eitaa logo
آشپزی خاص
89هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برنج ۴۰۰ گرم رشته پلویی ۱۰۰گرم مرغ ۱ کیلو پیاز داغ ۲ عدد خرما چند عدد زرشک ۴ قاشق نمک و فلفل و زردچوبه ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ) زعفرون به میزان لازم برنج را خیس کرده و در آب نمک ۸-۶ دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، ۳-۴ دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود. پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه قرار داده تا دم بکشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌯 مواد لازم : سیب زمینی 3 عدد پیاز 2 عدد نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری نان لواش به میزان لازم طرز تهیه : ● سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم. ● میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم ،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
66.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کیک کدوحلوایی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌙امشب ✨برایتان دعا میکنم 🌸خدای بزرگ نصیبتان کند ✨هر آنچه ازخوبی ها 🌙آرزو دارید🙏🏻 🌙لحظه هاتون آروم ✨خونه هاتون گرم از محبت 🌸آسمون دلتون ستاره بارون ✨خواب تون شیرین 🌙شبتون بخیر
‍ ✅کاچی چهار مغز بسبار مقوی😍😍 ✍مواد لازم مغز گردو؛بادام؛پسته؛ از هرکدام 25 گرم نیم کوب شده مغز فندق 15 گرم نیم کوب شده آرد گندم یا آرد برنج 1 لیوان نبات آسیاب شده 1 لیوان كره 100 گرم هل نصف ق.مرباخوری آب 4لیوان گلاب نصف فنجان زعفران ساییده شده 1ق.چ 🍜طرز تهیه نبات کوبیده شده را با چهارلیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد.بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. ارد رو الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه. کره را در یک قابلمه دیگر ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود .در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک و هل رااضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: یک و نیم لیوان شیر یک لیوان آب ولرم یک استکان روغن مایع یک قاشق غذاخوری شکر 42 گرم خمیرمایه خیس یا یک و نیم قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری دو قاشق مرباخوری نمک حدود 8 لیوان آرد کمی نشاسته برای برای باز کردن خمیر برای چرب کردن خمیر: 200 گرم کره یک استکان روغن مایع برای وسط نان: 350_400 گرم پنیر دلخواه برای رومال: یک عدد زرده‌ی تخم‌مرغ یک قاشق مرباخوری ماست یک قاشق غذاخوری روغن مایع طرز تهیه: ابتدا همه‌ی مواد خمیر به جز آرد را مخلوط می‌کنیم آرد را با کنترل اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر عمل آمده را هواگیری کرده و به 24 چانه تقسیم می‌کنیم و هرچانه را با کم نشاسته به قطر حدود 40 سانت باز می‌کنیم. روی یکی از خمیرها را با مخلوط کره‌ی آب شده و روغن مایع چرب می‌کنیم و خمیر دومی را رویش گذاشته و دوباره چرب می‌کنیم و مانند ویدئو تا زده و کناره‌ها پنیر می‌گذاریم. با هر دوتا خمیر یک بورک تهیه می‌کنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم می‌چینیم و یک ربع استراحت می‌دهیم و با مخلوط زرده و ماست و روغن مایع رومال زده و در فری که روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان‌ها می‌پزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان نشاسته پنبه ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛