eitaa logo
آشپزی خاص
91.3هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
42.8هزار ویدیو
70 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
"مرنگ" سفیده تخم مرغ 2 عدد هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره شکر 130 گرم شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده یک قاشق چایخوری وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن قیف و ماسوره کاغذ روغنی برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مرنگ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موهیتو نوشیدنی فوق العاده پرطرفدار و خوشمزه ویژه رفع عطش یک پیمانه نعنای پاک شده حدودا 10تا سرگل میشه نصف پیمانه شکر یک لیتر آب حدودا چهلر پیمانه ۳قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی من کناره اب لیمو رو گرفتم یک و نیم لیتر آب گازدار طرز تهیه نعنا و شکر و آبلیمو وآب رو داخل میکسر بریز و خوب هم بزن تا یکدست بشه بعد یک لیتر از اب گاز دار رو بهش اضافه کن من بعد از این مرحله موهیتو رو از صافی رد میکنم اما دلبخواهیه زمان سرو در ظرف بخاطر کیفیت و گازدار بودن نوشیدنی نیم لیتر اخر رو به لیوانهای سرو اضافه میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام هوای گرم و انواع بستنی حسابی می چسبه 😍😋 بستنی خوشمزه و دوست داشتنی با پودر ژله 😊 . پودر ژله ۲۰ گرم (۲ ق غ) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (حدود یک پاکت) شیر عسلی ۴۰۰ گرم ( یک قوطی) آب گرم ۱ لیوان آب سرد ۱ لیوان برای درست کردن این بستنی از هر طعم دلخواه می تونید استفاده کنید و پودر ژله دلخواهتون رو می تونید بریزید. شیر عسلی ، شیر تغلیظ شده هست .( قوطی های الفجر) من خودم خونه درست کررم همون شیر عسلی خونگی که چند مدت قبل آموزشش رو گذاشتم . اگر دوست داشتید خونه درست کنید آموزشش اینجاست 👈 ، من دستور شیر عسلی رو دو برابر کردم تا این مقدار به دست بیاد . اگر هم شیر عسلی حاضری خواستید بگیرید در هایپرمارکت ها و لوازم قنادی فروشی ها دارند . پودر ژله و آب گرم رو داخل میکسر ریختم و یکی دو دقیقه ترکیب کردم . بعد آب سرد ، خامه ، شیر عسلی رو ریختم و با میکسر یکی دو دقیقه زدم . اگر خواستید رنگش بیشتر مشخص بشه و دل به خواهی می تونید یک قطره رنگ خوراکی هم بریزید. مواد رو داخل ظرفی ریختم و در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار دادم . بعد از فریزر بیرون آوردم و ده دقیقه با همزن مواد رو خوب زدم . مجدد داخل ظرفی ریختم و حدود یک شبانه روز در فریزر قرار دادم . بستنی آماده است ‌. با این میزان مواد بالا نزدیک یک کیلو بستنی داریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد تخم مرغ: 2 عدد ارد سوخاری: مقداری نمک فلفل پودر پیاز و سیر طرز تهيه : بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید... یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان.🎀🌹🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍒🍒🍒🍒🍒 یرای تهیه شربت آلبالو از آلبالوهای اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، استفاده کنید 👇👇👇👇👇👇👇 مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو : آلبالو۱ کیلوگرم شکر۲ کیلوگرم آب۱ لیوان وانیل یک قاشق چایخوری ( در صورت تمایل) طرز تهیه شربت آلبالو :📝📝 آلبالو ها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته های آلبالو را هم جدا کنید برای جدا کردن هسته ها هم می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می شود. آلبالوهای هسته گرفته را بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید. آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید. شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می شود، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می سوزد و قهوه ای رنگ می شود. بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید. از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد. 👌👌نکات مهم در تهیه شربت آلبالو: • بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم. • شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود. • اگر آلبالو ها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید. • به شربت آلبالو غالباً وانیل می زنند ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کمپوت ها ، می تونه این کمپوت باشه ، لذیذ و دلچسب 😍😍 یک میان وعده و از تنقلات دوست داشتنی 😋😋 می تونید حتی برای تزیین انواع دسر هم ازش در هر زمان استفاده کنید . به این روش با ماندگاری بالا همه ایام می تونید در منزل از خوردن این کمپوت لذت ببرید 🤗 خوش اخلاقى روزى ها را زياد مى كند و ميان دوستان انس و الفت پديد مى آورد. امام علی (ع) (غررالحکم) گیلاس ۳ کیلو شکر ۳ لیوان آب ۳ لیتر ( ۱۲ لیوان) ✅ در واقع به ازای هر کیلو گیلاس ، ۱ لیوان شکر ، ۱ لیتر (۴ لیوان) آب نیاز هست . 🔴 میزان شکر بستگی به شیرینی و ترشی میوه شما داره و قابل تغییر هست و می تونید کم و یا زیاد کنید . (برای گیلاسی که ترش نباشه این میزان خوبه) آب و شکر رو در قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بجوشه . همین که بجوشه کافی هست و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم که خنک بشه . چوب گیلاس ها رو کندم و گیلاس رو شستم و کامل خشک شده . شیشه هایی انتخاب کردم که درش کامل چفت و محکم بشه ، شیشه ها کامل تمیز و خشک باشند . در شیشه ها فلزی باشند . شیشه ها رو با گیلاس پر کردم . چند بار کوبیدم که فضا کامل پر بشه و فضای خالی موند با گیلاس پر کردم . ترکیب شکر و آب (خنک) رو داخل شیشه همراه گیلاس ریختم . در شیشه ها رو محکم بستم . قابلمه ای بزرگ انتخاب کردم ، شیشه ها رو در قابلمه قرار دادم و تا پایین درب شیشه ها با آب شیر پر کردم . روی حرارت ملایم قرار دادم تا بمونه و بجوشه ، از زمانی که شروع به جوش کرد ، حدود نیم ساعت لازم هست که روی حرارت باشه . (البته بسته به نوع میوه این تایم ممکنه بیشتر هم بشه ، اگر میوه سفت هست و دیرتر می پزه تایم بیشتر میشه ) بعد از آب خارج کردم و برعکس قرار دادم تا ۱۲ ساعت حدودا به این شکل بمونه . ⬅️اگر حباب ریز از در شیشه خارج شد حتما اون شیشه رو زودتر باز و مصرف کنید . ⬅️اگر حباب ریز از در شیشه خارج نشد تا چند ماه و حتی یک سال ماندگاری داره . ⬅️ در صورتی که در شیشه باز بشه باید زود مصرف بشه ، در این صورت حدود یک هفته ماندگاری داره . ⬅️در محیط بیرون ، جایی که گرم نباشه هم می تونید شیشه های کمپوت رو نگه داری کنید ، اگر هم یخچال بزارید چه عالی . 👈هر میوه ای رو با این روش و طرز تهیه می تونید کمپوت درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛