6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگر_فود😍😍
مواد لازم:
500 گرم آرد
2 قاشق شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر روغن
200 میلی لیتر آب
10 گرم مایع خمیر
10 برش پنیر
300 گرم مرغ
1عدد گوجه فرنگی
100 گرم زیتون .
پیازچه به مقدار لازم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#نون_خونگى پر شده از گوشت و سيب زمينى..🧑🏻🍳😍😍
١- ارد : ٥ ليوان
٢- شير : ١ و ١/٢ ليوان
٣- شكر : ٢ قاشق غذا خورى
٤- نمك: ١/٤ قاشق غذا خورى
٥- تخم مرغ: ١ عدد
٦- خمير مايع فورى: ١ پاكت (١١ گرم)
٧- روغن: ١/٢ ليوان
٨- مواد داخل: ار هر موادى مثل پنير و حتى سبزى جات هم ميتوميد استفاده كنيد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لوبیا_پلو
ادب بياموزيد، زيرا كه در اين صورت اگر پادشاه باشيد، برجسته می شويد، اگر ميانه باشيد، سرآمد می شويد و اگر تنگدست باشيد، با ادبتان گذران زندگى می كنيد . امام علی (ع) (نهج البلاغه) .
این غذا رو مامانم خیلی می پخت و ما خیلی دوسش داریم ، خوش خوراکه . البته مامانم توش گردو می ریخت و گوشت هم نمی ریخت . .
برای ۳ تا ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_سیب_زمینی
آدم حسود هميشه مريض است هرچند (به ظاهر) بدني سالم و تندرست دارد. امام علی (ع) (فهرست غرر )
.آشپزی خاص
یه سوپ عالی و خوشمزه👌 . کسانی که سوپ شیر دوست دارن این سوپ رو هم خوششون میاد .
برای بچه ها هم خیلی خوب و عالی هستش .
برای ۳ نفر
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
شیر ۱.۵ لیوان
کره ۱ ق غ
آرد سفید ۲ ق غ
عصاره مرغ ۱ عدد (از آب مرغ هم می تونین استفاده کنین .)
.
سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد از پخت پوستشون رو کندم و رنده کردم ( یا بکوبین ) .
هویج رو هم رنده کردم .
پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه با روعن تفت دادم و بعد عصاره مرغ رو با دو لیوان آب جوش مخلوط و داخلش ریختم و سپس هویج رو اضافه کردم . بعد از اینکه هویج نیم پز شد ، سیب زمینی رو اضافه کردم و یه ربعی گذاشتم روی حرارت بمونه .
توی یه ظرف دیگه ارد رو خیلی کم تفت دادم تا بوی خامیش گرفته بشه و بعد کره رو اضافه کردم و کمی تفت و بعد شیر گرم رو اصافه کردم و مدام هم زدم و در انتها نمک و فلفل ریختم و داخل قابلمه که مواد سوپ بود ریختم و هم زدم .
یه ربع تا نیم ساعت کافیه تا خوب جا بیفته .
من نمک دیگه نریختم چون عصاره مرع ریخته بودم .
برای سرو هم یه مقدار جعفری خرد شده ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_مرغ_تابه_ای
بدترین مردم کسی است که مردم به خاطر او در اذیت و رنج باشند . پیامبر اکرم (ص) (بحارالانوار)
کباب مرغ که حالا بر روی سیخ درست کنین یا توی تابه روی گاز در هرصورت عالی هستش 😊 . .
برای ۳ تا ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
ران مرغ ۱ عدد
پیاز تقریبا بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی کوچک ۱ عدد (خام هستش )
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
تکه های مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و گوشت مرغ رو دوبار چرخ کردم .
یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو کمی گرفتم . یه فلفل و زردچوبه و زعفران رو با هم مخلوط و سیب زمینی کوچیک هم رنده کردم ( سیب زمینی به خاطر اینکه خشک نشه کباب استقاده میشه ) (دوستان نگران نشین مزه و نه طعم سیب زمینی اصلا حس نمیشه یه دونه کوچولو هیچ کاری نمی کنه نمیزاره کبابتون سفت و خشک بشه .😊)
گوشت مرغ و پیاز و سیب زمینی و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و ورز دادم . کمی در یخچال قرار دادم .
داخل تابه ای مقداری روغن ریختم . تابه دو طرفه رژیمی که باشه عالی . بعد مواد رو کفش پهن کردم . من در تابه رو هم چند دقیقه گذاشتم و بعد دوباره باز کردم . برش دادم و سرخ کردم .
گوجه ها هم روی سیخ فلزی روی گاز کباب شدن .😁
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کاسترد
نشانه دوستی خدا دوست داشتن یاد خداست ، و علامت دشمنی با خدا دشمن داشتن یاد خداست. پیامبر اکرم (ص) (جامع الاخبار)
سلام از شیرینی های خوشمزه و دوست داشتنی که درست کردنش هم راحت و شیرینی تقریبا تردی هستش 😋😍🤗.
.
کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (در این شیرینییا از کره یا از مارگارین یا از ترکیب کره همراه روغن جامد استفاده بشه ، کلش روعن جامد نباشه )
آرد سفید ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان)
پودر قند یا پودر شکر ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
پودر کاسترد ۱۲۵ گرم (حدودا یک لیوان) (لوازم قنادی ها و هایپرمارکت ها دارن )
وانیل ۱/۴ ق چ
من از ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) مارگارین و ۱۰۰ گرم (حدود یک سوم لیوان) روغن نیمه جامد استفاده کردم .
آرد و پودر کاسترد و پودر قند رو هم جدا گانه الک کردم .
کره و پودر قند رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه . وانیل رو ریختم پودر کاسترد و آرد رو هم اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم و از دست کمک گرفتم . این خمیر ورز دادن نداره فقط در حد مخلوط شدن با نوک انکشت انجام بشه . استراحت نداره
انداره شیرینی ها دل به خواهی هستش برای اینکه تقریبا همه یه اندازه بشه من از موادم به اندازه یه قاشق چایخوری ازش بر می داشتم و توی کف دستم گرد و کمی پهن کردم ، با چنگال روش طح انداختم
چون این شیرینی به اندازه کافی روغن داره ، چرب کردن سینی هم لازم نیست .
شیرینی ها رو توی سینی چیدم.
فر از یک ربع قبل روشن بشه. توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن از سینی برداشتم .
یک مقداری شکلات تخته ای آب کردم و سر شیرینی ها رو کمی در شکلات قرار دادم و سپس در پودر نارگیل غلتوندم .
نکات :
👈با مقدار مواد بالا حدودا ۹۵ عدد شیرینی ، به وزن حدود ۹۰۰ گرم میشه.
👈بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
👈ماندگاری توی ظرف درب بسته و در محیط خنک تا یکی دو ماه با کیفیت می مونه.
👈روغن جامد که هم می تونید روغن صاف قنادی استفاده کنید و یا روغن نیمه جامد ، روغن نیمه جامد (همون حلبی ها) رو صاف کنید و در شیرینی استفاده کنید با این شکل که روغن رو روی حرارت ترجیحا غیر مستقیم آب کنید و بزارید کنار کمی از دما افتاد بزارید یخچال تا بسته بشه و بعد از قسمت سفت آن بردارید و داخل شیرینی ها استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکر_پاره
مؤمن سکوت می کند تا سالم ماند و سخن می گوید تا سود برد.امام سجاد(ع) (کافی)
سلام مهربونا ، یه شیرینی خوشمزه و ترکی و عالی 🤗😍 که چه زمان های دیگه و چه برای ماه رمضان گزینه عالی و دوست داشتنیه 😋🤗
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
روعن مایع ۲ ق غ
پودر قند ۶۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
آرد سمولینا ۴۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
آرد سفید حدود ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
شربت :
آب ۱.۵ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق م
گلاب ۲ ق غ
اول شربت رو درست کردم . آب و شکر رو روی حرارت ملایم یرار دادم تا شکر حل بشه . آب لیمو (یا جوهر لیمو) رو اضافه کردم و زعفران ریختم ، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه و بعد آخر کار گلاب ریختم و از حرارت برداشتم تا خنک بشه .
کره و پودر قند الک شده و روغن مایع رو با هم ترکیب کردم و با همزن دستی یا برقی خوب هم زدم .تخم مرغ و وانیل رو ریختم و هم زدم . آرد سمولینا (ترجیحا جایگزین نکنید در صورت جایگزینی ارد سفید بریزید) و بیکینگ پودر رو ریختم و ترکیب کردم . آرد سفید الک شده رو کم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم .
از خمیر گوله هایی به اندازه ۱ ق م برداشتم و توی دست به شکل بیضی در آوردم و کمی پهن کردم و دو طرف خمیر رو کمی تیز کردم و داخل سینی با فاصله چیدم .من سینی رو چرب نکردم اگر جنس سینی شما خوب نیست چرب کنید یا کاغذ روعنی بندازید .
یک عدد زرده تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و رومال زدم و با چنگال روش طرح انداختم . سینی رو در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ، حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم .آخر هم یکی دو دقیقه گریل رو روشن کردم که رویه شیرینی خوشرنگ بشه .
بعد از پخت شیرینی رو داخل یک ظرف کنار هم چیدم و همون طور که شیرینی گرم هست ، شربت سرد رو روش ریختم . روی شیرینز ها کمی پودر پسته ریختم .بستگی داره چه میزان شیرین دوست دارید ، میزان شربت شما و مدت زمان موندن در شربت تاثیر داره . بین بک ربع و حتی چند ساعت (۳تا ۴ ساعت) می تونه در شربت بمونه و بعد آماده سرو .
نکات
بدون فر می تونید داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه روی گاز درست کنید .
برای من نزدیک ۲۴ عدد شیرینی شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛