#کیک_کاسترد
دروغ، درى از درهاى نفاق است . پیامبر اکرم (ص) (کنز الاعمال)
سلام عزیزان عیدتون مبارک🌹🌹.
.
کیک درستیدم به این مناسبت کیکی بسیار خوشمزه و عالی و با بافتی خوب .
خیلی هم راحته و ساده است .
دوستان با پودر کاسترد هم دسر درست کردم و هم شیرینی و این هم از کیک 😀. .
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف لیوان ، ۱۲۰ میلی
روغن مایع نصف لیوان ،۱۲۰ میلی
شکر ۱ لیوان ،۲۱۰ گرم
آرد سفید یک و دو سوم لیوان ، ۲۵۰ گرم
پودر کاسترد ۲ ق غ (هایپر مارکت ها و لوازم قنادی ها دارن )
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابی کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روعن رو اصافه کردم و کمی هم زدم و بعد شیر رو اضافه کردم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاسترد رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده ( #روغن_جدا_کننده_معصومه ) چرب کردم و مایه کیک رو داخل قالب ریختم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم .
دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین .
قطر قالب من میان تهی به قطر ۲۴ سانت هست .
بعد از پخت و کمی خنک شدن از قالب خارج کردم و بعد از اینکه کیک خنک شد کرم رو روش ریختم .
برای تهیه کرم ، یک تا دو قاشق پودر کاسترد و یک قاشق شکر و یک لیوان شیر سرد و پودر زعفران رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه مثل حالت فرنی .
بعد هم کرم رو روی کیک ریختم .و خلال پسته و خلال بادام هم روش ریختم .
پی نوشت : روغن جدا کننده ۵۰ گرم کره یا روغن جامد + ۵۰ گرم روعن مایع + ۵۰ گرم ارد سفید رو با همزن برقی ۷ الی ۸ دقیقه بزنین . این میشه روغن جدا کننده توی طرف درب بسته تا ۳ الی ۴ ماه توی یخچال نگه داری کنین و هر وقت خواستین مقداری ازش بردارین و به قالب بزنین تا کیک راحت از قالب بیرون بیاد ، ارده هم گزینه خوبیه برای جرب کردن قالب .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_عربی
ارزش هر كس به اندازه خوبى هاى اوست. امام علی (ع) (غررالحکم)
یکی از حلواهای خوشمزه ، با طعمی فوق العاده و دلچسب ، این حلوا کشدار هست و طعمی مشابه کارامل و سوهانی داره😊😍
این حلوا رسپی های متفاوتی داره 😉
آرد سفید یا آرد نانوایی نصف لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
شیر خشک قنادی ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱/۳ لیوان
روغن جامد ۲ ق غ
آب ۱ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
هل
زعفران
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم شکر حل شد ، زعفران و هل ریختم و ۵ دقیقه جوشید ، گلاب رو اضافه کردم . از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم خنک بشه .
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم . میزان تفت دادن بستگی به این داره که دوست دارید حلواتون چه رنگی بشه . بعد نشاسته ذرت رو ریختم و حدود ده دقیقه با نشاسته روی حرارت کم تفت دادم . حرارت رو خاموش کردم و کمی صبر کردم که خیلی گرم نباشه و شیر خشک رو ریختم ، چون شیر خشک گوله میشه و زود می سوزه . با هم مخلوطکردم و یکدست شد حرارت رو روشن کردم و روی حرارت کم حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت دادم . اصلا اصلا حرارت رو زیاد نکنید چون زودی گوله میشه و می سوزه ،از همزن دستی برای راحت ام زدن میشه استفاده کرد.
بعد از تفت دادن همگی رو الک کردم .
روغن مایع و کره (در صورت دل خواه میشه از کمی هم روغن جامد استفاده کرد) ریختم و بعد آرد الک شده رو اضافه کردم و روی حرارت کم مدام هم زدم و یک کم تفت دادم .
حرارت رو خاموش کردم و شربت خنک رو کم کم روی حرارت خاموش اضافه کردم و مرتب هم زدم تا زمانی که شربت به خورد مواد بره . الان کاملا شل هست و حالا نیاز هست حرارت رو روشن بشه و روی حرارت مدام هم زدم تا سفت بشه وبه غلظت برسه .
پ.ن : شیر خشک منظور شیر خشک قنادی هست ، شیر خشک اگر فله ای خواستید بگیرید شور نباشه .
جای نشاسته می تونید از آرد استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پاستا
آدمی بر آیین دوست خود است پس بنگرید با که دوستی می کنید. پیامبر اکرم (ص) (امالی)
سلامدیه فینگرفود عالی آوردم براتون اون قدر دوست داشتنی و خوشمزه است 😍🥰🌺🤗
برای حدود ۱۲ عدد
پاستا فرمی نصف بسته
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۳ تا ۴ عدد
کره ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
پاستا رو داخل آب جوش و کمی نمک ریختم و گذاشتم که کمی نرم بشه و بعد آبکش کردم .
پیاز رو خرد کردم و کمی با روعن تفت دادم .سینه مرغ رو مکعبی ریز خرد کردم و اضافه کردم و کمی تفت دادم .قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو ریختم و روی حرارت تفت دادم . کره و بعد شیر رو ریختم . نمک و فلفل هم اضافه کردم . وقتی شیر جوشید پاستا رو ریختم و تا زمانی که به غلظت دلخواه برسه روی حرارت موند و حرارت رو خاموش کردم و به میزان دلخواه پنیر پیتزا اضافه کردم .
قالب مافین رو چرب کردم و از این مواد پاستا داخلش ریختم .روش کمی پنیر پیتزا و آویشن ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : جای قالب مافین می تونید از قالب های کاپ کیک استفاده کنید . اگر به صورت تکی و کوچیک هم نخواید می تونید کلش رو داخل یه ظرف نسوز بریزید و بزارید فر و یا حتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_پیتزایی
هر كه خوبى بكارد ، زودا كه خوبى بدرود. پیامبر اکرم (ص) (بحار)
سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗
مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید .
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده
کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم .
می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید .
برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم .
بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره .
با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_در_بهشت_پرتقالی
خدایی دیگه از این خوشمزه تر و اسون تر و ارزون تر داریم؟؟
درست کنید و با خوردنش تک تک سلول هاتون رو خنک کنید.
۳ لیوان آب پرتقال
گلاب:۱ قاشق
شکر:۲ قاشق
بسته ب میزان ذائقه ی خودتون میتونید شکر رو حذف و یا بیشتر کنید
وجود گلاب باعث میشه یخ در بهشت برفکی بشه و مثل آب یخ نزنه
همه رو مخلوط کن بزار ۵۰ دقیقه فریزر بعد با چنگال مخلوط کن و این کار رو ۴،۵ با. تکرار کن.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه چلومرغ ترش 👆🏻👆🏻
(این دستور با آبغوره هست نه با رب انار)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
#کنافه
هرکه اندوه و مشکلی از مومنی برطرف کند، خدا روز قیامت قلب اورا شاد میکند امام رضا (ع) (کافی)
سلام عزیزان
کنافه یا کونفه که تلفظ و املاهای مختلفی داره ☺️😁
یه دسر سنتی و محبوب که اکثرا عرب ها و ترک ها (ترکیه) تهیه و مصرف میشه ، که از خمیر رشته ای با یک شربت و لایه های پنیری و یا آجیل بسته به نوع منطقه تهیه میشه 😊🤗
رشته تل کادایف یک بسته (۴۰۰ گرمی)
کره آب شده ۱۰۰ گرم
زعفران ۲ ، ۳ ق غ
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
شربت
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
زعفران به میزان لازم
گلاب ۲ ق غ
اول شربت درست کردم . شکر و آب رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا بجوشه ، زعفران ریختم . حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشه و بعد آخر کار گلاب ریختم و از حرارت برداشتم .
بسته کادایف رو باز کردم و کمی رشته ها رو باز کردم . کره آب شده و زعفران بهش اضافه کردم و ترکیب کردم .
کف ظرفم ، من از تابه به سایز ۲۴ سانت استفاده کردم . خوب با کره کف و دیواره هاش رو چرب کردم . نصف از رشته ها رو ریختم و با کف کاسه کمی فشرده کردم . پنیر ماسکارپونه وسطش قرار دادم ، مابقی رشته ها رو ریختم و کمی فشرده کردم .
روی حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .دور دیواره ها رو با لیسک آزاد کردم و بعد به یه دیس برگرروندم و مجدد داخل تابه برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ و بپزه و بعد شربت خنک رو ریختم و بعد از دو سه دقیقه حرارت رو خاموش کردم . بعد از چند دقیقه که شربت جذب مواد شد به دیس انتقال دادم و روش پودر پسته ریختم .
پ. ن : جای پنیر ماسکارپونه می تونید از پنیر خامه ای با در صد کم نمک استفاده کنید البته که ماسکارپونه چیز دیگه ای هست 😜
دستور اصلی این دسر پنیر مخصوص داره که ما می تونیم از پنیر ماسکارمونه یا پنیر موزارلا استفاده کنیم .اگر پنیر موزارلا بریزید باید گرم بخورید . من با پنیر ماسکارپونه بیستر می پسندم .
می تونید داخل فر هم درست کنید و حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_شکلاتی
آشپزی خاص
انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانایی رسد، متواضع می شود. امام علی (ع) (غررالحکم)
کلوچه دوست دارید از نوع شکلاتی🤗😍
یکی از تنقلات دوست داشتنی که به نظرم هم با چای ، هم با شیر می چسبه ، شما چه طور 🤔
تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکلات صبحانه به میزان لازم
مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر شکر رو با همزن ۳،۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .ماست رو هم ریختم و کمی هم زدم .آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و الک کردم و کم کم ریختم . خمیر کمی چسبنده است که با یک ساعت استراحت در یخچال کمتر میشه . سعی کنید ارد زیاد به خمیر ندید که کلوچه تون سفت نشه اگر خمیرتون خیلی خیلی چسبنده است و حس می کنید با استراحت کمتر نمیشه می تونید کمی ارد بریزید اما بازم تاکید می کنم ارد زیاد لطافت رو می گیره .
بعد از استراحت از خمیر گوله هایی برداستم ، من اندازه ۵۰ گرمی برداشتم .دستم رو کمی چرب کردم که بشه راحت کار کرد .کمی خمیر رو پهن کردم و میانه اش ، شکلات صبحانه قرار دادم و بعد پیچیدم و کمی پهن کردم .داخل سینی با فصله چیدم .
برای رومال از ترکیب زرده تخم مرغ و ۱ ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم .با چنگال هم روش طرح زدم .سینی رو در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : برای من حدود ۱۱ عدد کلوچه شد . اندازه کوچک و بزدگ بودن کلوچه ها دست خودتون و بستگی داره که گوله ها رو چه میزان بردارید .
مواد میانی هر چی دوست دارید جای شکلات هم می تونید قرار بدید .
ماست ترش نباشه و بهتره سفت باشه .
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه درست کرد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیر_برنج
بالاترین عبادت تفکر و تعقل است. امام علی (ع) (غررالحکم)
آشپزی خاص
سلام طاعات و عیاداتتون قبول دوستان عزیزم 🙏🌷 خیلی خیلی در ایام و این شب التماس دعا دارم 🙏🙏💐💐💐
من و پسرجان خیلی شیر برنج دوست داریم بر خلاف همسر جان 🤭😉 شما شیربرنج رو با چی می خورید ، من خودم با شیره انگور خیلی دوست دارم 🤗.
برنج ۱ لیوان
شیر ۲ تا ۳ لیوان
شکر ۳ ق غ (این میزان سلیقه ای است)
پودر هل ۱/۲ ق چ
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
کره ۱ ق ع
خامه صبحانه ۲ تا ۳ ق غ(دل به خواهی)
برنج رو اول خوب شستم ، دو ، سه ساعت خیس کردم .
بعد هم میشه با همون آب بزارید بپزه و یا نه می تونید از اول با شیر خیس کنید و کلا با شیر بپزید.
من با آب گذاشتم بپزه تا کمی مغز برنج نرم بشه بعد بهش شیر اضافه کردم .
فقط مدام هم بزنید تا ته نگیره .
بعد از مدتی شکر و در آخر پودر هل و گلاب رو اضافه کردم . در آخر کره ریختم . خواستید نریزید اینکار باعث میشه که وقتی شیر برنج بست روش ترک نخوره .
خامه هم می تونید بریزید آخر کار وقتی که حرارت رو خاموش کردیم ، می ریزم و ترکیب می کنیم.
بعد در ظرف کشیدم . هر طور دوست داشتید تزیین کنید.
این مقدار ۴ تا کاسه متوسط میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_آب_لیمو_و_خیار
آشپزی خاص
گشاده رويى تو نشانگر بزرگوارى و كرامت نفس توست. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام نازنین ها
شربت خوشمزه و عالی برای رفع تشنگی ، این روزها می چسبه 😋☺️
لیموترش ۵ تا ۶ عدد
عسل ۲ ق غ(جاش شکر هم میشه)
خیار ۱ عدد
گلاب ۲ ق غ
آب یک پارچ
عسل رو با کمی آب ولرم ترکیب کردم . آب لیموها رو گرفتم و بهش اضافه کردم .
خیار رو پوست گرفتم و رنده ریز کردم .
داخل پارچ ترکیب عسل و لیمو و خیار رنده شده و حدود یک پارچ آب ریختم ، گلاب رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . می تونید یخ هم اضافه کنید و نوشیدنی مون آماده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی_(فوری😊)
آشپزی خاص
از تنبلی و بی حوصلگی بپرهیز، زیرا که این دو کلید هر بدی میباشند. امام باقر(ع) (میزان الحکمه)
سلام کیک یخچالی ، فوری و سه سوته ، با مواد کم 🤗😍
بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم (۲ بسته)
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم (سه چهارم لیوان)
بیسکویت رو خرد کردم .
شکلات رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب یا ماکروفر) قرار دادم تا شکلات آب بشه .
بیسکویت و شکلات رو ترکیب کردم . شیر رو کم کم اضافه کردم .شیر کمی ولرم باشه .
اگر دوست داشتید می تونید مغزی هم اضافه کنید من کمی فندق خرد شده ریختم .
ظرف مورد نظرم رو داخلش سلفون انداختم و مواد رو ریختم و فشرده کردم . نیم ساعت در فریزر قرار دادم .
بعد از ظرف خارج کردم و سلفون رو برداشتم و برش دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_مرغ
انسان خوش اخلاق، از دوستی مردمان خوب برخوردار است و از تعرّض آدمهای نابکار در امان است . امام صادق (ع) (مستدرک الوسایل)
آشپزی خاص
سلام
از خوراک های خوشمزه و دوست داشتنی 😍
برای ۳ نفر
سینه مرغ ۱عدد (۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم)
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ تا ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ ق غ
گردو و زرشک و جعفری به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
سینه مرغ رو چرخ کردم . یه پیاز و دو حبه سیر رو رنده کردم . با هم مخلوط کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا بهش اضافه کردم ، آرد سوخاری ریختم. می تونید از سبزی هایی مثل جعفری و گشتیز و یا حتی سبزی های معطر خشک هم استفاده کنید. مواد رو ورز دادم .
یه کیسه فریزر رو روی صفحه کارم پهن کردم ،مواد رو روش پهن کردم .
مواد میانی دل به خواهیه ، من هویج پخته رو دو نیم کردم و قرار دادم ، کمی زرشک و گردو و جعفری هم ریختم . بعد با کمک کیسه فریزر رول کردم .
توی تابه ای روغن ریختم و رول رو با کمک کیسه فریزر برداشتم و داخل تابه انداختم ،یه طرفش که کمی سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه .
برای سس :توی ظرف دیگه یک عدد پیاز خرد شده رو تفت دادم و بعد رب گوجه و زردچوبه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و حدودا یک و نیم لیوان آب جوش بهش اضافه کردم ، نمک و فلفل ریختم. وقتی جوشید سس رو به رولت داخل تابه اضافه کردم . در تابه رو گذاشتم با حرارت کم بپزه .حدودا نیم ساعت زمان پخت لازم هستش .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_بهشتی
شیرینی عاالی و نرم و خوشمزه .
اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیری کنید.😊🙏
روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف ۱۵۰ گرم (تقریبی ۲/۳ لیوان)(در مورد کره و مارگارین اطلاع ندارم )
آرد سفید ۱۷۰ گرم (یه لیوان آرد ۱۵۰گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان)
پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا ۳/۴ لیوان )
وانیل نوک قاشق
من در دو رنگ زعفرانی و یکی صورتی که رنگ خوراکی زدم درست کردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانی درست کردم ، یه بار با رنگ خوراکی .
من خودم در شیرینی بهشتی از ترکیب روغن جامد و روغن حیوانی استفاده می کنم . بی نهایت شیرینی رو خوشمزه می کنه .
روغن رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم ، بعد گذاشتم توی محیط خنک بشه .
روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابی کشدار و رنگش تغییر کنه . وانیل هم اضافه کردم .
آرد رو الک کردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران می خواین بریزین قبل از اینکه آرد بریزین زعفران رو اضافه کنین ، و همچنین رنگ خوراکی هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین کاکائویی درست کنین ، از میزان آرد کم کنین و جاش پودر کاکائو بریزین .
بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینی هاتون وابرن ، توجه کنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع کمی اضافه کنین . خیلی مهمه ها .
من برای اونی که رنگ خوراکی ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نکردم .
اما برای زعفرانی از قیف رد نمی شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم .
داخل قیف با ماسوره شماره ۱۳۲ (هر نوع ماسوره شکوفه ای که دارین میشه ) ریختم و شکوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم .
فر رو از یه ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن کردم و سینی فر رو در طبقه بالا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نکنین .
بسیار مهم شیرینی ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینی برشون دارین .
با مواد بالا زعفرانی درست کردم نزدیک ۶۵ عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراکی زدم نزدیک ۷۰ عدد شد . سایزها تقریبا کوچیکه
ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با کیفیت می مونه .
بدون فر هم توی فر دست ساز روی گاز میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_دو_رنگ #کیک_عصرانه
#کیک_کاکائویی
مواد لازم:تخم مرغ ۴عدد.شکر۱و۱/۲پ.شیر۱پ.ماست ۱/۲پ.روغن مایع۲/۳پ.آرد سفید سه صفر۳پ.بیکینگ پودر۳ق چ.نمک۱/۸ق چ.وانیل ۱/۴ق چ.
-برای این قالب از پیمانه و قاشقهای استاندارد آشپزی استفاده کردم.
طرز تهیه:
ابتدا قالب را با کره همدمای محیط چرب کنید.آرد بپاشید.آرد اضافی را خارج کرده و بذارین یخچال تا کره سفت بشه.تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک(آرد،نمک،بیکینگ پودر) که دو بار الک شده در دو مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.خمیر را دوقسمت کنید به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده چند قاشق خمیر کاکائویی در چند جای قالب بریزید بعد چند قاشق خمیر سفید و مجددا کاکائویی همینطور تا خمیر کیک تموم بشه قالب رو درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار دهید.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید.بعد از بیرون آوردن از فر بعد از ده دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید تا کاملا خنک بشه و آماده برای برش زدن.
✔خیلی از دوستان در مورد جدا شدن کیک از قالب پرسیدن.ببینید دوستان من اگه هر نوع قالبی رو با کره که به دمای محیط رسیده و نرمه چرب کنید(منظورم کره ذوب شده نیست)مخصوصا قسمتهای فرو رفته، بعد با الک روش آرد بپاشید و آرد اضافیش رو خارج کنید و بذارین یخچال تا کره سفت بشه و آرد بهش بچسبه بعد بیارین بیرون و خمیر کیک رو بریزین داخلش اینطوری به هیچ عنوان دیگه کیک به قالب نمیچسبه و خیلی راحت جدا میشه.دیگه نیازی به روغن جدا کننده و ارده و....هیچی نیست.روغن جامد هم میشه ولی این روزا دیگه فکر نمیکنم جایگاهی توی خانواده ها داشته باشه. بعضی دوستان گفتن ما با روغن مایع چرب میکنیم خیلی هم خوب جدا میشه دیگه نیازی به این کارا نیست بله باید بگم برای قالبهای صاف و حتی طرحداری که زیاد فرورفتگی نداشته باشه شاید جواب بده ولی برای قالبهای اینچنینی خیر.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرغ
تواضع و فروتنى زينتبخش علم و دانش است، ادب داشتن و اخلاق نيک زينتبخش عقل مىباشد، خوشرویى با افراد زينتبخش حلم و بردبارى است. امام جواد (ع) (بحارالانوار)
سلام یه پیش غذای خوشمزه و مجلسی ، پیش غذایی سرد که برای مجالس بسیار گزینه عالی هستش 😍🤗
آشپزی خاص
تقریبا برای ۶ تا ۸ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
نان تست ۱ بسته
خیارشور خرد شده ۳ ق غ
گردو خرد شده حدودا نصف لیوان
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
ماست خامه ای یا چکیده نصف لیوان
سس مایونز ۲ ق غ
پنیر خامه ای (اگه باز تمایل داشته باشین به میزان لازم )
ذرت ۲ تا ۳ ق غ
جعفری ، هویج ، فلفل دلمه ، ژامبون ، قارچ ، نخود فرنگی و ... همه این مواد بسته به علاقه شما و سلیقه داره
مرغ رو کمی تفت دادم و بعد با یه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت هم میشه ریش ریش کرد و هم رنده ریز . من داخل غذاساز ریختم که کاملا با مواد خوب ترکیب بشه .
ماست و سس مایونز و پنیر خامه رو مخلوط کردم. بعد همه مواد رو با هم مخلوط کردم .
نون تست ها رو دورش رو با چاقو برش دادم . بستگی داره چند لا و چه شکلی بچینید . نحوه شکل دهی دل به خواهی .
من سه تا کنار هم نون تست قرار دادم از مواد روی نون قرار دادم و یکدست پهن کردم . دوباره نون تست و مواد . لایه ها رو به تین شکل پر کردم . در آخر رو و دیواره ها رو از مخلوط سس مایونز و ماست زدم .
دور نون تست ها رو هم کنار کار چیدم .روش هم با هویج و ذرت و جعفری تزیین کردم .
بهتره چند ساعتی یخچال بمونه تا خوشمزه تر هم بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاستوبک
شخص امین آن کسی است که از خدا بترسد . امام صادق (ع) (بحار،)
سلام کیک خیلی خوشمزه ، اسم این کیک köstebek هستش ، یه کیک ترکیه ای ، معنیش میشه موش کور 😁 ، به خاطر اون مدلی که داره و شکلش مثل لونه و خونه موش کور میشه این اسم رو گذاشتند ، منم هر دو اسم رو براتون گفتم 😊
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۲۷۰ گرم (کمی کمتر از دو لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
پودر کاکائو ۲ ق غ
کرم شانتی ۲ بسته (پودر خامه)
شیر یا آب سرد یک لیوان
توت فرنگی به میزان لازم
تخم مرغ و شکر رو با همزن ، ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم .آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و ۳ بار الک کردم .
قالب من ۲۰ در ۳۰ هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم . مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم ، داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری قرار دادم . کاغذ روغنی رو کندم و گذاشتم که خنک بشه . رویه کیک هم که کمی برآمده شده جدا کردم و کیک اضافه رو پودر کردم .
کیک بعد از خنک شدن داخل قالب قرار دادم .برای اینکه راحت بتونم از قالب در بیارم کف قالب سلفون انداختم .
کرم شانتی رو با شیر (یا آب سرد) ترکیب کردم و با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم .
روی کیک یک لیوان شیر ریختم . توت فرنگی رو به دلخواه کف و دیواره چیدم .از کرم شانتی داخل قیف ریختم و روی کیک و توت فرنگی ریختم و با کاردک صاف کردم . کیک پودر شده رو هم روش ریختم .
کیک رو چند ساعتی یخچال قرار دادم تا خوشمزه تر هم بشه و بعد از قالب خارج کردم و سلفون رو جدا کردم . به دلخواه برش دادم و روش توت فرنگی چیدم .
پ.ن : بدون فر کیک رو می تونید داخل تابه درست کنید .
جای کرم شانتی می تونید از ترکیب خامه (صبحانه یا قنادی) و پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) استفاده کنید ، اگر خامه صبحانه استفاده شد شکر هم بریزید .
جای توت فرنگی میشه از موز هم استفاده کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛