eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این سوپ فوق العاده‌ای خوش خوراک وخوشمزس حتما امتحان کنید این اندازه این مقدار سوپه تو قابلمه😊 از بال وگردن مرغ هم میتونید استفاده کنید هم از سینه مرغ استخوان رو که جدا کردم مقداری گوشت باهاش جا مونده بود با مقداری آب و یک پیاز چهار قاچ پختم گوشتها رو جدا کردم و همراه ابش واسه سوپ ازش استفاده کردم سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده هویج متوسط سه عدد نگینی خرد شده ورمیشل (رشته سوپ)یک پیاله متوسط رب گوجه فرنگی دو قاشق سرخالی جعفری خرد شده یک پیاله کوچک روغن ،نمک،فلفل،زردچوبه،اب لیمو به اندزه لازم روش من برای درست کردن سوپ ورمیشل یا همون سوپ رشته خودمون ورمیشل کمی باکلاسش کرده😆 ورمیشل همون رشته سوپه یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا یکی دو قاشق روغن تفت میدیم زردچوبه وفلفل میزنیم هویج رو پوست کنده ونگینی خرد میکنیم وبه پیاز سرخ شده اضافه میکنیم آب به اندازه کافی میریزیم مرغ ریش ریش شده هم اضافه کرده درشو میزاریم تا هویج ها نیم پز بشه .نیم پز که شدن سیب زمینی نگینی خرد شده +جعفری خرد شده+رب تفت داده شده+نمک اضافه میکنیم . سیب زمینی زود میپزم مواظب باشید له نشه .ده دقیقه آخر ورمیشل(رشته سوپ) بهش اضافه کرده تا بپزه وسوپ جا بیقته اواخر پخت آب لیمو میریزیم آگه میخواید سوپ زود آماده بشه وکنار بزارید این سوپ باید رقیق باشه وگاز رو خاموش کنید چون وقتی داره سرد میشه به دلیل داشتن رشته سفت میشه این رو حتما در نظر بگیرید این سوپ با قارچ هم خوشمزس روغن زیاد نریزید سوپ چرب خوشمزه نیست عزیزان اگه دیدید اواسط پخت سوپ کم آبه،اب جوش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_بادمجان _کبابی مواد لازم: بادمجان درشت ۶عدد فلفل کاپیا ۲ عدد(فلفل ترکیه ای) روغن مایع ۴ ق غ نمک ۱ ق چ جعفری (خرد شده) شوید (خرد شده) بقیه مواد: ماست چکیده یکونیم لیوان سیر ۲ حبه نمک ۱ ق چ نان سوخاری ۱ پاکت روغن مایع ۲ ق غ طرز تهیه: بادمجان و فلفل را کبابی کنید(داخل فر و یا روی اجاق) و پوست هر دو را بکنید و تمیز کنید. به شکل مکعبی ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. جعفری خرد شده و به دلخواه شوید خرد شده را اضافه کنید. روغن مایع و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. نان های سوخاری را داخل ظرف مناسبی بچینید. مواد مخلوط بادمجانی را آرام روی نان های سوخاری بریزید و صاف کنید. سیر رنده شده ، نمک و ماست را داخل ظرف دیگری بریزید و هم بزنید و روی سالاد بمالید. روی ظرف سلفون بکشید و 1 شب در یخچال نگه دارید. کمی روغن را روی اجاق گرم کنید و فلفل قرمز پرک شده را داخل روغن کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید. سپس سالاد را برش بزنید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت خلال این مقدار برای پنج نفره گوشت ۴۰۰ گرم خلال بادوم ۹۰ الی ۱۰۰ گرم زرشک سه قاشق رب یک قاشق پر لیمو عمانی دو عدد پیاز یک عدد بزرگ یک تکه چوب دارچین روغن وزعفران وزردچوبه ونمک وفلفل به میزان لازم ابتدا گوشت رو داخل اب جوش بریزد یکی دو جوش که زد وکفش بالا اومد کفشو بگیرید وابکش کنید پیاز رو تفت بدید شیشه ای وسبک که شد گوشت رو بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر زردچوبه وفلفل سیاه ورب اضافه وباهاش تفت بدید،آب جوش بریزید به اندازه ای که دوباره مجبور نشید آب بریزد .درشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه خلال بادوم رو چند ساعتی با چند قاشق گلاب واب گرم خیس کنید گوشت که نیم پز شد خلال بادوم ویک تکه چوب دارچین وکمی زعفران به خورش اضافه کنید. نیم ساعت آخر پخت دو عدد این عمانی با چنگال سوراخ کرده واضافه کنید حال که گوشت و خلال بادوم پخته شده نمک میزنیم تکه چوب دارچین رو بیرون اورده و زرشک رو که شسته وبا کمی کره تفت داده ایم به خورش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم آروم آروم قل بزنه حدود ده الی پانزده دقیقه زیادی بپزه زرشک له میشه اگر به جای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده کنید رنگ خورش تیره میشه اگر هم چوب دارچین نداشتید ده دقیقه آخر پودر دارچین بزنید تا زیادی خودش تیره نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ این چیپس برای دورچین اکثر غذاها عالیه، بخصوص زرشک پلو و قیمه و چیکن استراگانف خیلی عالیه ‌ سیب زمینیا رو با استفاده از هر وسیله ای خلال میکنیم (پوستکن رشته کن، رنده آلمانی یا همین رنده ای که من استفاده کردم یا حتی با دست) ‌بعد توی آب سرد خیس میکنیم و آبکش میکنیم وقتی آبش کامل رفت توی روغن داغ زیاد، مقدار کمی سیب زمینی میریزیم و بهش نمک میزنیم و مدام هم میزنیم تا ترد و چیپسی بشه و از روغن جمع میکنیم، و دوباره کمی از خلال‌ها رو ریخته و سرخ میکنیم تا تموم بشه ‌کلا هر سری از این حجم خلال سه چهار دقیقه ای سرخ میشه، به محض اینکه خلال‌ها ترد شدن باید از توی روغن جمع بشه و گرنه رنگش تغییر میکنه و میسوزه این چیپس رو از دو روز قبل میتونید برای مهمونیا درست کنید البته باید کاملا ترد بشه و روغنش گرفته بشه عزیزای دلم این رنده ها در اکثر فروشگاههای پلاسکو فروشی و حتی بعضی لوازم قنادی فروشها سایز کوچیک این رنده موجوده اگه بخواین خوشرنگتر بشه بعد از اینکه آب خلال‌ها رفت کمی زعفران دمکرده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بعدش سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴۰۰ گرم گوشت یک عدد پیاز یک حبه سیر مقداری جعفری نصف ق غ رب گوجه ۱۰ عدد فلفل سبز ۲ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد سیب زمینی سیب زمینی رو لایه لایه خرد کنید و کف سینی بچینید و روش روغن بریزید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین پیاز و سیر و یک عدد فلفل سبز رو میکس کنید و کامل آبش رو بکیرید و با گوشت چرخ کرده و جعفری سلطوری و رب گوجه و نمک و فلفل و زیره مخلوط کنید و حسابی با دست ورز بدین و یک ساعت بهش استراحت بدین مخلوط گوشت رو روی سیب زمینی ها پهن کنید و گوجه رو برش بزنید و بهمراه بقیه فلفل سبزها روی گوشت قرار بدین و روغن زیتون روی اونها بریزید و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا زمانی که گوشت بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 4 نفر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم ۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید. نوش جان. ---------------------- ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند. برنج آبکش شده 3 پیمانه گوشت گوسفندی 500 گرم آلو برقانی یا لواشک به مقدار دلخواه ادویه مخصوص پلو به مقدار لازم نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل به مقدار لازم سیب زمینی ورقه شده برای تهدیگ روغن پلویی به مقدار لازم گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر می‌پاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را می‌چینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن می‌ریزیم، بعد گوشت‌ها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم. سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه می‌کنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار می­دهیم تا گوشت خوب پخته شود. در پایان کار 2 ق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج می‌ریزیم. این ته‌چین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود. به طوری سنتی می‌توان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قره‌قوروت لای آن بگذاریم و برای تهدیگ این برنج بگذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید 2 پیمانه بیکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری(معادل 3 قاشق چایخوری استاندارد) ماءالشعیر بدون طعم خنک 1/5 پیمانه فیله ماهی 600 گرم در رسپی اصلی از ماهی haddock یا cod استفاده میشود و به دلیل عدم وجود این ماهیها در ایران بهترین جایگزین فیله ماهی تیلاپیا است. چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی حدود 1 تا 1/5 قاشق غذاخوری در رسپی اصلی فقط از نمک و فلفل برای طعم دهی ماهی استفاده شده...من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم هم طعم فوق العاده به ماهی داد و هم بوی زهم ماهی رو کاملا برطرف کرد در صورت عدم دسترسی به چاشنی از کمی پودر سیر برای طعم دهی به ماهی استفاده کنید دو طرف فیله های ماهی را با چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی طعم دار کنید نیم ساعت به فیله ها استراحت دهید تا آب اضافی ماهی از بافت آن خارج شود سپس آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و به تدریج ماءالشعیر را اضافه و با همزن دستی سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا در ماءالشعیر باز و یکدست شود. مایه باید به غلظت ماست برسد. به دلیل تفاوت در جنس آردهای مختلف ممکن است میزان کمتر یا بیشتری ماءالشعیر استفاده شود بنابراین حتما ماءالشعیر را به تدریج اضافه کنید. روی کاسه محتوی مواد خمیری را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حباب بزند. روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. فیله های ماهی را در آرد سفید بغلتانید تا با آرد کاملا کاور شوند. سپس دانه دانه فیله ها را در خمیر فرو ببرید و کمی تکان دهید تا اضافه خمیر از آنها بچکد. بلافاصله در روغن داغ سرخ کنید. حتما روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشد تا ضمن طلایی شدن خمیر ،ماهی کاملا مغز پخت شود سپس ماهی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان عصرانه یا نان صبحانه با بافتی نرم وخوشمزه 😉 مواد لازم آرد به مقدار لازم اندازه ش مشخص نیست قاشق قاشق بریزید تا حساب کار دستتون بیاد😉 شیر نصف لیوان شکر ۶۰ گرم یک چهارم پیمانه خمیر مایه ۱۴ گرم یا دو قاشق سوپ خوری تخم مرغ کامل یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع ۶۰ گرم یا یک چهارم پیمانه شیر را کمی ولرم کرده کیک قاشق چایخوری از شکر دستور را درآن حل کرده خمیر مایه روی سطح شیر میپاشیم حدود ده دقیقه تا یک ربع بزارید عمل بیاد (شیر انگشت‌رو نسوزانه) در این فاصله تمام مواد به جز آرد داخل کاسه میریزیم وخوب با همزن دستی میزنیم تا شکر حل بشه خمیر مایه عمل شده اضافه کرده ووارد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه به تخته کار انتقال میدهیم وبا آرد پاشی وورز زیاد چسپندگی خمیر رو میگیریم بخش اعظم خمیر با چسپندگی گرفته میشه دقت کنید آرد زیادی به خورد خمیر ندید که نون سفت بشه کاسه رو با چند قطره روغن مایع چرب کرده وخمیر رو استراحت میدیم تا حجم اون دوبرابر بشه(روشو بپوشونید ) مواد میانی فندق ۱۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم دارچین یک قاشق چایخوری پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری پودر نان ویا کیک ۸۰ گرم من از مغز نان باگت خشک شده استفاده کردم(قبلا خشک کرده بودم تو فریزیر داشتم) کشمش ۱۰۰ گرم مارمالا زردالو یا هلو یک چهارم پیمانه جز کشمش ومارمالا همه مواد رو با غذا ساز یا مخلوط کن پودر کنید سپس کشمش که قبلا خوب شسته وروی بخار آب نرم کردیم همراه مارمالاد تو غذا ساز ریخته چند پالس میزنیم تا له بشه سپس مواد پودر شده اضافه کرده تا خمیر چسپناکی بدست بیاد خمیر نان اماده شده روی سطح کار انتقال داده کمی ورز دهید تا پفش بخوابه با وردنه باز کرده طبق فیلم مواد میانی ریخته ورول میکنیم تو سینی چیده پارچه نازک روشو میپوشدنیم برای استراحت دوم (بیست دقیقه)سپس‌ رومال کرده کنجد ویا فندق پودر شده میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا روی نان طلای بشه مواد رومال تخم مرغ یک عدد کمی زعفران خوب زده تا کف کند کنجد به مقدار لازم به دلیل حجم زیاد فیلم بسیار از قسمتها رو پاک کردم از جمله بافت نون این نون رو میتونید با فر دست ساز درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار کشمش فندق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گز آردی مواد لازم :👇 بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید. شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه) گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه) گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود. سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد) گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید آب 1 پیمانه مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم دستور تهیه :👇 ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید. حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد. به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود. دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود) دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه . وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند. و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند. سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود. و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود. و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید. مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد. مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد. اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید) . وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید. کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید. کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید. سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا استانبولی این مقدار مواد برای یه سینی بزرگ کافیه میتونید مقدار مواد رو کمتر کنید چیا لازم داریم؟ خمیر یوفکا مخصوص باقلوا گردو خرد شده ۱۵۰ گرم کره سه چهارم استکان روغن مایع برای شربت: ۲ لیوان شکر ۲ لیوان آب چند قطره لیمو ترش تازه ❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه ❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه ❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید ❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋 خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن ( تو ترکیه هیچ کدومو نمیزنن 😁) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سس ۴۰ مزه: روغن زیتون: نصف لیوان رب انار: نصف لیوان (ملس) رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه: ۲ عدد نمک و فلفل سیاه رزماری: ۲ شاخه کوچیک گشنیز: ۲ برار رزماری گردو: حدود ۷-۸ عدد سیر: ۵ حبه یا از مرغ درسته استفاده کن، یا اینکه همین سس رو میتونی برای مرغ تیکه‌ای (مثل جوجه کباب) استفاده کنی و روی زغال کاراشو بکنی. نیم ساعت استراحت کنه خوبه. سبزیجات دور‌چینش از خود مرغ خوشمزه تر بود، اصلن یه دنیای دیگه بود. من از کدو، پاپریکا(فلفل دلمه هم میشه) سیب‌زمینی پیاز و لوبیا سبز استفاده کردم. کلی هم میتونی حایگزین کنی.فر رو بذار رو دمای ۲۲۰ تا گرم شه، بعد ۱/۵ ساعت بذار تو فر تا بپزه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی 🌸دعا می ڪنم ✨شبتون پر امید 🌸برکت در زندگیتون فراوان ✨زندگیتون آرام 🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی ✨دنیاتون پراز آدمهای خوب 🌸و امضاء خدا ✨پای تک تک آرزوهاتون 🌸بهترینها رو در ✨هر شب شعبان براتون آرزومندم شبتون بخیر ✨🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام صبح زیباتون بخیر روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم امروز حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد الهی به امید خودت🌸
شما لازانیا دوست دارید ؟🤔 سس بشامل شیر ۱ لیوان 🥛 آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم🧈 نمک و جوز هندی کمی🧂 نکته برای تهیه سس بشامل ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط هماهنگ شود . و آرد را هم ۲ بار الک کنید . لازانیا ورق لازانیا ۱بسته گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم🥩 پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم قارچ ۱۰۰گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 🥫 پیاز ۱ عدد 🧅 سیر ۱ حبه 🧄 فلفل دلمه ای ۱ عدد🫑 روغن به اندازه کافی آویشن نمک فلفل پودر سیر به مقدار لازم دمای فر هم ۱۸۰ درجه سانتی کراد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سجوق گردویی ترکیه مقداری گردو رو با آب داغ حداقل ۲ ساعت خیس کنید (بهتره یک شب تا صبح گردو هارو خیس کنید) با استفاده از نخ و سوزن گردو ها رو نخ کنید (نخ و سوزن رو با پنبه و الکل بهداشتی ، ضد عفونی کنید) به انتهای نخ خلال دندان گره بزنید (تا موقع کار گردوها پایین نیاید و طرف دیگه باز باشه) نصف لیوان نشاسته گل ۱ لیوان آب رو باهم ترکیب کنید (اگر نیاز بود یکبار از صافی رد کنید) ۱ ق غ پودر ژلاتین(پودر ژلاتین قابل حذف است ولی به جاش ۲ ق غ سر پر نشاسته گل بریزید) ۱ لیوان شیره انگور اضافه و روی حرارت بذارید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی به غلظت رسید، ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ روغن مایع ۲-۳ ق غ زعفرون دم شده اضافه و ۲ دقیقه دیگه رو حرارت هم بزنید نخ های گردو رو داخلش بزنید و با کمک قاشق یا لیسک تمام گردو هارو آغشته به مواد کنید این کار رو ۲ مرتبه تکرار کنید(اول تمامی نخ هارو به مواد آغشته کنید و بعد از ۱۰ دقیقه دوباره این کار رو تکرار کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛