eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.1هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ۳ لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر نشاسته یک بسته پودر ژله ۳ قاشق پودر ژلاتین دو فنجون بستنی وانیلی ۴ قاشق خامه صبحانه طرز تهیه: برای درست کردنش ژلاتین رو به همراه یک سوم لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه. پودر ژله رو به همراه نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و بزارید روی حرارت کتری تا کاملا یکدست بشه. شیر و شکر و پودر نشاسته رو هم ترکیب کنید و بزارید روی حرارت ملایم و بهش بستنی و ژلاتین بن ماری شده و ژله رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه . خامه رو با چند قاشق از مواد دسر مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد دسر رو بریزید داخل قالب و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید و از قالب جدا کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ذرت: ۲ عدد کره: ۱ ق غ نمک: کمی لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو قارچ: ۲ پیمانه پنیر: ۱ پیمانه مایونز: ۲ ق غ فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ فلفل قرمز: ۱ ق چ آویشن: ۱/۵ ق چ + قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید +حرارت کم کنید + لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید + ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه +پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید + ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید 🥗🍔 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرنگ" سفیده تخم مرغ 2 عدد هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره شکر 130 گرم شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده یک قاشق چایخوری وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن قیف و ماسوره کاغذ روغنی برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان آرد 1 پنس نمک 1 قاشق چای خوری جوش شیرین روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 2 لیوان شکر 2 لیوان آب یک برش کوچک لیمو طرز تهیه: برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود. تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند) ❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش من برای پخت ته چین برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش همیشه این مقادیر یادتون باشه سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ای گوشت چرخ کرده 400گرم گوشت مرغ چرخ کرده 400گرم پیاز رنده شده واب گرفته شده2عدد نمک .فلفل.روغن به میزان لازم پیازها را رنده ریز کرده وابش میگیریم.ونصفش به گوشت چرخ کرده ونصفش به گوشت مرغ که چرخ شده اضافه میکنیم نمک وفلفل به گوشتها اضافه میکنیم .هر کدوم جداگانه خوب با دست ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.یک کیسه فریزر روی میزکار باز میکنیم.1ق از گوشت راروی کیسه میزاریم کنارش 1ق گوشت چرخ کرده مرغ ودوباره 1ق گوشت ودوباره گوشت مرغ (بستگی به بزرگی تابه تون داره که چندبار اینکار وانجام بدید درواقع بزرگی کباب هم خودتون تعیین میکنید من تابه ام رژیمی دوطرفه هست واین اندازه براش کافی بود).یک طرف کیسه فریزر روی گوشت برگردونید وبادست اروم گوشت صاف کنید (ازروی کیسه فریزر)به این ترتیب گوشت با دست مرتب میکنید کیسه فریزر راازروی گوشت باز کرده وبه کمکش توی ماهیتابه که قبلا روغن ریختیم وگذاشتیم روی حرارات گرم شده برمیگردونیم .یک طرفش که پخت برمیگردونبم طرف دیگه اش هم بپزه .حرارات حتما باید کممممم باشه . میتونید بجای مرغ از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید...فرقی نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران مرغ .ولی ترکیبی ازهردو خوشمزه ترهست .نوش جان .با پیاز وسماق سروش کنید..امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم 🔹گوشت چرخ كرده به مقدار لازم 🔹تخم مرغ يك عدد 🔹يدونه پياز 🔹پودر سير يك ق غ 🔹آرد سوخاري به مقدار لازم 🔹نمك و فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهيه : پياز رو رنده ميكنيم ، بعد گوشت رو روي يه سطح صاف خوب پهن ميكنيم بعد بهش تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر سير و پياز رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم،پودر سوخاري رو بهش ميزنيم و با دست قشنگ ورز ميديم بعد به سايزي كه دلمون ميخواد روي كاغذ روغني پهنش ميكنيم(به شكل دايره پهن ميكنيم)بعد روشو دوباره كاغذ روغني ميزاريم،اين كارو تا چندتا تكرار ميكنيم ، يك ساعت ميزاريم فريزر بعد داخل روغن سرخش ميكنيم نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور تهیه :👇 نصف بسته پاستا لازم داریم ازاین پاستاهای فرم دار ک با شکل ها و فرم های مختلف از سوپر مارکت میتونید تهیه کنید. ابتدا مقداری پیاز رو درون تابه با کمی روغن تفت دهید بعد قارچ و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید‌ . سپس کمی فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده نمک و فلفل و کمی زرد چوبه اضافه شود و بعد از پختن کامل خاموش کنید. پاستا رو بجوشانید من کمی نمک و زرد چوبه حین جوش خوردن اضافه میکنم خوشرنگ تر میشه. بعد از جوشاندن ابکش کنید. سپس کف ظرف مورد نظر با کمی روغن چرب کرده مقداری سیب زمینی حلقه ای رو کف ظرف بچینید سپس نیمی از پاستا ها رو ریخته بعد یک لایه سس سفید و سپس مواد گوشتی و بعد یک لایه پنیر پیتزا اضافه کنید به همین صورت تا پاستا تمام شه. هر چقد سس سفید رو ببشتر بریزید بهتره. لایه رویه هم کمی فلفل دلمه و قارچ ریخته و در طبقه وسط فر دمای صد و هشتاد تا زمانی ک روی مواد طلایی شه تقریبا یک ساعت زمان میبره طرز تهیه سس سفید دو ق غ ارد سفید رو کمی تفت بدید تا بوی خامی ارد از بین بره سپس پنجاه گرم کره اضافه شود. کره ک اب شد حرارت رو خاموش کنید دو لیوان شیر را ارام ارام ب ارد و کره اضافه کرده و تند تند هم بزنید وقتی مواد با هم مخلوط شدن دوباره حرارت رو روشن کنیو کمی نمک و فلفل اضافه شود و مدام با حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد و بعد خاموش کنید و استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊مواد کیک آرد 2 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری اسانس پرتقال 1/2 قاشق چایخوری ◀به جای اسانس میتونید از 2 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال استفاده کنید ◀دقت کنید فقط قسمت نارنجی پوست رو ریز رنده کنید اگر قسمت سفید رنده بشه کیک تلخ میشه شکر 1 پیمانه روغن 1/2 پیمانه آب پرتقال 1 پیمانه ◀من هیچ وقت از آب پرتقال طبیعی استفاده نمیکنم...از آب پرتقال پاکتی یا شربت پرتقال مثل شربت سن ایچ استفاده میکنم ◀اگه خواستید آب پرتقال طبیعی مصرف کنید حتما پرتقال رو صاف کنید تا آب پرتقال کاملا زلال و بدون پالپ بشه . ◀همه مواد به دمای محیط رسیده باشند ◀دمای 180 درحه به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀قالب 35×25 سانت یا گرد 25 تا 30 سانت ◀پف کیک خیییلی زیاده از قالب 30×20 نمیتونید استفاده کنید مگر اینکه قالبتون ارتفاع 10 سانت داشته باشه . 🍊مواد کرم پرتقالی آب پرتقال 3 پیمانه ◀من از شربت پرتقال استفاده کردم مقداری شربت پرتقال رو با آب رقیق و استفاده کنید ◀اگه آب پرتقال طبیعی استفاده کردید حتما باید خوب صاف کنید تا کاملا زلال و بدون پالپ بشه ولی ریسک داره ممکنه کرم تلخ بشه نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری ◀مقدار شکر به سلیقه خودتون بستگی داره میتونید کم و زیاد کنید پودر ژله پرتقال 1 بسته پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری استاندارد آب 1/4 پیمانه . ◀غلظت سس پرتقال مثل فرنی رقیق هست توی فیلم نشون دادم ◀من فقط کف قالبمو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم...دیواره نیازی به چرب شدن نداره اگه کاغذ انداختید بعد از اینکه کیک خنک شد روی یه سینی برگردونید کاعذ رو از پشتش جدا کنید و دوباره توی قالب برگردونید ولی باید دقت کنید کیک نشکنه ◀اکه صفحه مشبک در دسترس دارید بهتره وقتی کیک پخت قالب رو روی پنجره مشبک بذارید تا خنک بشه اینجوری وقتی کیک داخل قالب داره خنک میشه امکان نداره عرق کنه ❌❌❌خامه قنادی رو حذف نکنید...هم مانع خمیر شدن کیک به خاطر سس پرتقالی میشه و هم اینکه فاصله بین کیک و قالب رو پر میکنه و اینجوری سس زیر کیک نمیره . 🍊🍊🍊مراحلو کامل توضیح دادم 🍊🍊🍊لطفا به دلخواه چیزی رو حذف یا جایگزین نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید) 1 عدد پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد کدو (به دلخواه) 1 عدد هویج فلفل سبز و یا فلفل قرمز جعفری سیر نمک روغن زیتون طرز تهیه: سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان گلم . این هم از رنگینک از نوع قالبیش 😊. حالا اگه قالب هم ندارین می تونید توی یه ظرف مستطیلی کفش کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش بریزین و بعد که بسته شد برش بدین . داخل قالب های ریز سیلیکونی هم به این صورت برای خودش هم یه جذابیتی داره و مدرن و لاکچری میشه 😀😉. من در حجم کم و تعداد کم درست کردم می تونید مواد رو هر چند برابر که بخواین بکنید . . مواد لازم برای ۱۱ عدد قالب این شکلی آرد سفید یا آرد گندم ۱۵۰ گرم (یک لیوان) کره ۱۰۰ گرم (یا روغن جامد) پودر قند ۲۰ گرم (۲ ق غ) پودر دارچین ۱ ق م پودر هل ۱/۲ ق چ خرما یا رطب ۱۵۰ گرم ( حدودا ۱۲ تا ۱۳ عدد) گردو ۱۰۰ گرم (حدودا ۳ تا ۴ ق غ خرد شده) آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه . بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد پودر قند رو الک کردم و داخلش ریختم و دارچین و هل رو هم اضافه کردم و وقتی کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم . از رطب و یا خرما می تونید استفاده کنید . هسته اش رو در اوردم من از رطب استفاده کردم و پوستش رو هم در آوردم اما اگر از خرما استفاده می کنید و بهم چسبیده هست دیگه نیاز به پوست در آوردن هم نداره و تکه کردم . گردو خرد شده رو بهش اضافه کردم . داخل قالب( به قدر کافی روغن داره نیاز به چرب کردن قالب نیست خواستید می تونید چرب کنید ) مقداری از این مواد حلوایی ریختم و خوب فشرده کردم ( مواد خیلی داع نباشه یه کم از حرارت بیفته چون داخل قالب می ریزیم و همچنین خیلی هم سرد نشه) ، وسطش از مواد خرما و گردو قرار دادم و روش از مواد حلوا ریختم و خوب منسجم و فشرده کردم . گذاشتم یخچال به مدت یک ساعت یا توی فریزر به مدت ۲۰ دقیقه و بعد از قالب خارج کردم . نکته ۱ : اگر تعداد قالب هاتون کم هست و می خواین در حجم زیاد درست کنید وقتی یه سری رو از قالب خارج کردین بار بعدی مواد حلوایی تون خیلی خنک نشده باشه اگر خنک شده و گرمی نداره یه کم روی حرارت قرار بدین و مجدد کار رو شروع کنید . نکته ۲ : قالب های ریز سیلیکونی در شکل ها و سایزهای مختلف در لوازم قنادی ها موجود می باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این تهچین مرغ خوردن داره😋 اول از همه سینه مرغتون رو بصورت خلالی خورد کنید بهش یه دونه پیاز خلالی خورد شده نصف قاشق نمک نصف لیوان زعفرون دم شده نوک قاشق‌فلفل‌سیاه اضافه کنید و بزارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت تا مزه دار بشه توی این زمان برنجتونو از یه ساعت قبل بخیسونید و بپزید و ابکش کنید چهاردونه تخم مرغ همزاه زعفرون دم شده نمک یه قاشق فلفل سیاه نوک قاشق‌ پودر هل نوک قاشق یه لیوان ماست نصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کنید . برنج ابکش شده رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . داخل ظرفی سینه های مرغتونو همره خلال پسته و بادام و زرشک تفت بدید داخله تابه رژیمی روغن‌بریزید و برنج بریزید داخلش و مواد ته چین وسطش بریزید و و دوباره برنج ها رو صاف صاف بریزید روی مرغ ها و بزارید ۴۵ بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛