eitaa logo
آشپزی خاص
88.3هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
• شیک و مجلسی و خیلی خوش طعم، راستی با ژله شیر ساده یا پاناکوتا هم می تونید این ژله شیک رو درست کنید💖💖حتما ذخیره کنید و با برای دوستاتون بفرستید، بسیار کاربردیه😍😍 دستور 👇 از هر طعم ژله نصف بسته رو با دو سوم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین من از طعمای بلوبری، هلو، لیمو، انار استفاده کردم (طعما دلخواه و سلیقه ایه) . بنماری کردن یعنی رو حرارت غیرمستقیم مثل بخار اب جوش ژله رو هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه . ظرف رو چرب کنین و ژله های رنگی رو تو ظرفای جداگانه بریزین و بذارین تو یخچال سفت بشه بعد از سفت شدن مکعبی برش بزنین . یه قوطی شیرعسلی 200 گرم خامه قنادی (اگه میخواین شیرینیش کمتر باشه از خامه صبحانه استفاده کنین) یک لیوان شیر یا شیرنارگیل دو قاشق پودر ژلاتین 10 قاشق آب برای ژلاتین . ژلاتین و اب رو مخلوط و بنماری کنین بذارین خنک بشه همه مواد رو باهم مخلوط کنین . قالب رو چرب کنین ، ژله های رنگی که مکعبی برش زدین رو بریزین تو قالب و مایه دسرتون که حتما باید سرد باشه رو بریزین تو قالب و بذارین تو یخچال حداقل 6 ساعت بمونه . میتونین قالب رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین که راحت تر دسرتون خارج بشه . اطراف دسر رو به سمت داخل بکشین و دسر رو از قالب خارج کنین و نوش جان کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت مخلوط گوسفند و گوساله ۳۰۰ گرم گوشت مرغ چرخکرده مخلوط ران و سینه ۳۰۰ گرم پیاز دو عدد سیر دو حبه گشنیز خرد شده درصورت دلخوا فلفل دلمه خرد شده یک چهارم پ زرشک یک چهارم پ قیسی در صورت تمایل چند عدد گردوی خرد شده یک سوم پ پیاز داغ خشک یک چهارم پ نمک و فلفل ، زردچوبه دارچین زعفران پاپریکا به میزان لازم مغز نان باگت یک عدد 🌺🌺 رب گوجه فرنگی دو تا سه ق غ بستگی به رنگدهی ربتون پیاز داغ یک دوم پ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین به میزان لازم اب زعفران مقداری چند تا قیسی یا آلو مقدار کمی زرشک 🥫 پیاز را سرخ کرده بعد رب گوجه تفت داده ادویه و نمک رو اضافه کنید اب جوش میریزیم تا سس غلیظی به دست بیاد یه قل زد از رو حرارت برمیداریم زعفران و زرشک و قیصی میریزیم 🥘 گوشت چرخکرده نمک و فلفل و دارچین ونیمی از مغز نان باگت خیس شده ویک عدد پیاز و سیر رنده شده کمی گشنیز ریز شده رو همه با هم ورز داده میشه نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه گوشت مرغم با پیاز و سیر و فلفل دلمه رنگی چرخ میشه به همراه بقیه مغز نان باگت خیس شده و نمک و فلفل و پاپریکا و کمی اب زعفران مخلوط شده و میره تو یخچال دو تا کیسه فریزر رو کامل باز کنید یدونشو رو صفحه کار بزارید گوشت چرخکرده رو رو کیسه پهن کنید کیسه بعد رو روش میزاریم و با وردنه باز کنید سه میلیمتر به شکل مستطیل گوشت مرغم جدا گونه به همین شکل بعد گوشت مرغو با همون کیسه اروم با کمک وردنه روی گوشت پهن میکنیم اگه پاره شد یا نا هماهنگ با کمک دست صاف و مرتب میکنیم حالا مواد میانی رو یک سمت میریزیم زرشک و گردو و پیازداغ بعد با کمک کیسه شروع به رول کردن میکنیم سر و تهشو با کیسه میبندیم داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم سپس داخل ظرفی که میخواد تو فر بره سس اماده رو روش و اطرافش میریزیم روی ظرفو فویل میکشیم فر رو هم از قبل داغ میکنیم با درجه ۲۰۰ بعد ده دقیقه که رولت رو داخل فر گذاشتیم حرارتو رو ۱۸۰ میزاریم به مدت یک ساعت و نیم بعد ۴۵ دقیقه رولتو از فر خارج کنین از سس روی رولت بریزین دوباره بپوشونین بزارین تو فر این کار باعث میشه هم از ترک خوردن رولت جلوگیری بشه هم سطح رولت خشک نشه بعد پایان پخت هم میتونین با همون ظرف سر میز ببرین هم تو یه ظرف دیگه بکشین سسش رو هم جدا تو کاسه بریزین این رولت هم با پلو زعفرانی سرو میشه هم نان سنگک و سبزی خوردن و ترشی در هر دوصورت بینظیره 😋👌😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه برگ مو ‌ترکی مواد داخل: ۲ عدد پیاز ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ لیوان برنج ۲ لیوان آب جوش ۱ و نیم قاشق غذا خوری کشمش ریز پلویی (نداشتین میتونین خورد کنین کشمش‌هاتون رو) ۱ قاشق مرباخوری شکر ۱ قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق چایخوری ادویه یِنی بهار ) ۱ قاشق چایخوری دارچین ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری آب لیمو ۳۰۰ گرم برگ‌مو (کمی بیش‌تر) ۱ عدد لیمو ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون (کمی بیش‌تر)‌‌ ‌‌ پیاز رو رنده یا خیلی ریز کرده تو روغن تفت بدین، برنج رو‌ اضافه کرده یک ۵ دقیقه دیگه تفت بدین بقیه مواد رو مثل تصویر اضافه کرده هم بزنین و ۱۵ دقیقه با در بسته بذارین دم بکشه بذارین کمی خنک بشه و مثل تصویر بپیچین‌‌ این روش یک روش راحت و سریع برای کسانی هست که سختشونه با دست بپیچن ولی با دست هم خیلی آسونه کافیه که ۴-۳ تا بپیچین دستتون سریع را میوفته‌‌ (فقط دقت کنین که خیلی شُل نپیچین که تو پخت باز نشه) کف ظرف رو کمی برگ چیده که دلمه‌ها مستقیم به کف قابلمه نچسبن دلمه‌ها رو با سلیقه چیده چند قاچ لیمو اطرافش بچینین، آب و روغن زیتون رو اضافه کنین و یک ظرف نشکن روش بگذارین که رویی ها از آب بیرون نمونن... بذارین رو شعله کم نیم‌ساعت بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوچای رولی برای خمیر: ۱ لیوان شیر ولرم (۱۸۰ میلی‌لیتر) نصف استکان کره آب شده (۴۰ گرم) نصف استکان روغن مایع (۴۰ میلی‌گرم) ۱ تخم مرغ ۱ پاکت خمیر مایه خشک (۱۰ گرم) ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری شکر ۳-۴ لیوان آرد (۷۰۰-۵۰۰ گرم) مخلفات: ۱ کاسه سوسیس رنده شده ۱ کاسه پنیر پیتزای رنده شده ۱ کاسه جعفری خورد شده برای روی رول‌ها: کمی کره نرم ۱ کاسه شیر ۱ کاسه کنجد بو داده (خودتون هم میتونین سریع تو تابه روی شعله کم تفت بدین) ۱ عدد زرده تخم‌مرغ طرز تهيه: شیر رو با خمير مايه، شكر و ٢ قاشق از آردمون مخلوط كنين و براي ٥ دقيقه بذارين كنار تا خمير مايه احيا بشه... بعدش اين مخلوط رو با بقيه مواد خمير (تو يك كأسه بزرگ)مخلوط كنين، آرد رو اول دو لیوان و نیم اضافه کنین و کمی ورز بدین اگر لازم بود دوباره کم‌کم آرد اضافه کنین تا یک خمیر نرم و قشنگ بدست بیاد. کلاً خمیر با ورز دادن کم‌کم خودش رو جمع میکنه پس دقت کنین زیادی آرد نریزین بعدش براي نیم ساعت كنار بذارين تا ور بياد. (روش رو حتماً با يك دستمال يكم مرطوب بپوشونين) خوب که ور اومد روش رو‌ بردارین و به ۲ قسمت تقسیمش کنین، روي ميز يكم آرد بپاشين دستتون رو يكم خيس يا چرب كنين چون اين خمير چسبناكه. مثل تصویر خمیر رو باز کنین روش کمی کره بمالین نصفش رو مخلوط سبزی و پنیر بریزین نصفش رو سوسیس و پنیر. تیکه دوم خمیر رو باز کرده و روی لایه قبل بذارین و مثل تصویر رول کنین و ببرین. دور رول‌ها رو کمی توی شیر خیس کنین و توی کنجد بغلتونین و توی سینی فر قرار بدین. روی رول‌ها رو کمی زرده تخم مرغ زده شده بمالین که بعد از پخت خوشرنگ و طلایی بشه و در فر که از قبل روی ۲٢۰-٢٠٠ درجه گرم کردین بپزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودرشکر 1 استکان شیر(استکان کمر باریک ترک) حدود100 گرم 125 گرم کره نرم در دمای اتاق 1 بسته بیکینگ پودر10 گرمی(1 قاشق مرباخوری) 1 استکان نشاسته ذرت(حدود40تا50گرم) 1 بسته وانیل 5گرمی ترک(یا کمی وانیل ایرانی) 1/5 لیوان آرد برای روی کیک: توت فرنگی کیوی موز پرتقال طرزتهیه : ابتدا تخم مرغ وشکر را با همزن برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر وسبک شود،کره نرم (آب نشده باشه) +شیر را اضافه ومخلوط میکنیم، و درآخر پودر نشاسته و وانیل و(آردو بیکینگ پودر) که از قبل الک کرده بودید را ریخته وبا لیسک مخلوط تا مایه صاف ویکدست شود. قالب را چرب کنید ومایه کیک را در قالب بریزید وطبق فیلم میوه ها رو برش بزنید و آهسته بزارید روی مایه کیک وقالب رو بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35 تا 45 دقیقه تا کیک پخته وطلایی شود. سعی کنید از قالب تارت استفاده کنید که ارتفاع کم دارد. حتما حواستون به فر باشه چون دمای فرها با هم فرق میکنه وتوی دستور زمان پخت گفته نشده ومن زمان تقریبی را گفتم. برای میوه پرتقال یا نارنگی حتما بعد پوست کندن وبرش زدن قاچ های پرتقال را فیله کنید (پوسته روی قاچ رو جدا کنید). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید اینم یه دسر سالم وعالی😉👌 طرز تهیه یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردلرید واماده سرو است بسیار مقوی وگرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ وگرنه حتما توی یخچال نگهداری کنید چون خرما ترش می کنه جای گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛