eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : کلم سفید: دو کیلو برنج : سه لیوان گوشت چرخ کرده: 200گرم فلفل سبز: دو عدد پیاز بزرگ خرد شده یک عدد بزرگ رب گوجه یک ق غ جعفری یک دسته روغن مایع نصف لیوان اب نصف لیوان ادویه ها به مقدار لازم نعناع خشک ۴ ق مرباخوری طرز تهیه: دوستان ابتدا برگ کلم ها رو ارام جدا کرده داخل اب جوش بریزید تا نرم بشوند .بعد ابکش کنید کنار بزارید. داخل ظرفی پیاز خرد شده برنج گوشت چرخ کرده و همه مواد را بریزید با دست ورز بدهید برگ کلم اگر بزرگ بودند برش بزنید به اندازه دلخواه از مواد میانی داخلش بزارید یا بصورت بقچه رول کنید یا مربعی . داخل قابلمه دوسه تا برگ بزارید کف قابلمه بعد دلمه ها رو رویش بچینید مخلوط اب و رب و گوجه روغن نمک روش بریزید و یک بشقاب روش قرار بدهید و ردی شعله پخش کن به مدت یکساعت با شهله ملایم قرار بدهید . اب تا جایی باشه روی دلمه ها رو بپوشونه شعله خیلی ملایم باشه تا نسوزه و ارام بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
این کلوچه نرم هست . فقط بعد از پخت و خنک شدن توی ظرف درب بسته نگه داری کنین. مواد لازم🔻 برای ۱۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ کشمش ۳ تا ۴ ق غ طرز تهیه🔻 همه مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر رو با همزن خوب زدم . تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم . وانیل هم ریختم . ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم .آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزید . کشمش رو هم با آرد مخلوط کردم و داخلش ریختم . اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه . از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم . اگر دیدین نمی تونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین و توی دستتون راحت کار کنین که من این کار رو نکردم .فر هم از یک ربع قبل روشن کردم . سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم . حتما خودتون چک کنین . آخر کار هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده. ⚠️نکات : بدون فر هم توی فر دست ساز که روشش توی استوری هایلایت هست می تونین ببینین و همچنین توی تابه دو طرفه روی گاز میشه. و طبق معمول با ابزارهای دیگه کار نکردم و اطلاع ندارم. در مورد جایگزینی همیشه خیلی خوبه طبق دستور بریم . اما جای کره ، روعن مایع میشه و ترجیحا خییییلی خوبه ماست جایگزین ش شیر نشه .جای کشمش ، گردو ، شکلات چیپسی و هر چی بخواید هم میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🎈 گوشت چرخکرده 🎈کفیر - 350 میلی لیتر 🎈 کره - 50 🎈 تخم مرغ - 1 قطعه 🎈 سودا - 1/2 قاشق غذاخوری 🎈 نمک - 1 قاشق غذاخوری 🎈 پیاز - 1-2 عدد 🎈نمک ، فلفل سیاه ، زیره یا نعناع مواد لازم خمیر🔻 نیم کیلوگرم آرد یک و یک سوم لیوان آب ولر مخمر فوری ۷ گرم نصف ق چ نمک ۱ ق چ شکر طرز تهیه🔻 آرد الک شده رو‌داخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین. جایگزین‌ها🔻 به جای کفیر میتونید از پنیر پیتزا استفاده کنید یا اگه استفاده نکنید مشکلی نداره به جای سودا آب معمولی میتونید بزنید بخاطر اینکه گوشت رو نرم میکنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خورش با گوشت گوسفندی عالی میشه با مرغ هم خیلی خوشمزس امتحان کنید سعی کنید از سینه مرغ استفاده کنید تکه های مرغ زیاد بزرگ نباشه هم با لوبیای سفید وهم با لوبیای چیتی پخته میشه سبزی این خورش باید با دست ریز خرد بشه مقدار شنبلیه ش نسبت به قورمه سبزی کمتره چاشنی این خورش پودر لیمو عمانی ،قدیما از جوهر لیمو استفاده میکردن الانه که میگن جوهر لیمو ضرر داره پودر لیمو عمانی جایگزین شده این خورش رب داره در کنار این خورش سیب زمینی سرخ شده میزارن گوشت مرغ حدود ۴۰۰ گرم لوبیا سفید یا چیتی یک لیوان سبزی ۲۵۰ گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،کمی شنبلیه مقدار شنبلیه کم هستش تره بیشتر پیاز دو عدد متوسط رب یک قاشق سر پر پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،نمک،روغن به میزان لازم لوبیا رو شب خیس کنید.ابشو یکی دو دفعه عوض کنید. لوبیای خیس خورده رو جداگانه بپزید پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو بهش اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه ای بریزید که روی تکه های مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه . تا گوشت نیم پز بشه سبزی رو تفت داده آب سبزی که جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزی رو تفت بدید رب رو اضافه کرده وباهاش تفت بدید عزیزان سبزی این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه ۶ الی ۷ دقیقه تفت بخوره کافیه گوشت که نیم پز شد سبزی تفت داده شده ولوبیای پخته اضافه کنید(لوبیا رو جداگانه آنقدر نپزید که له بشه)چون میخوایم با مرغ هم بپزه دوباره درشو بزارید تا کاملا بپزن ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانی بزنید وچند عدد گوجه گیلاس گوجه گیلاسی هم نداشتید مشکلی نیست نزنید اگر پودر لیمو عمانی نداشتید پر لیمو رو دربیارید وهمراه لوبیا وسبزی بزنید .همراه پودر لیمو عمانی کمی شنبلیه خشک تفت دادم واضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹شیر سه پیمانه 🔹شکر یک پیمانه 🔹خامه یک بسته (پاکت صورتی) 🔹ژلاتین سه قاشق غذاخوری 🔹وانیل مقدار کم 🔷گلاب دوقاشق غذا خوری ♨️طرز تهیه : ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد شده و هم دما با خامه شده خامه روبهش اضافه کردم و هم زدم تا یک دست بشه . من یه مقدار از موادو گرفتم بهش تخم شربتی که از قبل خیس داده بودم اضافه کردم و یه مقدار رنگ خوراکی مخلوط کردم (من یه مقدار کم ژلاتین بیشتر از سه قاشقی که بالا گفتم ریختم یعنی حدودا سه قاشق و نصف و این مقدار اضافه رو با کل مواد مخلوط نکردم یه مقدار نگه داشتم و با موادی که تخم شربتی ریختم اضافه کردم چون تخم شربتی اب جذب خودش میکنه و برای سفت شدن نیاز به ژلاتین بیشتری داره) موادو که هم زدم و یک دست شد اول ریختم داخل برجستگیهای قالب گذاشتم نیم بند بشه مابقی مواد ریختم روش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اکثرا از ماهی قزل آلا یا هامور استفاده میکنم البته اینو بگم تو شهر ما فقط چند نوع ماهی هست .از نظر طعم ولطاف این دو از همه بهتره امروز از ماهی هامور استفاده کردم ............................. ماهی رو تمیز وپوستشو جدا کنید وخوب بشورید وبزارید تو آبکش آبش کاملا بره ماهی رو برش بزنید به برشهای ماهی سرکه یا آب لیموی طبیعی یا آب لیموی تازه بزنید به دو طرف ماهی. نمک وزردچوبه وکمی سیر رنده ،بزنید به برشهای ماهی طوری بمالید تمام ماهی به این مواد آغشته بشه یکی دو عدد پیاز خلالی یا نگینی خرد کنید کف ظرف پیاز بریزید وتکه های ماهی رو روش بزارید ودوباره پیاز بریزید روش سلفون بکشید بزارید یخچال ،حدود سه الی چهار ساعت. وقتی ماهی مزه دار شد بیرون بیارید وپیاز وسیر رو از ماهی جدا کنید در ظرفی مقداری آرد وزردچوبه وکمی فلفل قرمز مخلوط ودو طرف ماهی رو به این مخلوط بزنید وسرخ کنید مگه ماهی بدون سیب زمینی سرخ شده میشه 😉 من امروز از سیب زمینی نیمه آماده نوبر سبز استفاده کردم واقعا ترد وعالیه👌 درست کردنش خیلی راحته😊 ماهی تابه رو ،روی شعله گاز گذاشتم مقداری روغن ریختم تا گرم بشه سیب زمینی رو تو فریزیر درآوردم منجمد تو روغن بریزید با دمای بالا سرخ کردم دمای بالا باعث میشه کمتر روغن جذب بشه، نمک وفلفل یادتون نره. به همین راحتی😍ترد وخوشمزه 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و پنيري😍😋 مواد لازم ٢٠ عدد خمير يوفكا ٢٠ عدد مواد بورك پنيري 👇 پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم پنير فتا ١٥٠ گرم جعفري خرد شده ٤ قاشق غ خ تخم مرغ ١ عدد مواد بورك گوشتي 👇 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم نمك و فلفل و زرد چوبه از هركدوم يك قاشق مربا خوري رب ١ قاشق غ خ پياز ١ عدد فلفل دلمه ١ عدد مواد چسب 👇 تخم مرغ ١ عدد روغن زيتون ٣ قاشق غ خ شير ٣ قاشق غ خ. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 لیوان آرد 2 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (استکان کمر باریک ترک، 100 گرم) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم معادل 1 ق غ) 1 ق غ شکر 1 ق م نمک 1 استکان روغن مایع (80 گرم) مقداری از آرد را داخل ظرفی بریزید (حدود 2.5 لیوان) خمیر مایه و نمک را روی آرد بریزید. وسط آرد را مثل حوض باز کنید مواد باقیمانده را وسط آرد بریزید آرد را از کناره ها بگیرید و با مواد مخلوط کنید و ورز بدید. اگر خمیر نرم بود بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی استراحت بدید (حدود 1 ساعت) برای اینکه هوای خمیر گرفته شود کمی ورز بدید. از خمیر تکه های بزرگی بردارید و روی میز آرد پاشی شده به ضخامت یک سانت باز کنید و با لیوان برش بزنید میتوانید با قالبهای دیگری برش بزنید. داخل ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن پشت و رو بپزید. بعد از پخت روی نان کره بمالید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه ک مطمعنم همگی دوستش دارین مواد 2 عدد سینه مرغ 3 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری خردل 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، 1 قاشق چایخوری پودر سیر یا 1-2 قطره سیر رنده شده 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک 👉🏻 نمک را به سس سویا اضافه کنید ▪️▪️▪️▪️ آماده سازی: همه مواد سس را با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را به سه قسمت برش می دهیم و داخل سس می ریزیم. پس از مخلوط شدن خوب روی آن را بپوشانید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید دستور این خوشمزه رو هم با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️ امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 براتون آموزش رب انار خونگی آوردم که تا فصل انار تموم نشده دست به کار بشید و انارهای ترشی که شانسی گیرتون میاد رو دور نریزید و رب درست کنید ، از ده کیلو انار حدود یک کیلو رب انار میتونید درست کنید که البته بستگی به گوشت انارها داره✌🏻 من با انار ترش محلی خالص درست کردم ولی اگر ملس دوست دارید میتونید با انار شیرین مخلوط کنید✋🏻 سر و ته انارهارو جدا کنید از وسط برش بدید با کفگیر چوبی بهش ضربه بزنید تا براحتی دونه انارها جدا بشه و زودتر انارها دون بشه،انارهارو داخل قابلمه بزرگی بریزید و بهش آب اضافه کنید که من از آب انار طبیعی استفاده کردم که رب خوشرنگ تری بهم بده ،حدود یکی دو ساعت میذاریم تا خوب نرم بشه و درین فاصله با کفگیر انارهارو له کردم و کف روی انارهارو برداشتم تا کیفیت بهتری در نهایت داشته باشم بعد داخل آبکش گوشتهای انار رو با کفگیر و دست خوب جدا کردم دوباره گذاشتم روی گاز و کف روشو برداشتم و بهش زمان دادم تا غلیظ بشه و در آخر بهش کمی نمک هم اضافه کردم فقط اواخر پخت حواستون باشه بیشتر هم بزنید چون امکان ته گرفتن داره✋🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر 30تکه جوجه زعفران به میزان لازم 2 ق غ ماست 1 ق غ آبلیمو زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم . ادویه تندوری و پاپریکا به میزان لازم (البته به دلخواه) 1عدد پیاز قارچ به میزان لازم سب زمینی 10عدد سیخ چوبی به تعداد نیاز مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته کنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و 1 ساعت بذارید که مزه دار و نرم بشه. بعد کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید و روی سینی بذارید و قارچ ها رو هم اضافه کنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید. سینی دیگه فر رو چرب کنید و سیب زمینی و که بانمک و فلفل و ادویه تندوری که مزه دار کردیم و بریزید. و در طبقه اول فر قرار بدید. با درجه 210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میکنه و ممکنه زمانش کم یا زیاد بشه . البته توی تابه هم میشه درست کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم کیک: 3 عدد تخم مرغ سه چهارم فنجان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل یک چهارم فنجان روغن نصف لیوان شیر 3 قاشق کاکائو یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر کیک را با دمای 180 بپزید مواد کاستارد: یک فنجان شکر یک لیتر شیر آرد نصف پیمانه نشاسته 3 قاشق یک قاشق چایخوری وانیل (دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید) یک قاشق کره سس کرم کارامل: یک و نیم لیوان آب داغ دو بسته کرم کارامل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• ژله سبزه برای عید حتما درستش کنید😍💚 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ ۱ عدد کره ۱۰۰ گرم (می تونین روعن جامد بریزین) وانیل ۱/۴ ق چ پودر قند یا پودر شکر ۵۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان ) آرد سفید حدودا ۱۵۰ گرم (یک لیوان) پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ آرد و پودر قند الک بشه . مواد به دمای محیط برسه . پودر قند و کره رو با همزن ۳ الی ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم . وانیل هم ریختم . آرد رو کم کم داخلش ریختم و خمیر رو با دست مخلوط کردم . خمیر چسبنده است به دو قسمت تقسیم کردم به یک قسمت پودر کاکائو ریختم و خمیر رو جمع کردم . به اون یکی قسمت یک کم آرد ریختم و خمیر رو جمع کردم . در ریختن ارد توجه بشه کم کم بریزین آرد زیادی لطافت شیرینی تون رو می گیره . خمیر رو داخل یخچال حداقل نیم ساعت استراحت قرار دادم . بعد هر کدوم از خمیر ها رو بین دو تا کیسه فریزر پهن کردم حدودا قطر خمیر یک سانت . بعد با خط کش حدودا یک سانت یک سانت جدا کردم . یک دونه سفیده تخم مرغ رو خیلی کم با چنکال زدم به عنوان چسب ازش استفاده کردم . خمیر ها رو به شکل شطرنجی چیدم و بین هر لایه با قلمو که آغشته به سفیده است زدم تا لایه ها بهم بچسبند . کل خمیر بعد از طرح دادن نیم ساعت داخل یخچال قرار دادم و بعد برش زدم خیلی زیاد توی یخجال بمونه برش نمی خوره و می شکنه کم هم بمونه چون نرمه رنگ ها در هم قاطی میشه . من از باقی مونده خمیر هم طرح دینه دادم و به دراز لوله کردم و دور خودش تاب دادم و پیچیدم . داخل سینی چیدم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم . سینی رو داخل فر ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم . نکات : بستگی به طرحی که می خواید بدید تعداد فرق می کنه ولی حدودا نزدیک ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه . توی شیرینی هایی که روغن جامد می تونین جایگزین کره کنین میزانش برای هر صد گرم کره نود گرم روعن جامد میشه . ماندکاری این شیرینی زیاده و اگر با روعن جامد باشه تا یکی دوماه در محیط خنک در طرف درب بسته عالی می مونه . بدون فر توی فر دست ساز و تابه دوطرفه هم میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛