11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#باسلوق_ژله_ای👩🍳
مواد لازم:
_یک بسته پودر ژله
_نصف لیوان نشاسته گل
_یک و نیم لیوان آب
_دو سوم لیوان شکر
_دو قاشق غذاخوری روغن مایع
_آرد یا پودر نارگیل
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
ابجوش یک لیوان فرانسوی
اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه
پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید
شیر ۱ لیوان)
شکر ۵ ق غ
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم
بستنی لیوانی ۱ عدد
وانیل نوک ق م
رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست
طرز تهیه🔻
اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید.
بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده
پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه
داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید.
مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژلهی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل_هات_داگ
#لقمه
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم.
ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ
ارد سفید 1.5پ
تخم مرغ 2عدد
خامه صبحانه 70گ
بکینگ پودر 1.5 ق چ
در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک
روغن مایع 2ق غ
پیر چدار رنده شده 50گ
جعفری 2ق غ
همه موادو مخلوط کنید.
و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید.
بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_شیرعسلی😍😍
-250 میلی لیتر شیر
-100 گرم روغن
-100 گرم شکر
-2 عدد تخم مرغ
-50 میلی لیتر آب
-11 گرم خمیرمایه
-مقدار اندکی نمک
-وانیل(اختیاری)
- حدود 3 لیوان آرد
شیرعسلی به مقدار لازم(بجوشانید تا تغییر رنگ بده،بعد بزارید یخچال تا سفت بشه)
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاناکوتا_اناریلدایی
مواد لازم
۱ بسته ژله انار
۱ لیوان آبجوش
۲ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۲ ق غ پودرژلاتین
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
کمی وانیل
کمی انار دون شده
طرز تهیه
اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید.من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کبه_برنجی😍😋
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_کیک
مواد لازم:
تخم مرغ ٣عدد
ارد يكو نيم ليوان
روغن يك دوم پيمانه
ماست سه چهارم پيمانه
بيكينگ پودر یک قاشق چاي خوري
شكر يك ليوان سر خالي
وانيل یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
مواد میانی پودر نارگیل مرغوب دو قاشق غذا خوری دارچین یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق غذا خوری سر پر این مواد رو ترکیب کنید و کنار بزارید تا لابلای کیک ازش استفاده کنیم
همه مواد رو نيم ساعت در دماي محيط و بيرون يخچال قرار بدين تخم مرغها و شكر و وانيل رو ميزنيم تا سفيد و سبك بشه ماست رو اضافه ميكنيم و بعد از اينكه مخلوط شدروغن رو اضافه ميكنيم و همزن رو خاموش ميكنيم ارد رو با بيكينگ پودر سه بار الك ميكنيم و در دو الي سه مرحله به موادمون اضافه ميكنيم و با ليسك دوراني هم ميزنيم داخل قالب پای کپسول کاغذی میزاریم دو قاشق از مواد کیک رو میریزیم و یک قاشق چای خوری از مواد میانی ریخته و دو قاشق دیگه از مایه کیک روش میریزیم تا مواد میانی پوشیده بشه. حدوده ده تا پای با این دستور بهتون میده در فر از قبل گرم شده با دمای۱۷۰درجه بپزید تا روی پای طلایی رنگ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فینگرفود
#پیتزا_قیفی
نونش واقعا نرم وخوش طعمه فقط پیچیدن خمیر دورقیفها باید خیلی باحوصله باشه ونوارخمیریتون درهمه قسمتها یک اندازه ،تابعدازپخت شکل نون قیفها یکدست ویکنواخت باشند،موقع پیچیدن هم بهتره یه کم فاصله بین رولها باشه ،چون نونها داخل فرپف می کنن واگرخیلی روی هم قرارگرفته باشند شکل نامنظمی پیدا می کنند اول یکی رول کنید بزارین داخل فر. اگرخوب بود بقیه را هم به همون اندازه بزنید اگرم شکلشون بهم ریخته بود دیگه نسبت به قبلی نازکتریاضخیمترش کنیدولی روش بهتروراحتترش اینه که باوردنه خمیرراناازک پهن کنید حدودنیم سانت، نواری برش بزنید ونوارها رادورقیف رول کنید،قیفها راهم ازلوازم قنادی بگیرین،هم سایزبزرگ داره هم کوچیک،یابافویلهای ضخیم خودتون درست کنید،خمیرها راتاانتهای قیف هم رول نکنید دوسانت انتهایی خالی باشه،
قیفهای اماده شده نبایددرمجاورت هوابمونن،پس حتما تاقبل ازرفتن داخل فر_اگرطول میکشه_روشون رابانایلون بپوشونین چون اگرخمیرها هوابخورندوخشک شوندداخل فرترک میخورند
ِ
موادپیتزارااماده کنید به دلخواه هرموادی دوست داشتید بریزید،من از مخلوط یک عددپیازنگینی تفت داده شده +گوشت مرغ+فلفل دلمه ای نگینی خردشده +کمی کوکتل نگینی+قارچ خردشده،نمک،فلفل ،اویشن وزردچوبه استفاده کردم که درنهایت داخل موادش هم پنیرپیتزاریختم وپنیرکه اب شد وموادهنوزداغ بود داخل نانها رابابرس کمی رب زدم وازموادپرکردم،درنهایت برروی مواد دوباره کمی پنیرپیتزاریختم وگوجه گیلاسی گذاشتم وهمه نانهارابصورت ایستاده وفشرده به هم ،داخل ظرفی چیدم وفقط اینباردرحد اب شدن پنیرگریل کردم،
این نونها رامی تونین باهرموادی پرکنید مثل الویه و......
ووقتی ازفرخارج کردین وهنوزکمی دمادارنداونها راداخل نایلون بچینید تابابخار،نرم بمونن بعد داخل یک نایلون دیگه خوب بپیچونین ونگهداری کنید کاملا نرم میمونن،
*قیفها را موقع گذاشتن داخل فر هم میشه بصورت ایستاده در فرگذاشت وهم اینکه برروی سینی ای که کاغذروغنی پهن شده چیدوفقط رویه اون رارومال کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛