب رو داخل روغن داغ بزارید مهم ترین نکته ی این شیرینی دقیقا همین مرحله س . اینجا مثل نون پنجره ای سریع از قالب جدانمیشه باید اجازه بدید همراه قالب کاملا طلایی بشه و دستتون رو بچرخونید تا همه جاش یکسان سرخ بشه ، بعد از اینکه طلایی شد قالب رو بالا بیارید چند لحظه صبور باشید تا از حرارت بیفته با قاشق کناره هاش رو جدا کنید همونطور که میبینید به راحتی جدا میشه، بعد داغ توی شربت داغ بزارید۱دقیقه کافیه چون انقدر ترد و نازکه سریع شربت جذبش میشه، شربت حتما باید داغ باشه برعکس بامیه . خوب دوباره نکته های مهمش رو بگم.. *غلظت مواد خیلی مهمه شل نباشه *قالب حتما باید داغ بشه *مواد لبه های قالب رو نگیره *بعد از اینکه طلایی شد به راحتی از قالب جدا میشه... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز 2 عدد سیر 1 عدد ماکارونی 1 بسته گوجه بادمجان روغن نعنا نمک ، نعناء ابتدا پیاز و سیر را کاملا خورد کرده و درون روغن سرخ کنید.حال بادمجان ، گوجه و نعنا را نیز کاملا خورد کرده و درون ظرفی که پیاز های سرخ شده قرار دارند اضافه کنید و شروع به سرخ کردن نمائید. سپس ماکارونی فرنگی را اضافه و مخلوط و آب داغ را نیز اضافه نمائید.حال اجازه دهید کاملا پخت شود و در آخر نعنا هارا نیز اضافه نمائید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 🔸دوعدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چرخ کنید وبهش مقداری نمک وفلفل سیاه وپاپریکا وزردچوبه اضافه کنید وسپس دویک عدد سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید وبا مرغ مخلوط وخوب ورز دهیدویکسات داخل یخچال قراربدید سپس دوعدد تخم مرغ رو خوب بهم بزنید ویک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلظ بهش اضافه کرده وخوب مخلوط کنید سپس با دست توپهای درست کرده وروی کیسه فریز پهن کرده وبا سر نوشابه وسطش رو خالی کنید البته کلا من با دست انجام دادم سپس از مایع زعفران وتخم مرغ روش بمالید واونو به ترتیب در آرد وسپس در آرد سوخاری بغلتانید وسپس در روغنی که از قبل داغ کردید بریزید واجازه بدید خوب سرخ بشه وقتی سرخ شد روی پارچه ای تمیزبگذارید تا پارچه چربی اضافی رو جذب کنه ومیتونید با سس میل کنید ومن برای سس یه پیاز خرد کردم وقتی سرخ شد بهش دوقاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم واجازه دادم خوب سرخ بشه وبعد بهش مقداری آب وادویه اضافه کرده وبذارید خوب جابیفته وغلظ بشه بعد نوش جان کنید وبانون سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر خوشمزه😍😋 • اين دسر جذاب رو امتحان کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍🥰 موادشم راحت و در دسترس همه است 😁 پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی 😊 . اینارو میخوایم 😍👇🏻 موز یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شکر ۱/۴ پیمانه ارد ۱ ق غ نشاسته ۱.۵ ق غ شیر ۲ لیوان خامه ۱۰۰ گرم بیسکوییت یک بسته . 🍃همه مراحل رو که کامل توضیح دادم 🍃درآخر برای یکدست شدن موادتون میتونید با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره بشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧬خــدایــا 🌸در این شب عید 🧬تـمامی بیماران را 🌸لباس عافیت بپوشان 🧬الهی شفای جسم و روح 🌸بـه مـا عطا بفرمـا 🧬و الهی عاقبت همه ما را 🌸خـتـم بـخیر بگـردان....🙏🏻 🌸شبتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
مواد لازم خمیر🔻 آرد ۵۰۰ گرم آب ولرم ۲۱۰ میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه فوری ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱قاشق مربا خوری روغن مایع ۳۰ گرم مواد لازم داخل کالزونه🔻 اسفناج ۵۰۰ گرم پنیر کمی شور ۲۰۰ گرم پیاز قرمز ۱ عدد متوسط نمک. فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق مربا خوری مواد لازم رومال🔻 زرده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱ ق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری نمک کمی کنجد ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 داخل ظرفی آب و خمیر مایه فوری و شکر را با هم مخلوط کنید. آرد رو به همراه بهبود دهنده الک کنید و نمک را بهش اضافه کنید و وسط آرد رو خالی کنید و تخم مرغ و روغن مایع و مایع خمیر مایه رو بریزید و خوب مخلوط کنید و ۱۰دقیقه با دست ورز دهید و درون ظرفی رو چرب کنید و خمیر را قرار دهید داخلش و رویش رو بپوشانید و۱ ساعت در جای گرم قرار بدید تا پف کند. در این فاصله اسفناج ها را خورد کنید. پیاز را سرخ کنید .زردچوبه بزنید .اسفناج ها رو هم بریزید و تفت بدید و ادویه هارو بریزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن،پنیر را خورد کرده و با این مواد مخلوط کنید. بعد از استراحت خمیر ،چونه بگیرید،هر کدام را با وردنه باز کنید و داخلش ۲ قاشق غذاخوری از مواد اسفناج و پنیر بریزید و دور خمیر آب بزنید و از یک طرف ببندید،چنگال بزنید و با پیتزا بُر ببرید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید. دوباره روی آنها را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت بدید. زعفران و زرده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کنید و روی کالزونه ها بزنید و کنجد بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید . سینی را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار بدید تا کالزونه ها رویش طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالزونه‌ی پنیر و اسفناج😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 فلیک های طلایی و اسپایسی برای سوخاری کردن پودر مرینیت برای مزه دار کردن مرغ و پودر بتر که جایگزین تخم‌مرغ برای سوخاری کردنه‌. نکته اینکه بعد از اینکه مرغ و پنیر رو با فلیک ها پوشوندیم بهتره حداقل نیم ساعت داخل فریزر بذاریم بعد سرخش کنیم. این کار باعث میشه روکش سوخاری از روی مواد جدا نشه. مرینیت بسیار خوش طعم بود و کامل بوی مرغ رو گرفته بود. فلیک ها تحمل حرارتی بالایی داشتن و تا کامل پخته شدن مرغ طلایی و ترد ترد موندن و طعم و بافت خیلی خوبی داشتن. همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم🔻 که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک. این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاپ کورن مرغ😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛