مواد لازم🔻
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
پودرژلاتین ۲ ق غ
شڪر نصف لیوان
وانیل ڪمے
رنگ مجاز خوراڪی،سبز و قرمز
طرز تهیه🔻
شیر و شڪر و پودرژلاتین و خامه و وانیل رو مخلوط ڪرده و روے حرارت ملایم قرار میدیم تا پودرژلاتین و شڪر حل بشه،حواستون باشه نجوشه
از روے حرارت برداشته وقتے ڪمے از داغے افتاد به سه قسمت تقسیم میڪنیم یه قسمت رو ڪمتر از دوتاے دیگه برمیداریم ،حالا به یڪے رنگ قرمز و به دیگرے رنگ قرمز رو اضافه میڪنیم و اونے ڪه ڪمتر هست رو بهش رنگ نمیزنیم،حالا ڪمے از مواد سبز رو داخل ظرف مورد نظر ریخته داخل یخچال قرار میدیم وقتے بست ،درش میاریم ڪمے از مواد سفید رو روش میریزیم و بازم داخل یخچال قرار میدیم و دوباره وقتے بست ،از مواد قرمز رنگ روش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده بعد هم شڪلات چیپسے هاے اشڪے رو میچینیم روش تا شڪل هندونه بشه و تمام.
⚠️ےه نڪته نگران بستن پاناڪوتا تو محیط نباشید ،اگه تو یخچال نباشه سفت نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای
مارشمالو_هندوانه_ای
سلام بچه ها
پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد
مواد لازم
دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد
یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب
پودر نارگیل مقداری
آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه
از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه
ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول میکشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه
حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار
حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه
نوش جانتون
من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه
من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاکو فلفل ترکی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
2. با استفاده از یک چاقوی تیز، سر هر فلفل را قطع کنید. و از آن برای برای برش و حذف دانه ها از داخل فلفل استفاده کنید.
3. فلفل ها را در یک ظرف مخصوص فر کمی روغن زده کنید و کنار بگذارید.
4. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار دهید. 1 عدد پیاز خرد شده را با 1 قاشق چای خوری زیره سبز
،1 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق چای خوری پاپریکا،1 قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
اضافه نمایید تا زمانیکه پیازها نرم شوند( حدود 2-3 دقیقه است) آن را سرخ نمایید.
5. سیر له شده و خرد شده را به مواد بیفزاییدو آن را حرارت دهید( حدود 30 ثانیه)
6. پیاز را از مرکز تابه حرکت دهید تا یک سطح باز در میانه تابه ایجاد شود. گوشت را درون تابه بریزید و آن را بازکنید.
7. گوشت و پیاز را با هم ترکیب کنید و به آن اجازه پخت و مزه دار شدن دهید. حال 1 فنجان لوبیای سیاه (250 گرم) ، 1 فنجان ذرت (250 گرم) و سس سالسا را بریزید و مخلوط را به هم بزنید.
8. درون فلفل ها را از مواد پر کنید ، در صورت تمایل بر روی آن سس پستو ریخته و روی فلفل را بگذارید .
9. برای مدت 30-35 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد تا زمانی که فلفل زرد نرم و کمی نرم شود آن را بپزید.
نوش جان
مواد لازم برای سس پاستا 👇👇
گوجه فرنگی هشتصد گرم
گشنیز نصف پیمانه
پیاز یک چهارم پیمانه نگینی
سیر متوسط یک عدد نگینی
فلفل تند یک چهارم
زیره یک چهارم ق چ
نمک یک سوم ق چ
شکر یک چهارم ق چ
آب نصف لیمو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بستنی_هندوانه
مواد لازم #کیک_کاسترد
شیر 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
پودر کاسترد 3 ق س
نمک 1 پنس
رنگ خوراکی قرمز و سبز
بستنی وانیلی 1 لیتر
شکلات مقداری
طرز تهیه :
ابتدا فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
دو قالب هم اندازه با قطر 22 سانت را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاسترد را 3 بار الک کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
طی سه مرحله شیر و مواد خشک را به نوبت اضافه کنید تا مواد تمام شود. در آخر چند ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مواد یکدست شود.
مواد را دو قسمت کنید و به یکی رنگ سبز و به دیگری رنگ قرمز اضافه و مخلوط کنید.
مایه را در قالبها ریخته و برای 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از خنک شدن، قسمت های برشته و قهوه ای کیک ها را جدا کنید و با کمک یک بشقاب یا کاتر گرد 20 سانتی کیک ها را برش بزنید تا دو کیک با قطر 20 سانتی داشته باشید که کاملا قرمز و سبز هستند.
در قالب مناسب با ابعاد کیک سلفون بکشید، ابتدا کیک سبز را در قالب قرار دهید، بستنی وانیلی که کمی در محیط شل شده است را روی کیک بریزید و صاف کنید، در این مرحله میتوانید نیمی از بستنی را بریزید و مقداری میوه خرد شده مانند موز یا توت فرنگی بریزید و بقیه بستنی را روی میوه ها بریزید، در آخر کیک قرمز را قرار دهید و سلفون را کاملا محکم کنید و قالب را برای شب تا صبح یا حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید.
با شکلات بن ماری شده شیری یا تلخ، روی کاغذ روغنی تعدادی اشک بکشید تا تخم های هندوانه آماده شوند. قبل از سرو، شکلات ها را روی کیک قرمز بچینید و حدود 30 تا 45 دقیقه کیک را در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
پ.ن: به جای کیک کاسترد میتوانید از هر کیک دلخواه دیگری استفاده کنید.
پ.ن: میتوانید مواد کیک قرمز را بیشتر از سبز بردارید که قسمت بالایی هندوانه ارتفاع بیشتری داشته باشد.
پ.ن: #تاپر_یلدا با شکلات بن ماری شده سفید روی کاغذ روغنی ایجاد شده و با شکلات قهوه ای روی آن نوشته شده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه
ژله انار این ژله هم میتونید تو قالب بزرگتر وهم تک نفره درست کنید.
عزیزانی که قالب ندارن تو فنجون هم میتوننن درست کنن
برای اینکه ژله از قالب در بیاد قالب رو خیس کرده حدود دو ساعت بزارید فریزیر سپس ژله سرد شده بریزید.
اگه میخواید قالبی در بیارید برای یک بسته پودر ژله یک ونیم لیوان اگر قالبی نمیخواید برای یک بسته پودر ژله دو لیوان آب
من اینجا میخوام قالبی در بیارم یک لیوان ونیم آب میزارم رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد پودر ژله میریزم با قاشق بزنید تا پودر حل بشه یک الی دو جوش زد گاز رو خاموش کنید بزارید کنار تا سرد سرد بشه
قالب رو از فریزیر در بیارید ،دو سوم قالب رو ژله سرد شده بریزید. هر کدام یک قاشق پر انار دون شده بریزید وبزارید یخچال. برای اینکه انار داخل ژله یکدست پخش بشه تا ژله میبنده گاه گاهی انار و ژله رو با قاشق مخلوط کنید. من اومدم سر گوشی تا رفتم اینکار رو بکنم ژله سفت شده بود😁
ژله قرمز رنگ رو میزارید یخچال لایه سفید رنگ و سبز رو آماده کنید.
برای لایه سفید دوسوم لیوان شیر .یک چهارم لیوان آب با هم مخلوط کنید بزارید رو گاز تا بجوش بیاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوش اومد نصف پاکت ژله الورا رو اضافه کرده بزنید تا پودر ژله حل بشه گاز رو خاموش کنید بزارید کنار تا سرد بشه
انگشت بزارید رو ژله قرمز اگه به انگشت نچسبید آماده س لایه سفید رنگ بریزید توجه کنید لایه سفید رنگ حتما سرد باشه وگرنه ژله زیر آب میشه ورنگها قاطی میشه
لایه سفید رنگ چون نازکه و ژله قرمز سرد فوری میبنده.
لایه سبز رنگ رو طبق ژله انار آماده کنید وبریزید رو لایه سفید ضخامت لایه سبز دو برابر لایه سفید رنگ باشه. یک شب بزارید یخچال
سپس با کارد کناره ها رو از قالب جدا کنید و طبق فیلم پیش برید.
اگه قالب سیلکونی ندارید. کناره های ژله رو از قالب جدا کنید. قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم بزارید وفوری برگردونید رو ظرف مورد نظر
میتونید با سشوار هم ژله رو از قالب جدا کنید.
قالب رو ،رو ظرف برگردونید چند ثانیه سشوار بگیرید روش براحتی از قالب جدا میشه فقط توجه کنید زیاد سشوار رو بگیرید ژله اب میشه
این ژله دو روز قبل از شب یلدا میتونید آماده کنید بزارید یخچال.
برای ژله سبز من از ژله کیوی استفاده کردم یک قطره رنگ خوراکی زدم که پررنگتر بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_هندوانه
برای درست کردن مسقطی حدودا به سه ساعت نیاز دارید که هم بزنید پس همون طور که دیروز توضیح دادم 😥. اندازه هم با هر پیمانه و هر فنجون و چیزی که توی خونه دارید همه رو توی اون بریزین و براساس اون فنجون یا لیوان تون کار کنید مشکلی نداره همه یه چیز واحد باشه منظور فقط در اینجا هست .
نشاسته گل یک لیوان (۱۴۰ گرم)
آب ۵ لیوان (یک لیتر و ۲۵۰ میلی )
شکر ۱/۵ لیوان (۳۰۰ گرم)
گلاب نصف لیوان (۱۲۰ میلی)
کره ۵۰ گرم
نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم .
جنس قابلمه هم بهتره لعابی با تفلون و یا شیشه ای باشه و از لیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه .
بعد روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکر رو اضافه کردم.
هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه که ول نکنین تا ته نگیره . یه ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد از دو ساعت کره رو ریختم .
بعد دم کنی قرار دادم و گداشتم دم بکشه اما باز هر ۵ دقیقه چک کردم و هم زدم تا ته نگیره .
حدودا ۳ ساعتی زمان پختش طول می کشه .
اصل مسقطی به داشتن زعفران و خلال بادام هستش که اگه بخواید زعفران بریزین همون لحطه ریختن گلاب و اخر کار خلال بادام کمی خیس بخوره و بریزین توش .
زمانی که مسقطی رو هم می زنین از قاشق تکه تکه میفته مسقطی اماده شده .
اما چون به مناسبت یلدا به شکل هندوانه بخواید در بیارین .
به ۳ قسمت تقسیم کردم . یه قسمت از دو قسمت دیگه بیشتر باشه اون رو رنگ خوراکی قرمز و به یکی دیگه سبز و اون یکی هم نمی خواد .
من رنگ خوراکی ژله ای ریختم (لوازم قنادی ها دارن)
داخل هر قالبی بخواید من قالب ناودانی استفاده کردم خیلی کم با روغن مایع چرب کردم برای راحتی کار . اول قسمت قرمز رو ریختم و با پشت قاشق چرب شده صافش کردم و بعد لایه سفید و بعد لایه سبز .
چون طی کار هر قسمت تا ریخته بشه سفت و سرد میشه من کمی دوباره گرم کردم تا هر لایه خوب بهم بچسبه و از اون طرف قابل ریختن باشه .
بعد ۷ الی ۸ ساعت بعد نیازی به یخجال هم نداره توی محیط بمونه خودش می گیره و سفت میشه از قالب برگردوندم و بعد برش دادم و از چیپس شکلاتی به عنوان تخم هندوانه استفاده کردم.
ماندگاری مسقطی تا یک الی دو هفته می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#انارگلاسه
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_یخچالی
سلام دوستای گلم من اومدم با آموزش یک شیرینی فوری و خوشمزه با مواد آسون و دم دستی😋
مواد لازم :
یک بسته بیسکوییت پتی بور
آب دو سوم لیوان
شکر یک سوم لیوان
کره سی گرم
پودر کاکائو یک ق غ سرپر
پودر نارگیل دو قاشق غذا خوری
کنجد و شکلات صبحانه به میزان لازم
طرز تهیه:
بیسکوییت رو پودر میکنیم آب و شکر و پودر کاکائو و کره رو روی حرارت میزاریم جوش بیاد بعد پودر بیسکوییت و نارگیل رو اضافه تا حالت خمیری پیدا کنه بعد از روی حرارت برمیداریم تا خنک بشه و بعد خنک شدن گرد میکنیم و ب کنجد میزنیم و با شکلات صبحانه یا هر کرم دیگه ازتزیین میکنیم و میزاریم یکی دو ساعت داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد آمادست نوش جان🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دسر خوش طعم و فوری ویژه مهمونی هاست از دستش نده 😍😍
نصف لیوان پودر نشاسته ذرت و ۱.۵ لیوان شکر و ۶ قاشق پودر کاستارد و ۶ لیوان شیر بریزید و هم بزنید
بزارید روی حرارت متوسط تا بجوش بیاد و غلیظ بشه
نصق قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم غلیظ که شد
دسر میریزیم داخل ظرف، روش صاف میکنیم ( میتونید همین کارو با بیسکویت انجام بدین لایه لایه )، روش پلاستیک فیریزر میزاریم به دمای محیط برسه بعد چند ساعت میزاریم داخل یخچال
از یخچال که دراوردیم با شکلات تخته ای تزئین میکنیم
آماده ی نوش جان کردنه
امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر برفی 🍨❄
آرد ۳۰ گرم ( ۲ ق س سرپر)
آرد برنج ۳۰ گرم ( ۲ ق س سرپر)
نشاسته ذرت ۶۰ گرم ( ۴ ق س سرپر)
شکر ۹۰ گرم ( ۶ ق س)
وانیل ۱/۴ ق چ
کره ۶۰ گرم
شیر ۱/۱۰۰ گرم ( ۵ پ)
شکلات سفید ۱۰۰ گرم ( ۱ پ )
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( ۴ ق س)
ورق ژلاتین ۴ عدد
(جایگزین پودر ژلاتین ۴ ق س + ۱/۲ پ آب سرد)
ابتدا ورق ژلاتین رو تو کمی آب سرد میزاریم (اگر از پودر ژلاتین استفاده میکنین پودر ژلاتین رو داخل آب سرد ریخته رو حرارت غیرمستقیم میزاریم تا به روش بن ماری ذرات ژلاتین حل بشه)
حالا آرد، آرد برنج، نشاسته ذرت، وانیل، شکر، کره و شیر را مخلوط کرده رو حرارت ملایم ده تا ۱۵ دقیقه هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه دقت کنین حرارت زیاد نباشه تا آرد و آرد برنج به ارامی پخته بشه و خام نمونه، شکلات و خامه صبحانه را اضافه کرده هم میزنیم تا به غلظت برسه به غلظت مواد در فیلم توجه کنین، حالا مواد رو از حرارت برداشته میزاریم از حرارت اولیه بیفته ولی باید داغ باشه ژلاتین رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه
مواد رو چهار قسمت میکنیم به یه قسمت ۲ ق س پودر کاکائو به قسمت دوم ۲ ق س پودر پسته و به قسمت سوم ۱ ق س زعفران دم شده اضافه میکنیم و یه قسمت هم ساده میزاریم! مواد رو داخل کاسه که کمی چرب شده میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده، میتونین از لیوان فرانسوی و یا لیوان کاغذی استفاده کنین و بعد برش بزنین
وقتی دسر بست از قالب خارج کرده و تو پودر نارگیل ، پودر بیسکوییت و پودر پسته میغلطونیم و با توت فرنگی و خلال پسته و پرک بادوم تزیین میکنیم.
نوش جان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق_ژله_ای
#ایده_یلدا
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی)
آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی)
نشاسته رو با آب سرد مخلوط ڪردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه .
نشاسته گل همین نشاسته ڪه به صورت دون دون هست رو میگن)
شکر اضافه ڪردم .
در دستورهاے باسلوق همیشه تاڪید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال هاے قبل یک بار با نشاسته پودرے درست ڪردم و ڪیفیت خیلے فرق نڪرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده ڪنین 😊
(میزان شڪر رو حتے یه ڪم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره ڪه چه طعمے باشه .) پودر ژله رو هم اضافه ڪردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده ڪردم هر طعم و رنگے بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به ڪم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه ڪم ڪه غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه ڪردم و باز هے هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم .
حدودا ڪل زمانے ڪه روے حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم مے بره .
اےن ۴۵ دقیقه یعنے از وقتے ڪه قابلمه رو روے حرارت گذاشتین و تا زمانے ڪه شعله رو خاموش ڪردین ڪل تایم پخت باسلوق .
این خیییلے مهمه ڪه باید روے حرارت رو به ڪم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی ڪه شما باسلوق رو با حرارت زیاد مے پزین وقتے ڪه عجله مے ڪنین و تایم نمیدین ڪه به غلظت مناسب برسه بوے خامے نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نڪته خیلے مهمه ڪه حرارت ڪم و با حوصله روے حرارت هم بخوره تا بوے نشاسته رفع بشه .
وقتی ڪه ڪمے از دما افتاد ولرم بود . دستم رو ڪمے با روغن چرب ڪردم و ازش گوله هایے برداشتم و توے دستم قل دادم و توے پودر نارگیل غلتوندم .
برای من ۱۵ عدد گردالے شد .
می تونین این مواد رو داخل یک سینے ڪه ڪمے چرب ڪردین هم بریزین و صاف ڪنین و بزارین چند ساعتے یخچال بمونه و بعد به شڪل لوزے و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• این چیز کیک خوش طعم برای مهمونی ها و دور همی ها یه گزینه ی عالیه. چون با اضافه کردن چند تا آیتم میشه طعمش رو تغییر داد و با یک مخلوط، چند طعم چیز کیک خواهید داشت
مواد لازم برای ۱۲ عدد چیزکیک لقمه ای
🍪بیسکوییت پتی بور ۲۰ عدد
🧈کره آب شده ۷۰ گرم
🧀پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
🥡خامه ۲۰۰ گرم
🍭پودر ژلاتین یک و نیم ق غ
💧آب سرد یک سوم پ
🍡وانیل یک ق چ
🍚شکر نصف پ
از اینجا به بعدش دیگه سلیقه ایه :
بیسکوییت شکلاتی ۲ عدد
سس شکلات به دلخواه
کرم بیسکوییت
کرم شکلات
رنده زست لیمو و ۲-۳قطره آب لیمو
۲-۳ قطره عصاره قهوه
پودر کاکائو
و …
خلاصه دنیا زیر پای شماست😁
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛