eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
لواشک خونگی به ازای هر کیلو گوجه سبز ربع کیلو زردآلو کافیه من‌میوه‌هایی ک میشه هستشون رو جدا کرد اول جدا می کنم بعد میپزم‌ اما گوجه سبز رو نمیشه بنابراین جدا نکردم. اگر‌میوه‌ای باشه ک‌آب بندازه خیلی نیازی ب آب نیست اما چون زردآلو خیلی آب نمیندازه من نصف لیوان آب اضافه کردم. بعد از اینکه میوه‌ها پخت و ب حدی رسید ک راحت له میشه و از هسته جدا میشه از صافی ریز باید رد بشه. ب غلظتی ک توی فیلم رسید باید از روی حرارت برداریم. کف سینی رو کیسه فریزر پهن میکنیم لواشک‌رو روی کیسه ریخته و سطحش رو ب صورت یکنواخت صاف می‌کنیم. نحوه خشک‌کردن👇🏻 من جلوی کولر خشک‌کردم میتونین از نور آفتاب هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍. طرز تهیه: ابتدا یک بسته ژله قرمز با طعم دلخواه رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان بستنی نرم شده بزنید و خوب مخلوط کنید تو سینی چرب شده بریزید و بذارید تو یخچال تا سفت بشه با استفاده از ماسوره یا هر کاتر گرد دیگه ای که دارید ژله بستنی رو تو دو سایز مختلف کاتر بزنید هر بسته ژله با طعم کولا (نوشابه ای) رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنید و در صورت دلخواه بهش کمی رنگ خوراکی مشکی بزنید و بذارید کنار خنک بشه ژله بستنی های گرد رو کف و دیواره قالب بچینید و مقداری از ژله مشکی تو قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه تو چند مرحله اینکارو انجام بدید تا ژله بستنی ها از دیواره قالب جدا نشه به همین ترتیب پیش برید تا قالب پر بشه بعد 8 ساعت بذارید تو یخچال بمونه و وقتی ژله کاملا سفت شد قالب و چند ثانیه تو آب گرم نگهدارید و ژله رو تو سینی مورد نظرتون برگردونید کمی از ژله مشکی وسط ژله که خالیه بریزید و بذارید تو یخچال سفت بشه بعد تاپر دختر کفشدوزکی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید رو وسط ژله قرار بدید نکته:برای اینکه رنگ لباس دختر کفشدوزکی و ژله متفاوت باشه رنگ ژله رو مخالف رنگ لباسش درست کردم ‍ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد برنج ۵۰۰ گرم ( تقریبا سه لیوان به اضافه یک سوم لیوان) روغن جامد ۲۵۰گرم (تقریبا یک لیوان) ( یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد حلبی همون نباتی(نیمه جامد) و یا بهتره نصف روغن صاف و نصف روغن نباتی باشه ) پودر قند ۱۴۰ گرم(تقریبا یک لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر هل ۱ ق م گلاب ۴ ق غ من خودم نصف روغن نباتی (نیمه جامد) و نصف روغن حیوانی استفاده کردم بسیار روغن کرمانشاهی خوشمزه اش می کنه . ابتدا روغن جامد رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم ، بعد گذاشتم کنار تا خنک بشه . پودر قند رو الک کردم و روغن و پودر قند رو همون با همزن دستی کمی زدم ، بعد تخم مرغ رو اضافه کردم در واقع یک تخم مرغ کانل همراه یک زرده و یا میشه کفت دوتا زرده تخم مرغ به اصافه یک سفیده ،با همزن دستی زدم . هل و گلاب رو هم ریختم و مخلوط کردم . حالا آرد برنج رو که الک کرده بودم یه کم ریختم و کمی هم زدم و مابقی رو با دست مخلوط کردم نیاز به ورز دادن نداره فقط نوک انگشت .(آرد تقریبی تا زماتی که خمیر به دست نچسبه . ارد زیادی باعث ترک خوردن و سفت شدن میشه .) دو قسمت کردم به یک قسمت زعفران غلیظ ریختم و یک قسنت رو همون طور گذاشتم اگر یک رنگ درست می کنین و زعفرانی میخواید قبل ریختن ارد باشه که چه بهتر . بعد خمیرها رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و توی محیط خنک بیرون از یخچال ، اما خنک باشه ( اگر هیچ جای خنکی نیست یخچال بزارید) قرار دادم یه شب تا صبح بمونه برای استراحت . بعد از خمیر به اندازه ۱ ق م برداشتم خمیر پودریه الان و حسابی هر گوله ای رو که بر می دارید توی دست ، با کف دست مثل شستن رخت ورز بدین و خیلی خوب بعدش قل بدین و گرد کنبن و بعد روش مهر بزنین . هر جوری هر شکلی بخواین . بعد هم روش تخم خرفه ریختم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم توی فر با دمای ۱۵۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . شیرینی ها خنک شد از سینی بردارین زود دست نزنین تا له نشه حدودا ۷۰ عدد شیرینی میشه . ماندگاری در ظرف درب بسته ۳ ماه در محیط خنک با کیفیت می مونه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین‌گزینه برای عصرونه اس مواد مورد نیاز👇🏻 مواد لازم: 160 گرم کره (در دمای اتاق) 1 فنجان کوچک پودر قند 5 قاشق غذاخوری ملاس توت 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری دارچین 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل کمی نمک آرد (حدود 4 فنجان) تهیه: کره و سایر مواد تشکیل دهنده آن برای چند ساعت در دمای اتاق کاملاً مخلوط می شوند. تیکه از اون برمیداری و فرم میدیم با دالبری و .... کوکی ها روی سینی فر با کاغذ روغنی قرار داده شده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه و به مدت 15 دقیقه پخته می شوند. از آنجا که ممکن است زمان پخت و پز بسته به فر متفاوت باشد ، بهتر است بعد از 10 دقیقه آن را بررسی کنید. بعد از خنک شدن کاملاً داخل یک ظرف قرار دهید. کوکی ها ، که برای اولین بار از فر خارج می شوند ، کمی نرم می شوند ، هنگام خنک شدن سفت می شوند. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این دستور مقدار میکادوی تو فیلمه اگه خواستید کاکائوی درست کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید اگه دو رنگ میخواید موقعی که آردها رو تفت دادید والک کردید نصف کنید یکی رو آماده کنید لای نون میکادو بمالید و کنار بزارید بعدی رو آماده کنید. من ابتدا میکادوی کاکائوی رو آماده کردم سپس زنجبیلی کمتر میخواید درست کنید کل مواد رو نصف کنید آرد سفید شیرینی پزی همون آردی که باهاش کیک درست میکنید سه لیوان آرد نخود چی یک لیوان روغن جامد یک لیوان روغن مایع نصف استکان پودر قند یک و یک چهارم لیوان کاکائو دو قاشق پر پودر هل یک قاشق چایخودی دارچین یک قاشق چایخوری آرد سفید رو با حرارت خیلی کم حدود۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت بدید تغییر رنگ نده بعد از این مدت ارد نخود چی اضافه کرده حدود ۶ الی ۷ دقیقه باشه تفت میدیم مواظب باشید آرد نخودچی زود میسوزه آردها بعد از تفت دادن الک میکنیم وبرمیگردونیم داخل ماهی تابه کاکائو ودارچین وهل داخلش الک کرده روغن مایع اضافه کرده سپس روغن جامد هم میزنیم تا روغن به خورد آرد بره و روان بشه .پودر قند الک شده هم اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا خوب با هم قاطی بشه وحلال شل بشه اگه دیدید حلوا سفته یکی دو قاشق روغن مایع بزنید تا روان بشه شلی وسفتی حلوا تو فیلم مشخصه حلوا تا داغه بریزید رو لایه نون میکادو وبا پالت صاف کنید و لایه بعدی بزارید باید سریع انجام بدید تا حلوا سرد وسفت نشه وگرنه به نون نمیچسپه و موقع برش لایه ها از هم جدا میشن .حدود ۷ الی ۸ لایه بزارید کیک چیز تخت وسنگین روش بزارید تا لایه ها با هم پرس بشن من تخته کار گذاشتم روش سپس کیسه برنج 😍 بعد از ۸ الی ۱۰ ساعت به سلیقه خود تزیین کرده وبرش بزنید من شکلات رو به روش بن ماری روان کردم طبق فیلم روش ریخنم. عزیزان اگر میخواید دو رنگ درست کنید نان میکادو رو از وسط نصف کنید همه مواد رو نصف کنید به میکادوی زنجبیلی هل ودارچین نمیزنید فقط یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل بزنید . لطفا کره رو جایگزین نکنید طعم کره تو میکادو زیاد خوشایند نیست. روغن جامد حتما باید باشه نمیشه کلا روغن مایع بریزید. الانه که هوا سرده و رطوبت داره حتما قبل از تفت دادن اردها انها رو الک کنید وبعد از تفت دادن هم الک کنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لواشک خونگی به ازای هر کیلو گوجه سبز ربع کیلو زردآلو کافیه من‌میوه‌هایی ک میشه هستشون رو جدا کرد اول جدا می کنم بعد میپزم‌ اما گوجه سبز رو نمیشه بنابراین جدا نکردم. اگر‌میوه‌ای باشه ک‌آب بندازه خیلی نیازی ب آب نیست اما چون زردآلو خیلی آب نمیندازه من نصف لیوان آب اضافه کردم. بعد از اینکه میوه‌ها پخت و ب حدی رسید ک راحت له میشه و از هسته جدا میشه از صافی ریز باید رد بشه. ب غلظتی ک توی فیلم رسید باید از روی حرارت برداریم. کف سینی رو کیسه فریزر پهن میکنیم لواشک‌رو روی کیسه ریخته و سطحش رو ب صورت یکنواخت صاف می‌کنیم. نحوه خشک‌کردن👇🏻 من جلوی کولر خشک‌کردم میتونین از نور آفتاب هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام اومدم با آموزش یک کیک پرطرفدار 😍👍 بچه ها این رسپی بهترینه، هم خیلی خودش بافته ، هم اینکه اصلا بعد از پخت طرح زبرا از بین نمیره. کیکش شیرینی ملایمی داره و خیلی خوشمزه هست 😍 کنار یک لیوان شیر یا چای حسابی میچسبه . میتونید روی کیک پودر قند الک کنید یا روی کیک شکلات بریزید اینا دیگه سلیقه ای هست . این کیک بعد از پخت ممکنه رویه ترک های ریز داشته باشه که کاملا طبیعی هست. میبینید که کیک منم ترک داره . نکته مهم ❌ ✅زمان پخت طولانی داره . حتما بعد از یکساعت چک کنید. خلال دندون وسط کیک بزنید اگه مواد به خلال دندون چسبید بازهم اجازه بدید تو فر بمونه تا پختش کامل بشه . ✅ از پیمانه های استاندارد استفاده کنید. ✅ هنگام اضافه کردن سفیده تخم مرغ مواد رو به آرومی روی هم تا بزنید که پف مواد نخوابه از آشپزی خاص آرد ۳ پیمانه ( ۴۳۰ گرم ) شکر یک و نیم پیمانه ( ۳۱۰ گرم ) تخم مرغ درشت ۵ عدد ( وزن هر تخم مرغ با پوست حدود ۷۰ گرم باشه اگه کوچیک تره ۶ تا تخم مرغ بزنید ) روغن مایع یک پیمانه ( ۲۰۰ گرم) شیر یک پیمانه ( ۲۲۰ گرم ) بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری سایز قالب من ۲۳ سانت . فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت زمان پخت میخواد فر برقی با دمای ۱۶۵ الی ۱۷۰ درجه😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باسلوق شیره وگردو😍👌 1 کیلوگرم گردو 3 فنجان شیره انگور 4 فنجان آب 1 فنجان نشاسته (فرقی نمی کند چه نشاسته ای باشد) نصف فنجان آرد نصف فنجان شکر . برای اینکه گردوها موقع سوزن نخ کردن خرد نشه را به مدت 1 ساعت در آب گرم خیس کنید. بعد آب آن را تخلیه و خشک کنید. بعد شیره انگور را داخل ظرفی بریزید وروی حرارت بزارید و آب وشکررو بهش اضافه کنید ودرآخر آرد و نشاسته را با کمی آب رقیق کنید و به آرامی به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.(از یک قاشق چوبی استفاده کنید). تا زمانی روی حرارت بماند که قوام بیاد. نباید زیاد سفت بشه.بعد گردو هارو از سوزن نخ تمیز رد کنید و داخل شیره آماده شده فروببرید و این روند را 3 بار با فاصله 20 دقیقه تکرار کنید. وبعد به دو روش که در ویدیو میبینید. آماده کنید بزارید خشک بشه .بعد دیگه باسلوق خوشمزه آماده اس و می توانید حدودا تا 4 ماه آن را نگه دارید.😉👌 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه ۵۰۰گرم_من دوتا ران مرغ زدم با استخوون حدود ۶۰۰ گرم بود_می تونید حدود سی گرم دنبه گوسفندی یامقداری گوشت چرخی منجمد هم برای بافت بهتر ولطیف تر استفاده کنید_من سی گرم دنبه زدم_گوشت راحتما سه یاچهاربارخوب خوب چرخ کنید، سیر ۲ تا ۵حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد، روغن مایع ۵ ق غ شیرخشک شور _مخصوص سوسیس و کالباس _۲۵گرم نشاسته ذرت ۸۰ گرم تخم مرغ ۱عدد_درصورتی که سوسیس طی یکی دوروز مصرف بشه بزنید درغیراینصورت حذف شود_ اب همراه بایخ یا پوره یخ ۱/۲لیوان _حدود ۱۰۰گرم_ اسانس دود به ازای هر نیم کیلو گوشت ده قطره برای اینکه طعم بازاری بده، پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری ادویه ها شامل: پودر هل سفید۱/۲ق م جوزهندی ۱/۲ق چ دارچین ۱/۲ق م تخم گشنیز اسیاب شده ۱ق م زنجبیل ۱/۲ق م پودر آویشن ۱/۲ق م زنیان ۱/۴ق چ پاپریکا ۱/۴ق غ نمک به میزان لازم شکر۱ق چ خردل ۱/۴ق م میخک ۱/۴ق چ فلفل سفید ۱/۲ق م فلفل قرمز ۱ق چ پودر سیر ۱ق غ گلوتن ۱ق غ _یا ارد نان سنکگ_ _همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_ گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_ تخم مرغ وروغن مایع افزوده خوب مخلوط شود،درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها،شیرخشک ،نشاسته،دست اخر پنیر واسانس برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_ بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید ورول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته یک ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و۲۴ ساعت استراحت دریخچال، کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید، به جای پختن داخل آب ،میشه بخارپز هم بکنید، امیدوارم ازدستور استفاده کنید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: سوسیس آلمانی پیاز رب گوجه نمک و فلفل قرمز و زردچوبه آب روغن گوجه خیارشور پیاز و جعفری نون بولکی سس مایونز و یا کچاپ به اختیار من که خودم با این سس رنچ میزنم اصلا یه وضعی اگه ویدیو رو تا آخر نگاه کنی قطعا رازشو میفهمی اینم بگم لطفا سوسیس آلمانی باشه اصلا فقط با این سوسیس هست که میشه خوده خوده بندری اصل راستش قیمتشم خیلی خوبه و قشنگ میشه با مقدار کمیش کلی ساندویچ درست کرد نگید طعمش خوب نیست که اتفاقا خوشمزه هم هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون😍😋 نکات: ۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده. ۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه. ۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید. ‌ مواد لازم برای ۴ نفر ۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم ۲-مرغ ۱ عدد متوسط ۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ ۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی) ۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ ۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه ۹-زعفران ۱ ق غ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ و بادمجان 😍😋 مواد لازم: برای دونفر الی سه نفر سینه مرغ🍗 ۱ عدد تکه شود و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک شود بادمجان🍆 ۱ عدد متوسط(دلمه ای همیشه شیرینه و ریسک نداره) پنیر گودا 🧀۲ ورق قارچ🍄 ۶-۷ عدد پنیر خامه ای🧀 ۲ قاشق غذاخوری پر گردو ۲ عدد نان باگت🥖 ۱ عدد بزرگ ریحان🌱 مقداری سیر 🧄۱ حبه روغن زیتون🫒 گوجه🍅 مواد مرینیت مرغ: ماست 🍶 نمک 🧂 روغن زیتون🫒 اورگانو🍃 پول بیبر🌶 ادویه مرغ مخلوط(نداشتین از مخلوط پاپریکا،پودرسیر و پیاز،فلفل تند،پودرتخم گشنیز،کمی زیره)یا ادویه های دلخواهتون رو میتونید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱-اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم ۲-پیاز ۶ عدد ۳-تخم مرغ۶ عدد ۴-رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری ۵-روغن ۱/۲ پیمانه ۶-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری ۷-آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد ۸- آب اضافه ۱ لیوان ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛