eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله ❤️ ژله آلوورا را درست میکنیم بعد توی لیوان یا جام میریزیم و توی یخچال میذاریم وقتی که ژله نیم بند شد از یخچال بیرون میاریم و یه مقدار کم از دونه های انار را میریزیم و با یه قاشق ظریف مثل قاشق چایخوری یا مربا خوری دونه های انار را توی ژله فرو میبریم تا هم حباب ایجاد بشه هم انارها پایین ژله لیوانی بروند و بعد روی سطح ژله را هم انار بریزید در انتها ژله رو توی یخچال بذارید تا کامل بسته وسفت بشه 😊 🎀 🌸 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌛خدایا ⭐️خلوت لحظه‌هايم را 🌛با ياد تو پر میکنم ⭐️و اميدوارم به 🌛لطف خـداوندی‌ات ⭐️باشد که به دوستان و 🌛عزیزانم دراین شب‌ زیبا ⭐️نظری ازمهر داشته باشی 🌛ای مهـربانترین مهـربانان 🌙خوبان خدايي ، شب .بخیر💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
🔷مواد لازم 🔹شکر۳۰گرم 🔹زرده ۱عدد 🔹خامه قنادی ۱۵۰گرم 🔹شکلات سفید ۱۰۰گرم 🔹شیر ۱/۲ پ 🔹اب سرد ۱/۴پ 🔹پودر ژلاتین ۱ق س 🔹پودر پسته ۳۰گرم 🔹وانیل نوک ق چ ♨️طرز تهیه ژلاتین را با اب سرد بن ماری میکنیم زرده را با شکر و وانیل با همزن زده تا کرمرنگ شود شیر را میجوشانیم و به زرده کم کم اضافه و سریع هم میزنیم تا زرده نبندد بعد دوباره روی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا زرده پخته شود بمدت ۲دقیقه بعد شکلات بن ماری و ژلاتین بن ماری شده را به موادمون اضافه مخلوط میکنیم وبعد خامه قنادی را کمی زده تافرم بگیرد وبا موادمون مخلوط میکنیم ودراخر پودر پسته را مخلوط میکنیم در صورت تمایل کمی رنگ سبز اضافه تا خوشرنگ تر شود بعد مواد موس را در قالبهای سیلیکونی ریخته بمدت بک شب در فریزر گذاشته تا کاملا ببندد *من برای این قالب همه مواد غیر از زرده و ژلاتین رو دوبرابر کردم *لازم نیست خیلی خامه فرم بگیره.یعنی در حد شگوفه زدن نباشه چون بافت موس بد میشه *چند ساعت قبل از سرو موس رو از فریزر دربیارید و در یخچال بذارید تا کم کم یخش آب بشه *من کمی از میزان شکر رو هم کم کردم *پسته هارو خیلی پودر نکردم چون دوست داشتم زیر زبون بیان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک برفی مواد لازم: 1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر مواد لازم برای کرم: 3 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق ها خیلی پر نباشد) 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مربا خوری وانیل 1 قاشق مربا خوری پر کره 1 پاکت پودر کرم شانتی (‌75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید) 1 لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییت پسته و انار برای روی کیک طرز تهیه: ابتدا کرم را آماده کنید. آرد ، پودر نارگیل، نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیک مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت و غلیظ شد از روی اجاق بردارید کره و وانیل را داخل قابلمه بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد از اینکه سرد شد 1 پاکت پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید پف کند. سپس داخل یخچال بذارید. 12 عدد بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر بزنید و داخل قالب بچینید. نصف کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید بقیه بیسکوییت ها را در شیر بزنید و روی کرم بچینید و کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید روی کرم پودر نارگیل بپاشید و 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو در کناره های کیک پسته و انار بریزید. سپس برش زده سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم برای آماده‌سازی 8 عدد وافل 🔹1 قالب ( 453 گرم) پنیر موتزارلا (درست شده از شیر کامل) 🔹1 پیمانه آرد 🔹2 عدد تخم‌مرغ درشت زده شده 🔹1 پیمانه پودر سوخاری 🔹پیازچه خرد شده برای تزیین 🔹سس مارینارا . ♨️طرز تهیه از قبل دستگاه وافل ‌ساز را روی حرارت ملایم تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. قالب پنیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس هر قسمت را نصف می‌کنیم تا 8 تکه درشت پنیر موتزارلا داشته باشیم. آرد، تخم‌مرغ زده شده و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه می‌ریزیم. تکه پنیر موتزارلا را در کاسه آرد انداخته و کمی تکان می‌دهیم تا آرد اضافی آن ریخته شود. سپس پنیر را در کاسه تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری می‌چرخانیم تا کاملا به مواد آغشته شوند. پنیر موتزارلا آغشته به مواد را در بشقابی می‌گذاریم. این کار را برای باقیمانده تکه‌های پنیر تکرار می‌کنیم. هر دو سمت سینی وافل ساز را به روغن آغشته می‌کنیم. برش‌های پنیر موتزارلا را به مدت 2 دقیقه در وافل ساز می‌پزیم تا رنگ پودر سوخاری روی پنیر قهوه‌ای مایل به طلایی شود و روی پنیر حباب ایجاد شود. روی پنیر را با پیازچه تزیین کرده و با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: ابتدا بیسکوییت پتی بور رو توی میکسر ریخته تا کاملا پودر بشه(یا با گوشتکوب خرد کنید)بعد با کره ی به دمای محیط رسیده و آب شده و وانیل، مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیری مانند بشه.کپسول های کاغذی رو داخل قالب های مافین قرارمیدیم(اگر قالب مافین در دسترس نبود، کپسول هارو داخل کاسه های کوچک ماست خوری قرار بدید).بیسکوییت ها رو داخل کپسولها میریزیم و با ته لیوان خوب فشرده میکنیم تا صاف و یکدست بشه ، نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم(اگر عجله داشتید داخل فریزر بزارید). در این فاصله ، روی ژلاتین مقداری آب سرد میریزیم ده دقیقه زمان میدیم تا حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا کاملا حل و شفاف بشه. پنیر ماسکار پونه رو همراه پودر قند، با همزن میزنیم. بعد خامه رو به پنیر اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم و در آخر ژلاتین رو.سپس مواد رو روی بیسکوییت ها ریخته و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. نصف بسته ژله انار رو هم با سه چهارم لیوان آب جوش کاملا حل کرده و بعد نصف لیوان کمتر آب سرد میریزیم، کنار میزاریم تا خنک بشه.انارهای دون شده رو روی مواد پنیری میریزیم،سپس ژله ای که کاملا خنک شده رو، روی انارها ریخته و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد ازین مدت کپسولها رو به آرومی از چیزکیک ها جدا کرده و به دلخواه تزیین میکنیم. *با این مقدار مواد حدود 6 چیزکیک تکنفره داریم* . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات : ✅مواد اولیه را به دلخواه حذف یا جایگزین نکنید! ✅مواد اولیه باید با ترازو و دقیق اندازه گیری بشوند. ✅این مقدار مواد با سایز قالبی شبیه به قالب من، حدود ۲۵ عدد شیرینی خواهد داد. ✅برای دو رنگ کردن شیرینی ها ۱۰ گرم از آرد کم کنید یعنی مقدار آردتون ۱۶۵ گرم بشه. در آخر بعد از اینکه مواد را به دو قسمت تقسیم کردید ۵ گرم پودر کاکائو به یک قسمت و ۵ گرم آرد به اون یکی قسمت بزنید تا مواد آردی شیرینی اندازه شود. ✅وسط قالب زدن اگه دیدید خمیر از سرما افتاده و دیگه خوش فرم قالب نمیخوره مجددا داخل یخچال بزارید تا سرد بشه‌ و بعد در بیارید ادامه ی قالب زدن رو انجام بدید. ✅برای پخت داخل سولاردوم، توستر و فر های برقی یک قاعده ی کلی هست برای تمامی دستور ها که دماشون بیست درجه کمتر باشه. همین! زمان پخت تغییر نمیکند. فقط دما! یعنی ۱۶۰ درجه باشد. ✅برای پخت روی گاز: زیر تابه شعله پخش کن بزارید و روی در تابه دمکنی قرار بدید و کف تابه هم کاغذ روغنی باشد. زمان پخت بستگی به حرارت گاز داره اما تقریبا ۱۵ دقیقه ای میپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای شب یلدا هم حرف نداره 😍 آب انار : 3 لیوان. پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ شکر : 100 گرم. وانیل : 1/4 ق چ. کره : 1 ق غ. پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم. نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛