#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زبان_گوساله_با_پلو
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی پفکی سیب
مواد لازم👇
خمیر هزارلا: ۱بسته
سیب: ۲عدد
شکر: ۴ق.غ
دارچین: نصف ق.غ
پودرقند
یکساعت قبل از شروع کارمون خمیر هزارلا رو از فریزر درمیاریم تا باز بشه.
فر رو با دمای ۲۰۰درجه روشن میکنیم و میذاریم یکربع بمونه تا گرم بشه.
سیبمون بصورت حلقه های تقریبا یک سانتی برش میزنیم و وسطشو که همون قسمت هسته هست رو باز بصورت حلقه درمیاریم(اینکارو میتونید با ته ماسوره های قنادی یا در بطری انجام بدید)
تو یه ظرف شکرو دارچینو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
رو صفحه کارمون آردپاشی میکنیم و خمیرو با کمک وردنه به ضخامت کمتر از نیم سانت باز میکنیم بعد مطابق فیلم به شش قسمت به شکل مربع تقسیم میکنیم و برش میزنیم.
دو طرف سیبهارو اول داخل شکرو دارچین میزنیم بعد وسط خمیر میذاریم و گوشه های خمیرو روش میاریم(مطابق فیلم)
کف سینی فرو کاغذ روغنی میندازیم و خمیرارو با فاصله از هم روش میچینیم.
داخل فر که با دمای ۲۰۰درجه از یکربع قبل گرم کردیم به مدت ۲۵ تا۳۰دقیقه میذاریم تا زمانیکه روی شیرینیامون طلایی بشه.بعد از فر درمیاریم و وقتی خنک شد روش پودرقند الک میکنیم.
به همین سادگی شیرینیِ پفکیِ سیب و دارچین جذاب و خوشمزمون آماده میشه😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیش انداز گیلانی😋
۱-گردو ۲۰۰ گرم
۲-پیاز داغ ۲ ق.غ
۳-بادمجان ۳ الی ۴ عدد
۴-رب انار ۲ ق.غ
۵-نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شیش انداز به سبک های متفاوتی درست میشه در شیراز، اصفهان، گیلان و زنجان که هر کدوم به سبک خودشون درست می کنن. مثلا شیش انداز سیب داریم، تخم مرغ، کدو، خیار، گوجه کال و بادمجون، که من با سبک گیلانی و با بادمجون درست کردم.
گردوها که سه ساعت پخت برای اینکه روغن بیشتری پس بده، ۲ دفعه به فاصله ۳۰ دقیقه چند حبه یخ داخل خورشت میندازیم. یکساعت آخر پخت پیاز داغ و رب انار رو اضافه می کنیم. حواستون بادمجون ها بیشتر از ۱۵ دقیقه نپزه که شکل خودشو حفظ کنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی تبریزی😍
با کمترین مواد اولیه یه شیرینی خوشمزه درست کن و کیفش رو ببر😊
چند نکته که حتما رعایت کنید.
🔴 به هیچ عنوان شیرینی هایی که کره داخلشون استفاده میشه رو با دست ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی هاتون خراب میشه.
🔴 فر رو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید
🔴رنگ این شیرینی نباید تغییر کنه
🔴وقتی این شیرینی گرمه خیلی نرمه پس اجازه بدید خنک بشه بعد جابجاش کنید.
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۴ پیمانه
هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چ
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ
آرد ۱ پیمانه
پودر پسته مقداری برای تزیین
کره ی نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن هم بزنید تا کاملل نرم و یکدست بشه
و بعد آرد ، بیکینگ پودر و هل رو الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه
از خمیر گلوله های کوچیک بردارید داخل دست گردش کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی شیرینی ها رو به هر شکلی دوست داشتید طرح بندازید و کمی پودر پسته بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
بعد از این مدت اجازه بدید ۲۰ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید و داخل ظرف بچینید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سیب فوری 😋
۲ عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
نصف لیوان شیر و ۱/۳ لیوان روغن میریزیم و هم میزنیم
۱.۵ لیوان آرد قنادی و ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر توی ۲ مرحله الک میکنیم روی مواد و هم میزنیم
۳ عدد سیب برش میزنیم، قالب ۲۰ سانتی کفش کاغذ روغنی انداختیم و سیب ها میریزیم داخلش
مواد کیک میریزیم روی سیب ها و میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه تا بپزه
از فر که درآوردیم و خنک شد، از قالب جدا میکنیم و کاغذ روغنی هم جدا میکنیم از کیک
در آخر پودر قند روی کیک الک میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی کرانچی🥰
◀برای رنده کردن سیب زمینیها از هر مدل رنده ای که در دسترس دارید میتونید استفاده کنید فقط بهتره رنده زیاد درشت نباشه
مدل رنده رو توی فیلم نشون دادم
◀حتما بعد از رنده کردن سیب زمینیها رو خوب بشورید تا نشاسته اضافیشون گرفته و آب سیب زمینی کاملا زلال و شفاف بشه
◀برای ترد شدن سیب زمینیها حتما مطابق فیلم 1 ساعت سیب زمینیهای رنده شده رو در مخلوط آب و یخ استراحت بدید و بعد آبکش کنید
◀حتما بعد از آبکش کردن سیب زمینیها رو روی پارچه پهن کنید تا کاملا آب آنها گرفته بشه اگه سیب زمینیها رو خیس خیس توی روغن بریزید بهم میچسبن
◀حجم روغنی که برای سرخ کردن استفاده کنید بهتره کم نباشه تا سیب زمینیها یکدست سرخ بشن در اینحالت اصلا لازم نیست سیب زمینیها رو موقع سرخ شدن هم بزنید
◀حتما اجازه بدید از قبل روغن با حرارت کم کاملا داغ بشه و بعد سیب زمینیها رو با حرارت متوسط سرخ کنید تا به رنگ دلخواه برسن
◀اگه روغن خوووب داغ نشده باشه سیب زمینیها بهم میچسبن
◀بعد از سرخ شدن سیب زمینیها رو روی دستمال آشپرخونه بریزید تا روغن اضافیشون گرفته بشه و بعد آماده استفاده ست😋😋😋
این سیب زمینیها برای سرو با چیکن یا بیف استروگانف معرکه هستن😇😋😍👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛