#کیک_شکلاتی_بدون_فر
#کیک_تابه_ای
#کیک_شکلاتی_آسان
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر یکلیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
آرد شیرینی پزی دو لیوان
بکینگپودر یه ق غ خ
وانیل نصف ق مخ
خامه شیرین شده قنادی
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و همبزنید،مواد خشک روبا هممخلوط کنید و سه یار الک رد کنید و تودو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط بشه...
البته با همزن برقی هم میتونین بزنین تا خوب مخلوط بشه
قالب روکاغذ روغنی بندازید ومواد کیک رو توش بریزید
یک قابلمه بزرگ بردارین و یک پایه داخل قابلمه بزارین و قابلمه رو با شعله پخش کن به مدت ده دقیقه گرم کنین و قالب کیک رو داخل قابلمه بزارین و در قابلمه رو دمکنی بزارین و به مدت چهل و پنج دقیقه با شعله کم اجازه بدین کیکتون بپزه فقط سعی کنین قابلمه و دمکنیتون کهنه باشه چون احتمال تغییر رنگشون هست🤗
تو تابه رژیمی هم میتونین بپزین با شعله پخش کن به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم داخل فر با دمای ۱۸۰درجه گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه میتونین بزارین بپزه
بعد اینکه با خلال دندان امتحان کردید و مواد به خلال نچسبید کیکتون پخته
برای خامه روی کیکتون من نیم کیلو خامه شیرین شده قنادی رو داخل ظرفی فلزی ریختم و روی کاسه یخ گذاشتم و با دور تند همزن انقدر زدم تا فرم گرفت (کاسه یخ وقتی زیر ظرف خامتون میزارین خامتون زود فرم میگیره)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشکپلو 🍗🍗🍚🍚🥕
تقدیم به همه طرفدارای زرشک پلو
»»برای درست کردن مرغ
روغن مایع: ۳ قاشق عذاخوری
پیاز: ۴ عدد
سیر: ۴ جبه
مرغ: ۱ عدد که به ۸ قسمت تقسیم شده
فلفل دلمه: ۲ عدد (رنده شده)
نمک
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سفید: ۱ قاشق چایخوری
پور سیر: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۴ قاشق غذاخوری
۲۵ دقیقه باید یه طرف مرغ تفت داده بشه، بعد مرغ هارو برگردونید و سس رو به اون اضافه کنید
»»برای سس مرغ✔
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذا خوری
آب: ۱ فنجان
۲ دقیقه باید بجوشه
بعد از اضافه کردن سس، ۳۰ دقیقه بعد مرغ آماده میشه.
»»زرشک
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
زرشک: هرچی بیشتر🤤 بهتر
شکر: ۱ قاشق عذاخوری
زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
زرشک رو به مدت ۲ دقیق با حرارت کم تفت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید شعله رو، یه کفگیر پلو به اون اضافه کنید.
من یه مقدار هویج رو جدا آبپز کردم، با دارچین و عصاره مرغ...👌👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پیازچه
از کوکوهای خوشمزه و خوش طعم 😍. یه کوکو ساده و مقوی .
می تونید داخل این کوکو از مرغ هم حتی استفادا کنید و یا حتی سیب زمینی نریزید 🙂🤗
برای ۳ نفر
پیازچه ۲۰۰ گرم (حدودا ۲۰ عدد)
جعفری خرد شده ۲ ق غ (قابل حذف)
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
نمک و زردچوبه و زعفران و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه رو پاک کردم و شستم و ریز خرد کردم . جعفری رو هم خرد کردم . داخل طرفی ریختم .
سیب زمینی رو آبپز کردم و وقتی خنک سد رنده کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و اگر دوست دارید کمی زعفران هم میشه داخلش ریخت .
تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم .
بهتره نیم الی یک ساعتی داخل یخچال مواد رو بزارید .
تابه رو گرم کردم و روغن ریختم و بعد مواد کوکو رو ریختم و صاف و یکدست کردم . یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . حرارت هم رو به کم باشه .
و بعد برش دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو پیازچه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کنسرو_ذرت
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1 ساعت بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید.
بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد.
نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_توینکیز_کرمی
این کیک فوق العاده نرم وسبکه ودر کنار کرم لایت طعمی بهشتی داره من توی قالب مخصوص توینکیز درست کردم ولی اصلا الزامی نیست وتوی قالب مافین یا کپسولهای اماده مافین که توی فیلم نشون دادم هم میتونید درست کنید از لحاظ بافت وطعم فرقی نداره واقعا عالی می شه
میتونید نصف مواد درست کنید پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه استاندارد است ولی بهتره با ترازو کار کنید
مواد لازم .....
آرد.....۲۲۰گرم یا اول ارد را الک کنید بعد پیمانه کنید که می شه دوپیمانه
شکر...۱۵۰گرم یا یک پیمانه وربع
بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین ...یک چهارم قاشق چایخوری مقدارش کمه وبهتره حذفش نکنید باعث پوکتر شدن کیکتون می شه
روغن مایع....۱۱۳گرم یا نصف پیمانه
شیر....۱۲۰گرم یا نصف پیمانه
تخم مرغ ....دوعدد
وانیل ....کمی
سرکه سفید....یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه........
اول.....ارد را یکبار الک کنید وبا بیکینگ پودروجوش شیرین مخلوط کنید
دوم......شیر را باسرکه سفید مخلوط وباتر میلک درست کنید
سوم ....میزان شکر توی دستور را دوقسمت کنید نصف بازرده ونصف با سفیده ترکیب می شه
ادامه کار.....سفیده را از زرده جدا کنید زرده ووانیل ونصف شکر وباترمیلک وروغن وارد را درکاسه همزن ریخته ودر حد مخلوط شدن بزنید
سفیده را کمی زده بعد مابقی شکر را کم کم بهش اضافه کرده ومی زنیم تا کرمی بشه واگر ظرف را برگردونید سفیده نریزه بعد سفیده را در طی دومرحله به مایه کیک اضافه کرده وارام بصورت دورانی مخلوط کرده تا پف سفیده از بین نرود
اگر از قالب مخصوص توینکیز استفاده کردین کمی توی قالب را چرب ویک ردیف مایه کیک توی قالب ریخته اگر هم از قالب مافین کاغذی مثل من استفاده کردین نیاز به چرب کردن نداره نصف قالب را پر کنید وحتی میتونید توی قالب سایز بزرگ درست کنید قالب ۲۲سانتی تا ۲۴سانتی حتما قالب راکمی چرب کنید زیاد روغنی نکنید قالبتون را ومطمئن باشید که قالب نچسبه ودرفر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه بمدت تقریبی ۴۵تا۵۰دقیقه بستگی به سایز قالبتون داره زمان پخت همینکه اطراف کیک طلایی بشه تست کنید پخت بود کمی روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید کاملا خنک بشه اطرافشو ازاد کنید بعد از قالب خارج کنید وطبق فیلم کرم لایت بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ميشه گفت همون نون پنير سبزي خودمونه ولي جذاب تر و خوشمزه تر البته اون رفقايي كه پارمسان ندارن از پنير پيتزا استفاده كنن.
مواد لازم ٦ نفر🔻
باگت ٤
روغن زيتون نصف پيمانه
رزماري كمي
سير ٤ عدد
مواد پنير🔻
پنير خامه اي ١٥٠ گرم
ريحون يك دسته
نمك و فلفل سياه ١ قاشق چ خ
روغن زيتون طعم دار شده ٢ قاشق غ خ
مواد گوجه اي
گوجه ٤ عدد
ريحون ١ دسته
سركه بالزاميك ١ چهارم پيمانه
نمك و فلفل سياه
زيره و پارمسان براي تزيين
درست کردنش خیلی سادست زياد توضيح نداره فقط همون طور كه گفتم از باگت و تست استفاده كنيد،تو تابه هم ميتونيد درست كنيد،دماي فر هم ١٦٠ كافيه ١٠ دقيقه فقط روش طلايي بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛