#نان_پنجیک
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه .
برای ۶ عدد
شیر ولرم ۱۱۰ میلی (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م)
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م)
نمک نصف ق چ
شکر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان)
برای کرم
شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ)
آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد .
توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم .
آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست .
خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیده بشه .
داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم .
داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم .
بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه .
برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه .
مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم .
روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوشفیل
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 1/2 پیمانه
روغن جامد یا کره نرم 2 قاشق غذاخوری
شربت بار(شهد زولبیا بامیه) 2 قاشق غذاخوری
شربت بار برای خوشرنگ شدن گوشفیل در زمان سرخ شدن به خمیر اضافه میشود.
ماست 1قاشق غذاخوری
ماست نباید ترش باشد
بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری استاندارد
آرد به میزان لازم
میزان آرد کاملا تقریبی است برای من حدود 2 و نیم پیمانه مصرف شد
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
تخم مرغ+وانیل+روغن جامد یا کره+شربت بار را در ظرفی با همزن دو دقیقه بزنید تا یکدست شوند.
سپس ماست و بیکینگ پودر را در کاسه ای جداگانه مخلوط کنید تا بیکینگ پودر کف کرده و فعال شود و بعد به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
وقتی خمیر جمع شد شروع به ورز دادن کنید و اگر چسبندگی خمیر خیلی زیاد بود کم کم دوباره آرد اضافه و ورز دهید تا خمیر لطیف شده ولی به دست نچسبد.
دقت کنید خمیر نباید خشک و سفت شود بنابراین در اضافه کردن آرد دقت کنید وگرنه گوشفیل خوب پف نکرده و سفت میشود.
سپس خمیر را در کاسه قرار داده روی ظرف را بپوشانید و 2 ساعت در محیط استراحت دهید.
سپس هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و برش بزنید.
گوشفیل ها را در روغن داغ و شناور با حرارت متوسط هم بزنید.
خمیر را که در روغن می اندازید هم بزنید تا یکدست پف کند و زیر و رو کنید تا یکدست طلایی شود.
طلایی که شد از روغن خارج کرده و بلافاصله در شربت بار سرد بیندازید و هم بزنید و 2 دقیقه بعد خارج کنید.
حدود 1 کیلو گوشفیل با این دستور خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کبه عربی
بلغور اختیاریه ندارید نریزید
به چند نکته توجه کنید تا کبه تو روغن ترک نخوره و وانره
مقدار برنج وسیب زمینی مساوی باشه برنج بیشتر باشه احتمال وا رفتن بیشتره
سیب زمینی رو با پوس بپزید وبزارید کاملا سرد بشه
برنج رو با مقداری آب وزردچوبه وبدون روغن کته کنید کمی شفته باشه نه در حدی که خمیر بشه
بلغور رو هم بپزید تا نرم نرم بشه ندارید مشکلی نیست نریزید
کبه که آماده شده قبل از سرخ کردن حتمااا باید چند ساعتی یخچال باشه تا خودشو بگیره عجله دارید حدود یکساعت بزارید فریزیر
موقع سرخ کردن حتما تو روغن شناور باشه.
میتونید کبه ها رو درست کنید وبزارید فریزیر هر موقع لازم بود نیم ساعت قبل درش بیارید و سرخ کنید فقط توجه کنید یخشون آب نشه
مواد لازم
برنج یک لیوان
سیب زمینی متوسط دو عدد
بلغور یک چهارم لیوان
مواد رو که پختی بعد از سرد شدن با دستگاه غذا ساز بزنید تا خمیری شکل بشه دستگاه ندارید.دو دفعه از چرخ گوشت رد کنید
مواد میانی
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سینه مرغ یک چهارم سینه
سینه نمیزنید ۳۰۰ گرم چرخ کرده
گردوی خرد شده یک چهار لیوان
پیاز یک عدد بزرگ
زرشک دو قاشق ندارید دو قاشق رب انار بزنید
جعفری تازه دو قاشق
نمک وفلفل وزردچوبه واویشن وپاپریکا
مواد میانی سلیقه ای میتونید از قارچ وبه تنهای از سینه مرغ وبه تنهای از چرخ کرده استفاده کنید به جای رب انار زرشک بزنید من زرشک نداشتم بجاش رب انار زدم جعفری تازه داشتید عالی میشه من جعفری تازه نداشتم از کمی سبزی معطر استفاده کردم بگو اخه هیچی ندارید چرا درست میکنید😁
پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده اضافه وباهاش تفت بدید اینجا چرخ کرده من کم بود مقداری سینه مرغ رو پختم و خرد کرده واضافه کردم
گردوی خرد شده ورب انار وسبزی هم اضافه کردم وباهاش تفت دادم این قسمت از فیلم اشتباهی دستم خورد پاکش کردم مواد که سرد شدن
به اندازه نارنگی از مواد برنجی بردارید وسطشو گود کنید یک قاشق از مواد گوشتی بریزید وبا دست خیس جمع کنید وبزارید یخچال سپس تو روغن داغ سرخ کنید.حرارت متوسط باشه .
اگر دیدید موادتون شده یکی دو قاشق پودر سوخاری بزنید
سعی کنید لایه برنجی نازک باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا_بدون_فر
مواد لازم
اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید قنادی دولیوان
شکر یک لیوان کمی کمتر
ماست شیرین یک لیوان
روغن مایع یک لیوان کمی کمتر
تخم مرغ چهار عدد
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
پکینگ پودر دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران یک قاشق چایخوری تو ریختن زعفران این دفعه دست ودلباز باشید😊
مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه
شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(حرارت متوسط)وماهی تابه رو بزارید روش تا گرم بشه و مثل فر عمل کند پانزده دقیقه برای گرم شدن ماهی تابه کافی است واشر نارنجی رنگ ماهی تابه رو حتما دربیارید تا درش زیاد کیپ نباشه وکیک عرق نکنه.بریم سراغ اماده کردن مواد👇
تخم مرغ ها رو با شکر دانه ریز آگه شکر تون دانه ریز نبود بهتره آسیاب کنید ولی زیاد پودری نشه حدود چهار دقیقه بزنید تا حجیم شه پودر هل اضافه کنید سپس روغن مایع رو کم کم بریزید تا به خورد مواد بره زیاد نزنید ماست رو اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن چند ثانیه بزنید ماست حتمااا شیرین باشه ترش باشه میبره بعد آرد وپکینگ پودر رو کهقبلا با هم مخلوط کرده والک کرده در چند مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید هیچ گلوله آردی باید باقی نمونه زیااااد هم نزنید پف کیک میخوابه
کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه
عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کی بزارید خنک شه اما سرد نشه برش بزنید وشربت رو که آماده کردید با قاشق روش بریزید تا شربت به خوردش بره
برای درست کردن شربت همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید پن دقیقه بجوشه وگاز رو خاموش کنید وبزارید اونم خنک شه شربت خنک رو کیک خنک بریزید توجه کنید گرم نباشن کیک خمیر میشه آگه زیاد سرد هم باشند شربت به خوردش نمیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک باقلوا بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
خمیر باقلوا (یوفکا) ۲ بسته مستطیل سایز ظرف پیرکستون
کره آب شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم بسته به نیاز
گردو خرد شده ۳۶۰ گرم (به سلیقه خودتون میتونید بیشتر همبزنید)
دارچین ۱ ق چ
پودر پسته برای تزئین
ظرف پیرکس ۲۵ در ۳۵
مواد لازم برای شربت باقلوا🔻
شکر ۱ لیوان
آبلیمو تازه ۳ ق غ
آب ۱ لیوان
عسل دو سوم لیوان
⚠️نکته: اگر دوست دارید باقلواتون خیلی شیرین باشه شربت رو میتونید بیشتر هم بریزید.
طرز تهیه🔻
1️⃣گردوهارو تو غذاساز خرد کن (فقط خیلی زیاد نباید خرد کنید. ۱۰ بار هر بار ۲ ثانیه)
2️⃣خمیر یوفکا رو ۱ ساعت بذار تودمای محیط بعد از بسته بندی درش بیار و یه دستمال نم دار بذار روش (نباید خمیرمون خشک بشه)
3️⃣تو یه ظرف آب و عسل و لیمو و شکر و بریز و خوب هم بزن و بذار بجوشه وقتی لبه ظرف شروع به قل قل کرد بذار ۳ دقیقه بپزه بعد بذارش کنار تا سرد شه
4️⃣گردو خرد شده و دارچین و با هم قاطی کن
5️⃣کف ظرف پیرکس کره بزن و ۱۰ لایه خمیر یوفکا بذار و روی هر لایه یکم کره آب شده بمال بعد یک سوم گردوهارو بریز روش بعد ۵ لایه خمیر یوفکا بذار (بین لایه ها کره آب شده یادت نره) و دوباره یک سوم گردو بریز (این مرحله ۲ بار تکرار شه ودر آخر ۱۰ لایه خمیر یوفکا بذار (بینشون کره آب شده بمال) و در آخر مربع کوچیک کوچیک برش بزن ودوباره کره مال کن
6️⃣فر و ۱۰ دقیقه از قبل گرم کن و با دمای ۱۶۰ درجه ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بذار بپزه بعد شربت و بریز روش که جیلیز ویلیز کنه
7️⃣اگر دوست داشتی مقدار شربت و به سلیقه خودت میتونی بیشتر کنی (حداکثر تا ۲ برابر)
8️⃣با پودر پسته و یا گردو دیزاینش کن
9️⃣بعد ۱۰ ساعت بذارش کنار تا جا بیفته
✳️یه باقلوای خونگی باحال که با بستنی وانیلی یا خامه قنادی میتونی سروش کنی البته چای کنار باقلوا فراموش نشه✳️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا استانبولی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛