#ته_چین
ته چین غذاے مجلسے واصیل😍 ماست در طعم ومزه ته چین بسیار تاثیر داره من همیشه با ماست خونگے ته چین درست میڪردم
روش من براے پخت ته چین
برنج رو چند قبل خیس ڪنید وابڪش ڪنید
براے ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده ڪنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده ڪنید
این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتے میزارید تو فر حتما فویل بڪشید روش
همیشه این مقادیر یادتون باشه
سه ڪفگیر برنج آبڪش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چڪیده
آگه میخواید تو زرده ڪمے گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیڪنم
تڪه هاے مرغ رو نوارے برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم ڪرده ونمک وفلفل مزه دار ڪنید وچند ساعتے بزارید. ماست وزعفران وڪمے نمک مخلوط ڪنید زرده هاے تخم مرغ رو با همزن دستے خوب بزنید تا ڪف ڪنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یڪدست بشه .برنج آبڪش شده رو بهش اضافه ڪنید ومخلوط ڪنید زیاد نزنید ڪه برنج خورد شه قابلمه رو داغ ڪنید ونصف استڪان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه ڪنید وبا پشت قاشق صاف ڪنید سپس تڪه هاے مرغ وڪمے خلال بادام زرشک وڪمے ڪشمش ،ڪشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعے ڪنید مواد ڪمے از ڪناره هاے قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میڪنیم ودوباره با پشت قاشق ڪمے فشار میدیم وروشو صاف میڪنیم اگه ڪم روغن ریختید ڪمے روغن گرم ڪرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بڪشید با دماے صد وهشتاددرجه بستگے به دماے واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدے لبه هاش داره طلایے میشه ڪافیه رو گاز هم دم ڪنے بزارید با شعله ڪم حدود یک ساعت
عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده ڪیک سفیده زدم
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ڪیوی
موادلازم
ژله ڪیوی ۱ بسته
براے محالبه:::
شےر ۱ لیتر
پودرشڪر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
وانیل ۱ بسته ڪوچڪ
ڪره یاروغن ۱ ق غ
ابتدا ژله ڪیوے رو آماده ڪنید و بریزید داخل قالبتون و بزارید یخچال تاڪمے بسته بشه
شیر،شڪر،آردذرت،آرد رو مخلوط ڪرده و روحرارت بزارید و مدام هم بزنید وقتے جوش اومد شعله رو ڪم ڪرده ۵ دقیقه دیگم بپزه بعد وانیل و ڪره رو مخلوط ڪرده رو ژله بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت ۳،۴ ساعت تاخودشو بگیره
نوش جونتون
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله
مواد لازم
ژله زرد و چند رنگ ژله دلخواه
بستنی وانیلی
رنگ خوراکی
1. هر رنگ ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید. و توی سینی که چرب کردید بریزید قطرش حدود یک سانت باشه. بعد از بسته شدن با کاتر به شکل های دایره و طرح های دیگه برش بزنید.
2.حالا آلورا رو درست کنید. (فقط با آب جوش درست کنید که شفاف دربیاد. یا به جای آلورا از پودر ژلاتين استفاده کنید) یک سانت از اون رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد طرحها رو بذارید و چند سانت دیگه هم بریزید و بذارید که نیم بند بشه.
در چند مرحله طرحها رو بچسبانید و روشون ژله آلورا بریزید تا قالب پر بشه.
نکته. بعد از درآوردن ژله از قالب با قلمو و رنگ خوراکی صورت استیکر ها رو بکشید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک غذای پر از رنگ و خوشمزه
ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_ارده
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شڪر ۱,۵ لیوان(لیوان یا پیمانه قنادی)
ارده ۱ استڪان (استڪان ڪمر باریک ترک ، 100 گرم)
روغن مایع ۱ استڪان(80 گرم)
آب ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
بڪینگ پودر ۱ پاڪت (10 گرم یا 2.5 ق چ)
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ را 5 دقیقه با همزن برقے هم بزنید. ارده،روغن مایع و آب را اضافه ڪنید و خیلے ڪم با همزن برقے هم بزنید.
مواد خشک را در حالیڪه الک میڪنید اضافه ڪنید و هم بزنید(چون ارده دارد براے همین وانیل نمیریزیم). 3 قاشق از مایه ڪیک برداشته و داخل ظرف دیگرے بریزید و به این مایه ڪیک 1 ق غ پودر ڪاڪائو و 1 ق غ شیر اضافه ڪنید و هم بزنید.
قالب ڪیک را با روغن جامد چرب ڪنید و تمام قسمتهاے قالب را با ڪنجد بپوشانید. ابتدا مایه ڪیک ساده را داخل قالب بریزید سپس مایه ڪیک ڪاڪائویے را روے مایه ڪیک ساده بریزید و خیلے ڪم با قاشق هم بزنید. در فر 175 درجه بپزید (با خلال دندان پخت ڪیک را تست ڪنید) بعد از سرد شدن ڪیک سس ارده را روے ڪیک بریزید و به دلخواه تزیین ڪنید.
برای سس ارده:
2 قاشق غذاخورے پودر قند و نصف لیوان ارده را داخل ظرفے هم بزنید و روے ڪیک سرد بریزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک آموزش عالے و سوپر دلیشس
لقمه هاے بادمجان سوخارے با پنیر موزارلا و پارمزان ڪه بعنوان پیش غذاے مهمانیها فوق العاده مورد استقبال خواهد بود
مواد لازم:
2 یا 3 عدد بادنجان با پوست. نازک ورقه شده
مقدارے ریحان خرد شده و ڪمے نمک
400 گرم پنیر ریڪوتا
1 پیمانه پنیر موزارلا
1/2 پیمانه پارمزان
4 عدد تخم مرغ
مقدارے آرد سفید و آرد سوخارے
طرز تهیه:
ورقه هاے بادمجان را در سینے چیده, نمک مے پاشید به هر دو سمت و میگذارید 30 دقیقه بماند. ریحان, پنیرها, یک تخم مرغ و نمک (اگه لازمه) رو خوب مخلوط میڪنید.
با دستمال, رطوبت بادمجان ها را گرفته و یک ساعت در فریزر قرار میدهید.. بعد از یک ساعت, وسط یک برش بادمجان ڪمے مخلوط پنیر مے گذارید, ورقه بعدے رو روے آن قرار مے دهید. وقتے همه آماده شدند مجددا 15 دفیقه در فریزر گذاشته و در همان حین, سه طرف از آرد, تخم مرغهاے بهم زده, آرد سوخارے حاضر ڪرده. لقمه هاے بادمجان را اول در آرد, بعد در تخم مرغ و در پودر سوخارے مے غلطونید, دوباره در تخم مرع و سوخارے تا پوشش ضخیمترے داشته باشید.
در ظرفے ڪه گود اما ڪوچک باشد در روغن سرخ ڪرده و یا در سینے فر چیده با دماے 180 تا وقتے ترد و ڪریسپے شود مے پزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_هندی
حتما اطلاع دارید ڪه اصل سمبوسه مربوط به هندهست با دستورهاو طعمهاے متفاوت واصل سمبوسه با خمیر درست مے شه حالا ما راحتش ڪردیم وبا نون لواش درست مے ڪنیم البته خوشمره هم هست ولے سمبوسه با خمیر یه چیز دیگس 😉👌
طرز تهیه.... الیوان دسته دار ارد نخود خام منظورم ارد نخود چے نیست اگر در دسترس ندارید بجاش ارد معمولے استفاده ڪنید به همراه یک لیوان وربع ارد معمولے ویڪوقاشق چایخورے زردچوبه ویک قاشق چایخورے ادویه ڪارے ونمک ویک قاشق مرباخورے بڪین پودر و ربع لیوان روغن را ڪمے مخلوط ڪنید وبعد حدود نصف لیوان اب معمولے را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرے لطیف بدست اید میزان اب ممڪنه ڪمتر یابیشتر بشه نیاز به استراحت نداره چانه هایے اندازه تخم مرغ ڪوچک گرفته توے فیلم نشون دادم با وردنه بشڪل گرد باز ڪنید نه زیاد نازک ونه ضخیم از وسط با چاقو برش بزنید ومثل قیف دولایه را روے هم بیارید وڪمے فشار دهید تا بهم بچسبد طبق فیلم وداخلش را با مواد دلخواه پر ڪنید ولبه هارا بهم بچسبانید ودر روغن داغ سرخ ڪنید طلایے ڪه شد بر دارید وروے دستمال آشپزخونه بذارید
مواد داخل سمبوسه.... سیب زمینے را ابپز ڪنید با چنگال له ڪنید یا رنده ڪنید توے تابه ڪمے روغن بریزید ویک پیاز را ڪمے تفت دهید بعد سیب زمینے را اضافه وزردچوبه وادویه ڪارے وفلفل ڪمے زیاد باید تند باشه وڪمے تفت دهید ونمک در اخر نخود فرنڪے پخته را اضافه ومخلوط ڪنید وگشنیز تازه بزنید یه تفت دهیددواز روے حرارت بردارید
حتما سبزیتون گشنیز باشه ازرهر سبزے توے سمبوسه خوشمزه تره
نڪته.... شما با هر چیزے دوست دارید میتونید توے سمبوسه را پرڪنید ولے من فقط از این مواد استفاده مے ڪنم طعمش عالے مے شه
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛