eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه، که نمیدونم دقیقا اسمش چی هست😁😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 ۱۰ عدد پیاز درشت 🧅 ۱ عدد گوشت چرخ کرده 🥩۵۰۰ گرم فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ نمک🧂 ۱ ق م سس بشامل ۴۰۰ میلی لیتر(دستورش داخل کانال هست) پنیر پیتزا ¹•در پخت اولیه که سس بشامل رو ،روی مواد ریختید ظرف رو به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدید. ²•در پخت مرحله ی دوم،پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۷۰ درجه قرار بدید تا پنیر طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه برای کارامل: شکر قهوه‌ای ١۶٠ گرم-٣/۴ پ کره ۶٠ گرم-۴ق غ برای کیک: آرد ١٩٠ گرم-١و١/٢ پ بیکینگ پودر ٢ ق چ نمک ١/۴ ق چ تخم مرغ ٢ تا وانیل ١ ق چ کره هم دمای محیط١١٣ گرم-١/٢پ شکر ٢٠٠ گرم-١ پ شیر۶٠ گرم-١/۴ پ آب آناناس ۶٠ گرم-١/۴ پ آناناس به مقدار دلخواه گیلاس به مقدار دلخواه دما ١٨٠ سانتیگراد قالب ٢٣ سانتی مدت ۴۵ دقیقه طرز تهیه فر رو روی ١٨٠ گرم کنید و کف و دیواره های قالب رو با روغن مایع یا کره چرب کنید،کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا ذوب بشن و اطراف شروع به قل زدن کنه و بعد کف قالب مورد نظر بریزید و پخشش کنید،و آناناس ها و گیلاس ها رو که خشک کردید کف قالب بزارید و کمی فشار بدید،آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید،در یک ظرف دیگه کره و شکر رو با هم بزنید تا کرمی بشه و بعد زرده ها رو اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط بشه،بعد وانیل رو اضافه کنید و بزنید بعد ١/٣ از آرد رو اضافه و با دور کند بزنید،آب آناناس رو اضافه کنید و بزنید،دوباره١/٣ از آرد،شیر رو اضافه کنید و بزنید و در آخر ١/٣ نهایی آرد رو اضافه کنید،سفیده ها رو بزنید تا پف کنه و از ظرف نریزه و بعد به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید،مواد رو روی آناناس ها در قالب بریزید و در فر بزارید تا روی اون طلایی بشه و حتما حتما یه ربع الی نیم ساعت بزارید در قالب خنک بشه بعد برگردونید نکات بجای کره و شکر قهوه ای میتونید از شربت غلیظ آناناس استفاده کنید،میتونید آب آناناس رو از دستور حذف کنید و بجاش همون مقدار شیر اضافه کنید،قبل از چیدن آناناس ها کف قالب اونها رو با دستمال خشک کنید،بجای گیلاس میتونید هر چیز دیگه که دوس دارید جایگزین کنید مثل آلبالو،گردو و یا هر مغز و میوه ای که دوس داریدو یا حتی حذفش کنید،میتونید از هر قالبی استفاده کنید،من کمربندی استفاده کردم،تو کمربندی مواد کاراملی کمی نشت میکنه پس یا با فویل دورش رو بپوشونید و یا داخل یه سینی فلزی بزارید و بعد داخل فر بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ کیک شکلاتی مغزدار 👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . قالب من فلزی هست یک کم با آب مرطوب کردم و پنج دقیقه فریزر گذاشتم و بعد مقداری از این ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه . میوه های مورد نظرم رو آماده کردم و قالب زدم . کیوی داخل ژله باعث میشه بسته نشه ، به خاطر همین ۵ دقیقه داخل آب و شکر روی حرارت قرار میدیم . میکه هایی مثل کیوی ، آناناس ، انبه .... رو قبلش با کمی اب و شکر بپزید تا در ژله استفاده کنید تا در زله بسته بشه . داخل ژله میوه ها رو قرار دادم و بعد مابقی ژله که از دما افتاده روش ریختم و گذاشتم یخچال . نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا حل بشه وقتی که خنک شد، ۲ ،۳ ق غ بستنی نرم ( یا میشه جای بستنی هم ۱/۴ لیوان شیر که در دمای محیط مونده ریخت) ریختم و مخلوط کردم و روی لایه قبلی ریختم . برای مابقی رنگ ها من از ۴ رنگ استفاده کردم و ژله رنگین کمانی درست کردم . رنگ ها و ژله های من شامل انگور بنفش ، هندوانه قرمز ، آناناس زرد ، بلوبری آبی هستش . هر کدوم از این ها رو جدا درست کردم . هر بسته از این ژله های رنگی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . دو قسنت کردم و یکی دو ملاقه ازش برداشتم . به مقدار زیاده یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کردم و مخلوط کردم و وقتی که از دما افتاد و خنکه روی لایه قبلی ریختم . برای مقدار کمه ۲، ۳ ق غ بستنی نرم (یا شیر) ریختم . ژله هم که خنک شده و خوب مخلوط کردم و روی لایه قبلی ریختم . لایه ها دو به این شکل درست کردم و ریختم در آخر کل ژله ها که تمام شد داخل یخچال ۶ ، ۷ ساعتی بمونه . نکته : در درست کردن ژله ها هم باید بین ریختن لایه ها وقفه نیفته و هر لایه که از نیم بند یک کم سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه . و اینکه ژله ها گرم نیستند تمامی زله ها بعد از درست شدن مدتی در محیط بمونه و گرماش بره و خنک بشه . وقتی بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم و چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋😋 مواد لازم: تخم مرغ دو عدد زرده وسفیده جدا سیب یک عدد هویج یک عدد شکر یک پیمانه ماست نصف پیمانه کمتر کنجد مقداری گردوی نگینی خردشده مقداری دارچین یک ق غ وانیل مقدارکمی ولی بخاطر دارچین وجوزهندی من نمیزنم بکینگ پودر نصف ق غ روغن مایع نصف پیمانه آرد یک پیمانه پر نشاسته ذرت ۳ق غ جوزهندی درحد دوتارنده زدن یا یک ماش نمک یک پنس (هویج وسیب راپوست بگیرید داخل خردکن بریزید تا خردبشه نه درشت نه ریز احتیاج به آبگیری نیست)میتونید رنده هم بزنید طرزتهیه : سفیده روحسابی بزنیدبانمک تا فرم بگیره وازظرف نریزه بزارید کنار حالا شکر و وزرده رو تا وقتی کرم رنگ شود هم میزنیم سپس روغن مایع و ماست رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم سفیده فرم گرفته رو خیلی کم وبه ارومی به موادزرده اضافه میکنیم من مقداری سفیده ریختم وکمی ازآرد ودارچین وبکینگ پودرالک شده به تناوب و بهم زدم خیلی آرام ودورانی دراخرسر سیب وهویج وکنجدوگردورو بایک قاشق آرد مخلوط کرده وبه مایع اضافه کردم مایه ی کیک تقریبا سفت هست ریختم داخل قیف در قالب های مافین ریخته و در فر که از قبل گرم شده به مدت بیست و پنج الی سی دقیقه با دمای 160درجه میزاریم این کیک بمب انرژی هستش 😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای لایه‌های باقلوا ۱۰عدد خمیر باقلوا ۸قاشق غذاخوری کره آب شده لایه های خمیر را چرب کنید و روی هم بزارید تا زمانیکه ۵لایه خمیر روی هم تکرار بشه بعد توی قالب بیست سانتی دو لایه ۵ورقه ای که روی هم گذاشتید بصورت بعلاوه+بزارید و کناره‌هاش را با قیچی برش بزنید(زیاد برش نزنید چون داخل فر خمیر جمع میشه)داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه بمدت پنج دقیقه بزارید برای لایه پسته نصف لیوان پسته خورد شده ۴ق غذاخوری کره آب شده پودر قند ۴قاشق غذاخوری باهم ترکیب و مخلوط کنید تا یکدست بشه و سه چهارم مواد رو کف قالب روی خمیر باقلوای نیم پخت بریزید برای کرم چیز ۵۰۰گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرم خامه ترش یا خامه صبحانه نصف لیوان شکر ۳عدد تخم مرغ کوچک ۲ق غذاخوری آرد کیک یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت همه مواد را طبق کلیپ باهم مخلوط کنیدو با همزن بزنید تا کرم یکدستی بدست بیاد و بعد توی قالب بریزید و با دمای ۱۷۰درجه بمدت یکساعت بزارید داخل فر برای شربت یک لیوان شکر نصف لیوان آب یه تکه کوچک لیمو بزارید روی حرارت تا قوام بیاد و به اطراف و کناره های چیز کیک داغ بریزید و چیز کیک را حداقل ۱۲ساعت بزارید در یخچال بمونه بعد از قالب خارج کرده و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با يك تير دو نشون زدم كه هم باقلوا داشته باشيم و هم چيز كيك خيلى خوشمزه است مطمئنم عاشق طعمش ميشيد❤️ طرز تهيه: اول ٣٥٠ گرم ماست خامه اى يا چكيده رو به همرا ٣٥٠ گرم پنير خامه اى و ١٠٠ گرم شكر و بك قاشق غذاخورى وانيل و يدونه تخم مرغ خوب مخلوط كنيد . بعد ورقه هاى فيلو( باقلوا) رو مثل من تا بزنيد و با كره حسابى چرب كنيد و بچينيد توى يك قالب حتما كمربندى با قطر ٢٠ يا ٢٢ سانتيمتر بعد مقدارى مغز پسته ى خرد شده را با يك قاشق اب و دو قاشق عسل مخلوط كنيد بريزيد روى خمير ها و بعد اون مايع پنيرى رو بريزيد روش و دوباره پسته بپاشيد حالا اضافه ى ورق ها رو بر گردونيد روى مواد و حسابى كره بماليد روش و بزاريد توى فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ درجه براى ٤٥ دقيقه بپزه. نكته: ١.حتما وقتى از فر خارج كردين بزاريد ٥ ساعت توى يخچال بمونه تا حسابى سرد بشه ٢. روى باقلوا شيره بريزيد( تركيب دو قاشق عسل و ١/٤ پيمانه اب) ٣. دوباره روش پسته بپاشيد ٤. حتما حتما از قالب كمربندى استفاده كنيد كه راحت جدا بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : ۱) ۲ عدد سینه ی مرغ ۲) ۴ الی ۵ ق.غ آردسوخاری ۳) یک عدد پیاز ۴) یک عدد تخم مرغ ۵) یک حبه سیر ۶) نصف ق.چ فلفل سیاه ۷) نصف ق.چ کاری ۸) یک ق.چ پول بیبر ۹) یک ق.چ نمک ۱۰) یک ق.غ جعفری خرد شده ۱۱) روغن برای سرخ کردن برای سرو : ۱) سیب زمینی سرخ شده ۲) کچاپ ۳) مایونز طرز تهیه : سینه ی مرغ رو ابتدا به قطعات کوچکتر تقسیم کنید چرخ کنید پیاز و سیر رو هم بهش اضافه کنید و با هم میکس کنید مواد رو داخل ظرفی بریزید آردسوخاری ، جعفری خردشده ، تخم مرغ ، پول بیبر ، فلفل سیاه ، کاری ، نمک رو بریزید خوب با هم ورز بدید از مواد گوله هایی به بزرگی گردو بردارید با دست بهش شکل بدید ۲۷ کوفته با این مواد درست میشه داخل تابه ی نچسبی روغن بریزید روی شعله بزارید تا داغ بشه پشت و رو کوفته ها رو داخل روغن سرخ کنید . نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳🍆 3 عدد بادمجان رو پوست بگیرین همه‌ی اونارو خرد کنین داخل صافی بریزین؛ ۱ ق غ نمک اضافه و 2 ساعت کنار بذارین تا تلخی بادمجان ها گرفته بشه . داخل تابه روغن بریزید؛1 عدد پیاز خرد شده اضافه و تفت بدین. 1 عدد سیر خرد شده، نصف ق چ زردچوبه وَ مقداری فلفل سیاه، بادمجان ها رو هم بشورید تا شوری اونا از بین بره بعد به تابه اضافه کنید و کمی تفت بدین. یک عدد سیب زمینی که درشت خرد کردین، 1ق غ رب، 1عدد فلفل دلمه‌ی سبز خرد شده، 3 عدد گوجه‌ی پوست گرفته و خرد شده . اگه غذا احتیاج به نمک داشت، به مقدار دلخواهتون اضافه کنید. در نهایت مقدار کمی آب بریزین وَ در تابه رو بزارین تا جا بیفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر را که طبق فیلم خمیر همه کاره درست کردین چانه هایی به سایز دلخواه بگیرید میتونید توی سایز کوچک یا بزرگتر درست کنید خمیر را بصورت گرد باز واز مواد اسفناج توی خمیر گذاشته وطبق فیلم شکل دهید لبه ها را خوب بچسبانید تا موقع پف کردن باز نشه سینی فر را کمی چرب وفطایر را توی سینی بچینید وحدود ربع ساعت استراحت دهید ومجددا لبه فطایر را با دست فرم دهید که شکل ظاهریش را حفظ کنه بعد با روغن مایع رومال کنید ود فر 200درجه که از قبل گرم شده بذارید بعد ربع ساعت چک کنید اگر زیر فطایر طلایی شده کافیه وحرارت بالا را روشن کنید تا سطح روش هم طلایی بشه مواد اسفناجی........... اسفناج را خرد کنید بدون ساقه وتوی تابه تفت دهید بدون روغن در حدی که خودش را جمع کنه کافیه نیاز به پخت زیاد نداره بعد با سماق ونمک وفلفل وابلیموی تازه وپیاز داغ مخلوط کنید ترکیب بسیار خوشمزه ای است در حدی سماق وابلیمو بریزید که کمی ترشی را احساس کنید حتما تا فصل اسفناج است درست کنید واز خوردن این فطایر خوشمزه لذت ببرید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍞 😋 🔸اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه) مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه. اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست. بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید و باز هم 5 دقیقه به خمیر پیتزا استراحت بدید، فقط حتما روی خمیر رو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه ▫️آرد : 500 گرم ▫️مخمر خشک: یک قاشق غذاخوری یا 10 گرم ▫️شکر نصف قاشق غذاخوری یا 5 گرم ▫️نمک یک قاشق چایخوری ▫️آب 280 سی سی ▫️روغن زیتون یا روغن پخت و پز: 20 گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خووشمزه هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل ۲ عدد آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم یکو نیم لیوان نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛