eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍قارچ شکم پر 😋 مواد لازم : پیاز ۱ عدد متوسط قارچ ۸ الی ۱۲ عدد سینه ی مرغ پخته شده ۱ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری پنیر ۲۰۰ گرم پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار داده و نوش جان کنید 😋😍 _قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید. _فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي ۲۰۰ تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته ميشه.حدود يك ربع تا بيست دقيقه يا كمي بيشتر بسته به سايز قارچها طول ميكشه پس زمان بديد تا آب جمع و روي قارچ طلايي بشه. اين غذا بايد تازه و گرم سرو بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم خمیر: کره 20 گرم روغن مایع 80 گرم تخم مرغ 1 عدد خمیر مایه 1 ق غ بیکینگ پودر 1 ق م وانیل کمی خامه صبحانه 100 گرم هل 1 ق چ آب جوش 1/3 پیمانه آرد حدود 350 گرم همه مواد بجز آرد رو ترکیب کنید آرد بریزید تا خمیرتون جمع بشه و توی کاسه در بسته به مدت 1 ساعت استراحت بدید مواد لازم مغز: کره 100 گرم پودر قند 1 پیمانه آرد تفت داده 1 پیمانه مغز گردو 2/3 پیمانه هل،دارچین،جوز هندی طرز تهیه: گردو رو خرد کنید وهمه مواد رو ترکیب کنید تا حالت شنی به خودش بگیره خمیرتون رو دو تکه کنید.خمیر رو کف قالب پهن کنید و 2/3 از مغزی رو بریزید روی خمیر حالا خمیر دوم رو روی مغزی بزارید باقی مواد رو روی خمیر بالایی بریزید و کمی فشرده کنید خمیر رو به مدت 30 دقیقه استراحت بدید در فر 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد خمیر: آرد 500 گرم آب 250 میلی لیتر نمک 1 قاشق چایخوری روغن نباتی/زیتون 1 قاشق غذاخوری مواد فیلینگ : وزن کل سبزی 500-600 گرم اسفناج جعفری پیازچه گشنیز شوید تره گشنیز (به طور کلی هر سبزی دلخواه شما) نمک، فلفل سیاه روغن زیتون/نباتی طرز تهیه : ابتدا آرد و آب و نمک رو در ظرفی ریخته و با لبسک هم بزن، وقتی تمام آب به خورد خمیر رفت، روی میز آردپاشی شده قرار داده و ورز بده تا خمیر لطیف بدست بیاد. خمیرُ در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و اجازه بده به مدت نیم ساعت استراحت کنه. در این حین فیلینگُ آماده کن. سبزیجاتُ بشور، روی حوله قرار بده و خوب خشک کن، وقتی کاملا خشک شد، ریز خرد کن، یک کاسه عمیق بردار و سبزی های ریز خرد شده، روغن نباتی و ادویه جاتُ داخلش بریز، همه مواد رو خوب با هم مخلوط کن و کنار بذار. خمیرُ به چانه های مساوی تقسیم کن، (اندازه چانه ها بستگی به اندازه تابه داره) روی سطح کار کمی ارد بپاش، با استفاده از وردنه، هر چانه رو گرد و به اندازه یک بشقاب معمولی باز کن. فیلینگُ در وسط خمیر قرار بده، انتهای خمیرُ مانند کلیپ، با انگشت به هم بچسبون، به شکل قایق دربیار. خمیر آماده شده رو بر روی ساج یا در یک ماهیتابه خشک که از قبل گرم شده، بپز تا هر دو طرفش قهوه ای طلایی بشه، (حرارت باید متوسط باشه چون نون زود میسوزه، اگه هم کم باشه نون خشک و سفت میشه پس حواستون باشه) کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کشک بادمجون یکم روشش متفاوته ولی تو مازندران بعضی ها اینجوری درست میکنن بنظر منم خیلی خوشمزه تر میشه گوجه فقط در حد یکی دوتا بستگی به مقدارش داره میریزیم پیشنهاد میکنم یبار درست کنید متوجه طعم عالیش میشید😍 کشک بادمجون بادمجون سرخ شده گوجه پیاز داغ کمی نعناع داغ کشک (ما یه نقطه توش زردچوبه میزنیم) گردو خرد شده مقداری دوست داشتید دو سه حبه سیر خرد شده هم بزنید من برای اینکه وقت کم داشتم تو دوتا تابه درست کردم زودتر آماده بشه 😅 بادمجون و سرخ کنید تموم که شد یکم پیاز و سرخ کنید گوجه رو هم روش قرار بدید یکم تفت بخوره بعد بادمجون رو هم بریزید روش درش رو بزارید اجازه بدید با حرارت کم باهم مزه دار و کمی نرم بشه بعد با گوشتکوب بکوبید گردو هم بریزید بعد کشک و تمام با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین و میل کنید نوش جان 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید اینم یه دسر سالم وعالی😉👌 طرز تهیه یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردلرید واماده سرو است بسیار مقوی وگرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ وگرنه حتما توی یخچال نگهداری کنید چون خرما ترش می کنه جای گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسری که با 3 قلم درست بشه قطعا جذابه😍 200 گرم بیسکوییت رو داخل دستگاه غذاساز یا آسیاب پودر کنید. 50 گرم بادام درختی اضافه کنید و مجدد اسیاب کنید. مواد رو داخل کاسه بریزید. صد گرم کره آب شده 70 میلی لیتر آب پرتقال اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب مورد نظر بریزید. و چهار ساعت داخل یخچال بزارید. از قالب دربیارید و نوش جان کنید. خیلی راحته از دستش ندید😍🤤 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(سر پر ، لیوان یا پیمانه قنادی) نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان آب گرم 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2 الی 2.5 لیوان آرد (نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد میتوانید بین این مقدار تغییر کند) طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. داخل ظرفهای جدا بریزید. نصف شکر را برای سفیده و نصف دیگر را برای زرده جدا کنید. ابتدا سفیده ها را هم بزنید. میتوانید مقدار کمی هم نمک بپاشید(1 پنس). با دور تند، تا وقتی به قوام خامه برسد و موقع برگرداندن ظرف نریزد هم بزنید سپس شکر را کم کم بریزید و هم بزنید. زرده ها را با شکر تا وقتیکه رنگش روشن شود و به قوام خامه برسد هم بزنید. سپس آب گرم را به زرده تخم مرغ اضافه کرده چند دقیقه دیگر هم بزنید. روغن مایع را هم اضافه کرده هم بزنید و مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید. مقدار آرد متغیر خواهد بود به نسبت قوام آن میتوانید تصمیم بگیرید که چقدر بریزید. سپس مواد سفید کف کرده(سفیده تخم مرغ) را در سه مرحله آرام آرام به بقیه مواد اضافه کنید و بدون از بین بردن پف مواد آرام هم بزنید. مواد کیک را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و داخل مایکروفر 160 درجه 45 دقیقه تا زمانیکه تست خلال دندان تمیز بیرون بیاد بپزید. برای قسمت ایرمیکی: 2.5 لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان ایرمیک (سمولینا ، از لوازم قنادی فروشی بخرید) نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق مربا خوری کره طرز تهیه: تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کرده وانیل و کره را اضافه کرده هم بزنید. (چون خیلی زود سرد میشود(میبندد) ظرف مدت 2_3 دقیقه داخل کیک بریزید) برای روی آن: 100 گرم شکلات تلخ 100 گرم شکلات شیری 200 میلی لیتر خامه صبحانه(1 پاکت) طرز تهیه: خامه را داخل قابلمه ای بریزید تا زمانیکه از کناره هایش حباب خارج شود گرم کنید. اجاق را خاموش کرده شکلات ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکلات آب شود. 3_5 دقیقه بعد روی قسمت ایرمیکی بریزید. میتوانید با پسته تزئین کنید. من یک روز بعد از پخت برش زدم. برای اینکه خشک نشود خوب بپیچید و داخل یخچال نگه دارید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس ترکیه ایی با بافتی نرم ولطیف وفوق العاده خوشمزززززه عزیزان این کیک هم میتونید تو قالب بیست در سی درست کنید هم تو قالب کاپ کیک هم با فر وهم بدون فرررر با فر دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت سی وپنج الی 40 دقیقه بدون فر هم قابلمه رو به مدت ده الی 15 دقیقه بزارید رو گاز با شعله متوسط بدون آب تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه یک سه پایه بزارید داخل قابلمه سه پایه هم ندارید یک رینگ بزارید ویک سینی به اندازه داخل قابلمه بزارید رو رینگ مواد لازم این مقدار مواد مقدار کاپ کیکه تو فیلمه اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان سر صاف تخم مرغ سه عدد روغن مایع یک لیوان سر خالی شکر یک لیوان ونیم شیر یک لیوان ونیم پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل مایع چند قطره شیر و شکر ونصف روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده دو الی سه دقیقه با همزن میزنیم سپس یک لیوان از این سس رو کنار میزاریم. تخم مرغ ووانیل رو حدود 7 الی 8 دقیقه با همزن میزنیم سپس سس میریزیم حدود یک الی دو دقیقه میزنیم مابقی روغن مایع میریزیم در حد مخلوط کردن میزنیم آرد وبیکینگ پودر که مخلوط والک کردیم در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند همزن میزنیم زیادی نزنید که پف کیک بخوابه دو سوم قالبها رو پر کرده ومیزاریم رو توری ویا سینی که داخل قابلمه گذاشتیم در قابلمه رو میزاریم به مدت سی الی 35 دقیقه اگه در قابلمه تون کیپ نیست دم کنی بزارید روش. بعد از این مدت با خلال دندون تست کنید اگه بهش نچسپید کیک پخته گاز رو خاموش کنید .با سیخ چوبی چند سوراخ رو کیک ایجاد کرده توجه کنید تا ته کیک سوارخ نشه یک لیوان سس که کنار گذاشته بودیم میزاریم رو حرارت کم تا یکی دو جوش بزنه وبوی خامی روغن از بین بره خنک که شد بریزید رو کیک سس که جذب کیک شد وسرد شد با یک لیوان شیر نووووش جان کنید طعم این کیک عااالیه حتما امتحان کنید.کیک و سس هر دو ولرم رو به سردی باشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(سر پر ، لیوان یا پیمانه قنادی) نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان آب گرم 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2 الی 2.5 لیوان آرد (نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد میتوانید بین این مقدار تغییر کند) طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. داخل ظرفهای جدا بریزید. نصف شکر را برای سفیده و نصف دیگر را برای زرده جدا کنید. ابتدا سفیده ها را هم بزنید. میتوانید مقدار کمی هم نمک بپاشید(1 پنس). با دور تند، تا وقتی به قوام خامه برسد و موقع برگرداندن ظرف نریزد هم بزنید سپس شکر را کم کم بریزید و هم بزنید. زرده ها را با شکر تا وقتیکه رنگش روشن شود و به قوام خامه برسد هم بزنید. سپس آب گرم را به زرده تخم مرغ اضافه کرده چند دقیقه دیگر هم بزنید. روغن مایع را هم اضافه کرده هم بزنید و مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید. مقدار آرد متغیر خواهد بود به نسبت قوام آن میتوانید تصمیم بگیرید که چقدر بریزید. سپس مواد سفید کف کرده(سفیده تخم مرغ) را در سه مرحله آرام آرام به بقیه مواد اضافه کنید و بدون از بین بردن پف مواد آرام هم بزنید. مواد کیک را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و داخل مایکروفر 160 درجه 45 دقیقه تا زمانیکه تست خلال دندان تمیز بیرون بیاد بپزید. برای قسمت ایرمیکی: 2.5 لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان ایرمیک (سمولینا ، از لوازم قنادی فروشی بخرید) نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق مربا خوری کره طرز تهیه: تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کرده وانیل و کره را اضافه کرده هم بزنید. (چون خیلی زود سرد میشود(میبندد) ظرف مدت 2_3 دقیقه داخل کیک بریزید) برای روی آن: 100 گرم شکلات تلخ 100 گرم شکلات شیری 200 میلی لیتر خامه صبحانه(1 پاکت) طرز تهیه: خامه را داخل قابلمه ای بریزید تا زمانیکه از کناره هایش حباب خارج شود گرم کنید. اجاق را خاموش کرده شکلات ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکلات آب شود. 3_5 دقیقه بعد روی قسمت ایرمیکی بریزید. میتوانید با پسته تزئین کنید. من یک روز بعد از پخت برش زدم. برای اینکه خشک نشود خوب بپیچید و داخل یخچال نگه دارید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود) کره 30 گرم خامه صبحانه نصف تا یک بسته شیر 4 لیوان(1 لیتر) آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه) آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه) آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم) نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت) پودر سیر کمی (به دلخواه) . پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود. آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود. وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد. حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد. در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد. و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید. بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند. اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید. در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید. سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک پیراشکی ترد و خوشمزه که واسه خمیرش یک قاشق چایخوری خمیر مایه استفاده شده که کیفیت خمیر هم در فیلم میبینید پس با خیال راحت درست کنید. مواد لازم: (میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید) . . نصف استکان آب ولرم(1/3لیوان), 1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک . آب ، شکر و خمیر مایه را در یک لیوان بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود و بگذارید 15 دقیقه در یک محیط گرم تا کف کند. . مواد لازم خمیر: 250 میلی لیتر شیر ولرم(1لیوان فرانسوی دسته دار) 2 عدد سفیده تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک آرد به میزان لازم . همه مواد بجز آرد را در یک ظرف ریخته وخمیر مایه آماده شده را اضافه کنید ومخلوط کنید،کم کم آرد را اضافه کنید و5دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاد روی خمیر را بپوشانید ویک ساعت استراحت دهید . بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را 5دقیقه دیگر ورز دهید تا هوا گیری شود دوباره روی خمیر را بپوشانید تا یک ساعت دیگر استراحت کند. سپس از خمیر به اندازه گردو جدا کنید ویک تکه پنیر کشدار (چدار یا پیتزا)بزارید وبه شکل بیضی در آورید ودر روغن داغ شناور باحرارت متوسط سرخ کنید.نوش جان 😊 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای شطرنجی 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌺خواهی که در ☘پناه کرامات سرمدی 🌺ایمن شوی ز فتنه و ☘ایمن زِ هر بدی 🌺لبریز کن زِ عطر گل ☘نور سینه را 🌺با ذکر یک صلوات ☘بر نبی وآل نبی 🌺اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🍀مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌺وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم