#باسلوق_ژله_ای
شکر را غنیمت شمارید ، که کم ترین بهره آن افزایش نعمت است . امام علی(ع) (غررالحکم)
یکی از شیرینی های خوشمزه و دوست داشتنی که برای یلدا خیلی عالیه 😊☺️ قبلا هم باسلوق ژله ای گداشته بودم این بار هم مفصل تر کلیپ گرفتم و چهار مدل و رنگ درست کردم .
همین مواد زیر رو هر بار برای هر رنگ و طعم دلخواه تکرار کردم ، اولی رو با پودر ژله هلو و بعدی ها ، بلوبری ، هندوانه ، لیمو هست . و کلی باسلوق ژله ای میشه باهاش درست کرد 😊.
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی)
آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی)
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه ، (من قبلا در این مورد با نشاسته ذرت درست کردم فقط مواد کمی دیرتر سفت میشه و شل می مونه خیلی فرق نمی کنه ولی در دسترس اگر نشاسته گل دارید استفاده کنید) شکر اضافه کردم .
(میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . هر طعم و رنگی بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . اواخر کار هم روغن رو ریختم .
حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره .
این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق .
این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه .
وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم .
می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
با مواد بالا برای یک بسته ژله ، به سایزی که درست می کنید داره اگر گردالی ها بزرگ باشند حدودا ۱۵ عدد و اگر کوچک حدودا ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_لقمه_ای
کم آسایش ترینِ مردم، بخیل است. پیامبر اکرم (ص) (میزان الحکمه)
سلام دوستان گلم ، شیرینی سه سوته و دوست داشتنی ، خیلی راحت و مواد آسون ، در عین حال خیلی خوش خوراک 😊😍
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ)
ماست سفت ۱۲۰ گرم(نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی( یا برقی) خوب زدم . وانیل رو ریختم . ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر خیلی شل و خیلی سفت نیست اگر خیلی خیلی سفت بود خیلی کم ماست بریزید. من برای راحتی کار مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم .
روغن رو داخل ظرف گودی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه . حرارت هم ملایم رو به کم هستش . با قیچی موادی که از قیف بیرون مباد برش دادم . میشه جای قیف حتی از قاشق استفاده کرد .
بعد با حوصله سرخ کردم . فقط روی هم خیلی تلنبار و نیفتن . سرخ شد داخل صافی قرار دادم اگر روعن اضافی داشته باشه گرفته بشه. آخر کار هم روش شکلات آب شده کمی ریختم .
میزان شکر و شیرینیش ملایم و کمی کم هست . اگر شیرین تر دوست دارید می تونید میزان شکر رو یک کم هم زیاد کنید ، یا بعد از پخت روی پیراشکی ها شکر یا پودر قند بریزید . میزان شیرینی و تزیین رو بسته به ذایقه تون تنظیم کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_هویج
هر كه خداوند را بى پيرايه عبادت كند ، خداوند برترين مصلحتش را نثار او مى كند . حضرت زهرا (س) (بحارالانوار)
آشپزی خاص
سلام ، امروز اومدم با یه کوفته که خیلی خوشمزه است و دوست داشتنیه .خونه ما همیشه کنار این جور غذاها کمی اب نگه می دارم اکثرا تلیت هم می خوریم . حالا چه با نان ، چه با برنج عالیه 😍. اون قدری که علیرضا خیلی کوفته دوست نداره اما حسابی عاشقش شده ☺😍 چی از این بهتر😉🙂 حتما امتحان کنید 🤗.
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و دارچین به میران لازم
سبزی معطر ۲ تا ۳ ق غ (ترخون، ریحان، نعنا، شوید و....)
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
آلوچه در صورت دلخواه چند عدد
آب لیمو ۱ ق غ
هویج رو ریز رنده کردم . پیاز هم رنده ریز کردم و یک کم آبش رو گرفتم .
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و هویج و تخم مرغ و آرد نخودچی ، ادویه جات و نمک و سبزی معطر مخلوط کردم و ورز دادم . میشه کلا داخل میکسر ریخت.داخل یخچال یک ساعت قرار دادم .
بعد به اندازه نارنگی از موادم برداشتم و توی دست گرد کردم و قل دادم . یک کم تفت دادم و سرخ کردم و بعد از تابه خارج کردم .
پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه ریختم و بعد رب گوجه ریختم و تفت دادم . مقداری آب ریختم تا جوش بیاد و بعدش نمک و فلفل و کمی آب لیمو هم ریختم . کوفته ها رو داخلش قرار دادم و کمی آلوچه رو هم از قبل خیسونده بودم و ریختم و تایم دادم که کوفته ها بپزن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سه_آرد
خداوند صبر را کمکی برای گرفتن پاسخ [دعا] قرار داد. حضرت زهرا(س) (من لا یحصره الفقیه)
سلام روزتون خوش عزیزان . فرا رسیدن ایام شهادت حصرت زهرا رو به شما عزیزان تسلیت میگم 🙏🙏
حلوای سه آرد از جمله حلواهای خیلی خوشمزه و مجلسی هستش 🤗😍
این میزان مواد زیر برای من ۴ تا پیش دستی که در کلیپ می بینید شد 🌹
آرد سفید یا آرد نانوایی یک لیوان
آرد نخودچی یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
مجموع کره و روغن جامد و روغن مایع حدودا یک لیوان(من از ۱۰۰ گرم کره ، حدودا یک سوم لیوان روغن مایع ، ۳ ، ۴ ق غ روغن حیوانی استفاده کردم)
شکر یک و نیم لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
زعفران به میزان لازم
هل اسیاب شده ۱ ق چ
لیوان هم از هر نوع لیوان یا پیمانه ای اینجا می تونید استفاده کنید ، فقط همه رو با همون اندازه بندازید .
اول آرد سفید ( آرد گندم ) رو ریختم توی ظرفی و تفتش دادم ، وقتی کمی تغییر رنگ داد ، آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و باز با هم تفت دادم ، اخر هم آرد برنج رو ریختم توش و هر سه رو با هم تفت دادم . آرد برنج کمتر از همه تفت میخوره . حدودا ده دقیقه هم آرد برنج رو تفت دادم . تفت دادن هر کدومشون به خودتون و علاقه خودتون داره که حلوا رو چه رنگی دوست دارین . بعد آرد تفت داده شده رو الک کردم .
برای شربت : آب و شکر رو توی طرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه . زعفران و هل رو هم اضافه کردم ، و در آخر گلاب رو ریختم .دو ، سه قل شعله رو خاموش کردم.
بعد کره و روغن ها رو داخل تابه ریختم. من از سه نوع کره و روغن جامد (روغن حیوانی) و مایع استفاده می کنم . میزان روغن در حلواها تقریبی و چشمی هست. آرد رو ریختم و آرد رو با روغن کمی تفت دادم .شربت گرم رو کم کم و با احتیاط ریختم . تا زمانی که حلوا بسته بشه و سفت بشه و جمع بشه هم زدم و مخلوط کردم و در آخر ته به صورت گهواره ای دراومد ، آماده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتا_مرغ_و_گردو
خداوند نیکی کردن به پدر و مادر را، برای جلوگیری از ناخشنودی [خدا] واجب کرده است. حضرت زهرا (س) (من لا یحضره الفقیه)
آشپزی خاص
از فینگر فودهای عالی و خوشمزه و مجلسی 😊 قبلا هم راتای مرغ گداشته بودم این بار راتای مرغ همراه گردو براتون گذاشتم . می تونید گردو رو حذف کنید و راتای مرغ داشته باشید ، می تونید هر نوع سبزی دلخواه داخلش بریزید .
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
شوید (یا پیازچه یا جعفری) خرد شده ۲ ق غ
گردوی خرد شده ۴ ق غ
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ ق غ
نان تست چند عدد
سینه مرغ رو همراه با کمی نمک و فلفل و برگ بو پختم دیگه زردچوبه و پیاز نریزین توی رنگ و طعمش تاثیر میزاره . بعد از پخت و کمی خنک شدن بدون آب داخل میکسر ریختم ( من داخل غذاساز ریختم ) و پودری درآوردم .
سیب زمینی رو آبپز کردم و پوست کندم و رنده کردم .
همه مواد ، مرغ پودر شده ، سیب زمینی رنده شده ، خیار شور ریز خرد شده ، گردوی ریز خرد شده ، پنیر خامه و سس مایونز و شوید خرد شده رو با هم مخلوط کردم
نون تست رو قالب زدم با این قالب های فلزی هر طرحی بخواین .
بعد یه کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم از مواد داخل قالب تا دو سوم پر کردم و فشرده کردم و بعد نون تست رو روش قرار دادم . بعد برداشتم و از زیرش اون قسمتی که نون تست هستش بالا کشیدم و فشار دادم و از قالب خارج کردم .
برای تزیین از زیتون ، ذرت استفاده کردم .
یک ساعت داخل یخچال و بعد سرو .
برای من ۱۵ تا راتا شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_کیکی
عاقبت انديشى پيش از عمل ، تو را از پشيمانى در امان مى دارد . امام علی (ع) (عیون اخبار الرضا)
سلام دوستان گل و عزیز ، دونات از نوع کیکی ☺ خیلی عالی و خوشمزه و دوست داشتنیه😍
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر روریختم و در حد ترکیب شدن مخلوط کردم . آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . اگر کاکائو نمی خواید بریزید ، جاش همون میزان آرد بریزید . بعد کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم .
قالب دوناتی رو چرب کردم . من کمی کره زدم و آردپاشی کردم . از مواد تا دو سوم قالب ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه .
میشه همین طور ساده هم سرو کرد . من داخل گاناش غلتوندم . که ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه کردم و روی حرارت غیر مستقیم گداشتم تا با هم خوب ترکیب و یکدست بشه و وقتی از دما افتاد داخل گاناش غلتوندم . یک سری رو ساده گداشتم و یک سری رو آغشته به گاناش و روی یک سری هم پودر نارگیل رنگی ریختم .
برای من ۲۳ تا دونات شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_زعفرانی
همه پليدى ها را در خانه اى نهادند و كليد آن، دروغ است. امام حسن عسگری(ع) (بحارالانوار)
آشپزی خاص
حلوا از اون دسرهای خوشمزه است که داریم به ایام ماه مبارک هم می رسیم و در افطار جایگاه خاصی داره .
.
.
آرد 1 پیمانه ( هم ارد نانوایی و از نوع سنگک میشه و هم آرد سفید قنادی ، با آرد سفید رنگش خوش رنگ تر و با ارد سنگکی خوشمزه تر میشه )
شکر ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
کره و روغن جامد و مایع ۱/۲ پیمانه (مجموعا همه روی هم نصف پیمانه . دقت کنین میزان روعن در حلوا تقریبی هستش بیشتر چشمی باید دید که روعنش کافیه یا نه حدودی اینجا براتون ذکر کردم )
گلاب به میزان لازم (۱/۳ پیمانه)
زعفران سابیده به میزان لازم (در حد زیاد 😉)
هل پودر شده ( به دلخواه)
پیمانه من از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم . هر چیزی میشه فقط معیار همشون رو براساس همون پیمانه ای که همه رو با اون اندازه می گیرین استفاده کنین .
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . چون می خوایم خیلی پر رنگ نشه من خیلی زیاد تفت ندادم حدودا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم .
برای شربت : در ظرف دیگه آب و شکر رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو ریختم و به دلخواه هل هم می تونبن بریزین .
وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن و کره رو اضافه کردم ، کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت دادم و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه.
اون هایی که رنگش شکلاتی شده مقداری از حلوا جدا برداشتم و یه مقدار پودر کاکایو رو با اب حل کردم و داخل حلوا ریختم و روی حرارت قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_گوجه😍😋
پوره گوجه1 کیلو،نمک 1 تا1 و نیم قاشق، سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان، گل کلم، کرفس، هویج، برگ کرفس خرد شده
فلفل قرمز، دونه فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل، سیر ۵-۶ عدد، موسیر خیس خورده: چند عدد
نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه)
.
نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید
نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉
.
نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.66M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_کباب
با مهربانی به دیگران است که رحمت (خدا) فرود می آید. امام علی (ع) (میران الحکمه)
سلام مهربونا ، جوجه کباب چه روی منقل کباب بشه یا این شکلی تابه ای درست بشه هر دوش می چسبه .
حالا بریم سراغ جوجه کباب
برای ۲تا ۳ نفر
سینه مرغ یک عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ
سیر یک حبه
روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ
آب نصف عدد لیمو ترش
سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم.
برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره .
بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم.
گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مزه دار کردن جوجه زعفرونی😋
👈این مقدار برای ۱ کیلو جوجه کباب هست.
خب راهکارهای لازم برای اینکه جوجه بعد از پخت خشک نشه چیه؟
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران را به تکه های جوجه اضافه میکنیم و بعد کبابش می کنیم ولی نکاتی داره که باید رعایت بشه.
♦️ مرغی که برای جوجه کباب استفاده میکنید باید تازه باید باشه تا بعد از پخت جوجه ها بو ندن.
♦️یادتون باشه پیاز را نباید ریز ریز کنید یا رنده کنید وگرنه بعد از پخت یه لایه تلخ و سوخته پیاز روی جوجه خواهید داشت.
همیشه پیاز را خلال کنید.خلال درشت تا راحت از جوجه ها جدا کنید.
♦️دوستان جوجه کباب اصیل و زعفرونی فقط و فقط زعفران داره نه زردچوبه.پس یادتون باشه با دست و دل باز زعفران دم کنید تا رنگ و عطر جوجه حفظ بشه.
♦️سس مایونز تضمینی هست بر اینکه آب توی جوجه حفظ بشه و خشک نشه.
♦️آبلیمو نباید زیاد باشه.بعضی دوستان به اشتباه مقدار زیادی آبلیمو میزنن و جوجه را در اون استراحت میدن و بعد می بینن که جوجه خشک شده بعد از پخت.
پس فقط در حدی که عامل اسیدی داشته باشیم آبلیمو بزنید نه در حد غوطه ور شدن.
♦️ماست ترش میتونه جایگزین آبلیمو باشه ولی وجود این دو عامل کنار هم باعث خشکی جوجه میشه.
♦️برای رفع بوی زُهم مرغ وجود نمک لازمه پس حذفش نکنید.
♦️زمان استراحت جوجه خیلی مهمه.حداقل ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال استراحت بدید.
♦️جوجه زیاد توی مواد و در یخچال بمونه شروع به فاسد شدن میکنه.پس زمانبندی پخت را رعایت کنید.
♦️به دلخواه میتونید یه حبه سیر که از وسط نصف شده لای جوجه ها بذارید ولی واجب نیست.
♦️برای لذیذ تر شدن جوجه ها بعد از پخت تا داغ هستن کره روی آنها بزنید.
♦️مورد آخر اینکه جوجه را همون روز میل کنید.ذات جوجه کباب اینه که هر چقدر بمونه سفت تر میشه.
روش های زیادی برای مرینیت کردن جوجه هست ولی این روش برای جوجه زعفرونی تضمینی و امتحان شده است🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دار کردن جوجه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#جوجه_کباب_زعفرونی ایرانی
تقدیم به همه شما
#نواب_ابراهیمی #رنگوببین —— مرغ رو اگه خودتون خورد نمیکنید، به صورت خورد شده از قصابی بگیرید.
مرغ (سینه یا رون): ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم برای هر نفر
پیاز و فلفلدلمه : ۱ عدد بزرگ(از هر کدام) برای ۱ کیلو مرغ
زعفران دم شده: نیم گرم برای ۱ کیلو مرغ (کمتر هم میشه، من نیم گرم میزنم)، زعفرون رو بکوبید و با یخ و آبجوش بزارید تا دم بکشه.
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ الی ۱/۵ قاشق چایخوری (تست کنید که خوش نمک باشه)
آب لیمو تازه: نصف فنجون (حدود ۲ تا لیمو)
روغن گیاهی مایع(من زیتون زدم): ۶ قاشق غذاخوری
گوجه و فلفل کبابی هم، کبابتون رو کامل میکنه.
کره: ۱۰۰ گرم
——-
مرغ، پیاز و فلفلدلمه، به مدت ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه، بعد که ادویه و سایر موارد رو زدید، باز هم حداقل ۱ ساعت استراحت کنه.
اگه خواستید بیشتر بمونه، پیاز و فلفل دلمه رو خارج کنید.
هر طرف جوجه روی ذغال، ۷ الی ۱۰ دقیقه. اگه آبدار دوست دارید ۷ دقیقه کافیه.
گوجه هم حدود ۷ دقیقه برای هر طرف، فلفل کبابی، ۲ دقیقه هر طرف
کره رو روی بخار آب کنید وبا زعفرون مخلوط کنید، بعد از کباب کردن، تا جوجه داغه، روی اون کره زعفرون بزنید.
با نون داغ یا چلو میل کنید و حالش رو ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#۵روش_مزدار_کردن_جوجه از مرضیه جون
🛑مزه دار کردن جوجه به ۵ روش مختلف:
❇️جوجه زعفرونی :زعفرون ، روغن مایع، سس مایونز، فلفل سیاه ، نمک ، سیر رنده شده ، پیاز خلالی ، فلفل دلمه ای خرد شده
❇️جوجه ماستی : سیر رنده شده ، ماست ، زنجبیل، روغن مایع ، فلفل سیاه، پاپریکا ، پیاز خلالی ، فلفل دلمه ای
❇️جوجه اسپایسی: سس کچاپ ، روغن مایع ، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، نمک ، ابلیمو،پولبیبر،پاپریکا،پیازخلالی، ، سیر رنده شده
❇️جوجه عسلی : سس مایونز یا سس خردل ، پودر خردل ، عسل ، سیر رنده شده ، نمک ، روغن مایع ، ابلیمو ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز ، گشنیز تازه یا فریزری ، پیاز خلالی
❇️جوجه سبز یا گشنیز جعفری : پیاز ، فلفل دلمه ، گشنیز، جعفری ، سیر ، نمک ، فلفل سیاه ، تخم گشنیز ، رب انار همگی داخل میکسر
نکته ها :
✅پیاز فقط خلالی کنید اصلا رنده نکنید
✅میزان ادویه ها بستگی به ذائقه خودتون داره میتونید کم و زیاد یا حذف و اضافه کنید
✅زعفرون و حتما اول اضافه کنید و کمی ورز بدین تا به خورد مرغ بره
✅حداقل زمان مزه دار شدن ۳ ساعته بیشتر بشه که چه بهتر
✅جوجه مزه دارشده رو تا دو روز تو بخچال تا یکماه تو فریزر میتونید نگه داری کنید حتما در ظرف در بسته که هوا نکشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_سوخاری .
مواد لازم :
پودر سوخاری پانکو طلایی
آرد سفید
میگو
۲ عدد تخم مرغ
ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن.
داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه.
آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم.
بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه.
میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین.
نکات :
ميگوها را زياد در آرد نغلتونین.
در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن.
میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن
برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه.
برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه.
توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_معصومه
.
هر كس خوبى بكارد، خشنودى درو مى كند و هر كس بدى بكارد، پشيمانى درو مى كند، هر كس هر چه بكارد، همان را برداشت مى كند. امام صادق (ع) (کافی)
سلام از مهربونی هاتون ، از لطف و انرژی های خوبتون خیلی ممنونم 🌹🌹🙏🙏🙏
.
یه مدل از از کوکومرغ ، انواع مدل های کوکوها رو داریم این یه نوع خوش خوراک هست . موادش دل به خواهیه یعنی اینکه هر کدوم رو که علاقه مند هستین می تونین نریزین 😊
این ترکیب عالیه ، درست کردنش هم راحته . .
آشپزی خاص
برای ۸ تا ۹ عدد کوکو
سینه مرغ ۳۰۰ گرم (حدودا نصف یه سینه کامل)
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۷۰ گرم ( اندازه به میزان دلخواه)
ذرت و هویج و نخودفرنگی ۳ تا ۴ ق غ
پیازچه خرد شده ۲ ق غ
آرد (آرد قنادی یا نانوایی) ۲ تا ۳ ق غ
نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران به میزان لازم
سینه مرغ رو چرخ کردم .
توی یه ظرفی سینه مرغ چرخ شده ، پیازچه ،
آرد ، تخم مرغ ، ذرت و هویج و نخودفرنگی ، نمک و پودر آویشن و فلفل و پنیر پیتزا خوب ترکیب کردم . مقداری زعفران هم بهش اضافه کردم .
تابه رو با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دادم با قاشق از مواد داخل روعن ریختم و با حوصله شروع به سرخ کردن کردم .
می تونین آرد همنریزین ببینین انسجام داره کوکوتون لازم نیست اگر نه آرد اضافه بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛