#شیرینی_گردویی 🍪 😋
▫️کیک شکلاتی ساده پودر شده : ۱۰۰ گرم
▫️گردوی آسیاب شده در حدی که پودر بشه و ▫️روغن نندازه : ۱۰۰ گرم
▫️پودر قند : ۲۰۰ گرم
▫️سرکه سقید : ۱ ق غ
▫️روغن مایع : ۱ ق غ
▫️دارچین به دلخواه : ۱ ق چ
▫️وانیل : نصف ق چ
▫️پودر کاکائو : ۱ ق چ
▫️سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم
🔸تمام مواد خشک را خوب ترکیب میکنیم
بعد سفیده را افزوده و هم میزنیم ( کامل در کلیپ هستش ) تا ترکیب یکنواخت بشه بعد روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم اصطلاحا به این مرحله داغ زدن میگن اگه خوب و با حوصله این مرحله انجام بشه شیرینی گردویی های نرم و ترکداری خواهید داشت بعد از داغ زدن از روی حرارت برداشته سرکه و روغن مایع را افزوده و اچازه میدهیم خنک شود بعد در قیف ریخته و روی سینی پایپ کرده و در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم بعد از پخت باید خنک شود
♦️ دمای فر برقی ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل روشن شود وقتی سینی رو گذاشتیم به ۱۷۵ درجه کاهش میدیم
♦️در سینی فر کاغذ روغنی قرار میدیم و روی کاغذ هم حتما چرب شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کله_پاچه😍😋
اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو 😍😋
مواد لازم:
گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم
رب ۲ ق.غ
پیاز داغ نصف پیمانه
ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده)
برنج آبکش شده ۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید ومیگذارید قشنگ بپزه.
در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه.
از طرفی برنج رو در آب ونمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید.
بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه ونوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرغ_گردو 🥧 😋😍
▫️نان تست...... 1 بسته
▫️سینه مرغ...... 2 عدد ️
▫️سس مایونز....... 1 لیوان
▫️ماست خامه ای ......1/2 لیوان
▫️گردو خرد شده .....1 لیوان
▫️جعفری خرد شده...... 1 لیوان
▫️پیازچه خرد شده .....1 لیوان
▫️خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان
▫️نمک و فلفل...... مقدار لازم
🔸سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ،مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩مواد لازم پنیر خونگی 🌼
🍀شیر
🍀سرکه سفید
🥰همه مراحل داخل فیلم مشخصه بازم سوالی بود داخل کامنت ها بپرسین 🥰
❌ نکته ها❌
✅برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه
✅شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه
✅از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده
کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه
✅قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه
✅داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید
✅موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم
سنگین بزارید روش
✅سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره
✅بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد
استفاده کنین
✅پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر خونگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چکرتمه کبابی😍😋
مواد لازم:
سینه مرغ 🍗یک عدد
ماست🍶 یک قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده 🧅یک عدد کوچک
یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک قاشق چایخوری پول بیبر
نصف قاشق چایخوری نمک🧂
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه🧂
آویشن یک قاشق چایخوری🍃
سه قاشق غذا خوری روغن مایع🥄
۴ تا ۵ عدد سیب زمینی 🥔
برای سس:
ماست 🍶یک پیمانه
سیر🧄 یک حبه
نمک🧂 به مقدار لازم
برای سس قرمز:
دو تا سه قاشق غذا خوری کره🧈
یک قاشق چایخوری پول بیبر🌶
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد جذاب با نون سیر😍😋
مواد لازم:
برای سس
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
خردل 🥣۲ قاشق
روغن زیتون 🫒۴ قاشق
گردو ۴ عدد
لیمو🍋 ۱ عدد
۱ حبه سیر 🧄
برای نون سیر
کره 🧈۵۰ گرم
سیر🧄 ۱ حبه
جعفری🍀 ۲ قاشق
برای سالاد
کاهو 🥬
گوجه گیلاسی 🍅
خیار 🥒
زیتون 🫒
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه ترجمه ی خیلی عالی برای شما عزیزان🦋
.
#رول_ارده_گردو
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
خمیر مایه یه ق غ خ
نمک یه ق م خ
شکر دو ق غ خ
تخم مرغ دو عدد(زرده ها برای رومال )
آرد پنج الی شش لیوان
کره صد گرم آب شده
شکر نصف لیوان
ارده نصف لیوان
پودر گردو یک لیوان
شروع به درست کردن خمیر می کنیم،
شکر و خمیر مایه و یک سوم لیوان آب ولرم رو توی ظرفی می ریزیم و میذاریم تا عمل بیاد.
بعد شیر و باقی آب و نمک و روغن و سفیده ی تخم مرغ هارو اضافه می کنیم و با دیت هم میزنیم و آرد رو که الک کردیم کم کم اضافه می کنیم تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاریم،خمیر روروش سلفون می کشیم و جای گرم میذاریم تا حجم دو سه برابر بشه...
خمیر که ور اومد،اندازه ی پرتقال چونه برداریدو روش رو ده دقیقه بکشید و بعد به کمک وردنه هر کدوم رو پهن کنید(قطر دوسانت)شکر و ارده رو با هم مخلوط کنید و روی خمیرهایی که پهن کردید بکشید و روش پودر گردو بریزید و یه خمیرپهن شده روش بندازید و تا خمیرها تموم بشه یه لایه مخلوط کره و شکر و ارده روروش بمالید و بعد پودرگردو روش بپاشید ویه لایه خمیر،بعد آخرین لایه که خمیر گذاشتید با وردنه پهنش می کنیم (مثل فیلم ،بعد برش بزنیدو رول کنید و روش زرده ی تخم مرغ روبمالید و روش کنجد بپاشیدو تویفر که از قبل بادمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا زیرش طلایی بشه و در آخر دو سه دقیقه تا روش طلایی بشه....۰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛