eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. به يكديگر هديه بدهيد تا محبّت را در ميان خود بيفزاييد. امام علی (ع) (غررالحکم) برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست سون کاله نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم . نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: ۳ الی ۴ عدد سيب زميني رو خوب بشورید با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه بعد خرد کنید. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر یا ۳ عدد سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر در صورت تمایل ( مثل آویشن )، دو قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد . در این فاصله در یک ماهیتابه ۴ حبه سیر خرد یا رنده شده را با حرارت بسیار ملایم به مدت دو دقیقه با روغن تفت دهید سپس ۲ قاشق کره را اضافه کرده و با آن ۳ قاشق غذاخوری آرد را تفت داده تا آرد کمی تغییر رنگ دهد سپس ۲۰۰ گرم خامه ی رقیق شده با ۲ لیوان شیر را اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که به جوش برسد و ۲ پیمانه قارچ هایی که جدا سرخ کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم ، در انتها حرارت را کم کرده تا سس کمی غلیظ شود بعد از این که از روی شعله گاز برداشتید به سیب زمینی های تازه از فر در آمده اضافه کنید و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فرنی با طعم متفاوت و مقوی فرنی موز خیلی خوشمزه و مقوی مخصوصا برای بچه ها که عالیه عطر و مزه اش عالی میشه 😍 برای چهار پیاله دو لیوان شیر دو ق غ آرد گندم دو ق غ آرد برنج دو ق شکر نوک ق چ وانیل یه کوچولو پودر دارچین یه عدد موز درشت و با چنگال پوره کنید گلاب خم یک چهارم پیمانه حدودا آرد ها و شکر و شیر مخلوط و بزارید رو حرارت و مدام هم بزنید وقتی داشت غلیظ میشد وانیل و گلاب و بعد پوره موز و دارچین بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد تمومه وآماده خوردن حتما حتما درست کن😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام ، دسری خوشمزه آوردم ، دوست داشتنی با طعم عالی . که با چند تا تغییر در این دسر می تونید انواع مختلفی درست کنید 😊🌹 شیر ۳ لیوان پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ) دنت ۱ بسته خرما ۱۵ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ شکلات تخته ای ۵۰ گرم هسته خرماها رو جدا کردم ، دو و نیم لیوان شیر و خرما رو داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم و بعد از صافی رد کردم تا یکدست بشه . داخل نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته . داخل شیر خرما ، یک بسته دنت ریختم ، من از دنت وانیلی استفاده کردم . می تونید براساس ذایقه و موادتون طعم دلخواه رو جایگزین کنید. ژلاتین حل شده خنک رو هم ریختم و ترکیب کردم . خامه صبحانه یا قنادی رو هم اضافه کردم و تا زمانی که یکدست بشه هم زدم . داخل قالب از مواد دسرم ریختم ، چون خانه داره و چربی هست چرب کردن قالب خیلی ضرورت نداره ، اگر می بینید جنس قالبتون طوری هست و نمیشه ، می تونید قالب رو چرب کنید . از مواد دسر داخل قالبم ریختم . نصف از مواد رو هم داخلش ۵۰ گرم شکلات تخته ای که به روش بن ماری آب کرده بودم و از گرمی افتاده ، رو ریختم و ترکیب کردم . و داخل قالبم ریختم . حداقل ۶ الی ۷ ساعتی داخل یخچال بمونه و بعد دورش رو آزاد کردم و از قالب خارج کردم و روشون شکلات چیپسی چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 کدو سبز سه عدد هویج یک عدد پیاز یک عدد گوشت مرغ نصف سینه مرغ تخم مرغ سه عدد جعفری خرد شده دو ق غ آرد یک ق غ پودر سیر و نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز و فلفل دلمه بگذارید بپزد سپس مرغ را خرد یا ریش ریش کنید. کدو و هویج و پیاز را رنده کنید و آبش را کامل بگیرید و مرغها را به کدو سبزها اضافه کنید. جعفری را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید تخم مرغها را با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاید و با مواد کتلت خوب مخلوط کنید. از آخر آرد و ادویه ها را اضافه ی مواد کنید. از مواد داخل روغن داغ قاشق قاشق بریزید تا کتلت سرخ شود البته من در قالب فلزی دایره ای ریختم تا کتلتها یک اندازه باشند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍طرز تهیه: واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنید واگر دوست داشتید قالبی برگردونید هر چی از خوشمزه گی وعطر این غذا بگم کمه تا خودتان امتحان کنید 😋🤗 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شريف ترين اخلاق، تواضع، بردبارى و نرم خويى است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام خورش کنگر رو به دو روش درست می کنن . یه روش مثل خورش کرفس که سبزیجات می ریزن و حتی یه عده سبزیجات قورمه سبزی می ریزن بدون رب و یه روش هم بدون سبزیجات با زعفران و یا هم زعفران و رب . شما می تونین جای گوشت ، گوشت مرغ هم استفاده کنید . من این روشی که اینجا براتون گذاشتم رو دوست دارم بدون سبزیجات باز سلیقه ها فرق داره🤗 . حالا هر روشی باشه اصل مهم استفاده کنگر هست که شما در هر جیزی بخواید استفاده کنید از فوایدش غفلت نکنین 😊. . . . . برای ۳ تا ۴ نفر کنگر پاک شده ۳۰۰ گرم ( اگر براتون با لیوان بگم چیزی حدود ۲و نیم یا ۳ لیوان ) گوشت خورشتی حدودا ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم زعفران و آب لیمو به میزان لازم آلوچه به میزان دلخواه گوجه فرنگی ۱ عدد کنگرها رو خارهاش رو گرفتم و داخل آب انداختم و خوب شستم . بعد به دلخواه برش دادم و با کمی روعن سرخش کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم و همراه پیاز تفت دادم . فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه کردم و بعد کمی تفت دادن رب گوجه رو هم اضافه کردم . مقداری آب ریختم . معمولا همراه گوشت ، کنگر رو هم اصافه می کنم تا بپزه . اگر کنگرتون دیرپز هست حتما این کار رو کنید . نیم ساعت قبل از پخت کامل آلوچه های خیس خرده و نمک و در اواخر زعفران و آب لیمو و یه گوجه خرد شده که باز به دلخواه هست نیز اضافه کردم . خورشتمون آماده هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛